Το οτι θα ειναι μαλακια να μεινουμε εκτος απο την ανορθωση δεν το αρνητε κανεις αλλα αλλο αυτο και αλλο η δηθεν πορειες.Διότι καλείσε να αντιμετωπίσεις μια Κυπριακή ομαδούλα σε προκριματικό γύρο για πρώτη φορά μετα απο μια δεκαετία χωρίς διορισμό σε όμιλο και επιβεβαιώνεις τα χάλια σου όταν παίζεις παραέξω έστω και με ομαδούλες τύπου Ανόρθωση αλλά και στο παρελθόν σου με κάτι Ρόζενμπορκ στο καραισκάκι,Μακάμπι Χάιφα,Μόλντε,Χέρενφεν κτλ.,το ότι μόλις πέρσι κατάφερες μετά απο 12 χρόνια να κερδίσεις εκτός έδρας στο CL αλλά και το εκπληκτικό επιτευμά σου με τα τρίτα της Γιούβε 7-0.
Δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο πάντως για την πρόκριση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσυ το συμπερασμα οτι με χαλαει να παιξω τσου λου απο που το εβγαλες?Σιγά ρε Βρασίδα, σε χαλάει να παίξεις στο τσου λου??? τι άλλο θα ακούσουμε...
ρε σεις τι πινετε ρεεεεεεεεε??????????????????????Σιγά ρε Βρασίδα, σε χαλάει να παίξεις στο τσου λου??? τι άλλο θα ακούσουμε...
πλακα κανεις??????
εμεις καθε χρονο παιζουμε τσου λου .....εσεις εχετε 3 χρονια να παιξετε....ρε εχετε τρελλαθει
δες τι γραφω παρακατω.....κατι πινει που τον χαλαει!!!!!Εσυ το συμπερασμα οτι με χαλαει να παιξω τσου λου απο που το εβγαλες?
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ρε σεις τι πινετε ρεεεεεεεεε??????????????????????
πλακα κανεις??????
εμεις καθε χρονο παιζουμε τσου λου .....εσεις εχετε 3 χρονια να παιξετε....ρε εχετε τρελλαθει
Επειδή έχω να παίξω 3 χρόνια και εσύ συνέχεια χωρίς προκριματικό για αυτό βλέπεις την πλάτη μου στην συνολική κατάταξη της ουεφα ενώ το αντίθετο θα έπρεπε δεν νομίζεις επειδή είχες περισσότερες ευκαιρείες? Και αν περάσεις σε πληροφορώ ότι θα είσαι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και εγώ στο τρίτο με λιγότερα συνολικά παιχνίδια στον θεσμό.Άλλο ένα επίτευμα της ομάδας σου.
Εσυ το συμπερασμα οτι με χαλαει να παιξω τσου λου απο που το εβγαλες?
από αυτό που έγραψες:
Τα παραμυθια για της ευρωπαικες πορειες οχι σε εμενα εγω θελω τιτλους οι πορειες ειναι για συνταξιουχους , οικοδομους κλπ κλπ.
ε εννοει οτι δεν πανηγυριζει για πορειες οχι οτι δεν θελει να συμμετεχει....από αυτό που έγραψες:
Τα παραμυθια για της ευρωπαικες πορειες οχι σε εμενα εγω θελω τιτλους οι πορειες ειναι για συνταξιουχους , οικοδομους κλπ κλπ.
σε πιανει παντως ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αν τον χαλανε να τα κοψει εγω αυτο εκανα.δες τι γραφω παρακατω.....κατι πινει που τον χαλαει!!!!!
Αλλο ουεφα αλλο τσου λου αλλα οι βαθμοι σε νικες ισοπαλιες μετρανε το ιδιο αν δεν κανω λαθος.Επειδή έχω να παίξω 3 χρόνια και εσύ συνέχεια χωρίς προκριματικό για αυτό βλέπεις την πλάτη μου στην συνολική κατάταξη της ουεφα ενώ το αντίθετο θα έπρεπε δεν νομίζεις?Και αν περάσεις σε πληροφορώ ότι θα είσαι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και εγώ στο τρίτο με λιγότερα συνολικά παιχνίδια στον θεσμό.Άλλο ένα επίτευμα της ομάδας σου.
Απο αυτο καταλαβες οτι δεν γουσταρω να παιζω τσαμπιον λιγκ?από αυτό που έγραψες:
Και εγω αυτο λεω παιξε στο Ελληνικο πρωταθλημα και αν το παρεις (λεμε τωρα) τοτε πανηγυρισε...ειδες που συμφωνουμε? ;)εγώ απλά λέω παίξε και αν κάνεις πορεία (λέμε τώρα) τότε πανηγύρισε... τόσο απλά
Και εγω αυτο λεω παιξε στο Ελληνικο πρωταθλημα και αν το παρεις (λεμε τωρα) τοτε πανηγυρισε...ειδες που συμφωνουμε? ;)
δεν το είπες πριν, τώρα το λες... ΟΚ θα γίνει και αυτό...
ελα ρε ατομο.....τι του ειπες τωρα λεμεεεεεεεεεεεεε....Και εγω αυτο λεω παιξε στο Ελληνικο πρωταθλημα και αν το παρεις (λεμε τωρα) τοτε πανηγυρισε...ειδες που συμφωνουμε? ;)
παλι ΘΑ και ΘΑ ????????δεν το είπες πριν, τώρα το λες... ΟΚ θα γίνει και αυτό...
παλι ΘΑ και ΘΑ ????????
όπως λέτε και εσείς για τις πορείες...
ρε δεν μας τρελλανε ο μαστερ της φραπας και θα μας τρελλανεις εσυ????όπως λέτε και εσείς για τις πορείες...
Τι λεμε εμεις για τις πορειες?????κανουμε δεν κανουμε δεν πανηγυριζουμε.....
αμα το παρουμε το φακεν θα ξεκωλιαστουμε.....
ρε δεν μας τρελλανε ο μαστερ της φραπας και θα μας τρελλανεις εσυ????
Τι λεμε εμεις για τις πορειες?????κανουμε δεν κανουμε δεν πανηγυριζουμε.....
αμα το παρουμε το φακεν θα ξεκωλιαστουμε.....
δηλαδή με τα 2πλά πέρσι ήσασταν όλοι κουλ... ναι ναι!!!
παντως ρε μαγκα μπραβο ......θα με στειλεις σημερα ,δεν γλιτωνω....δηλαδή με τα 2πλά πέρσι ήσασταν όλοι κουλ... ναι ναι!!!
Δεν ειπαμε τιποτα εμεις για πορειες πας να μας μπερδεψεις.όπως λέτε και εσείς για τις πορείες...
Εδω εσεις πανηγυριζατε οταν βγηκε η Νεα Δημοκρατια επειδη θα περνατε πρωταθλημα (παλι.. λεμε τωρα) δεν θα πανηγυρισω εγω την νικη της ομαδας μου.δηλαδή με τα 2πλά πέρσι ήσασταν όλοι κουλ... ναι ναι!!!
Δεν ειπαμε τιποτα εμεις για πορειες πας να μας μπερδεψεις.
Εδω εσεις πανηγυριζατε οταν βγηκε η Νεα Δημοκρατια επειδη θα περνατε πρωταθλημα (παλι.. λεμε τωρα) δεν θα πανηγυρισω εγω την νικη της ομαδας μου.
μεγάλε τι είπες τώρα για την ΝΔ??? αυτό ούτε ο Λιακόπουλος δεν θα το έλεγε... επιστημονική φαντασία... και παραπονιέται ο έτερος γαύρος πως θα τον στείλω εγώ!!!!
τι θα ρε....παλι θα ....?????με εχεις ηδη στειλει....μεγάλε τι είπες τώρα για την ΝΔ??? αυτό ούτε ο Λιακόπουλος δεν θα το έλεγε... επιστημονική φαντασία... και παραπονιέται ο έτερος γαύρος πως θα τον στείλω εγώ!!!!
δεν πανηγυριζατε ολοι οτι με ν.δ.δεν ξαναβλεπουμε τιτλο,και βριζατε πασοκ και σημιτη...?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις