doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παιρνω πισω αυτα που ειπα για επιπεδοΥΓ. ο δοριτις ειναι μεγαλη κουφαλα.
ενας αληταρας εισαι και εσυ σαν τον πλεζουρα
παιρνω πισω αυτα που ειπα για επιπεδοΥΓ. ο δοριτις ειναι μεγαλη κουφαλα.
Την αληθεια λεω.παιρνω πισω αυτα που ειπα για επιπεδο
ενας αληταρας εισαι και εσυ σαν τον πλεζουρα
ειναι κολπο του θειου,να αποκλειστουμε ωστε να παρει το ουεφαΤην αληθεια λεω.
Πλακα πλακα την πουτσα απο την Κυπρο την ειχα προβλεψη, δεν μας χαλαει το ουεφα. ;)
Το καταλαβες και εσυ ρε?ειναι κολπο του θειου,να αποκλειστουμε ωστε να παρει το ουεφα
για αυτο πηρε βαλβερδε(τελικο ουεφα) και ντουντου(ουεφα)
ειναι ολα μελετημενα
θα ηθελα να θεσω το εξης απλο ερωτημα.
εχω ενα χομπι (κυνηγι,ψαρεμα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,μπουρδελα, και οτιδηποτε αλλο). και ξοδευω απο τον μισθο μου περιπου ενα 10% το μηνα (και λιγα βαζω), για την καυλα μου, οποια και αν ειναι αυτη. μπορειτε να φανταστειτε τον κοκκαλη να ξοδευε ενα 5-10% των προσωπικων του κερδων για την καυλα του, που οπως εχει πει ειναι ο ολυμπιακος ?????????
γιατι λοιπον απο τα 500( που λεει ο λογος) και βαλε που βγαζει δεν δινει τα 50 καθε χρονο απλοχερα χωρις να τα παιρνει πισω (γηπεδο,διαφημισεις,χορηγοι,διαρκειας), ενω εγω ο "μαλακας" ξοδευω πολυ παραπανω απο το 10% του μισθου μου για την καυλα μου χωρις κανενας ποτε να μου τα δωσει πισω.
Καπως ετσι φανταζομαι την ειδαν και οι βαζελοι (πατερας, βγενο και αλλοι)και ειπαν να ξοδεψουν κανενα ψιλο για την δικη του καυλα......
Επιτέλους μια σωστή άποψη!
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι Κοκκαλης, Βγενο , Πατερας βαζουν λεφτα μονο για την καυλα τους οι εχουν αλλα μεγαλυτερα συμφεροντα και οφελει απο της ομαδες γιαυτο ασχολουνται?θα ηθελα να θεσω το εξης απλο ερωτημα.
εχω ενα χομπι (κυνηγι,ψαρεμα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,μπουρδελα, και οτιδηποτε αλλο). και ξοδευω απο τον μισθο μου περιπου ενα 10% το μηνα (και λιγα βαζω), για την καυλα μου, οποια και αν ειναι αυτη. μπορειτε να φανταστειτε τον κοκκαλη να ξοδευε ενα 5-10% των προσωπικων του κερδων για την καυλα του, που οπως εχει πει ειναι ο ολυμπιακος ?????????
γιατι λοιπον απο τα 500( που λεει ο λογος) και βαλε που βγαζει δεν δινει τα 50 καθε χρονο απλοχερα χωρις να τα παιρνει πισω (γηπεδο,διαφημισεις,χορηγοι,διαρκειας), ενω εγω ο "μαλακας" ξοδευω πολυ παραπανω απο το 10% του μισθου μου για την καυλα μου χωρις κανενας ποτε να μου τα δωσει πισω.
Καπως ετσι φανταζομαι την ειδαν και οι βαζελοι (πατερας, βγενο και αλλοι)και ειπαν να ξοδεψουν κανενα ψιλο για την δικη του καυλα......
Καλό είναι το ερώτημα σου αλλά δες το και λίγο διαφορετικά.θα ηθελα να θεσω το εξης απλο ερωτημα.
ακομα και βαση ποσοστων να ξοδευαν περισσοτερα απο οσα ξοδευει ενας απλος φιλαθλος δεν θα αλλαζε τιποταΦυσικα κ καποιοι εχουν πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα, με πρωτο πρωτο τον Κοκκαλη φυσικα.
Απλα διαφωνω με την νοοτροπια πολλων να τους κανουν "θεους" επειδη ξοδευουν ελαχιστα σε ποσοστιαια βαση, με ολους εμας τουν κοινους θνητους, για ενα χομπι.
Ο Πατερας οι οι μετοχοι της ΑΕΚ ας πουμε, τι οφελος εχουν ?
Ελαχιστο με αυτο που εχουν οι Κοκκαλης κ Βγενο σιγουρα
Δηλαδη ο Κοκκαλης και ο Βγενο ειναι οι μαγκες που τα κονομανε και ο πατερας και οι Γιαννακοπουλοι οι μαλακες που χωνουν μονο για την καυλα τους? Δεν νομιζω.Φυσικα κ καποιοι εχουν πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα, με πρωτο πρωτο τον Κοκκαλη φυσικα.
Απλα διαφωνω με την νοοτροπια πολλων να τους κανουν "θεους" επειδη ξοδευουν ελαχιστα σε ποσοστιαια βαση, με ολους εμας τουν κοινους θνητους, για ενα χομπι.
Ο Πατερας οι οι μετοχοι της ΑΕΚ ας πουμε, τι οφελος εχουν ?
Ελαχιστο με αυτο που εχουν οι Κοκκαλης κ Βγενο σιγουρα
την ανταποδωση θα την δεις σε λιγο καιροΔεν θεωρω οτι η γνωμη μου ειναι κ η σωστη. Απλα πιστευω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Σιγουρα οι Γιαννακοπουλοι ξοδευουν πολυ περισσοτερα για το παθος τους και το εχουν αποδειξει παρα πολλες φορες. Εξαλου οι πηγες εσοδων στο μπασκετ, ειναι κατα πολυ μικροτερες απο το ποδοσφαιρο.Αρα αυτο μου δινει το δικαιωμα να τους κατατασω στην κατηγορια αυτων που ξοδευουν πολλα για την καυλα τους χωρις να περιμενουν μεγαλη ανταποδωση ( οποιου ειδους κ αν ειναι αυτη)
Δηλαδη οικονομικο οφελως εσυ βλεπεις να εχουν οι Κοκκαλης, Βγενο μονο μεσα απο της ομαδες? σε πληροφορο οτι κανεις λαθος τα οικονομικα οφελει που εχει ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που βγαζει απο αλλες δουλειες εκμεταλεβομενος το οτι ειναι προεδρος του Ολυμπιακου και το ιδιο ακριβος ισχυει και για τους Γιαννακοπουλους.Δεν θεωρω οτι η γνωμη μου ειναι κ η σωστη. Απλα πιστευω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Σιγουρα οι Γιαννακοπουλοι ξοδευουν πολυ περισσοτερα για το παθος τους και το εχουν αποδειξει παρα πολλες φορες. Εξαλου οι πηγες εσοδων στο μπασκετ, ειναι κατα πολυ μικροτερες απο το ποδοσφαιρο.Αρα αυτο μου δινει το δικαιωμα να τους κατατασω στην κατηγορια αυτων που ξοδευουν πολλα για την καυλα τους χωρις να περιμενουν μεγαλη ανταποδωση ( οποιου ειδους κ αν ειναι αυτη)
σε κολλησε ανορθογραφια ο βοθρος μου φαινεταιΔηλαδη οικονομικο οφελως εσυ βλεπεις να εχουν οι Κοκκαλης, Βγενο μονο μεσα απο της ομαδες? σε πληροφορο οτι κανεις λαθος τα οικονομικα οφελει που εχει ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που βγαζει απο αλλες δουλειες εκμεταλεβομενος το οτι ειναι προεδρος του Ολυμπιακου και το ιδιο ακριβος ισχυει και για τους Γιαννακοπουλους.
Οι κοντοι δεν ειναι περισοτερο Παναθηναικοι απο οτι ειναι Ολυμπιακος ο Κοκκαλης αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο οταν προκειται για λεφτα.
Ειμαι ανορθογραφος ρε νουμερο το εχω κολληση απο μικρος.σε κολλησε ανορθογραφια ο βοθρος μου φαινεται
χαχαχαχαχα κε μαιτα μας λαις ωτη αιχης αιπειπαιδωΕιμαι ανορθογραφος ρε νουμερο το εχω κολληση απο μικρος.
ωραια και που θες να καταληξεις?Καπου εχεις καταλαβει λαθος μου φαινεται. Δεν εχω αναφερει πουθενα οτι καποιος απο ολους αυτους τους ¨μεγαλους" εχει οικονομικο οφελος κ θα ηταν μεγαλη μαλακια να το πει καποιος αυτο.
Αυτο που ανεφερα κ τονισα, ηταν οτι ξοδευουν πολυ λιγα, αναλογικα με ολους εμας, για την τρελα τους κ την καυλα τους.
Ποσα ξοδευει τον χρονο ενας κομπιουτερας ? ενας απλος φιλαθλος ? ενας που εχει τρελλα με τα αυτοκινητα και τα σπρωχνει για tuning ? ειναι μονο απλα παραδειγματα, για να τονισω την χαωδη διαφορα στα ποσα αναλογικα παντα.........