Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κολλητε τι γινεται?ασπρισες καθολου τωρα με τις διακοπες?
δεν ασπρισα εχω χρωμα γυφτε απο γενησιμιιου μου, εχτισα ακομα πιο μεγαλη μπυροκοιλια καλοπεραση!!!!!!!
εχω γινει σαν βαρελακι ντραφτ μπυρας οχι οτι πριν δεν ημουν!!!!!!
απο 98 εφτασα 102 κιλα κτηνοσ υψουσ 1,68 θα παρω μποι!!!!!!!!!!!!!!1

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
αδέλφια μπείτε εδώ να δείτε ένα video φοβερό τίποτε άλλο φοβερό.   
το βιντεο με τον πατερα που θα ειναι παππους οταν παρουνε πρωταθλημα κορυφαιο.
Τελικα με Ντιογο κλεισαμε?Αλλος επιθετικος δεν προβλεπεται?
Χθες γουσταρα που ο Ερνεστο ηταν στην τσιτα και εριχνε καντηλια.

Μουνακια ανορθωσιτες ετοιμαστειτε για ταληρακι στην πλατη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Απο το site του sportfm

Στην έσχατη κίνηση, δηλαδή να καταγγείλει τον Ολυμπιακό στην UEFA, προέβη η διοίκηση της Ανόρθωσης. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι παράγοντες της κυπριακής ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να δώσουν το 5% των εισιτηρίων που αντιστοιχεί στους φίλους της «Κυρίας» εν όψει του επαναληπτικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έτσι, λοιπόν, η πρωταθλήτρια Κύπρου, πιθανότατα, θα παραλάβει 1.050 εισιτήρια αντί 1.667 που προνοεί ο κανονισμός.

Με δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM Κύπρου, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου παραδέχτηκε πως: «Αυτό δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό από το δικό μας σωματείο. Στείλαμε επιστολή στον Ολυμπιακό ότι θα προβούμε σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ. Εμείς θέλουμε να ικανοποιήσουμε όσους περισσότερους φίλους της ομάδας θέλουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι». Τελικά η καταγγελία έγινε και είναι στα χέρια της UEFA.

Μουνακια Τσατσονια μετα απο αυτο θα ψοφησετε στο γηπεδο. :birdman:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ολυμπιακός για Γλυνιαδάκη;
Πρόταση στο Μαρούσι για την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη φέρεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, ωστόσο φαίνεται πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκρινε αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού παρά την παρουσία των Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βούιτσιτς, Ερτσέγκ και Βουγιούκα. Ο 27χρονος σέντερ από τα Σφακιά είναι πολύ γνωστός στον «δράκο» από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα. Οι άριστες σχέσεις των δύο ΚΑΕ, κάτι που έχει φανεί και από τους δανεισμούς των Σεϊμπούτις παλαιότερα και Μαυροκεφαλίδη φέτος, ανοίγουν το δρόμο για τη μεταγραφή.....................

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.085
Πόντοι
1.206
της πλακας παιχτες τοσο γλυνιαδακης οσο και βασιλοπουλος

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
GATE 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολυμπιακός για Γλυνιαδάκη;
Πρόταση στο Μαρούσι για την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη φέρεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, ωστόσο φαίνεται πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκρινε αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού παρά την παρουσία των Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βούιτσιτς, Ερτσέγκ και Βουγιούκα. Ο 27χρονος σέντερ από τα Σφακιά είναι πολύ γνωστός στον «δράκο» από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα. Οι άριστες σχέσεις των δύο ΚΑΕ, κάτι που έχει φανεί και από τους δανεισμούς των Σεϊμπούτις παλαιότερα και Μαυροκεφαλίδη φέτος, ανοίγουν το δρόμο για τη μεταγραφή.....................

τη μυριστηκε τη δουλεια οτι ο χοντρος δυσκολα θα γινει οπως ηταν....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΘΥΡΑ 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
36 23 13 μονο για σας αδερφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Δηλαδή τι έκανε ο "μάγος" :uglystupid: στην καριέρα του για να εύχεται να του μοιάσει κάποιοε παίχτης?

Ένας «βασιλιάς» στις καρδιές των Ολυμπιακών δεν δίστασε να αναφερθεί στον διάδοχό του. Γιατί για τον παραπάνω τίτλο προορίζει τον Ντιόγκο ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο μάγος- Ζιο σχολίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως διαθέτει όλα τα απαραίτητα φόντα για να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο διάδοχός μου και του το εύχομαι. Ανήκει στην κατηγορία των αθλητών που έχουν άστρο», ήταν μερικές από τις ατάκες του Βραζιλιάνου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΤΖΙΟΒΑΝΙ-Τζιοβανι τρελενεις το λιμανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ας μην ηταν ο Σεμος και σου λεγα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Για πειτε ρα παιδια καμια προβλεψη ????

Εγω πιστευω οτι ειναι 60-40% υπερ του Θρυλου !!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
germaon περιμενουμε την προβλεψη σου για την Τεταρτη !!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
απο αυτά που ακούω και..μαθαίνω.....80-20 υπέρ του γαύρου..... ;) ;) ;) ;) ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Και εγω αισιοδοξος ειμαι αλλα το ματς κρεμεται σε μια κλωστη / ελπιζω τουλαχιστον να παιξουμε καλα και προς Θεου οχι οπως στην Κυπρο γιατι θα πεσει πολυς κορνες ....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως δεν ειμαι αισιοδοξος, ετσι οπως τα καταφερανε στην Κυπρο μας βλεπω για ουεφα.
:headbang:

Το προβλημα δεν ειναι αν θα βαλουμε 3 γκολ αυτο μπορει να γινει δεν παιζουμε με την Μπαρτσελονα, το 0 δεν ξερω πως θα κρατησουμε στην αμυνα για να περασουμε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Εγω παντως δεν ειμαι αισιοδοξος, ετσι οπως τα καταφερανε στην Κυπρο μας βλεπω για ουεφα.
:headbang:

Το προβλημα δεν ειναι αν θα βαλουμε 3 γκολ αυτο μπορει να γινει δεν παιζουμε με την Μπαρτσελονα, το 0 δεν ξερω πως θα κρατησουμε στην αμυνα για να περασουμε.

Kαι εχουμε και μια αμυνα απο γρανιτη χαχαχαχα / πρεπει να παιξουμε αμυνα αλλα εποχες ΟΑΚΑ επι Μπαγεβιτς αλλα δεν το βλεπω / πρεπει ο Νικοπολιδης να σοβαρευτει και να ειμαστε και τυχεροι στην αμυνα - ειδωμεν ....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον στη bwin.com επειδη το παρακολουθω απο την μερα του πρωτου αγωνα η bookαδες πιστευουν παρα πολλη οτι θα το γυρισει ο ολυμπιακος
επεσε και αλλο η αποδοση για το ποιος θα περασει
εχει παρει αρκετο πονταρισμα ο ολυμπιακος πλεον βρισκετε στο 2,35 αποδοση που ειναι τραγικα μικρη εαν συνυπολογισουμε το σκορ του πρωτου αγωνα...
π.χ στο ματς καουνας-ααλμποργκ το ματς το πρωτο εχει ερθει και αυτο 3-0 για τους δανους, και η αποδοση για να περασει η καουνας ειναι στο 7!

βεβαια και τα μεγεθη ουδεποτε ειναι τα ιδια
απλα ετσι για να παρουμε μια μικρη γευση πως τα βλεπουνε οι booκιδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom