Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο ασχολεισαι τοσο θα γραφει....γραφτονα και συ και τραβα σε κανα B.G. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε φίλε αν είναι δυνατόν....
να μην τσακώνομαι σήμερα με γαύρους και να κάνουμε πλάκα και να τα παίρνω με τον καραγκιόζη τον απρωτάθλητο.....
ρε τι κόμπλεξ παίζει εδώ μέσα....
του λες οκ τέλος πάμε παρακάτω και στην λέει κιόλας....
Ποιός;
αυτός που σήμερα έπαιζε 90 λεπτά το πουλί του.... και όχι μόνο φέτος
τα τελευταία 24 χρόνια....
Θου κύριε..............
Ρε μαλάκα είσαι από τους πιο σωστούς γαύρους.... Γι αυτό σε πάω... γιατί κάνουμε γαμώ τους χαβαλέδες και μετά είμαστε πάλι μαζί..... όμορφα και ωραία
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
παιδια ακουστε κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να το ακουσετε απο τους δημοσιοκαφρους(αν και θα επρεπε!!!!)
Ο Μητρογλου ειναι απο τους εκτελεστες πεναλτι...αν αυτο λεει κατι.....
Εχει ξαναχτυπησει οταν δεν επαιζε ο ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑΣ......
εμένα με ξένισε κάτι που είδα σε φιλικό
πεστο μαλακία πεστο ελαφριά σκέψη... δεν ξέρω
κατακαλόκαιρο όλοι με κοντομάνικα και ο μήτρο μακρυμάνικο.
αν την ψώνισε και την είδε Ρούνευ χέσε μέσα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εμένα με ξένισε κάτι που είδα σε φιλικό
πεστο μαλακία πεστο ελαφριά σκέψη... δεν ξέρω
κατακαλόκαιρο όλοι με κοντομάνικα και ο μήτρο μακρυμάνικο.
αν την ψώνισε και την είδε Ρούνευ χέσε μέσα

Χαχαχαχαχ, βρε kifina το ίδιο ακριβώς σχολιάζαμε στο καφενείο!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχει ένας που σήμερα να μην πιστεύει ότι το ματς το έχασε χαλαρά ο βαλβέρδε;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαλάρωσε λίγο φίλε... Είναι 20 χρονών και έκανε μια μαλακία...

Εγώ θα σου πω κάτι και αν έχεις παίξει μπάλλα θα το δεχθείς. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ομάδας είναι υπεύθυνος εκείνη τη στιγμή να μεταφέρει την εντολή του προπονητή για το ποιός θα εκτελέσει..

Εμενα μαγκα σημερα μου φταιει και ο Θεος και η οικογενεια μου και ολος ο κοσμος... Ειναι 20 χρονων και παιρνει κατι χιλιαδες ευρω και εγω κοβω καφεδες και εξοδους για να ειμαι στο πεταλο... Ο μικρος ετρεξε μολις καταλαβε οτι πηραμε πεναλτυ σπριντ για να παρει την μπαλα και να πανηγυρισει στους κυπριους με τους οποιους ανταλλαξε κουβεντες στο ζεσταμα... Να πανε να γαμηθουν ΟΛΟΙ... Τα αρρωστακια τραβαμε σημερα ολη τη στεναχωρια...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Βέβαιος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League παρά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Δεν πιστεύω πως θα αποκλειστούμε. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς, αλλά έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω...
αφησε στον παγκο τον πολυπειρο αντζα για χαρη του αβρραμ!!
αντι να βαλει τον μπελουτσι στο 2ο που εχει μπει στο νοημα απο περσι και να βοηθησει τον αξονα βαζει τον ανετοιμο λετο..
εχει μεγαλη ευθυνη στην φαση του πεναλτυ.αυτα επρεπε να ηταν προκαθορισμενα και οχι οποιος θελει να πουλησει μουρη να περνει την μπαλα και να εκτελει!!!ο μικρος πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα
κανει πειραματισμους με τον γκαλετι και τον βγαζει αποτην θεση που ξερει καλα και τον χαραμιζει ουσιαστικα..
αν αποκλειστει μαλον μετραει μερες ...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Εμενα μαγκα σημερα μου φταιει και ο Θεος και η οικογενεια μου και ολος ο κοσμος... Ειναι 20 χρονων και παιρνει κατι χιλιαδες ευρω και εγω κοβω καφεδες και εξοδους για να ειμαι στο πεταλο... Ο μικρος ετρεξε μολις καταλαβε οτι πηραμε πεναλτυ σπριντ για να παρει την μπαλα και να πανηγυρισει στους κυπριους με τους οποιους ανταλλαξε κουβεντες στο ζεσταμα... Να πανε να γαμηθουν ΟΛΟΙ... Τα αρρωστακια τραβαμε σημερα ολη τη στεναχωρια...

Έχεις τα δίκια σου... Ο κόσμος κυρίως στεναχωριέται, συμφωνώ...

1ον. Έπρεπε να φάει φάπα από τον αρχηγό και να πάρει το χτύπημα ο Galletti...
2ον. Τι να κάνουμε τώρα ? Να τον πετροβολήσουμε στο επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη και να του κόψουμε την μπάλλα ? Ο προπονητής του έχει την ευθύνη να τον νουθετήσει/προσγειώσει/διδάξει. Ο δικός μας ρόλος είναι να μείνουμε δίπλα στην ομάδα (στον έφηβο) με την φωνή μας, ΜΠΑΣ και μπορέσουμε να το γυρίσουμε, πράγμα εφικτό κατά τη γνώμη μου. Δύσκολο αλλά εφικτό.

Με την φωνή μας φίλε, όχι με πέτρες

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις τα δίκια σου... Ο κόσμος κυρίως στεναχωριέται, συμφωνώ...

1ον. Έπρεπε να φάει φάπα από τον αρχηγό και να πάρει το χτύπημα ο Galletti...
2ον. Τι να κάνουμε τώρα ? Να τον πετροβολήσουμε στο επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη και να του κόψουμε την μπάλλα ? Ο προπονητής του έχει την ευθύνη να τον νουθετήσει/προσγειώσει/διδάξει. Ο δικός μας ρόλος είναι να μείνουμε δίπλα στην ομάδα (στον έφηβο) με την φωνή μας, ΜΠΑΣ και μπορέσουμε να το γυρίσουμε, πράγμα εφικτό κατά τη γνώμη μου. Δύσκολο αλλά εφικτό.

Με την φωνή μας φίλε, όχι με πέτρες

Στον Εφηβο θα ειμαι διπλα αδερφε και μετα τον θανατο... Οποιος παιζει με την Ιδεα μου για να βγει στα πρωτοσελιδα και να το παιζει πρωτη μουρη και εγω δεν ξερω σε ποιον θα με βρει μπροστα του...
Οποιος υπογραφει στον Ολυμπιακο ξερει σε ποια Ομαδα ερχεται και με ποιους Οπαδους μπλεκει...
Και ο αγωνας συμφωνω οτι θα γυρισει μεσα στην Κολαση...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Στον Εφηβο θα ειμαι διπλα αδερφε και μετα τον θανατο... Οποιος παιζει με την Ιδεα μου για να βγει στα πρωτοσελιδα και να το παιζει πρωτη μουρη και εγω δεν ξερω σε ποιον θα με βρει μπροστα του...
Οποιος υπογραφει στον Ολυμπιακο ξερει σε ποια Ομαδα ερχεται και με ποιους Οπαδους μπλεκει...
Και ο αγωνας συμφωνω οτι θα γυρισει μεσα στην Κολαση...

Τα ίδια πιστεύω και γω, απλά είσαι λίγο πιο... θερμός :grin:

Άκου... δεν φταίνε οι παίκτες... Η πειθαρχία σε μια ομάδα ξεκινά από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία... Οι ποδοσφαιριστές (όσοι δεν έχουν επαγγελματική παιδεία και πνευματικό επίπεδο) είναι κακομαθημένα (καλοπληρωμένα) 25χρονα... Όλα είναι στα πόδια τους, δεν έχουν ψηθεί με προβλήματα στη ζωή...

Ειδικά οι Έλληνες παίκτες... Βλαχάκια που από το πουθενά βρέθηκαν με 1-2 εκ. ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό...

Αν τους αφήσεις ξέφραγκους και τους "χαϊδέψεις" (όπως ο Πρόεδρος μας κάνει) δεν μαζεύεται το πράγμα...

Δεν είμαι εμπαθής με τους αθλητές και τις απολαβές τους. Παρότι εγώ δυσκολεύομαι να τα φέρω βόλτα, θεωρώ πως πρέπει να τα παίρνουν... Το θέαμα ανέκαθεν πλήρωνε καλά... Είναι νόμος της αγοράς... Αυτό που δεν μπορώ είναι τους βλαχο-σταρ... Θα σου παραθέσω από κάτω κάποια ονόματα για να καταλάβεις την διαφορά...

Zidane - Πατσατσόγλου
Maldini - Τοροσίδης
Smeichel - Ελευθερόπουλος
Αyala - Γεωργάτος

Αθλητές vs Blαχο-στάρ

Οι μεν, θα παίξουν μπάλλα ανεξαρτήτως συνθηκών και θα τιμήσουν το ποδόσφαιρο και τον θεατή/φίλαθλο. Οι δε, θέλουν γκέμια... Σαν τα γαϊδούρια

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα ίδια πιστεύω και γω, απλά είσαι λίγο πιο... θερμός :grin:

Άκου... δεν φταίνε οι παίκτες... Η πειθαρχία σε μια ομάδα ξεκινά από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία... Οι ποδοσφαιριστές (όσοι δεν έχουν επαγγελματική παιδεία και πνευματικό επίπεδο) είναι κακομαθημένα (καλοπληρωμένα) 25χρονα... Όλα είναι στα πόδια τους, δεν έχουν ψηθεί με προβλήματα στη ζωή...

Ειδικά οι Έλληνες παίκτες... Βλαχάκια που από το πουθενά βρέθηκαν με 1-2 εκ. ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό...

Αν τους αφήσεις ξέφραγκους και τους "χαϊδέψεις" (όπως ο Πρόεδρος μας κάνει) δεν μαζεύεται το πράγμα...

Δεν είμαι εμπαθής με τους αθλητές και τις απολαβές τους. Παρότι εγώ δυσκολεύομαι να τα φέρω βόλτα, θεωρώ πως πρέπει να τα παίρνουν... Το θέαμα ανέκαθεν πλήρωνε καλά... Είναι νόμος της αγοράς... Αυτό που δεν μπορώ είναι τους βλαχο-σταρ... Θα σου παραθέσω από κάτω κάποια ονόματα για να καταλάβεις την διαφορά...

Zidane - Πατσατσόγλου
Maldini - Τοροσίδης
Smeichel - Ελευθερόπουλος
Αyala - Γεωργάτος

Αθλητές vs Blαχο-στάρ

Οι μεν, θα παίξουν μπάλλα ανεξαρτήτως συνθηκών και θα τιμήσουν το ποδόσφαιρο και τον θεατή/φίλαθλο. Οι δε, θέλουν γκέμια... Σαν τα γαϊδούρια

Οι δε καμουτσικι θελουν, αλλα δεν ειναι εδω οπαδικο φορουμ για να επεκταθω πως συνηλθαν καποιοι που το δοκιμασαν στο Ρεντη...
Τεσπα... Καληνυχτα, μαγκα...
Καληνυχτα και στα υπολοιπα εδω αδερφια...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αντι να βαλει τον μπελουτσι στο 2ο που εχει μπει στο νοημα απο περσι και να βοηθησει τον αξονα βαζει τον ανετοιμο λετο..

ο λετο σε πειραξε ή οτι δεν εβγαλε τον ανεκδιηγητο πατσατζογλου?μια χαρα ηταν η αλλαγη του λετο,απλα αργησε να γινει.Ισως θα μπορουσε να μεινει και ο τζολε στο ματς και να χωνεται απο το κεντρο απο τη στιγμη που δεν περασε τον μπελουτσι στο ματς,αλλα τωρα ειμαστε μετα χριστον προφητες....

υ.γ. χρηστιδη?πολυ ωραιο το σχολιο σου περι "τοτεμ"! :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξεκίνησε για να παίξει ο αγαπημένος σου Τζόλε ...  :jerking:
ο τζόλε είναι ο αγαπημένος μου για την πορεία....
εγώ μισό ημίχρονο είδα τον πιτσιρικά στο φιλικό και έδειξε να γαμάει............
δεν υπάρχουν ούτε αδυναμίες ούτε αγάπες.
στη μπάλλα πρέπει να παίζει ο πιο φορμαρισμένος....

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα παιδια....για οσους δεν ειδαν τον αγωνα....παρτε τα στιγμιοτυπα και το φωτοστορυ.....
κριμα ρε γμτ....

[move][size=12pt]ανορθωση - ολυμπιακος 3 - 0[/size][/move]

[youtube=425,350]-Jovkzlwn6M[/video]

65733007bh0.jpg

79778926tr5.jpg

14642468zl2.jpg

85355213lx4.jpg

47733215kb3.jpg

83922424gb3.jpg

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
και για να μην κανουμε μισες δουλειες....παρτε και τα πρωτοσελιδα.....

protathlitislarge200808kp5.jpg

stoklarifh9.jpg

foslarge20080814of3.jpg

filathloslarge20080814we8.jpg

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα το γυρίσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.Στην τελική όσο κακό και να ήταν εχτές ο Ολυμπιακός τις ίδιες φάσεις με την Ανόρθωση είχε.

Επισκέπτης
πικρα κλαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα φταινε τωρα. μονο ο προεδρος δε φταιει. η ανορθωση θα γινει αν περασει η πρωτη κυπριακη ομαδα που παιζει στους ομιλους. ενα απο τα επιτευγματα του θρυλου ειναι προ των πυλων. ολα τα ρεκορ στο CHL ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πικρα γαμω το φελεκι μου γαμω το................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom