Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Όταν συμβιβάζεσαι, αυτά παθαίνεις. Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή για να μην μηδενίζουμε. Ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες που έχει κάνει φέτος. Πάτησε στην αντίπαλη εστία και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι ένα και δύο γκολ.

Δεν στεκόμαστε, όμως, στον Μπεκιάι γιατί ο καλός Ολυμπιακός της Ευρώπης, πήρε ματς, επειδή είχε σε καλή ημέρα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο παλιότερα και μετέπειτα τον Αντώνη Νικοπολίδη. Και 2-1 να έχανε ο Ολυμπιακός και να είχε το πάνω χέρι στην πρόκριση, ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν και αναμφισβήτητα φωνάζουν.

Αρχίζουμε με το μεταγραφικό θέμα. Ένας φίλος αναγνώστης πριν λίγες ημέρες μας… επιτέθηκε, γιατί λέει δεν "αβαντάραμε" τη μεταγραφή του Ντιόγο, ότι και καλά την κρύβαμε! Σε αυτόν τον Ολυμπιακό όπου ο Γιάννης Χρυσικόπουλος χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα, δεν βάζεις το χέρι σου στη… φωτιά για τίποτα. Θέλετε να θυμηθούμε την ιστορία του Άγγελου Μπασινά μήπως; Ή να πάμε σε προηγούμενες, όταν οι «ερυθρόλευκοι» μοίραζαν μέσω της ενημέρωσής τους, πως είναι κοντά στον Ντούσερ και τον Ντούντα; Και τι έγινε; Πήρε ο Ολυμπιακός τον Όσκαρ. Αν υπάρχει ένας που πιστεύει ότι ο Ισπανός είναι καλύτερος του... Οκκά, ελάτε να μου το αναλύσετε κι εμένα. Και κάτι άλλο και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Βαλβέρδε, εκτίθεται από την παρουσία του Όσκαρ κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Όταν έχεις ένα ματς που παίζεις σε μεγάλο βαθμό όλη την χρονιά, δεν μπορεί να έχεις κάνει θέμα… ύπαρξης, το αν μπήκε ή δεν μπήκε στο αεροπλάνο ο Ντιόγο και η μάνα του. Δεν γίνονται αυτά! Τώρα δηλαδή τι θα κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Θα πλησιάζουν παίκτες και τι θα τους λένε σαν κίνητρο; Ότι θα έχουν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; Η γιορτή των αστεριών κινδυνεύει να εξελιχθεί σε… φιάσκο και οι φίλοι των Πειραιωτών εκεί που είχαν μόνιμη θέση, να απολαμβάνουν τα ματς της διοργάνωσης πίνοντας μπίρα και παρακολουθώντας από την TFT τηλεόραση που αγόρασαν με δόσεις…

Λάθη έχουν γίνει πολλά ως τώρα. Ο Βαλβέρδε μίλαγε για καθυστέρηση, αλλά όταν το πρόβλημα έβγαινε στην επιφάνεια, έλεγε τα της διοίκησης. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δείχνει εκτεθειμένος σε αυτόν τον τομέα κι αυτό λέει πάρα πολλά.

Ο Ισπανός προπονητής βέβαια, έκανε και λάθη στην Κύπρο. Η χρησιμοποίηση του Γκαλέτι για ένα ημίχρονο σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, είναι ποδοσφαιρικό «έγκλημα» όταν έχεις τη δυνατότητα να πλαγιοκοπήσεις όσο λίγες ομάδες, με αυτόν τον παίκτη στο δυναμικό σου. Έτσι είναι, όμως αυτά. Επίσης, θα πρέπει να εκτιμηθούν ορισμένα πράγματα διαφορετικά. Καλός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά έδειχνε… βούτυρο στο ψωμί του Σόσιν. Αλήθεια, ο Ολυμπιακός έχει στο δυναμικό του παίκτη σαν τον Σόσιν; Τώρα, όπως είναι…

Έγιναν κι άλλα λάθη τακτικής, όπως γνώμη μας, δεν βγαίνει ούτε… βαλσαμωμένος σε εκείνο το σημείο ο Τζόρτζεβιτς. Μετά το αποτέλεσμα πολλοί μιλούν βέβαια, αλλά για εμένα προσωπικά, ακόμη κι αν προκριθεί ο Ολυμπιακός με 4-0 ή 5-1, αυτή η βραδιά θα μείνει στην ιστορία. Γύρισε πολλά χρόνια πίσω τον Ολυμπιακό…

Για το πέναλτι του Μήτρογλου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια… ψηλά. Αυτά συμβαίνουν, όμως, όταν αφήνεις έναν παίκτη που για να μην πάει… δανεικός, παίρνει την μπάλα για να σκοράρει και να δείξει πράγματα. Εκεί, στη σοβαρή ομάδα ο προπονητής δίνει εντολή. «Το χτυπάει αυτός», τονίζει και παίρνει την ευθύνη. Σε αυτή τη φάση, όμως, ο πάγκος μόνο με το πέναλτι δεν έδειχνε να ασχολείται.

Κλείνουμε κάπου εδώ γιατί θα μπορούσαμε να γράφουμε χιλιάδες λέξεις υπό άλλες προϋποθέσεις. Η Ανόρθωση έπαιξε έξυπνα και κέρδισε δικαιότατα. Ομάδα με αυτοματισμούς και ψυχή, πράγματα που είχε πέρσι ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός, αλλά δεν… άρεσαν φαίνεται σε ορισμένους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικάνε.......
τι έχουν τα άκρα και παλγιοκοπήσεις όταν έχεις παικταράδες εξτρέμ;
τα χεις μπλέξει λίγο......
και πώς ρε θα παίξεις μπάλλα απ τον άξονα χωρίς δεκάρι; με πατερίτσες;
το πρόβλημα δεν είναι αν έχεις παικταράδες ή όχι περσόνα στα άκρα. Το θέμα είναι πως γίνεσαι προβλέψιμος. Κάναμε χθες 50 σέντρες όλες για τον Κοβάσεβιτς. Οι άλλοι ταμπουρώθηκαν πίσω και τον φυλάγανε 3 ... πώς θα βάλεις γκολ; Χωρίς σουτ από έξω από την περιοχή για να ανοίξεις την άμυνά τους; Χωρίς έναν άνθρωπο να βγάλει κάθετη πάσα; Προπονητής δεν είμαι, αλλά υποτίθεται πως πήραμε τον Μπελούτσι για αυτό το λόγο.
Ο Πατσατσόγλου ή ο Στολτίδης θα έβγαζε την κάθετη πάσα;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε σεις δεν θέλω να ακούω μαλακίες. Κάθε μεταγραφή του Ολυμπιακού απαξιώνεται πριν καν παίξει. Αν έπαιρνε τέρμα θα λέγατε τι τον πήρε. Τώρα που δεν πήρε, λένε γιατί δεν πήρε. Μετά εορτής προφήτες και προ εορτής προπαίτες όλοι. Ο Αντωνάκης πέρσι μας έδωσε το μισό πρωτάθλημα μαζί με τον Ντάρκο ( το άλλο μισό η Καλαμαριά). Και δεν έφταιγε ο Αντωνάκης εχθές, αλλά πως δεν ήτανε συγκεντρωμένοι. Η Ανόρθωση έκανε φωτοτυπία του αγώνα με τη Ραπίντ και την πατήσαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

και τωρα θες εγω να αποδεχτω οτι ο αντωνακης δεν φταιει....επειδη δηλ.περσυ ειχε ενα πολυ καλο πρωταθλημα,θα του πω εγω μπραβο που ποτε του δεν εχει κανει εξοδο της προκοπης γιατι ειναι χεστης!θυμασαι στο euro τί γκολ εφαγε!εχει τελειωσει ο ανθρωπος,αλλα τα λεφτα ειναι πολλα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Ομάδα με αυτοματισμούς και ψυχή, πράγματα που είχε πέρσι ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός, αλλά δεν… άρεσαν φαίνεται σε ορισμένους.

που τους ειδες εσυ ρε περσονα τους αυτοματισμους του θρυλου?σε ποια ματς?με την αεκ,τον αστερα,τον εργοτελη,τον βαζελα,τον παοκ,τον αρη,την λαρισα?σε ποιο ματς ειδες εσυ αυτοματισμους?μην κοιτας στην ευρωπη τις εμφανισεις γιατι εκει η ομαδα εδωσε ολο της το ειναι,τα παντα για μια διακριση η οποια εν μερει ηρθε μετα την προκριση στους "16",αλλα αν βαλεις κατω οτι ειχαμε αντιπαλους την πεθαμενη λατσιο και την μετρια βερντερ θα ειμασταν για τα πανηγυρια αν αποκλειομασταν ξανα οπως συνεβαινε ολα τα προηγουμενα χρονια.Ολος ο ολυμπιακος περσυ ηταν καποια καλα διαστηματα που ειχε στη βρεμη,στη ρωμη,στη μαδριτη και στο καραισκακη με τη βερντερ.Οταν μια ομαδα εχει αυτοματισμους αυτο δεν αλλαζει και κανει μπαμ μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Ο ολυμπιακος αυτοματισμους ειχε επι μπαγιεβιτς τα πρωτα 2 χρονια(σε ολους τους χωρους) και επι μπλαχιν για κανα δυο χρονια(μονο επιθετικα ομως)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που τους ειδες εσυ ρε περσονα τους αυτοματισμους του θρυλου?σε ποια ματς?με την αεκ,τον αστερα,τον εργοτελη,τον βαζελα,τον παοκ,τον αρη,την λαρισα?σε ποιο ματς ειδες εσυ αυτοματισμους?μην κοιτας στην ευρωπη τις εμφανισεις γιατι εκει η ομαδα εδωσε ολο της το ειναι,τα παντα για μια διακριση η οποια εν μερει ηρθε μετα την προκριση στους "16",αλλα αν βαλεις κατω οτι ειχαμε αντιπαλους την πεθαμενη λατσιο και την μετρια βερντερ θα ειμασταν για τα πανηγυρια αν αποκλειομασταν ξανα οπως συνεβαινε ολα τα προηγουμενα χρονια.Ολος ο ολυμπιακος περσυ ηταν καποια καλα διαστηματα που ειχε στη βρεμη,στη ρωμη,στη μαδριτη και στο καραισκακη με τη βερντερ.Οταν μια ομαδα εχει αυτοματισμους αυτο δεν αλλαζει και κανει μπαμ μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Ο ολυμπιακος αυτοματισμους ειχε επι μπαγιεβιτς τα πρωτα 2 χρονια(σε ολους τους χωρους) και επι μπλαχιν για κανα δυο χρονια(μονο επιθετικα ομως)

ρε δεν τα λέω εγώ....
απλά διάβασα κάτι και το παρέθεσα.......
πάντως με τον αρθρογράφο συμφωνώ ότι ο γαύρος αυτός δεν έχει καμμιά σχέση με τον περισινό στην Ευρώπη..... Κοζάνη με Λωζάνη ένα πράμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το πρόβλημα δεν είναι αν έχεις παικταράδες ή όχι περσόνα στα άκρα. Το θέμα είναι πως γίνεσαι προβλέψιμος. Κάναμε χθες 50 σέντρες όλες για τον Κοβάσεβιτς. Οι άλλοι ταμπουρώθηκαν πίσω και τον φυλάγανε 3 ... πώς θα βάλεις γκολ; Χωρίς σουτ από έξω από την περιοχή για να ανοίξεις την άμυνά τους; Χωρίς έναν άνθρωπο να βγάλει κάθετη πάσα; Προπονητής δεν είμαι, αλλά υποτίθεται πως πήραμε τον Μπελούτσι για αυτό το λόγο.
Ο Πατσατσόγλου ή ο Στολτίδης θα έβγαζε την κάθετη πάσα;
τον μπελούτσι τον πήρατε οι προπονητές της κερκίδας.
Είσαι βέβαιος ότι ο Βαλβέρδε γουστάρει να παίζει με κλασσικό δεκάρι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τον μπελούτσι τον πήρατε οι προπονητές της κερκίδας.
Είσαι βέβαιος ότι ο Βαλβέρδε γουστάρει να παίζει με κλασσικό δεκάρι;
το τι γουστάρει να παίζει ο Βαλβέρδε είναι μια άλλη ιστορία φίλε. Αυτό που ξέρω είναι πως πέρσι φωνάζαμε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και υποτίθεται πως φέτος πήραμε αυτόν για να παίξουμε καλύτερα.
Ε, τα ίδια με πέρσι παίξαμε.
Όσο για το ποιος πήρε τον Μπελούτσι και τον κάθε παίκτη...το αφήνω ασχολίαστο. Πέρσι τελικά δεν καταλάβαμε σε καμιά ομάδα από τις τρεις ποιος ψώνιζε και ποιος έκανε λάθος.
Στην ΑΕΚ διώξανε τον προπονητή που τον ακούγανε σαν δάσκαλο στην αρχή
Στον ΠΑΟ διώξανε προπονητή, διοίκηση και Βέλιτς (τον υποβάθμισαν) για τις επιτυχίες που κάνανε
και στον Ολυμπιακό διώξαμε τεχνικό διευθυντή, διοίκηση, προπονητή και παίκτες περσινούς...οπότε τι να λέμε...
Τα είπαμε και στην αρχή του καλοκαιριού...πως φέτος θα ήταν πάλι φτού κι από την αρχή...μόνο που μέχρι τώρα είμαστε στο φτού για αρχή....και κοιτάμε μήπως βρέχει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το τι γουστάρει να παίζει ο Βαλβέρδε είναι μια άλλη ιστορία φίλε. Αυτό που ξέρω είναι πως πέρσι φωνάζαμε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και υποτίθεται πως φέτος πήραμε αυτόν για να παίξουμε καλύτερα.
Ε, τα ίδια με πέρσι παίξαμε.
Όσο για το ποιος πήρε τον Μπελούτσι και τον κάθε παίκτη...το αφήνω ασχολίαστο. Πέρσι τελικά δεν καταλάβαμε σε καμιά ομάδα από τις τρεις ποιος ψώνιζε και ποιος έκανε λάθος.
Στην ΑΕΚ διώξανε τον προπονητή που τον ακούγανε σαν δάσκαλο στην αρχή
Στον ΠΑΟ διώξανε προπονητή, διοίκηση και Βέλιτς (τον υποβάθμισαν) για τις επιτυχίες που κάνανε
και στον Ολυμπιακό διώξαμε τεχνικό διευθυντή, διοίκηση, προπονητή και παίκτες περσινούς...οπότε τι να λέμε...
Τα είπαμε και στην αρχή του καλοκαιριού...πως φέτος θα ήταν πάλι φτού κι από την αρχή...μόνο που μέχρι τώρα είμαστε στο φτού για αρχή....και κοιτάμε μήπως βρέχει.

δε θέλω να σε πληγώσω, αλλά ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι με Τσέλσι
είναι φτου και  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Οι υποστηρικτές του Κόκκαλη που χάθηκαν σήμερα? :think:
Παρόλα τα εγλήματα που έκανε φέτος είμαι περίεργος να δω αν θα συνεχίσουν να τον θεοποιούν βάζοντας τον πάνω απο την ομάδα τους.
Αν τέτοια άτομα θεωρούνται <ΟΠΑΔΟΙ> του Ολυμπιακού τότε οι απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να νοιώθουν περήφανοι γιατί είναι περισσότερα κιλά μάγκες απο κάτι<ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ> που κρύβονταν πίσω απο το δάχτυλο τους όλο το καλοκαίρι.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παρόλα τα εγλήματα που έκανε φέτος είμαι περίεργος να δω αν θα συνεχίσουν να τον θεοποιούν βάζοντας τον πάνω απο την ομάδα τους.
Αν τέτοια άτομα θεωρούνται <ΟΠΑΔΟΙ> του Ολυμπιακού τότε οι απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να νοιώθουν περήφανοι γιατί είναι περσσότερα κιλά μάγκες απο κάτι<ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ> που κρύβονταν πίσω απο το δάχτυλο τους όλο το καλοκαίρι.
Πάλι φαντάσματα γυρεύεις εσυ, αλλά δεν..........
Α)Τον Θείο δεν τον υποστηρίζει κανείς.
Β)Τον Θείο τον υποστηρίζουμε όλοι μας. Ο Βάσος κλωτσάει λίγο αλλά θα στρώσει.  :2funny: :2funny:

Σημασία έχει η ομάδα και ουχι τα ονόματα που είναι απο πίσω, μπρός, κάτω, πάνω της.
Απλά και ωραία  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν τέτοια άτομα θεωρούνται <ΟΠΑΔΟΙ> του Ολυμπιακού τότε οι απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να νοιώθουν περήφανοι γιατί είναι περισσότερα κιλά μάγκες απο κάτι<ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ> που κρύβονταν πίσω απο το δάχτυλο τους όλο το καλοκαίρι.
μην μπερδεύεσαι.
Το έχουμε πει πολλάκις εδώ. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Κόκκαλης αλλά τι κάνει η ομάδα μας. Το οτι ο Κόκκαλης μας έβγαλε από τη μιζέρια των πέτρινων χρόνων δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Και για αυτό θα τον ευγνωμονούμε πάντα. Αλλά ποτέ δεν ήταν από κανέναν στο απυρόβλητο.
Ωστόσο πάντα (γιατί έτσι μας είχε μάθει) περιμέναμε να κάνει την τελευταία στιγμή κάποια κίνηση. Η χθεσινή εμφάνιση ή αποτυχία ή ρεντίκολο ή όπως θες πέστο (δικαίωμά σου) δεν είναι ΜΟΝΟ θέμα Κόκκαλη. Και πίστεψέ με, το κακό δεν άρχισε τώρα με τις μεταγραφές αλλά με τη συνέντευξή του που στήριξε τον Ίβιτς και μετά τον απέλυσε. Εκεί βραχυκύκλωσε και την ομάδα και τον ίδιο του τον εαυτό.
Αλλά σου λέω και πάλι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν δεν πάμε καλά φέτος...και μάλιστα πουθενά. Φτάνει να κρατήσει προπονητή και παίκτες που πρέπει για 2 χρόνια για να βάλει βάσεις για κάτι καλύτερο. Θέλω επιτέλους λίγη υπομονή και όχι καθε έξι μήνες να αλλάζω ρότα ανάλογα πώς θα ξυπνήσει.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν δεν πάμε καλά φέτος...και μάλιστα πουθενά. Φτάνει να κρατήσει προπονητή και παίκτες που πρέπει για 2 χρόνια για να βάλει βάσεις για κάτι καλύτερο. Θέλω επιτέλους λίγη υπομονή και όχι καθε έξι μήνες να αλλάζω ρότα...

+ 1.000.000

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μην μπερδεύεσαι.
Το έχουμε πει πολλάκις εδώ. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Κόκκαλης αλλά τι κάνει η ομάδα μας. Το οτι ο Κόκκαλης μας έβγαλε από τη μιζέρια των πέτρινων χρόνων δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Και για αυτό θα τον ευγνωμονούμε πάντα. Αλλά ποτέ δεν ήταν από κανέναν στο απυρόβλητο.
Φτάνει να κρατήσει προπονητή και παίκτες που πρέπει για 2 χρόνια για να βάλει βάσεις για κάτι καλύτερο. Θέλω επιτέλους λίγη υπομονή και όχι καθε έξι μήνες να αλλάζω ρότα ανάλογα πώς θα ξυπνήσει.
+100.000

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Aπευθυνομαι σε ολους τους κομπλεξικους ,καμμενους ,τελειωμενους,καταπιεσμενους καρπαζοεισπρακτορες που η ιδια η ζωη τους εχει ξεβρασει απο πανω της και προσπαθει με μανια να απαλλαγει απο αυτους......
Πανηγυριστε ,γλεντοκοπηστε και αρχιστε να κερνατε απο την χαρα σας οποιον βρισκετε μπροστα σας ......
Ο ΘΡΥΛΟΣ εχασε και μαλιστα με το βαρυ 3-0!!!!!!!!
Απολαυστε την ομορφια της (μιζερης)ζωης σας μιας και αυτη εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο την πορεια του ΘΡΥΛΟΥ!!!!!!!!
Κλαιτε και αρρωσταινεται οταν ο ΘΡΥΛΟΣ προχωραει ,πανηγυριζεται οταν ο ΘΡΥΛΟΣ παραπαταει.....
Φυσιολογικο ειναι επειδη μια ομαδα δεν μπορει μονο να κερδιζει να εχετε και σεις σαυτη την ζωη καποιοες στιγμες χαρας......
Απολαυστε τες τουλαχιστον για αλλες 15 μερες......
Ζηστε για αλλα 15 βραδυα τον δικο σας μυθο!!!!!!!
Εκεινο το βραδυ (σε 15 μερες)θα παιζεται ολοκληρη η ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.........
Φανταζομαι τα συναισθηματα σας οπως επισης φανταζομαι την ψυχολογια σας αν γινει το απευκταιο(προκριση του θρυλου)!!!!!
Οτι μα οτι και να γινει εκεινο το βραδυ καποιο θα χαρουν ,καποιοι θα στεναχωρηθουν αλλα σιγουρα καποιοι θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!
Αδειοι,κενοι,καμμενοι,κλεισμενοι σε εναν μιζερο κοσμο,εγκλωβισμενοι στη μαυριλα της ψυχης τους.....
Το ποδοσφαιρο ειναι ενα υπεροχο πραγμα οταν ειναι τριτο και τεταρτο στην ιεραρχια της ζωης.....
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!
Προσοχη απευθυνομαι μονο σε οσους εχουν δειξει οτι η ευτυχια τους εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο τις αποτυχιες του ΘΡΥΛΟΥ,και οχι σε οσους ''φυσιολογικους''ανθρωπους  απλα κανουν πλακιτσα και χιουμορ!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι....
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Οι ''αλλοι''ομως ειμαι σιγουρος οτι κουνανε καταφατικα το κεφαλι.....
ΟΛΟΙ......Κοκκινοι,πρασινοι,κιτρινοι,μαυροι!!!!!!!!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι....
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Οι ''αλλοι''ομως ειμαι σιγουρος οτι κουνανε καταφατικα το κεφαλι.....
ΟΛΟΙ......Κοκκινοι,πρασινοι,κιτρινοι,μαυροι!!!!!!!!!!
Τα τρία σε πείραξαν Χρηστίδη... :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φυσιολογικο ειναι επειδη μια ομαδα δεν μπορει μονο να κερδιζει να εχετε και σεις σαυτη την ζωη καποιοες στιγμες χαρας......

αυτό το έχεις πεις μέσα στο Καραισκάκη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θέλω να το πεις στον πλέ, τη δωρήτρια και τον άδη7....
Αλλά να είμαι και γω παρών όταν το πεις........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν γυρίζεται το 3-0 , ας μην έχουμε αυταπάτες ... τουλάχιστον οχι από αυτόν τον Ολυμπιακό και σε αυτή τη χρονική στιγμή.
Εγκλήματα έκανε χτες ο Βαλβέρδε , εκτός τόπου και χρόνου . Για τον Σωκράτη τα έχουμε πει ...
Και κάτι ακόμα , μου γυρίζουν τα άντερα που βλέπω να ξεκινούν στην ενδεκάδα ο Τζόλε και ο Πατσατζόγλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom