Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα κε μαιτα μας λαις ωτη αιχης αιπειπαιδω
σκατα αιχης
Αλλο το ενα αλλο το αλλο. :grin:

Καπου εχεις καταλαβει λαθος μου φαινεται. Δεν εχω αναφερει πουθενα οτι καποιος απο ολους αυτους τους ¨μεγαλους" εχει οικονομικο οφελος κ θα ηταν μεγαλη μαλακια να το πει καποιος αυτο.
Αυτο που ανεφερα κ τονισα, ηταν οτι ξοδευουν πολυ λιγα, αναλογικα με ολους εμας, για την τρελα τους κ την καυλα τους.
Ποσα ξοδευει τον χρονο ενας κομπιουτερας ? ενας απλος φιλαθλος ? ενας που εχει τρελλα με τα αυτοκινητα και τα σπρωχνει για tuning ? ειναι μονο απλα παραδειγματα, για να τονισω την χαωδη διαφορα στα ποσα αναλογικα παντα.........
Σε αυτο εχεις δικιο και δεν διαφωνο αλλα μην μου λες οτι οι Γιαννακοπουλοι κανουν απλος την καυλα τους εχουν και αυτοι τα συμφεροντα τους και ενα απο αυτα ηταν να μπουν στην Παε με την βοηθεια και την πιεση του κοσμου, και τα καταφεραν.
Αν δεν τα εσπρωχναν στο μπασκετ θα φωναζαν οι βαζελοι το παυλο θεε παρε την παε?
Στον ερασιτεχνη και σε αθληματα του στιβου γιατι δεν τα σπρωχνουν? μονο το ποδοσφαιρο και το μπασκετ ειναι παναθηναικος? ;)

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τι Και ?
πρεπει να απαντησω και κατι αλλο ?

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που είναι ο Χριστοδουλόπουλος οέο? Όχι ο Μάκης ο άλλος που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας .... Καλά για το Μελίση δεν το συζητώ ρε και το χορτάρι θα σας πουλήσει ο Ζαγόρις.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Που είναι ο Χριστοδουλόπουλος οέο? Όχι ο Μάκης ο άλλος που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας .... Καλά για το Μελίση δεν το συζητώ ρε και το χορτάρι θα σας πουλήσει ο Ζαγόρις.
Στον πάγκο λόγω πληθώρας επιλογών,στο ολυμπιακάκι βέβαια θα έπαιζε μόνιμα λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Καλοφόρετο το παλτό ΑΒΡΑΑΜ :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αντε και ιντερτοτο με το καλό. :2funny:Κάτι τέτοια καραγκοζάκια σαν και αυτον που κάνουν το άσπρο μαύρο προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα. :uglystupid:
πιο ασπρο κανει μαυρο ρε νεατερνταλ ο ανθρωπος που μιλαει για τους οπαδους της ομαδας του??????
Εσεις τι κανετε ρε ,που συγκρινοσαστε με τον θρυλο που σας εχει παρει τα σωβρακα τα τελευταια χρονια??????
Γραφικοι εχετε γινει ρε....αντι να τουμπεκιασετε και να μη μιλατε μεχρι να κατακτησετε καποιες κουπες  ωστε να μπορειτε ισως να μας κοιταξετε στα ματια ,κανετε καθε καλοκαιρι σαν μαλακες και κατακτατε πρωταθληματα μεταγραφων,και τον υπολοιπο χρονο ψαχνετε να βρειτε δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τις αποτυχιες σας.....
Και σου φταιει το παλληκαρι που υποστηριζει την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας  που σε εχει πεθανει στη σφαλιαρα......
και του λες οτι κανει το ασπρο μαυρο....τοτε εσεις τι κανετε ρε?????
Ανυπαρκτοι ειστε ,σας φταιει ο σωφερ,το γηπεδο,οι δημοσιογραφοι,ο θειος.....μονο η μαλακια που σας βαραει δεν σας φταιει.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πιο ασπρο κανει μαυρο ρε νεατερνταλ ο ανθρωπος που μιλαει για τους οπαδους της ομαδας του??????
Εσεις τι κανετε ρε ,που συγκρινοσαστε με τον θρυλο που σας εχει παρει τα σωβρακα τα τελευταια χρονια??????
Γραφικοι εχετε γινει ρε....αντι να τουμπεκιασετε και να μη μιλατε μεχρι να κατακτησετε καποιες κουπες  ωστε να μπορειτε ισως να μας κοιταξετε στα ματια ,κανετε καθε καλοκαιρι σαν μαλακες και κατακτατε πρωταθληματα μεταγραφων,και τον υπολοιπο χρονο ψαχνετε να βρειτε δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τις αποτυχιες σας.....
Και σου φταιει το παλληκαρι που υποστηριζει την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας  που σε εχει πεθανει στη σφαλιαρα......
και του λες οτι κανει το ασπρο μαυρο....τοτε εσεις τι κανετε ρε?????
Ανυπαρκτοι ειστε ,σας φταιει ο σωφερ,το γηπεδο,οι δημοσιογραφοι,ο θειος.....μονο η μαλακια που σας βαραει δεν σας φταιει.....
τα στρινγκακια θες να πεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαγκα εσενα γουσταρα να δω την φατσα σου καθε χρονο την ωρα της φιεστας.....
Σοβαρα μιλαω τωρα,,,,θα πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι.....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
θα ηθελα να θεσω το εξης απλο ερωτημα.
εχω ενα χομπι (κυνηγι,ψαρεμα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,μπουρδελα, και οτιδηποτε αλλο). και ξοδευω απο τον μισθο μου περιπου ενα 10% το μηνα (και λιγα βαζω),  για την καυλα μου,  οποια και αν ειναι αυτη. μπορειτε να φανταστειτε τον κοκκαλη να ξοδευε ενα 5-10% των προσωπικων του κερδων για την καυλα του, που οπως εχει πει ειναι ο ολυμπιακος ?????????
γιατι λοιπον απο τα 500( που λεει ο λογος) και βαλε που βγαζει δεν δινει τα 50 καθε χρονο απλοχερα χωρις να τα παιρνει πισω (γηπεδο,διαφημισεις,χορηγοι,διαρκειας), ενω εγω ο "μαλακας" ξοδευω πολυ παραπανω απο το 10% του μισθου μου για την καυλα μου χωρις κανενας ποτε να μου τα δωσει πισω.
Καπως ετσι φανταζομαι την ειδαν και οι βαζελοι (πατερας, βγενο και αλλοι)και ειπαν να ξοδεψουν κανενα ψιλο για την δικη του καυλα......
ο σωστός επιχειρηματίας ΔΕΝ μπλέκει τις δουλείες του.
θα το κάνεις μια θα το κάνεις δύο μετά πρέπει να συντηρηθεί απο μόνη της αλλά να σου αποφέρει και κέρδος
ο παύλος δείχνει οτι είναι παναθηναικός, χώνει αβέρτα και ας μη τα πάρει ποτέ πίσω
τώρα μπήκε και στο ποδόσφαιρο
είναι κουλό όμως να μην δίνει μερικά χιλιάρικα για την άρση βαρών και να αγοράζουν τις φόρμες απο έρανο που έκαναν οι mad boys, δε νομίζεις?

έσοδα/έξοδα τα ξέρουν καλύτερα απο εμάς, ας κρατήσουμε λοιπόν τα κομπιουτεράκια να υπολογίζουμε τις αποδόσεις στο στοίχημα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]KonmmXjGqj8[/youtube]
[size=20pt]μαθηματα εξεδρας[/size]