Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο θείο θα δώσει 10 μύρια εάν δεν παρει τα 10 του τσου λου;
Eγώ να σου πω κάτι άλλο, πολύ φασαρία για το τίποτα!
Τό βρίσκεις λογικό οι μεγάλες ομάδες να μην τον έχουν πάρει ήδη σε τέτοια ηλικία που είναι? να μην τον έχουν εντοπίσει?
Μόνο μιά εξαίρεση μπορώ να θυμηθώ και αυτή είναι του Τουρέ που άργησαν να τον πάρουν χαμπάρι οι μεγάλοι και τον τσίμπησε ο ολυμπιακός!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eγώ να σου πω κάτι άλλο, πολύ φασαρία για το τίποτα!
Τό βρίσκεις λογικό οι μεγάλες ομάδες να μην τον έχουν πάρει ήδη σε τέτοια ηλικία που είναι? να μην τον έχουν εντοπίσει?
Μόνο μιά εξαίρεση μπορώ να θυμηθώ και αυτή είναι του Τουρέ που άργησαν να τον πάρουν χαμπάρι οι μεγάλοι και τον τσίμπησε ο ολυμπιακός!
συμφωνώ....
παρεμφερής περίπτωση με του Γκονζάλες είναι....
Πολύς ντορος για το τίποτα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ τώρα τελευταία συμφωνείς συνεχώς μαζί μου και ανησυχώ ταμάλα!
ρε παπάρα γαμώ την τάλο μου, 2 μήνες προσπαθούσες να βάλεις α δου σου λου......
αιντε στρώσε καμμιά μόνωση γιατί μπάζει το σύστημα........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Α) Κάνε καλή μου δίαιτα για δε σε βλέπω να χωράς στο νυφικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Β) Τώρα που ηρέμησαν, τρόπο τινά, τα κωλομέρια μας απο τα χθεσινά μπατσάκια ξεκινάμε τις απο του καναπέως αναλύσεις.

Για μένα το απαράδεκτο πρόσωπο που παρουσίασε χθές οφείλεται στο οτι δεν έχουν δέσει ακόμα ως σύνολο και δεν ξέρουν τι σκατά να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Και έξω απο αυτό, έτσι φανταστικέ κύριε Βαλβέρδε???? 
Στην επανάληψη θα επέμβει ο Θείος, δυστυχώς, θα τους ανυψώσει το ηθικό (κοινώς θα ανοιχτούν όλα τα ευαγγέλια και θα τους γαμωσταυρίσει) και όλα θα πάνε φίνα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α) Κάνε καλή μου δίαιτα για δε σε βλέπω να χωράς στο νυφικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Β) Τώρα που ηρέμησαν, τρόπο τινά, τα κωλομέρια μας απο τα χθεσινά μπατσάκια ξεκινάμε τις απο του καναπέως αναλύσεις.

Για μένα το απαράδεκτο πρόσωπο που παρουσίασε χθές οφείλεται στο οτι δεν έχουν δέσει ακόμα ως σύνολο και δεν ξέρουν τι σκατά να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Και έξω απο αυτό, έτσι φανταστικέ κύριε Βαλβέρδε???? 
Στην επανάληψη θα επέμβει ο Θείος, δυστυχώς, θα τους ανυψώσει το ηθικό (κοινώς θα ανοιχτούν όλα τα ευαγγέλια και θα τους γαμωσταυρίσει) και όλα θα πάνε φίνα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ελπίζω κρητικέ ο βαλβέρδες να μην μας προκύψει νέος μαλακαζάνι........
μιλάμε δεν θα αντέξω άλλο νευρικό γέλιο με μητσικώστα.............. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βρε αποκλειστήκαμε πάρτε το χαμπάρι, τέλος, πιο τέλος δε γίνεται... ποιός θα βάλει τα 3 και 4 γκολ και με πάσες από ποιόν και πίσω τι θα γίνει. Η χρονιά μυρίζει ΄90. Ας κάνουμε επιτέλους ένα άγαλμα στον άγιο Σωκράτη στο κέντρο του γηπέδου κι ας πάει στο καλό. Δεν υπάρχουν άλλοι λεφτάδες Ολυμπιακοί? Έλεος εγω όπως δεν δέχτηκα τα 7 της Γιούβε δεν δέχομαι και τα 3 από τους Κύπριους. Δε μπορεί ένας άνθρωπος που αγαπά την ομάδα να μην αντιδρά. Τώτα! Να διώξει τον Βαλβέρδε, τον Τζόλε, τον Νικοπολίδη, τη θεία μου, τον θείο μου (υποθετικά τα ονόματα) αλλά κάτι να κάνει να δείξει ότι ενδιαφέρεται... ρε σείς θα είχατε ετειρεία με τέτοια αποτελέσματα και θα αφήνατε υπάλληλο στη θέση του? Και δε είναι τα αποτελέσματα αλλά η εικόνα της ομάδας περισσότερο. Χάσε αλλά σκίσου, γιαυτό πληρώνεται με μύρια ο καθένας εκει μέσα και γιαυτό πληρώνει κι ο κάθε φίλαθλος του Θρύλου. Βρε θα είχατε υπαλλήλους που σας γράφουν στα παπάρια τους στην επιχείρησή σας. Βρε ποιός μικρός ο Μήτρογλου με τα μύρια που παίρνει. Αν είναι μικρός να μας τα δώσει πίσω. Ποιός του έδωσε το δικαίωμα στο Θρύλο να πάρει πρωτοβουλία? Ποιός? Φίλοι μου όλα αυτά δεν είναι καταστροφολογία. Είναι η πρώτη φορά που ασπάζομαι τη λάσπη των βάζελων. Ναι φίλοι μου έχουμε όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη! Και το βαρέλι δεν έχει πάτο. Αυτοί δεν έχουν κάνει τίποτε σημαντικό αλλά ρόμπες δεν έχουν γίνει. Εμείς θα μείνουμε με τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που μόνο συνταξιούχοι έρχονται. Όπως ξαναείπα αγαπώ τον θρύλο αλλά θα τον ξαναδώ όταν ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι 25 κι όχι 35.... διαφορετικά πάω και στους βετεράνους που κάνουν πιο σοβαρή δουλιά και έχουν και κοινωνική αποστολή.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Θείο, σε ευχαριστούμε για τα 11, αλλά τα παραμύθια των τελευταίων ετών τέλος. Δεν μπορείς να ασχοληθείς πια ο ίδιος, δεν θέλεις να επενδύσεις, δικές σου οι επιλογές. Αλλά ο ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει. Αγγελόπουλε θεέ, πάρε την ΠΑΕ.

Σιγά ρε μεγάλε εσύ... Αχάριστε, αν μη τι άλλο...

Ε ρε Σαλιαρέλλης που χρειάζεται σε μερικούς...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
είσαι σίγουρος ότι αυτοί που ποστάρουν με 30 ποστ είναι γαύροι ;)

Όχι, το σκέφτηκα και γω αυτό που λες... Αλλά του απάντησα γιατί έχω ακούσει και δικούς μας να λένε αυτές τις παπάρες...

Επισκέπτης
Γειά σας από την όμορφη Mύκονο. Ωραίοι κώλοι, ωραίο φαϊ και ένας χοντρός σήμερα στην παραλία με τατουάζ τον Δαφνοστεφανωμένο και πικραμένο (και τσαμπουκαλεμένο!!!) ύφος, έφτιαξαν το κέφι μου!!!

Σε όλα τα χρόνια που βρίσκεστε μπροστά σε απρόσμενα αποτελέσματα πολλά έχουν αλλάξει στον γαύρο. Προπονητές, παίκτες, έσπασε η κλίκα, ήρθαν ονόματα... 2 πράγματα δεν έχουν αλλάξει : O Πρόεδρος και οι Oπαδοί. Aν θεωρήσουμε ότι ο Πρόεδρος προσπαθεί και ξοδεύει ( έχει ξοδέψει γενικά χρήμα μην λέτε μαλακίες... ) τότε τί μένει; Mάλιστα κύριοι. Πιθανόν να φταίτε και εσείς οι οπαδοί. Θερμοκέφαλοι και επί το πλείστον βλάκες, έχετε επέμβει πολλές φορές στα μεταγραφικά και σε διάφορες άλλες αποφάσεις. O Oλυμπιακός ίσως είναι Δημοκρατία της Mπανανίας... Πιθανόν λοιπόν ο Πρόεδρος της Mπανανίας να σκέφτεται από μέσα του : "Σιγά μην κάτσω εγώ να αναλώνομαι με τους μαλάκες" και έτσι, (όπως κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε) να έχει γράψει ουσιαστικά την ομάδα και πρωτίστως EΣAΣ στο καυλί του. Kαι μην αρχίσετε να μου λέτε μαλακίες περί θρησκείας και μαλακίες και να φύγει ο Πρόεδρος άμα δεν του αρέσει, γιατί θα γελάω. Γιατί αν κάτι πρέπει να αλλάξει στον Γαύρο MAΛΛON είστε EΣEIΣ, όποιος πρόεδρος και να έρθει το ίδιο δούλεμα θα τρώτε. Kαλές Διακοπές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
π.χ. σορενσεν(αστον βιλλα),χιλντεμπραντ(στουτγκαρδη) και παρα πολλοι αλλοι αρκετα πιο αξιολογοι απο τον "αντωνακη φαε ενα μηλο"!τουλαχιστον ας επαιρνε τον παρντο ο οποιος περσυ στον ηρακλη ηταν καλος,εδειξε καλα δειγματα και ικανοτητες.Το θεμα που στεναχωρει ολους ομως ειναι η ελλειψη μεθοδικοτητας στον συλλογο.Καθε σοβαρη ομαδα που σεβεται τα χρηματα που επενδυει και την αξιοπρεπεια της ψαχνει απο περσυ αυτους που θα στελεχωσουν το δυναμικο της σε 1 ή 2 χρονια κλπ...ή τουλαχιστον κανει την ερευνα της με ανθρωπους καταρτισμενους και οχι απλους μανατζεραδες ωστε να χτυπησει εγκαιρα και σε σωστο "μεταγραφικο" χρονο ωστε να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες σε χρονο και χρημα.Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα και οχι οι κακες εμφανισεις και η ξεφτιλα του αποκλειεσαι απο τον σκοπελιτη και τον κολοσσο της γωγως.
ρε σεις δεν θέλω να ακούω μαλακίες. Κάθε μεταγραφή του Ολυμπιακού απαξιώνεται πριν καν παίξει. Αν έπαιρνε τέρμα θα λέγατε τι τον πήρε. Τώρα που δεν πήρε, λένε γιατί δεν πήρε. Μετά εορτής προφήτες και προ εορτής προπαίτες όλοι. Ο Αντωνάκης πέρσι μας έδωσε το μισό πρωτάθλημα μαζί με τον Ντάρκο ( το άλλο μισό η Καλαμαριά). Και δεν έφταιγε ο Αντωνάκης εχθές, αλλά πως δεν ήτανε συγκεντρωμένοι. Η Ανόρθωση έκανε φωτοτυπία του αγώνα με τη Ραπίντ και την πατήσαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Επισκέπτης
Στον Εφηβο θα ειμαι διπλα αδερφε και μετα τον θανατο... Οποιος παιζει με την Ιδεα μου για να βγει στα πρωτοσελιδα και να το παιζει πρωτη μουρη και εγω δεν ξερω σε ποιον θα με βρει μπροστα του...
Οποιος υπογραφει στον Ολυμπιακο ξερει σε ποια Ομαδα ερχεται και με ποιους Οπαδους μπλεκει...

Για κάτι τέτοια σας μιλάω

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βρε αποκλειστήκαμε πάρτε το χαμπάρι, τέλος, πιο τέλος δε γίνεται... ποιός θα βάλει τα 3 και 4 γκολ και με πάσες από ποιόν και πίσω τι θα γίνει. Η χρονιά μυρίζει ΄90. Ας κάνουμε επιτέλους ένα άγαλμα στον άγιο Σωκράτη στο κέντρο του γηπέδου κι ας πάει στο καλό. Δεν υπάρχουν άλλοι λεφτάδες Ολυμπιακοί? Έλεος εγω όπως δεν δέχτηκα τα 7 της Γιούβε δεν δέχομαι και τα 3 από τους Κύπριους. Δε μπορεί ένας άνθρωπος που αγαπά την ομάδα να μην αντιδρά. Τώτα! Να διώξει τον Βαλβέρδε, τον Τζόλε, τον Νικοπολίδη, τη θεία μου, τον θείο μου (υποθετικά τα ονόματα) αλλά κάτι να κάνει να δείξει ότι ενδιαφέρεται... ρε σείς θα είχατε ετειρεία με τέτοια αποτελέσματα και θα αφήνατε υπάλληλο στη θέση του? Και δε είναι τα αποτελέσματα αλλά η εικόνα της ομάδας περισσότερο. Χάσε αλλά σκίσου, γιαυτό πληρώνεται με μύρια ο καθένας εκει μέσα και γιαυτό πληρώνει κι ο κάθε φίλαθλος του Θρύλου. Βρε θα είχατε υπαλλήλους που σας γράφουν στα παπάρια τους στην επιχείρησή σας. Βρε ποιός μικρός ο Μήτρογλου με τα μύρια που παίρνει. Αν είναι μικρός να μας τα δώσει πίσω. Ποιός του έδωσε το δικαίωμα στο Θρύλο να πάρει πρωτοβουλία? Ποιός? Φίλοι μου όλα αυτά δεν είναι καταστροφολογία. Είναι η πρώτη φορά που ασπάζομαι τη λάσπη των βάζελων. Ναι φίλοι μου έχουμε όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη! Και το βαρέλι δεν έχει πάτο. Αυτοί δεν έχουν κάνει τίποτε σημαντικό αλλά ρόμπες δεν έχουν γίνει. Εμείς θα μείνουμε με τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που μόνο συνταξιούχοι έρχονται. Όπως ξαναείπα αγαπώ τον θρύλο αλλά θα τον ξαναδώ όταν ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι 25 κι όχι 35.... διαφορετικά πάω και στους βετεράνους που κάνουν πιο σοβαρή δουλιά και έχουν και κοινωνική αποστολή.

ρε συ θες να τραβηξεις και εσυ τα ιδια και να σε λενε κρυφοβαζελο? :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένα αυτό που με πειράζει εν είναι ούτε η ηλικία ούτε τίποτα άλλο. Η ηλικία το έχουμε πει πολλές φορές πως δεν παίζει μπάλα, άσε που τώρα πια η ηλικία που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίζει πολύ αξιόλογο ποδόσφαιρο έχει ανέβει.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια όπως 30 χρόνια πριν που στα 27 παίρνανε τα παπούτσια τους και τα κρεμούσανε στον τοίχο.
Το θέμα είναι πως το ποδόσφαιρο που παίξαμε εχθές ήταν ακριβώς το ίδιο που παίζαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Μόνο από τα άκρα και σέντρες. Αυτό υποτίθεται πως φέτος δεν το θέλαμε πια...όχι για κανένα άλλο λόγο...αλλά γιατί με αυτόν τον τρόπο...όσο χάλια και να παίξουν οι Κύπριοι...4 δεν βάζουμε...αλλά 1-2 μπορεί να φάμε άνετα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμένα αυτό που με πειράζει εν είναι ούτε η ηλικία ούτε τίποτα άλλο. Η ηλικία το έχουμε πει πολλές φορές πως δεν παίζει μπάλα, άσε που τώρα πια η ηλικία που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίζει πολύ αξιόλογο ποδόσφαιρο έχει ανέβει.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια όπως 30 χρόνια πριν που στα 27 παίρνανε τα παπούτσια τους και τα κρεμούσανε στον τοίχο.
Το θέμα είναι πως το ποδόσφαιρο που παίξαμε εχθές ήταν ακριβώς το ίδιο που παίζαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Μόνο από τα άκρα και σέντρες. Αυτό υποτίθεται πως φέτος δεν το θέλαμε πια...όχι για κανένα άλλο λόγο...αλλά γιατί με αυτόν τον τρόπο...όσο χάλια και να παίξουν οι Κύπριοι...4 δεν βάζουμε...αλλά 1-2 μπορεί να φάμε άνετα.
μοικάνε.......
τι έχουν τα άκρα και παλγιοκοπήσεις όταν έχεις παικταράδες εξτρέμ;
τα χεις μπλέξει λίγο......
και πώς ρε θα παίξεις μπάλλα απ τον άξονα χωρίς δεκάρι; με πατερίτσες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom