talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εσυ κανεις για τρεις 300 κιλε ΤσεχΜπουφονοΣαργκανιΕίμαι 2.02 και 32 χρονών!
Σας κάνω?![]()
ναι μας κανεις γιατι εισαι και χοντρομπαλας οποτε θα κλεινεις ολο το τερμαΕίμαι 2.02 και 32 χρονών!
Σας κάνω?![]()
Βρε δώστε μου τα φράγκα και θα λέω ότι απο μικρό παιδί γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του δαφνωστεφανωμένου έφηβου!ναι μας κανεις γιατι εισαι και χοντρομπαλας οποτε θα κλεινεις ολο το τερμα
με ανυσηχει λιγο βεβαια τοοτι εισαι αντιολυμπιακος αλλα θα το λυσουμε αυτο
ρε σι ΓΑΥΡΟΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ,ονειρεψου...Βρε δώστε μου τα φράγκα και θα λέω ότι απο μικρό παιδί γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του δαφνωστεφανωμένου έφηβου!
σωστότατος....ρε σι ΓΑΥΡΟΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ,ονειρεψου...
Ευτυχώς που ισχύει αυτό που λες γιατί θα με είχε λούσει κρύος ιδρώτας και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να γίνω κάποτε γαύρος!!!!ρε σι ΓΑΥΡΟΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ,ονειρεψου...
δεν ξερω αν πηρες χαμπαρι αλλα και φορμουλα ο εφηβος,μαλιστα καναμε και καλη πορεια μπηκαμε στους 16Βρε δώστε μου τα φράγκα και θα λέω ότι απο μικρό παιδί γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του δαφνωστεφανωμένου έφηβου!
δηλαδή ...τερματίσατε 16οι....δεν ξερω αν πηρες χαμπαρι αλλα και φορμουλα ο εφηβος,μαλιστα καναμε και καλη πορεια μπηκαμε στους 16![]()
δεν ειδα τι εγινε γιατι ο παπαρας ο κοκκαλης αντι να παρει κανα οδηγο της προκοπης πηρε ενα δανοδηλαδή ...τερματίσατε 16οι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαβαλέ είχε όμως..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειδα τι εγινε γιατι ο παπαρας ο κοκκαλης αντι να παρει κανα οδηγο της προκοπης πηρε ενα δανο
κοκκαλη κοκκαλη σε παρακαλω φερε τον τζιγγερ στον ολυμπιακο![]()
![]()
γιατί?....για να τερματίζετε 125οι....δεν ειδα τι εγινε γιατι ο παπαρας ο κοκκαλης αντι να παρει κανα οδηγο της προκοπης πηρε ενα δανο
κοκκαλη κοκκαλη σε παρακαλω φερε τον τζιγγερ στον ολυμπιακο![]()
![]()
καλημερα,που ησουν ρε το σαββατο?αλλαξες κινητο?βρεθηκαμε οι υπολοιποι...Καλημέρα Αδέλφια Οπαδοί του Μεγαλύτερου Αθλητικού Οργανισμού!!!
ΝΤΙΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ![]()
![]()
![]()
Λοιπόν καταρχήν ……Πήγα Γήπεδο με την Κορακλα μου !!!!!
Και το ΚΑΤΑευχαριστήθηκα!!!! Καθόμασταν στην 30 και Μόλις άκουγε την 7 Σηκωνόταν και τραγουδαγε « Είσαι στο Μυαλό κάτι Μαγικό»!!!!!!!!! μιλαμε για Τρομερές στιγμες!!!!!
1. Ντιογκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
2. Senior Βαλβερδε πάντα Ο Μπελουτσι Πρέπει να παίζει Βασικός…..
3. Χρησταρα Πατσα σε ευχαριστούμε αλλά ΔΕΝ κάνεις για βασικός στον Θρύλο
4. Ντιογκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
5. Ο Νταρκο άνοιξε Λογαριασμό !!!!!
6. Ο Γκαλετι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ όπως πάντα !!!!
7. Ντιογκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
8. Είμαστε Πρωτοι??????
9. Ντιογκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
Θα συνεχίσω αργοτερα…….
Α και ξέχασα να αναφερθώ στον Ντιογκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
καλησπερα xil δεν εχεις διαρκειας ρε συ?παλι καλα που ναι και ο γκαλλετι και αυτος ξερει που ειναι αλλα πρεπει να πει και στους αλλους...με καστιγιο τιποτα δεν βλεπω στα αθλητικα sites...kαλημερα παιδες,καλημερα ari,ενθουσιαστηκα το σαββατο,μου αρεσε πολυ
η δηλωση του βαλβερδε οτι τωρα καταλαβε που ηρθε
ο κοσμος,δεν υπαρχουν λογια
ο λετο παρολες τις βλακειες μ αρεσει η τσατιλα που εχει
ντουντου,ντιογο ,γκαλετι καταπληκτικοι
οχι αλλο πατσατζογλου,ελεος