φιλε μοικαν τι παραπανω αποδειξεις θες οταν για να κερδισεις σπρωχνεσαι απο το πρωτο παιχνιδι. δυο μετρα οφσαιτ στον αστερα και σηκωνει ο εποπτης το πεναλτυ που απο οσο ξερω εσυ τους κανονισμους τους επικαλεισαι και σε θεσμικα πλαισια ειναι ο ορισμος της αποβολης ως τελευταιος και προθεση για γκολ τι αλλο θες να δεις και ακομα ειμαστε στη πρωτη αγωνιστικη!!
εγώ το ματς δεν το είδα, είδα μόνο τα γκολ.
Αλλά πότε είπαμε πως η διαιτησία είναι καλή στην Ελλάδα;
και επίσης όλα αυτά τα ποστ περί αποδείξεων είναι για ένα συγκεκριμένο ποστάρισμα που έλεγε για την εκπομπή του 30φυλλόπουλου. Δεν μιλάμε γενικά, αλλά πολύ ειδικά. Αφού την ανέφερε να αναφέρει και πού έλεγε η εκπομπή για Ολυμπιακό!
Όσο για τα υπόλοιπα, τα έχουμε ξαναπεί. Πες μου μία ομάδα πέρυσι που δεν είχε αδικηθεί από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα. ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ είχανε παράπονα. Επειδή δηλαδή παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με ένα πόντο είναι ευνοημένος; Όταν τρώει τα χαράτσια τα δικαιούται; Με ποιο σκεπτικό;
Όσο για το χθεσινό ματς, επαναλαμβάνω είδα μόνο τα γκολ και σόρρυ αν το χαλάω στους πρεσβύωπες, αλλά δεν είδα κάτι μεμπτό. Τώρα, αν υπήρχανε κόκκινες κιτρινες ή άλλα πέναλντι που δεν δοθήκανε δεν ξέρω. Αλλά τα γκολ όλα σωστά μου φάνηκαν.
Αλλά και να μην ήτανε. Το πεναλτι είναι οπως το βλέπει σε μια στιγμή ο διαιτητής. Εσύ το είδες 5 φορές και μιλάς. Και το γκολ του Κοβά ΔΕΝ ήτανε οφσάιντ ό,τι και να λέτε. Και είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα κάνει λάθη ο διαιτητής; Εδώ το ΑΕΚ δεν βγήκε ΤΣου-λι για φαλτσοσφύριγμα εναντίον του ΠΑΟ και το παίζουνε αδέρφια μπας και σπάσουν το μονοπώλιο με άλλο τρόπο.
Όταν αύριο όμως θα ΞΑΝΑ-σφάξουνε την ΑΕΚ πάλι αδερφικά θα είναι.