Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλά ...καλά... άστο...δεν ξέρεις να διαβάζεις.
Μιλάς για ορισμένους φαντάρους...
άστο...να πας εθελοντής στην Κύπρο εσύ...θα περάσεις μούρλια

και τί σχεση εχει αυτο βρε μοικανε?δικαιολογεις δηλ.αυτα τα αισχη που εγιναν και ντροπιασαν τον ολυμπιακο μας σε ολη την υφηλιο και πανω απ'ολα σε μας τους φιλαθλους του?Ντροπη τους και αισχος τους!

Επισκέπτης
εγώ το ματς δεν το είδα, είδα μόνο τα γκολ.
Αλλά πότε είπαμε πως η διαιτησία είναι καλή στην Ελλάδα;
και επίσης όλα αυτά τα ποστ περί αποδείξεων είναι για ένα συγκεκριμένο ποστάρισμα που έλεγε για την εκπομπή του 30φυλλόπουλου. Δεν μιλάμε γενικά, αλλά πολύ ειδικά. Αφού την ανέφερε να αναφέρει και πού έλεγε η εκπομπή για Ολυμπιακό!
Όσο για τα υπόλοιπα, τα έχουμε ξαναπεί. Πες μου μία ομάδα πέρυσι που δεν είχε αδικηθεί από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα. ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ είχανε παράπονα. Επειδή δηλαδή παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με ένα πόντο είναι ευνοημένος; Όταν τρώει τα χαράτσια τα δικαιούται; Με ποιο σκεπτικό;
Όσο για το χθεσινό ματς, επαναλαμβάνω είδα μόνο τα γκολ και σόρρυ αν το χαλάω στους πρεσβύωπες, αλλά δεν είδα κάτι μεμπτό. Τώρα, αν υπήρχανε κόκκινες κιτρινες ή άλλα πέναλντι που δεν δοθήκανε δεν ξέρω. Αλλά τα γκολ όλα σωστά μου φάνηκαν.
Αλλά και να μην ήτανε. Το πεναλτι είναι οπως το βλέπει σε μια στιγμή ο διαιτητής. Εσύ το είδες 5 φορές και μιλάς. Και το γκολ του Κοβά ΔΕΝ ήτανε οφσάιντ ό,τι και να λέτε. Και είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα κάνει λάθη ο διαιτητής; Εδώ το ΑΕΚ δεν βγήκε ΤΣου-λι για φαλτσοσφύριγμα εναντίον του ΠΑΟ και το παίζουνε αδέρφια μπας και σπάσουν το μονοπώλιο με άλλο τρόπο.
Όταν αύριο όμως θα ΞΑΝΑ-σφάξουνε την ΑΕΚ πάλι αδερφικά θα είναι.
μου φαινεται οτι δε σε συμφερει δε τα βλεπεις τη φαση του πεναλτυ δε την ειδες ο πατσα δεν ηταν τελευταιος σε προφανη θεση για γκολ δεν ηταν ουτε αυτο το ειδες ρε μοικαν. αλλα τα βλεπεις οπως το γκολ κοβασεβιτς την αποβολη μαρς δεν την ειδες;αν εμενες με δεκα αλλα θα λεγαμε σημερα. το θεμα ειναι οτι ευνοηθηκες για αλλη μια φορα και ουτε αυτο παραδεχεστε και μου λες οτι ευνοηθηκαν παο και αεκ περσι αλλα μονο οι τρεις σας εις βαρος των αλλων. και μολις σας επαιξαν με ανορθωση 50-50 οπως ειπε και ο τζολε δεν σας αρεσε. αλλα στην ευρωπη δεν περναει η τρομοκρατια γιαυτο τοσα χρονια δεν μπορεις να κανεις τιποτα και αποκλειεσαι απο κατι μολντε χερεφεν και μακαμπι. αυτα θα επρεπε τοσα χρονια να σας προβληματιζουν και οχι να κρυβεσται απο κατι αποτελεσματα σαν το χθεσινο που ηρθε οπως ηρθε.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα αδερφια παμε για πλακα και φετοσ οποσ φενετε προταθλημα και κυπελλο..αν δεσουν λιγο ακομα αυτοι οι πεχταραδεσ θα κανουνε θαυματα.....αντε και νερι αλανι ελα στο λιμανι.......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μου φαινεται οτι δε σε συμφερει δε τα βλεπεις τη φαση του πεναλτυ δε την ειδες ο πατσα δεν ηταν τελευταιος σε προφανη θεση για γκολ δεν ηταν ουτε αυτο το ειδες ρε μοικαν. αλλα τα βλεπεις οπως το γκολ κοβασεβιτς την αποβολη μαρς δεν την ειδες;αν εμενες με δεκα αλλα θα λεγαμε σημερα. το θεμα ειναι οτι ευνοηθηκες για αλλη μια φορα και ουτε αυτο παραδεχεστε και μου λες οτι ευνοηθηκαν παο και αεκ περσι αλλα μονο οι τρεις σας εις βαρος των αλλων. και μολις σας επαιξαν με ανορθωση 50-50 οπως ειπε και ο τζολε δεν σας αρεσε. αλλα στην ευρωπη δεν περναει η τρομοκρατια γιαυτο τοσα χρονια δεν μπορεις να κανεις τιποτα και αποκλειεσαι απο κατι μολντε χερεφεν και μακαμπι. αυτα θα επρεπε τοσα χρονια να σας προβληματιζουν και οχι να κρυβεσται απο κατι αποτελεσματα σαν το χθεσινο που ηρθε οπως ηρθε.
Το θέμα είναι ότι γαυρος,βάζελος,χανούμα θα ευνοούνται μια ζωή όταν παίζουν με τισ "μικρότερες" ομάδες...τελεία και πάυλα
Το να βγαίνετε βάζελοι και χανούμια και να διαμαρτύρεστε για διαιτησίες είναι υποκρισία και μου προκαλεί μόνο γέλιο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλημερα αδερφια παμε για πλακα και φετοσ οποσ φενετε προταθλημα και κυπελλο..αν δεσουν λιγο ακομα αυτοι οι πεχταραδεσ θα κανουνε θαυματα.....αντε και νερι αλανι ελα στο λιμανι.......

δώστε ρε στους καμμένους το πρωτάθλημα να πάνε σπίτι τους από τώρα να μη μας ζαλίζουν τ αρχίδια.

Επισκέπτης
Το θέμα είναι ότι γαυρος,βάζελος,χανούμα θα ευνοούνται μια ζωή όταν παίζουν με τισ "μικρότερες" ομάδες...τελεία και πάυλα
Το να βγαίνετε βάζελοι και χανούμια και να διαμαρτύρεστε για διαιτησίες είναι υποκρισία και μου προκαλεί μόνο γέλιο...
για την ευρωπη που λεω δεν συμφωνεις;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
για την ευρωπη που λεω δεν συμφωνεις;
Εχει σίγουρα μια βάση και το έδειξαν στο ματς με την Ανόρθωση όπου είχαν την εντύπωση ότι παίζουν με την Λειβαδιά και  ότι θα έχουν αντιμετώπιση τύπου Ρεαλ Μαδρίτης από τον Φάντελ...αλλά και ο Φάντελ τους έδειξε ξεκάθαρα ποιόν από τους 2 συμπαθούσε πιο πολυ...όχι ότι τους αδίκησε,θα πέσει φωτιά να μας κάψει,αλλά όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει τι εννοώ!!!

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε κολημένοι γαύροι εάν θέλετε το πρωτάθλημα και το κύπελο....."πάλι"....να σταματήσει ο θεσμός της super lingas..ή του πρωταθλήματος ή όπως αλλιώς αποκαλείται αυτή η μαλακία ή παροδία......

για να μην κουράζεστε κι εσείς και μας τα ζαλήζετε συχένεια....με την βρόμα σας......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο το θρεντ ειναι η αποδειξη της πουτσας που σας ριχνει τοσα χρονια ο κοκκαλης και μια ζωη ο ολυμπιακος
ολοι σας και μονοι μας

παλερμο ξεχασες να μας πεις αν η πουτσα στη ν.φιλαδελφεια σ'αρεσε?
μια ζωη ξυλο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλά...μιλάμε για by far άνθρωπο με καμμένο εγκέφαλο....
Δεν περπατάει σε πεζοδρόμιο αν δεν είναι ασπρόμαυρο. Είναι ζήτημα αν έχει προλάβει να διαβάσει έστω και ένα βιβλίο.
τοτε αφου το καταλαβαινεις γιατι συνεχιζεις?????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και τί σχεση εχει αυτο βρε μοικανε?δικαιολογεις δηλ.αυτα τα αισχη που εγιναν και ντροπιασαν τον ολυμπιακο μας σε ολη την υφηλιο και πανω απ'ολα σε μας τους φιλαθλους του?Ντροπη τους και αισχος τους!
καλα εσυ στη κοσμαρα σου....
αφου ειπε ο ανθρωπος οτι τους θεωρει αμυαλους εσυ εκει.....
κριτικη εκανες? γιατι τωρα μπηκα και δεν εχω δει....
περιμενω να δω τι θα πεις για χτες.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν πάει έτσι αδελφέ!Μην τους τσουβαλιάζεις όλους!Να συγκρίνεις την μεταχείριση που έχουν οι ομάδες με τους ίδιους στόχους!Τι να το κάνω εγώ ότι με ευνοούν πιο πολύ από την Καλαμαριά?Σκοπός είναι τι γίνεται σε σχέση με τα γαυροβαζέλια...και εκεί ιστορικά είμαι μονίμως ριγμένος!
Εντάξει το ιδανικό είναι ΟΛΕΣ οι ομάδες να έχουν την ίδια μεταχείριση από την διαιτησία!Δεν το συζητάμε αυτό...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το αδικιομετρο ειναι ξεκαθαρο
ο ολυμπιακος πρωτος η π.ο.α δευτερη και η αδεκαρα τελευταια,τους κυνηγανε φαντασματα μια ζωη
οσα κανατε επι μελισσανιδη δεν τα εχουμε κανει σε ολη την ιστορια μας,απλα τοτε παιζατε την καλυτερη μπαλαρα και τρωγατε 3 στο καραισκακη απο τον ολυμπιακο του αλεφαντου στο 15λεπτο
κοκκαλη συνεχισε ετσι  :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν πάει έτσι αδελφέ!Μην τους τσουβαλιάζεις όλους!Να συγκρίνεις την μεταχείριση που έχουν οι ομάδες με τους ίδιους στόχους!Τι να το κάνω εγώ ότι με ευνοούν πιο πολύ από την Καλαμαριά?Σκοπός είναι τι γίνεται σε σχέση με τα γαυροβαζέλια...και εκεί ιστορικά είμαι μονίμως ριγμένος!
Εντάξει το ιδανικό είναι ΟΛΕΣ οι ομάδες να έχουν την ίδια μεταχείριση από την διαιτησία!Δεν το συζητάμε αυτό...
Tι λες ρε γάτε???ωραία δικαιοσύνη είναι αυτή...ολοι τα ίδια σκατά είστε!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Tι λες ρε γάτε???ωραία δικαιοσύνη είναι αυτή...ολοι τα ίδια σκατά είστε!!!!
Και το έγραψα στην τελευταία πρόταση ρε μπουλάκο!Το ιδανικό είναι να έχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες την ίδια μεταχείριση αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται σε ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα του κόσμου!Αλλά αν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι την ΑΕΚ με τους γαυροβάζελους δεν μπορώ να κάνω κάτι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και το έγραψα στην τελευταία πρόταση ρε μπουλάκο!Το ιδανικό είναι να έχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες την ίδια μεταχείριση αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται σε ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα του κόσμου!Αλλά αν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι την ΑΕΚ με τους γαυροβάζελους δεν μπορώ να κάνω κάτι...
καταρχην δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ τους γιατι οπως ειπες πρεπει να συγκρινουμε ομαδες με τους ιδιους στοχους
ε η αεκ δεν εχει τους ιδιους με ολυμπιακο οπως και να το κανουμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
καταρχην δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ τους γιατι οπως ειπες πρεπει να συγκρινουμε ομαδες με τους ιδιους στοχους
ε η αεκ δεν εχει τους ιδιους με ολυμπιακο οπως και να το κανουμε
Ναι ξέχασα εσείς πάτε για το Τσου-Λου!  :2funny:
Εντάξει είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά...αν δεν μπορείς να το κάνεις άστο!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ξέχασα εσείς πάτε για το Τσου-Λου!  :2funny:
Εντάξει είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά...αν δεν μπορείς να το κάνεις άστο!
οχι ρε συ φετος παμε για το ουεφα εχουμε πει και σε 2 χρονια για το τσου λου
σκαλι σκαλι ανεβαινουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom