Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Διότι καλείσε να αντιμετωπίσεις μια Κυπριακή ομαδούλα σε προκριματικό γύρο για πρώτη φορά μετα απο μια δεκαετία χωρίς διορισμό σε όμιλο και επιβεβαιώνεις τα χάλια σου όταν παίζεις παραέξω έστω και με ομαδούλες τύπου Ανόρθωση αλλά και στο παρελθόν σου με κάτι Ρόζενμπορκ στο καραισκάκι,Μακάμπι Χάιφα,Μόλντε,Χέρενφεν κτλ.,το ότι μόλις πέρσι κατάφερες μετά απο 12 χρόνια να κερδίσεις εκτός έδρας στο CL  αλλά και το εκπληκτικό επιτευμά σου με τα τρίτα της Γιούβε 7-0.
Δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο πάντως για την πρόκριση  :2funny:  :2funny: :2funny:
Το οτι θα ειναι μαλακια να μεινουμε εκτος απο την ανορθωση δεν το αρνητε κανεις αλλα αλλο αυτο και αλλο η δηθεν πορειες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σιγά ρε Βρασίδα, σε χαλάει να παίξεις στο τσου λου??? τι άλλο θα ακούσουμε...
ρε σεις τι πινετε ρεεεεεεεεε??????????????????????
πλακα κανεις??????
εμεις καθε χρονο παιζουμε τσου λου .....εσεις εχετε 3 χρονια να παιξετε....ρε εχετε τρελλαθει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε σεις τι πινετε ρεεεεεεεεε??????????????????????
πλακα κανεις??????
εμεις καθε χρονο παιζουμε τσου λου .....εσεις εχετε 3 χρονια να παιξετε....ρε εχετε τρελλαθει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επειδή έχω να παίξω 3 χρόνια και εσύ συνέχεια χωρίς προκριματικό για αυτό βλέπεις την πλάτη μου στην συνολική κατάταξη της ουεφα ενώ το αντίθετο θα έπρεπε δεν νομίζεις επειδή είχες περισσότερες ευκαιρείες? :think:Και αν περάσεις σε πληροφορώ ότι θα είσαι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και εγώ στο τρίτο με λιγότερα συνολικά παιχνίδια στον θεσμό.Άλλο ένα επίτευμα της ομάδας σου. :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εσυ το συμπερασμα οτι με χαλαει να παιξω τσου λου απο που το εβγαλες?

από αυτό που έγραψες:
Τα παραμυθια για της ευρωπαικες πορειες οχι σε εμενα εγω θελω τιτλους οι πορειες ειναι για συνταξιουχους , οικοδομους κλπ κλπ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
από αυτό που έγραψες:
Τα παραμυθια για της ευρωπαικες πορειες οχι σε εμενα εγω θελω τιτλους οι πορειες ειναι για συνταξιουχους , οικοδομους κλπ κλπ.
ε εννοει οτι δεν πανηγυριζει για πορειες οχι οτι δεν θελει να συμμετεχει....
σε πιανει παντως ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
δες τι γραφω παρακατω.....κατι πινει που τον χαλαει!!!!!
Αν τον χαλανε να τα κοψει εγω αυτο εκανα. :grin:

Επειδή έχω να παίξω 3 χρόνια και εσύ συνέχεια χωρίς προκριματικό για αυτό βλέπεις την πλάτη μου στην συνολική κατάταξη της ουεφα ενώ το αντίθετο θα έπρεπε δεν νομίζεις?Και αν περάσεις σε πληροφορώ ότι θα είσαι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και εγώ στο τρίτο με λιγότερα συνολικά παιχνίδια στον θεσμό.Άλλο ένα επίτευμα της ομάδας σου. :grin:
Αλλο ουεφα αλλο τσου λου αλλα οι βαθμοι σε νικες ισοπαλιες μετρανε το ιδιο αν δεν κανω λαθος.

από αυτό που έγραψες:
Απο αυτο καταλαβες οτι δεν γουσταρω να παιζω τσαμπιον λιγκ? :headbang:  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
εγώ απλά λέω παίξε και αν κάνεις πορεία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (λέμε τώρα) τότε πανηγύρισε... τόσο απλά

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγώ απλά λέω παίξε και αν κάνεις πορεία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (λέμε τώρα) τότε πανηγύρισε... τόσο απλά
Και εγω αυτο λεω παιξε στο Ελληνικο πρωταθλημα και αν το παρεις  :2funny: (λεμε τωρα) τοτε πανηγυρισε...ειδες που συμφωνουμε? ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
όπως λέτε και εσείς για τις πορείες...
ρε δεν μας τρελλανε ο μαστερ της φραπας και θα μας τρελλανεις εσυ????
Τι λεμε εμεις για τις πορειες?????κανουμε δεν κανουμε δεν πανηγυριζουμε.....
αμα το παρουμε το φακεν θα ξεκωλιαστουμε.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ρε δεν μας τρελλανε ο μαστερ της φραπας και θα μας τρελλανεις εσυ????
Τι λεμε εμεις για τις πορειες?????κανουμε δεν κανουμε δεν πανηγυριζουμε.....
αμα το παρουμε το φακεν θα ξεκωλιαστουμε.....

δηλαδή με τα 2πλά πέρσι ήσασταν όλοι κουλ... ναι ναι!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
όπως λέτε και εσείς για τις πορείες...
Δεν ειπαμε τιποτα εμεις για πορειες  :2funny: :2funny: :2funny: πας να μας μπερδεψεις. :2funny:

δηλαδή με τα 2πλά πέρσι ήσασταν όλοι κουλ... ναι ναι!!!
Εδω εσεις πανηγυριζατε οταν βγηκε η Νεα Δημοκρατια επειδη θα περνατε πρωταθλημα :2funny:(παλι.. λεμε τωρα) δεν θα πανηγυρισω εγω την νικη της ομαδας μου. :idiot:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Δεν ειπαμε τιποτα εμεις για πορειες  :2funny: :2funny: :2funny: πας να μας μπερδεψεις. :2funny:
Εδω εσεις πανηγυριζατε οταν βγηκε η Νεα Δημοκρατια επειδη θα περνατε πρωταθλημα :2funny:(παλι.. λεμε τωρα) δεν θα πανηγυρισω εγω την νικη της ομαδας μου. :idiot:

μεγάλε τι είπες τώρα για την ΝΔ??? αυτό ούτε ο Λιακόπουλος δεν θα το έλεγε... επιστημονική φαντασία... και παραπονιέται ο έτερος γαύρος πως θα τον στείλω εγώ!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μεγάλε τι είπες τώρα για την ΝΔ??? αυτό ούτε ο Λιακόπουλος δεν θα το έλεγε... επιστημονική φαντασία... και παραπονιέται ο έτερος γαύρος πως θα τον στείλω εγώ!!!!
τι θα ρε....παλι  θα ....?????με εχεις ηδη στειλει....
δεν πανηγυριζατε ολοι οτι με ν.δ.δεν ξαναβλεπουμε τιτλο,και βριζατε πασοκ και σημιτη...?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom