1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
[youtube=425,350]1vOj1QsaaPA[/youtube]
παιδες καλή η πλακίτσα
αλλα αν τραυματιστεί ο νταρκο ποιος θα παιξει μπροστα;;;
ο μητρογλου;;;;
γαμω το σπιτι του χρυσικοπουλου
ποιος ειναι αυτός;;;;;;;
το μουνοπανο
παιζει με τα νευρα μας
Ειμαι εδω ξανα,μετα τις διακοπες μου,ξεκουραστος για να μαμησω πρασινα κολαρακια
Συμφωνω,μπορουμε ομως να πανηγυριζουμε και να πικαρουμε τα λαγουδακια για το οτι δικαιωθηκαμε στο οτι ο προεδρος εχωσε πολυ περισσοτερα απο τον σωφερ και απο το αποτυχημενο τραβελι με το πλαστικο βυζι.....Καλημερα σε ολους τους πρεζοπρακτορες.
Ερχεται ο Ντιογο επιτελους, εγω δεν θα συμφωνισω με αυτους που πανηγυρίζουν για εναν παικτη που τον ξερουμε απο δημοσιευματα εφημεριδων ουτε με αυτους που προσπαθουν να τον βγαλουν αχρηστο χωρις να τον εχουν δει ουτε μια φορα να αγωνιζεται.
Οταν αρχισει να παιζει τοτε θα βγαλουμε ολοι τα συμπερασματα μας και θα πρεπει να λαβουμε υποψην μας οτι θα χρειαστει και καποιος χρονος προσαρμογης, μην αρχισουμε να πανηγυριζουμε η να κραζουμε απο το πρωτο παιχνιδι.
Παντος για να δικαιολογηθη ολος αυτος ο ντορος και τα λεφτα που δοθηκαν για τον Ντιογο θα πρεπει να βγαζει ματια ο τυπος αλλιος τσαμπα μελανι,λιγη υπομονη και θα το διαπιστώσουμε.
ΥΓ 1. Ο Δωρητης ειναι μεγαλη κουφαλα.
ΥΓ 2. επειδή ξερω οτι θα τα σχολιασεις.
Αφου πηγε η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ στο Ρεντη ενα θα σου πω 37,οπως σασ ειχα πει 36 φετοσ οταν εδιωξε τον Λεμονη και κατεβηκε Ρεντη!!!!!!!!!!1Συμφωνω,μπορουμε ομως να πανηγυριζουμε και να πικαρουμε τα λαγουδακια για το οτι δικαιωθηκαμε στο οτι ο προεδρος εχωσε πολυ περισσοτερα απο τον σωφερ και απο το αποτυχημενο τραβελι με το πλαστικο βυζι.....
δεν ειναι ετσι??????
Τωρα τα υπολοιπα στο γηπεδο!!!!!!
Ρε τσοντο-κουνελα,
χαιρεστε επειδη ο λαμογιας πληρωσε με τα λεφτα του δημοσιου(τα δικα σας λεφτα) παραπανω απο οτι ο εφοπλιστης μας με τα λεφτα των αραβων ?
Τουλαχιστον για τον Ζιλμπερτο ενδιαφερθηκε πρωτος ο ΠΑΟ και η Αρσεναλ δεν ηταν ομαδα μπακαλικο να τεμμαχισει τον παικτη και να πουλαει μισο κιλο απο εδω μισο κιλο απο κει.. Ουτε καν μπηκε στη διαδικασια πληστηριασμου !!
Αυτος ο προεδρος των βραζιλιανων κατι σαν τον Κουγια πρεπει να ναι,γατος με πεταλα.. σας εψηνε 1 μηνα,σας τα πηρε και σας τον πουλησε σε φετες οπως πας στο σουπερ μαρκετ και ζητας 10 φετες ζαμπον ενα πραμα..
ειστε τζιμανια ρε .....