Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
παιρνω πισω αυτα που ειπα για επιπεδο
ενας αληταρας εισαι και εσυ σαν τον πλεζουρα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Την αληθεια λεω. :grin:
Πλακα πλακα την πουτσα απο την Κυπρο την ειχα προβλεψη, δεν μας χαλαει το ουεφα. ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Την αληθεια λεω. :grin:
Πλακα πλακα την πουτσα απο την Κυπρο την ειχα προβλεψη, δεν μας χαλαει το ουεφα. ;)
ειναι κολπο του θειου,να αποκλειστουμε ωστε να παρει το ουεφα
για αυτο πηρε βαλβερδε(τελικο ουεφα) και ντουντου(ουεφα)
ειναι ολα μελετημενα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι κολπο του θειου,να αποκλειστουμε ωστε να παρει το ουεφα
για αυτο πηρε βαλβερδε(τελικο ουεφα) και ντουντου(ουεφα)
ειναι ολα μελετημενα
Το καταλαβες και εσυ ρε? 
Φως φαναρι ειναι η δουλεια αν ηθελε το CL θα επερνε τον Φεργκιουσον. :grin:

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
θα ηθελα να θεσω το εξης απλο ερωτημα.
εχω ενα χομπι (κυνηγι,ψαρεμα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,μπουρδελα, και οτιδηποτε αλλο). και ξοδευω απο τον μισθο μου περιπου ενα 10% το μηνα (και λιγα βαζω),  για την καυλα μου,  οποια και αν ειναι αυτη. μπορειτε να φανταστειτε τον κοκκαλη να ξοδευε ενα 5-10% των προσωπικων του κερδων για την καυλα του, που οπως εχει πει ειναι ο ολυμπιακος ?????????
γιατι λοιπον απο τα 500( που λεει ο λογος) και βαλε που βγαζει δεν δινει τα 50 καθε χρονο απλοχερα χωρις να τα παιρνει πισω (γηπεδο,διαφημισεις,χορηγοι,διαρκειας), ενω εγω ο "μαλακας" ξοδευω πολυ παραπανω απο το 10% του μισθου μου για την καυλα μου χωρις κανενας ποτε να μου τα δωσει πισω.
Καπως ετσι φανταζομαι την ειδαν και οι βαζελοι (πατερας, βγενο και αλλοι)και ειπαν να ξοδεψουν κανενα ψιλο για την δικη του καυλα......

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εχω ενα χομπι (κυνηγι,ψαρεμα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,μπουρδελα, και οτιδηποτε αλλο). και ξοδευω απο τον μισθο μου περιπου ενα 10% το μηνα (και λιγα βαζω),  για την καυλα μου,  οποια και αν ειναι αυτη. μπορειτε να φανταστειτε τον κοκκαλη να ξοδευε ενα 5-10% των προσωπικων του κερδων για την καυλα του, που οπως εχει πει ειναι ο ολυμπιακος ?????????
γιατι λοιπον απο τα 500( που λεει ο λογος) και βαλε που βγαζει δεν δινει τα 50 καθε χρονο απλοχερα χωρις να τα παιρνει πισω (γηπεδο,διαφημισεις,χορηγοι,διαρκειας), ενω εγω ο "μαλακας" ξοδευω πολυ παραπανω απο το 10% του μισθου μου για την καυλα μου χωρις κανενας ποτε να μου τα δωσει πισω.
Καπως ετσι φανταζομαι την ειδαν και οι βαζελοι (πατερας, βγενο και αλλοι)και ειπαν να ξοδεψουν κανενα ψιλο για την δικη του καυλα......

Επιτέλους μια σωστή άποψη!
:rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι Κοκκαλης, Βγενο , Πατερας βαζουν λεφτα μονο για την καυλα τους οι εχουν αλλα μεγαλυτερα συμφεροντα και οφελει απο της ομαδες γιαυτο ασχολουνται?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλό είναι το ερώτημα σου αλλά δες το και λίγο διαφορετικά.
Όλοι αυτοί που λές, πως νομίζεις οτι έκαναν περιουσίες?? Σκορπώντας δεξιά κι αριστερά για να περάσει η ώρα τους?
Μάλλον που κάνουν επενδύσεις και κονομάνε τα άντερα τους μετά.
Σε μια μικρή χώρα λοιπόν κανείς τους δεν είναι τόσο τρελός για να δώσει παραπάνω απο αυτά που δίνουν σήμερα όλοι τους.

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φυσικα κ καποιοι εχουν πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα, με πρωτο πρωτο τον Κοκκαλη φυσικα.
Απλα διαφωνω με την νοοτροπια πολλων να τους κανουν "θεους" επειδη ξοδευουν ελαχιστα σε ποσοστιαια βαση, με ολους εμας τουν κοινους θνητους, για ενα χομπι.
Ο Πατερας οι οι μετοχοι της ΑΕΚ ας πουμε, τι οφελος εχουν ?
Ελαχιστο με αυτο που εχουν οι Κοκκαλης κ Βγενο σιγουρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φυσικα κ καποιοι εχουν πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα, με πρωτο πρωτο τον Κοκκαλη φυσικα.
Απλα διαφωνω με την νοοτροπια πολλων να τους κανουν "θεους" επειδη ξοδευουν ελαχιστα σε ποσοστιαια βαση, με ολους εμας τουν κοινους θνητους, για ενα χομπι.
ακομα και βαση ποσοστων να ξοδευαν περισσοτερα απο οσα ξοδευει ενας απλος φιλαθλος δεν θα αλλαζε τιποτα
εσυ και εγω θα παραμεναμε αρρωστακια και αυτοι θα κανανε παιχνιδι(πολιτικο,οικονομικο και οτι αλλο δεν ξερω) στις πλατες μας
για αυτο λεγεται παθος η αγαπη για μπαλα,πολιτικη,αλκοολ,πουτανες,πρεζες κτλ γιατι αυτος που το εχει δεν αποσκοπει σε κερδος σε αντιθεση με κοκκαλη,πεκ και κοντινιο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη ο Κοκκαλης και ο Βγενο ειναι οι μαγκες που τα κονομανε και ο πατερας και οι Γιαννακοπουλοι οι μαλακες που χωνουν μονο για την καυλα τους?  Δεν νομιζω.

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν θεωρω οτι η γνωμη μου ειναι κ η σωστη. Απλα πιστευω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Σιγουρα οι Γιαννακοπουλοι ξοδευουν πολυ περισσοτερα για το παθος τους και το εχουν αποδειξει παρα πολλες φορες. Εξαλου οι πηγες εσοδων στο μπασκετ, ειναι κατα πολυ μικροτερες απο το ποδοσφαιρο.Αρα αυτο μου δινει το δικαιωμα να τους κατατασω στην κατηγορια αυτων που ξοδευουν πολλα για την καυλα τους χωρις να περιμενουν μεγαλη ανταποδωση ( οποιου ειδους κ αν ειναι αυτη)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν θεωρω οτι η γνωμη μου ειναι κ η σωστη. Απλα πιστευω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Σιγουρα οι Γιαννακοπουλοι ξοδευουν πολυ περισσοτερα για το παθος τους και το εχουν αποδειξει παρα πολλες φορες. Εξαλου οι πηγες εσοδων στο μπασκετ, ειναι κατα πολυ μικροτερες απο το ποδοσφαιρο.Αρα αυτο μου δινει το δικαιωμα να τους κατατασω στην κατηγορια αυτων που ξοδευουν πολλα για την καυλα τους χωρις να περιμενουν μεγαλη ανταποδωση ( οποιου ειδους κ αν ειναι αυτη)
την ανταποδωση θα την δεις σε λιγο καιρο
ηδη ολοι οι λαγοι τους εχουν θεους
οταν παρουν την παε θα μαζευτουνε και αυτοι,ποσο να πανε οι ασπιρινες πια??

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη οικονομικο οφελως εσυ βλεπεις να εχουν οι Κοκκαλης, Βγενο μονο μεσα απο της ομαδες? σε πληροφορο οτι κανεις λαθος τα οικονομικα οφελει που εχει ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που βγαζει απο αλλες δουλειες εκμεταλεβομενος το οτι ειναι προεδρος του Ολυμπιακου και το ιδιο ακριβος ισχυει και για τους Γιαννακοπουλους.
Οι κοντοι δεν ειναι περισοτερο Παναθηναικοι απο οτι ειναι Ολυμπιακος ο Κοκκαλης αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο οταν προκειται για λεφτα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη οικονομικο οφελως εσυ βλεπεις να εχουν οι Κοκκαλης, Βγενο μονο μεσα απο της ομαδες? σε πληροφορο οτι κανεις λαθος τα οικονομικα οφελει που εχει ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που βγαζει απο αλλες δουλειες εκμεταλεβομενος το οτι ειναι προεδρος του Ολυμπιακου και το ιδιο ακριβος ισχυει και για τους Γιαννακοπουλους.
Οι κοντοι δεν ειναι περισοτερο Παναθηναικοι απο οτι ειναι Ολυμπιακος ο Κοκκαλης αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο οταν προκειται για λεφτα.
σε κολλησε ανορθογραφια ο βοθρος μου φαινεται :rockon:

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καπου εχεις καταλαβει λαθος μου φαινεται. Δεν εχω αναφερει πουθενα οτι καποιος απο ολους αυτους τους ¨μεγαλους" εχει οικονομικο οφελος κ θα ηταν μεγαλη μαλακια να το πει καποιος αυτο.
Αυτο που ανεφερα κ τονισα, ηταν οτι ξοδευουν πολυ λιγα, αναλογικα με ολους εμας, για την τρελα τους κ την καυλα τους.
Ποσα ξοδευει τον χρονο ενας κομπιουτερας ? ενας απλος φιλαθλος ? ενας που εχει τρελλα με τα αυτοκινητα και τα σπρωχνει για tuning ? ειναι μονο απλα παραδειγματα, για να τονισω την χαωδη διαφορα στα ποσα αναλογικα παντα.........

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καπου εχεις καταλαβει λαθος μου φαινεται. Δεν εχω αναφερει πουθενα οτι καποιος απο ολους αυτους τους ¨μεγαλους" εχει οικονομικο οφελος κ θα ηταν μεγαλη μαλακια να το πει καποιος αυτο.
Αυτο που ανεφερα κ τονισα, ηταν οτι ξοδευουν πολυ λιγα, αναλογικα με ολους εμας, για την τρελα τους κ την καυλα τους.
Ποσα ξοδευει τον χρονο ενας κομπιουτερας ? ενας απλος φιλαθλος ? ενας που εχει τρελλα με τα αυτοκινητα και τα σπρωχνει για tuning ? ειναι μονο απλα παραδειγματα, για να τονισω την χαωδη διαφορα στα ποσα αναλογικα παντα.........
ωραια και που θες να καταληξεις?

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
οτι ξοδευουν τελικα πολυ  λιγα για να εισπρατουν ολη αυτη την διαφημιση και το σπρωξιμο γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom