- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Έλα μωρέ ντάξει. Στο δεύτερο ματς θα είμαστε έτοιμοι.
Ναι το ειδα. Ο Νικοπολιδης μπορει να σου κανει το απιστευτο παιχνιδι και μπορει να σου φαει γκολ απο 23423094233244234 χιλιομετρα απο αριστερο ποδι δεξιου αμυντικου. Δεν νοειται αυτο το πραγμα για μια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο. Εκανε μια καλη χρονια περυσι και τωρα τραυματιστηκε στο 1ο επισημο παιχνιδι. Δε λεω οτι φταινε τα χρονια που τραυματιστηκε το παιδι αλλα δεν νοειται τετοιο μπατζετ να μην προβλεπει ενα σοβαρο, ψηλο τερμα με ενσημα σε καποια σοβαρη εθνικη ομαδα.δεν ειδες που το αντιληφθηκαν και εδιωξαν τον σηφακη?
master και α@@@@@α.....η καμελια ειναι η μελαχροινη πανυψηλη με το σκουλαρικι στο στομα?
ρε μαλάκα...εγώ ξέρω πως εμένα δεν με πρόσεξες....master και α@@@@@α.....
ενα μελαχρινο ρουμανακι καβλακι ειναι τωρα τι να σου πω παραπανω...μετριο βυζι αλλα στο συνολο πολυ καβλα.....
κολπο ητανε ρε ,τον δωσαμε για να τον παρουμε σε 2 χρονια με 2.000.000 ευρωδεν ειδες που το αντιληφθηκαν και εδιωξαν τον σηφακη?
δεν σου ειπα να ερθεις?????ρε μαλάκα...εγώ ξέρω πως εμένα δεν με πρόσεξες....
ηρεμα ρεεεεεεε....Δεν γραφω σημερα στης 7, γιατι ηδη δεν ειμαι καλα...
1. www.redordead7.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1503&Itemid=36]http://www.redordead7.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1503&Itemid=36[/url]
Επειδη μιλησα με αδερφια και τους περισσοτερους τους εκφραζει...
Το site ειναι ενα απο αυτα που διατηρει η 7... Τα αδερφια ειναι απο την 7 της Κορινθου...
2. Πουτανακι μητρογλου οταν θα φορας τον Δαφνοστεφανομενο θα σεβεσαι και τους οπαδους του... Απο το ρουφιανοκαρκινωμα θα την επαιρνες την μπαλα να το εκτελεσεις...
3. Ρουφιανοκαρκινωμα πηγαινει μεθαυριο στην Τηνο και ταξε προκριση μαζι με τον τσιγγανο...
4. Γαμω τα σπιτια σας και τα λεφτα που παιρνετε...
αλλα δεν νοειται τετοιο μπατζετ να μην προβλεπει ενα σοβαρο, ψηλο τερμα με ενσημα σε καποια σοβαρη εθνικη ομαδα.
Δεν γραφω σημερα στης 7, γιατι ηδη δεν ειμαι καλα...
1. www.redordead7.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1503&Itemid=36]http://www.redordead7.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1503&Itemid=36[/url]
Επειδη μιλησα με αδερφια και τους περισσοτερους τους εκφραζει...
Το site ειναι ενα απο αυτα που διατηρει η 7... Τα αδερφια ειναι απο την 7 της Κορινθου...
2. Πουτανακι μητρογλου οταν θα φορας τον Δαφνοστεφανομενο θα σεβεσαι και τους οπαδους του... Απο το ρουφιανοκαρκινωμα θα την επαιρνες την μπαλα να το εκτελεσεις..;
3. Ρουφιανοκαρκινωμα πηγαινει μεθαυριο στην Τηνο και ταξε προκριση μαζι με τον τσιγγανο...
4. Γαμω τα σπιτια σας και τα λεφτα που παιρνετε...
πως μαλακίζεται ο θείος όλο το καλοκαίρι το παραδέχονται όλοιπ.χ. σορενσεν(αστον βιλλα),χιλντεμπραντ(στουτγκαρδη) και παρα πολλοι αλλοι αρκετα πιο αξιολογοι απο τον "αντωνακη φαε ενα μηλο"!τουλαχιστον ας επαιρνε τον παρντο ο οποιος περσυ στον ηρακλη ηταν καλος,εδειξε καλα δειγματα και ικανοτητες.Το θεμα που στεναχωρει ολους ομως ειναι η ελλειψη μεθοδικοτητας στον συλλογο.Καθε σοβαρη ομαδα που σεβεται τα χρηματα που επενδυει και την αξιοπρεπεια της ψαχνει απο περσυ αυτους που θα στελεχωσουν το δυναμικο της σε 1 ή 2 χρονια κλπ...ή τουλαχιστον κανει την ερευνα της με ανθρωπους καταρτισμενους και οχι απλους μανατζεραδες ωστε να χτυπησει εγκαιρα και σε σωστο "μεταγραφικο" χρονο ωστε να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες σε χρονο και χρημα.Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα και οχι οι κακες εμφανισεις και η ξεφτιλα του αποκλειεσαι απο τον σκοπελιτη και τον κολοσσο της γωγως.
παιδια ακουστε κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να το ακουσετε απο τους δημοσιοκαφρους(αν και θα επρεπε!!!!)Χαλάρωσε λίγο φίλε... Είναι 20 χρονών και έκανε μια μαλακία...
Εγώ θα σου πω κάτι και αν έχεις παίξει μπάλλα θα το δεχθείς. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ομάδας είναι υπεύθυνος εκείνη τη στιγμή να μεταφέρει την εντολή του προπονητή για το ποιός θα εκτελέσει..
συμφωνω....αυτα πρεπει να προσεχθουν......στην ομαδα πρεπει να παιζουν οποιοι ειναι καλοι ποδοσφαιριστες και οχι οποιοι ειναι ''καλα''παιδια που κερνανε την παρεα.....π.χ. σορενσεν(αστον βιλλα),χιλντεμπραντ(στουτγκαρδη) και παρα πολλοι αλλοι αρκετα πιο αξιολογοι απο τον "αντωνακη φαε ενα μηλο"!τουλαχιστον ας επαιρνε τον παρντο ο οποιος περσυ στον ηρακλη ηταν καλος,εδειξε καλα δειγματα και ικανοτητες.Το θεμα που στεναχωρει ολους ομως ειναι η ελλειψη μεθοδικοτητας στον συλλογο.Καθε σοβαρη ομαδα που σεβεται τα χρηματα που επενδυει και την αξιοπρεπεια της ψαχνει απο περσυ αυτους που θα στελεχωσουν το δυναμικο της σε 1 ή 2 χρονια κλπ...ή τουλαχιστον κανει την ερευνα της με ανθρωπους καταρτισμενους και οχι απλους μανατζεραδες ωστε να χτυπησει εγκαιρα και σε σωστο "μεταγραφικο" χρονο ωστε να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες σε χρονο και χρημα.Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα και οχι οι κακες εμφανισεις και η ξεφτιλα του αποκλειεσαι απο τον σκοπελιτη και τον κολοσσο της γωγως.
οσο ασχολεισαι τοσο θα γραφει....γραφτονα και συ και τραβα σε κανα B.G.ναι ναι κωλοτρυπίδα......
γύρνα δες τη δική σου....
εχει πάψει να είναι τρύπα.........
κουβάς έχει γίνει τόσα χρόνια απρωτάθλητε.....