Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παγκόσμια πατέντα....
Πληρωνω 500 χιλιάρια για να γυρίσω δανεικός στην ομάδα που με πούλησε.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Για θυμισε μου εναν παικτη του Παναθηναικου που θα πληρωνε για να γυρισει σε εσας. :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Είπαμε να μιμηθούμε τις δικές σας πατέντες....βλέπε τερματοφύλακας....τον πουλάω στον όφη....κ μέτα τον ξαναγοράζω....(οχι με λεφτά...με κουμπιά....αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα)....
Ρε μαλάκα τι λες; το χασες;
Εχεις ξανακούσει παίκτη να ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να γυρίσει ΔΑΝΕΙΚΟΣ στην ομάδα που τον ΠΟΥΛΗΣΕ;
πάρε το αεροπλάνο και μην ξαναγυρίσεις......
Η μάλλον γύρνα δανεικός........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αυτό το πάλι είχε μεγάλη φάση.....ρε μαλάκα τι λες πρωί πρωί.... ??????? Πιωμένος είσαι ????
Απο πότε έχεις να κάνεις πορεία ??? Τι πορεία εννοείς,διαμαρτυρίας,σαν κ την περασμένη χρονιά ?????

Μαλάκα θα σε σκέφτομαι στο αεροπλάνο.....κ θα γελάω....μη σου πω οτι θα γελάω μόνος μου απ΄το αεροδρόμιο.....

Ρε βαζέλια.....έχετε πλάκα....1 ήττα κάνατε....κ ο "τιτανικός" βούλιαξε απο εσάς τους ίδιους....

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.....(ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΓΑΥΡΟΥΣ & ΒΑΖΕΛΟΥΣ,ΠΑΕΙ....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ)!!!!!!!!!!

από πότε έχω να κάνω πορεία..... Μαστα.....
Εσύ ρε παπαρίδη πες μας ΠΟΤΕ έκανες πορεία;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ...........
Ετσι γέλαγε και ο Νέρι και τώρα πληρώνει να γυρίσει........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΝΕΡΙ ΝΕΡΙ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΕΡΙ..............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για θυμισε μου εναν παικτη του Παναθηναικου που θα πληρωνε για να γυρισει σε εσας. :think:
για θύμισέ μου έναν φυσιολογικό άνθρωπο που θα πλήρωνε να γυρίσει δανεικός σε αυτούς που τον πούλησαν...........
Καλά εντάξει ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΛΑ....
Αλλά να την ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ κιόλας αυτό είναι παγκόσμιο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ........

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα γενικώς πρέπει να αποτελέσουν σημείο μελέτης από Παγκόσμιο Ψυχιατρικό Φόρουμ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΝΕΡΙ ΝΕΡΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο Νερι εινε αγραμματος σαν και μενα ,κοντος και αλητης αλλλα ειναι ΓΑΥΡΟΣ οπως και ο ΤΖΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμέν περισσότερο για μαλάκας μου κόβει....
και μη συγκρίνεις παικταράδες με τσουτσέκια.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα τι λες; το χασες;
Εχεις ξανακούσει παίκτη να ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να γυρίσει ΔΑΝΕΙΚΟΣ στην ομάδα που τον ΠΟΥΛΗΣΕ;
πάρε το αεροπλάνο και μην ξαναγυρίσεις......
Η μάλλον γύρνα δανεικός........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

από πότε έχω να κάνω πορεία..... Μαστα.....
Εσύ ρε παπαρίδη πες μας ΠΟΤΕ έκανες πορεία;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ...........
Ετσι γέλαγε και ο Νέρι και τώρα πληρώνει να γυρίσει........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΝΕΡΙ ΝΕΡΙ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΕΡΙ..............

1.To έχω...δεν το έχασα... :cheesy:
2.Όχι δεν έχω ξανακούσει να πληρώνει κάποιος παίχτης για να γυρίσει στην ομάδα που τον πούλησε...αυτό όμως μήπως δείχνει τη δυσαρέσκειά του εκεί που πήγε για τα φράγκα ? Μήπως δείχνει οτι έκανε μαλακίες στις επιλογές του κ τελικά καλύτερα απ'τον ΘΡΥΛΟ δε θα βρει πουθενά ???? Α,το αν θα πληρώσει θα το δούμε...γιατί απο μαλακίες των τσατσο-δημοσιογράφων πολλά ακούμε στον ολυμπιακό.... :huh: :huh: :huh:
3.Θα ξαναγυρίσω...θα δανεικός....οκ... :grin:
4.Στις ερωτήσεις...θα δίνεις απάντηση...υπεκφεύγεις...αλλά στην τσατσά δεν κάνουν πουτανιές.... :sunglasses:...Όμως θα σου απαντήσω....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Κ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ??? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ....ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

Αυτά κ γειά γιατί πετάω σε λίγες ώρες κ δεν έχω ετοιμαστεί.... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1.To έχω...δεν το έχασα... :cheesy:
2.Όχι δεν έχω ξανακούσει να πληρώνει κάποιος παίχτης για να γυρίσει στην ομάδα που τον πούλησε...αυτό όμως μήπως δείχνει τη δυσαρέσκειά του εκεί που πήγε για τα φράγκα ? Μήπως δείχνει οτι έκανε μαλακίες στις επιλογές του κ τελικά καλύτερα απ'τον ΘΡΥΛΟ δε θα βρει πουθενά ???? Α,το αν θα πληρώσει θα το δούμε...γιατί απο μαλακίες των τσατσο-δημοσιογράφων πολλά ακούμε στον ολυμπιακό.... :huh: :huh: :huh:
3.Θα ξαναγυρίσω...θα δανεικός....οκ... :grin:
4.Στις ερωτήσεις...θα δίνεις απάντηση...υπεκφεύγεις...αλλά στην τσατσά δεν κάνουν πουτανιές.... :sunglasses:...Όμως θα σου απαντήσω....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Κ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ??? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ....ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

Αυτά κ γειά γιατί πετάω σε λίγες ώρες κ δεν έχω ετοιμαστεί.... :2funny: :2funny:
ρε μαλάκα πάρε βαλιτσα και διακοπές....
Δεν ήταν επιλογή του καστίγιο να φύγει....Τον έφυγαν...... Και μάλιστα για πολλά φράγκα......
Επειγόντως διακοπές........

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
για θύμισέ μου έναν φυσιολογικό άνθρωπο που θα πλήρωνε να γυρίσει δανεικός σε αυτούς που τον πούλησαν...........
Καλά εντάξει ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΛΑ....
Αλλά να την ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ κιόλας αυτό είναι παγκόσμιο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ........

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα γενικώς πρέπει να αποτελέσουν σημείο μελέτης από Παγκόσμιο Ψυχιατρικό Φόρουμ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και ομως αυτος γουσταρη να γυρισει και δεν τον εδωσαν τσαμπα ενα σκασμο λεφτα εβαλε στην τσεπη μην τρελαθουμε κιολας.
Σας χαλαει που ειναι γαυρος και γουσταρη? και ακομα δεν ηρθε κατσε να ερθει και μετα βλεπουμε μπορει να κλεισει και σε εσας που ξερεις , ετσι δεν εγραφαν οι εφημεριδες για το μεγαλο κολπο του πατερα?

Επισκέπτης
Δεν ήμουν και πολυ σίγουρος αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στο Ράδιο Bourdela  :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]47R8viDzauU[/youtube]

Επισκέπτης
ρε μαλάκα πάρε βαλιτσα και διακοπές....
Δεν ήταν επιλογή του καστίγιο να φύγει....Τον έφυγαν...... Και μάλιστα για πολλά φράγκα......
Επειγόντως διακοπές........
Ρε μαλάκα δεν υπήρχε μόνο η σαχτάρ....ήταν κ άλλες που τον ήθελαν...ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΑΣ...ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ?? ΟΧΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ Κ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
Πιστεύω οτι σε χαλάει πολύ Ντιόγ(κ)ο + Νερι + Γκαλέτι + Λέτο + Ντούντου + Μπελούτσι.....

ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ....ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα δεν υπήρχε μόνο η σαχτάρ....ήταν κ άλλες που τον ήθελαν...ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΑΣ...ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ?? ΟΧΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ Κ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
Πιστεύω οτι σε χαλάει πολύ Ντιόγ(κ)ο + Νερι + Γκαλέτι + Λέτο + Ντούντου + Μπελούτσι.....

ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ....ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ....
εινε καλο πεδι ο περσονας μην το αποπερνεις,απλα διστιχως δεν γενηθικε ΓΑΥΡΟΣ ,θα τον καλεσω και αυτον στο κοτερο σου Μεφι,
μην ξεχασεις την ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΚΟΝΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom