Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παλιοφραπεδιάρη το σεντόνι σου περίμενα τόση ώρα  :grin:
χωρίς πλάκα τώρα, πατα και κανα enter μας γαμας τα μάτια :bottom:

ετυχε και γυρισα σημερα για αυτο το ειδες.. :grin:

οσο για το αλλο εχεις ενα δικιο.. :S

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ενταξει το γ......ανε το θεμα....(οχι ολοι....)δεν ανεχονται ολοι τα πικροχολα σχολια.....
καποιος θα τρελλαινοτανε.....αλλα ετσι δειχνουνε το κομπλεξ και την καταπιεση απο τον θρυλο καποιοι.....
και αυτο για τον Μητρογλου ητανε χοντρο......

Φίλε ήταν αναμενόμενο... Η πρόκληση έχει και όριο... Ακόμα και μετριοπαθείς μη-κάφροι φίλαθλοι, δεν γουστάρουν να βλέπουν τέτοια... Άλλο η πλάκα και η καζούρα και άλλο η φτηνή πρόκληση...

Κάποιοι εδώ μέσα είναι για νευρο-ψυχίατρο... 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγώ τη χαρά την πήρα όταν σε έσκισα στις Σέρρες,στη Φιλαδέλφεια,στο Καραισκάκη,στο παλατάκι,στην Τούμπα 23 χρόνια...μια ζωή γκόμενα...
φιλαρακι αληθεια σου λεω εγω ειμαι μαζι σου.....μπορω απολυτως να καταλαβω ενα καταπιεσμενο ανθρωπακι πως αντιδραει οταν αυτος που τον δυναστευει παθει μια νιλα....ειναι τελειως ανθρωπινο......
θα ηθελες να εισαι στη θεση του θρυλου αλλωστε ''θεωρητικα''αυτος εναι ο στοχος σου.....
καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις τον ολυμπιακο οπως και τα συναισθηματα που εχεις απεναντι του....
ειλικρινα σου λεω εκφρασου ελευθερα και βγαλε απο μεσα σου οτι μαυρο εχεις κρυμμενο που σε καταπιεζει ολα αυτα τα χρονια.....Οταν δεν μπορεις να φτασεις κατι,απλα μισησε το......

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η ομαδα σας αν θελετε τη γνωμη μου επαθε αυτο που επαθε και στο οακα με την ΑΕΚ. Κατεβηκε στο γηπεδο νομιζοντας οτι θα παρει το ματς επειδη λεγεται ολυμπιακος και φυσικα οι μαλακιες πληρωνονται. Μην κανετε ετσι ρε ανυπαρκτοι ειναι χαλαρα τρωνε 4 εδω.

Αυτα παθαινει κανεις βεβαια οταν παιρνει την κουπα στα χαρτια χεχεχεχε
:boobies: :boobies: :boobies:

Θα συμφωνήσω μαζί σου... Εγώ το έβλεπα όλη τη βδομάδα να έρχεται... Δεν περίμενα τρία βέβαια... :S

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φιλαρακι αληθεια σου λεω εγω ειμαι μαζι σου.....μπορω απολυτως να καταλαβω ενα καταπιεσμενο ανθρωπακι πως αντιδραει οταν αυτος που τον δυναστευει παθει μια νιλα....ειναι τελειως ανθρωπινο......
θα ηθελες να εισαι στη θεση του θρυλου αλλωστε ''θεωρητικα''αυτος εναι ο στοχος σου.....
καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις τον ολυμπιακο οπως και τα συναισθηματα που εχεις απεναντι του....
ειλικρινα σου λεω εκφρασου ελευθερα και βγαλε απο μεσα σου οτι μαυρο εχεις κρυμμενο που σε καταπιεζει ολα αυτα τα χρονια.....Οταν δεν μπορεις να φτασεις κατι,απλα μισησε το......

Είναι στο άτομο φίλε... Ανεξάρτητα το τι ομάδα είναι... Υπάρχουν χιλιάδες Ολυμπιακοί που περάσαμε 10 πέτρινα χρόνια, αλλά δεν κάναμε έτσι... Όπως υπάρχουν και κάποιοι σύγ-γαυροι φίλοι, που παρότι έχουν 11/12 την καφρίλα την αποζητούν...

Είναι στο άτομο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε ήταν αναμενόμενο... Η πρόκληση έχει και όριο... Ακόμα και μετριοπαθείς μη-κάφροι φίλαθλοι, δεν γουστάρουν να βλέπουν τέτοια... Άλλο η πλάκα και η καζούρα και άλλο η φτηνή πρόκληση...

Κάποιοι εδώ μέσα είναι για νευρο-ψυχίατρο... 
μα ολοι γουσταρουνε την πλακα....και τι εγινε δηλ.τωρα ειμαι απο κατω εγω, αυριο θα ειναι ο αλλος.....
η αρρωστια ειναι που ενοχλει.....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω μαζί σου... Εγώ το έβλεπα όλη τη βδομάδα να έρχεται... Δεν περίμενα τρία βέβαια... :S
Ηταν το πρωτο επισημο ματς, εγινε και η στραβη με τον Τορο στην αρχη πολυ θελει; Και για την ομαδα μου την ΑΕΚ αυτο φοβαμαι.Ιδομεν

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βεβαια η ανορθωση στα εκτος εδρας ματς δειχνει πολυ αδυναμη και ισως το καταφερει να το ισοφαρισει το σκορ ή και να το γυρισει,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μην φαμε γκολ.Απαραιτητη προυποθεση για να τα καταφερει η ομαδα ειναι να αγωνιστουν οι κατωθι...

1)κοβατς
2)τοροσιδης
3)λεοναρντο
4)αντζας
5)αββρααμ
6)ντουντου
7)μπελουτσι
8)μενδρινος(στολτιδης)
9)γκαλετι
10)λετο(τζολε)
11)νταρκο

και φυσικα με προπονητη τον αλεφα! :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

φίλε το μίσος ξεκινάει από τη βρωμιά και τη σαπίλα της ομάδας σου...με πήρανε τηλέφωνο φίλοι σε διακοπές από Φολέγανδρο και Σουηδία και με ρωτούσανε τί έγινε και πανηγυρίζανε...γιατί άραγε συμβαίνει αυτό?...αν πάθαινε το ίδιο ο ΠΑΟ,κανένας δεν θα ασχολιότανε...γιατί άραγε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ετυχε και γυρισα σημερα για αυτο το ειδες.. :grin:

οσο για το αλλο εχεις ενα δικιο.. :S
καλως ηρθες.....
μας τρελλανε ο θρυλος και θα πιουμε ενα μπουκαλι βοτκα σημερα στο ΑΛΚΑΤΡΑΖ......
Η Καμελια θα πληρωσει τη νυφη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης ρε σεις ολυμπιακοι το φωναζω χρονια τωρα, η ομαδα σας θελει επειγοντως τ ε ρ μ τ ο φ υ λ α κ α !

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φίλε το μίσος ξεκινάει από τη βρωμιά και τη σαπίλα της ομάδας σου...με πήρανε τηλέφωνο φίλοι σε διακοπές από Φολέγανδρο και Σουηδία και με ρωτούσανε τί έγινε και πανηγυρίζανε...γιατί άραγε συμβαίνει αυτό?...αν πάθαινε το ίδιο ο ΠΑΟ,κανένας δεν θα ασχολιότανε...γιατί άραγε
ΠΑΟ ΠΑΟ  :think: :think: :think: :think: :think: :think:ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....
Α ΝΑΙ  ο χορηγος σας δεν ειναι???????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

δυστυχως ετσι ειναι,οι οπαδοι και γενικοτερα οι περισσοτεροι φιλοι του ολυμπιακου δεν αγαπουν το ποδοσφαιρο,αλλα μονο την σαπιλα και την νικη με οποιοδηποτε τιμημα,κουσουρι που το εχετε και εσεις πανω σε μεγαλο βαθμο,αλλα οχι στον βαθμο που τον εχουμε στον πειραια.Εγω χαιρομαι οταν αποδιδεται τα του καισαρος τω καισαρι και καιρος ηταν να επελθει θεια δικη,φοβαμαι ομως για την ομαδα μου οτι ειναι η απαρχη της θειας δικης σε πολλους τομεις....ουσιαστικα ο ολυμπιακος ειναι ενα ανεκδιηγητο σωματειο που τα τελευταια 10 χρονια μας εχει χαρισει λιγες πραγματικα καλες παραστασεις ποδοσφαιρου κατι που ερχεται σε αντιθεση με τους τιτλους του.Αυτο απο μονο του λεει πολλα και για τον ολυμπιακο και για την ανυπαρξια του ελληνικου ποδοσφαιρου γενικοτερα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλως ηρθες.....
μας τρελλανε ο θρυλος και θα πιουμε ενα μπουκαλι βοτκα σημερα στο ΑΛΚΑΤΡΑΖ......
Η Καμελια θα πληρωσει τη νυφη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η καμελια ειναι η μελαχροινη πανυψηλη με το σκουλαρικι στο στομα?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
βεβαια η ανορθωση στα εκτος εδρας ματς δειχνει πολυ αδυναμη και ισως το καταφερει να το ισοφαρισει το σκορ ή και να το γυρισει,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μην φαμε γκολ.Απαραιτητη προυποθεση για να τα καταφερει η ομαδα ειναι να αγωνιστουν οι κατωθι...

1)κοβατς
2)τοροσιδης
3)λεοναρντο
4)αντζας
5)αββρααμ
6)ντουντου
7)μπελουτσι
8)μενδρινος(στολτιδης)
9)γκαλετι
10)λετο(τζολε)
11)νταρκο

και φυσικα με προπονητη τον αλεφα! :rockon:
παλι με τον μενδρινό ε?  :grin:
μου έλυσες την απορία, μια χαρά ήταν ο ντουντού ο λιβάδιας μινάρει

μετά απο χρόνια αποχής απο το γήπεδο θέλω να πάω στη ρεβανς. ίσως λάλησα απο την 3αρα αλλά μου την έχει καρφώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom