Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σας παρακαλώ...μη μαλώνετε για τις διαφημίσεις...ο βόθρος εξασφάλισε το κότερο...τον πάθος θα τον βολέψω στο γιωτ...αν δεν έχεις πρόβλημα που δεν θα είναι τόσο φανερή η διαφήμιση...αφού δεν έχει πανιά...;)

από την πόλη έρχομαι και στην κορφή χαλούμι....
ρε μαλάκα εσύ έλεγες ότι έφυγε με τη θέλησή του....
Ξέχναγες τα μυξοκλάματα που τον πουλήσαν στο ....καφάσι......
Κόψε την πρέζα κάνει κακό....

Ντιόγ(κ)ο + Νερι + Γκαλέτι + Λέτο + Ντούντου + Μπελούτσι.....
Για 5χ5 μια χαρά είναι .... ειδικά εάν παίζουν και μόνα τους..........
Και από όλους τους παραπάνω τζιτζιφιόγκους ο μόνος παικταράς είναι ο Γκαλέτι...
Αιντε χαιβάνια κάνατε και τον Γήττα της Αργεντικής μαραντόνα.....
O μαλάκας ο πατέρας του τα έλεγε...όχι εγώ....έλεγε οτι δεν του αρκούν τα λεφτά εδώ...θέλει να εξελιχθεί...κ άλλες πίπες...τώρα πισωγύρισμα....αλλά καλοδεχούμενος...
Την πρέζα δεν την κόβω...είμαι θρυλιμπάν κ μαλακίες δε γουστάρω....άλλο που είσαι κρυφός ολυμπιακός αλλα δεν το ξέρεις...

Όταν θα φας την 4αρα σου ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....θα τα ξαναπουμε....άλλωστε έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια...απο πιπα σε πιπα πας...

Εφυγαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σας παρακαλώ...μη μαλώνετε για τις διαφημίσεις...ο βόθρος εξασφάλισε το κότερο...τον πάθος θα τον βολέψω στο γιωτ...αν δεν έχεις πρόβλημα που δεν θα είναι τόσο φανερή η διαφήμιση...αφού δεν έχει πανιά...;)
O μαλάκας ο πατέρας του τα έλεγε...όχι εγώ....έλεγε οτι δεν του αρκούν τα λεφτά εδώ...θέλει να εξελιχθεί...κ άλλες πίπες...τώρα πισωγύρισμα....αλλά καλοδεχούμενος...
Την πρέζα δεν την κόβω...είμαι θρυλιμπάν κ μαλακίες δε γουστάρω....άλλο που είσαι κρυφός ολυμπιακός αλλα δεν το ξέρεις...

Όταν θα φας την 4αρα σου ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....θα τα ξαναπουμε....άλλωστε έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια...απο πιπα σε πιπα πας...

Εφυγαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ρε Μεφι το κολαρακι στο αβαταρι σου μου το δανιζεις,τι καυλα ειναι αυτη

Επισκέπτης

να σου πω το προτιμώ το γιωτ, νομίζω έχει μεγαλύτερο status  ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
θα του το πει ο Κυργιάκος.......... στο αυτάκι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πω καλα και αυτος ο μαιστοροβιτς σαν χασαπης ειναι, με το που δει το διδυμο τον καραφλα και τον κοτσιδα ο Νερι θα γινει λαγος, πισω στα ανθρακωρυχεια θα ξαναπληρωνει να παει. Απο οτι εχω μαθει δεν μπορεσε ποτε να δεχτει την απορριψη του Σωτηρη , λεγεται οτι μαζι με το ξυλο που του εδωσε, του ψυθιρισε στο αυτι στοργικα, "θα σου κανω αρωτα παρα φυση με ελλιπη λιπανση" και επειδη αυτο ο Νερι το εξελαβε σαν υποσχεση, εφυγε για να ξεχασει.. αυτος ηταν ο λογος που δεν ηθελε να φυγει, ισως να ειναι και ο ιδιος λογος που αρχικα θελει να επιστρεψει
Τωρα τον ενημερωσαν  οτι ο SOTIS επεστρεψε, και ηδη η ροδελα του νερι ,αυτολιπενεται....

αντε πατε και διαβαζετε ολες τις παπαροεφημεριδες, εγω θα σας μαθαινω τα πραγματικα νεα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πω καλα και αυτος ο μαιστοροβιτς σαν χασαπης ειναι, με το που δει το διδυμο τον καραφλα και τον κοτσιδα ο Νερι θα γινει λαγος, πισω στα ανθρακωρυχεια θα ξαναπληρωνει να παει. Απο οτι εχω μαθει δεν μπορεσε ποτε να δεχτει την απορριψη του Σωτηρη , λεγεται οτι μαζι με το ξυλο που του εδωσε, του ψυθιρισε στο αυτι στοργικα, "θα σου κανω αρωτα παρα φυση με ελλιπη λιπανση" και επειδη αυτο ο Νερι το εξελαβε σαν υποσχεση, εφυγε για να ξεχασει.. αυτος ηταν ο λογος που δεν ηθελε να φυγει, ισως να ειναι και ο ιδιος λογος που θελει να επιστρεψει
Τωρα τον ενημερωσαν  οτι ο SOTIS επεστρεψε, και ηδη η ροδελα του νερι ,αυτολιπενεται....
Αντζα τον λενε και ολα τα ΑΛΑΝΙΑ κλαινε!!!!!!!!!!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αντζα τον λενε και ολα τα ΑΛΑΝΙΑ κλαινε!!!!!!!!!!!!
Ε τι να κανκουμε, οι κυριες της υψηλης κοινωνιας που κανουν το επαγγελμα της "κυριας" Αντζα το κανουν, με ατομα
της υψηλης κοινωνιας και οχι με αλανια... παρηγορησε τα ρε, παρε οδοντογλυφιδες και βουτα τις στη δεξαμενη και κερνα τους κεμπαμπ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αντε πατε και διαβαζετε ολες τις παπαροεφημεριδες, εγω θα σας μαθαινω τα πραγματικα νεα...

όταν ο κρόκους είχε κάνει στο μπάσταρδο διακοπή συμβολαίου έπαιζε 5χ5 στο Αττικα φούτμπολ παρκ στη Βούλα.....
Τώρα τα καμμένα γαυροεγκεφαλάκια επειδή τους πούλησε γαυροφροσύνη τον θέλουν πίσω....
Χούι ρε χαιβάνια καμμένοι πουθενάδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ε τι να κανκουμε, οι κυριες της υψηλης κοινωνιας που κανουν το επαγγελμα της "κυριας" Αντζα το κανουν, με ατομα
της υψηλης κοινωνιας και οχι με αλανια... παρηγορησε τα ρε, παρε οδοντογλυφιδες και βουτα τις στη δεξαμενη και κερνα τους κεμπαμπ
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
όταν ο κρόκους είχε κάνει στο μπάσταρδο διακοπή συμβολαίου έπαιζε 5χ5 στο Αττικα φούτμπολ παρκ στη Βούλα.....
Τώρα τα καμμένα γαυροεγκεφαλάκια επειδή τους πούλησε γαυροφροσύνη τον θέλουν πίσω....
ευχαριστω το ΘΕΟ που γεννηθικα ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και χαιβανι ιμε και καμμενος και πουθενας αλλα,
37 23 13 νουμερα που δεν θα δειτε ΠΟΤΕ,κοολητε!!!!!!!!!!!!!!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Ε οχι και χαιβανια και πουθεναδες...
Μερικοι εχουν κοτερα και σουπερ αυτοκινητα...

Πουθεναδες και χαιβανια ειναι αυτοι ?

Για σε παρακαλω, πιπερι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166