Αρε και πηρα τιμη 3,75 απο bwin ..δεν την εψαξα καλα...α! και μεγια τον αβρααμ καλοριζικος και καλοταξιδος
πονηροί...εκκλησία κλέψατε!!!
Αρε και πηρα τιμη 3,75 απο bwin ..δεν την εψαξα καλα...α! και μεγια τον αβρααμ καλοριζικος και καλοταξιδος
ρε παλιοφραπεδιάρη το σεντόνι σου περίμενα τόση ώρα
χωρίς πλάκα τώρα, πατα και κανα enter μας γαμας τα μάτια
ενταξει το γ......ανε το θεμα....(οχι ολοι....)δεν ανεχονται ολοι τα πικροχολα σχολια.....
καποιος θα τρελλαινοτανε.....αλλα ετσι δειχνουνε το κομπλεξ και την καταπιεση απο τον θρυλο καποιοι.....
και αυτο για τον Μητρογλου ητανε χοντρο......
φιλαρακι αληθεια σου λεω εγω ειμαι μαζι σου.....μπορω απολυτως να καταλαβω ενα καταπιεσμενο ανθρωπακι πως αντιδραει οταν αυτος που τον δυναστευει παθει μια νιλα....ειναι τελειως ανθρωπινο......εγώ τη χαρά την πήρα όταν σε έσκισα στις Σέρρες,στη Φιλαδέλφεια,στο Καραισκάκη,στο παλατάκι,στην Τούμπα 23 χρόνια...μια ζωή γκόμενα...
Η ομαδα σας αν θελετε τη γνωμη μου επαθε αυτο που επαθε και στο οακα με την ΑΕΚ. Κατεβηκε στο γηπεδο νομιζοντας οτι θα παρει το ματς επειδη λεγεται ολυμπιακος και φυσικα οι μαλακιες πληρωνονται. Μην κανετε ετσι ρε ανυπαρκτοι ειναι χαλαρα τρωνε 4 εδω.
Αυτα παθαινει κανεις βεβαια οταν παιρνει την κουπα στα χαρτια χεχεχεχε
φιλαρακι αληθεια σου λεω εγω ειμαι μαζι σου.....μπορω απολυτως να καταλαβω ενα καταπιεσμενο ανθρωπακι πως αντιδραει οταν αυτος που τον δυναστευει παθει μια νιλα....ειναι τελειως ανθρωπινο......
θα ηθελες να εισαι στη θεση του θρυλου αλλωστε ''θεωρητικα''αυτος εναι ο στοχος σου.....
καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις τον ολυμπιακο οπως και τα συναισθηματα που εχεις απεναντι του....
ειλικρινα σου λεω εκφρασου ελευθερα και βγαλε απο μεσα σου οτι μαυρο εχεις κρυμμενο που σε καταπιεζει ολα αυτα τα χρονια.....Οταν δεν μπορεις να φτασεις κατι,απλα μισησε το......
μα ολοι γουσταρουνε την πλακα....και τι εγινε δηλ.τωρα ειμαι απο κατω εγω, αυριο θα ειναι ο αλλος.....Φίλε ήταν αναμενόμενο... Η πρόκληση έχει και όριο... Ακόμα και μετριοπαθείς μη-κάφροι φίλαθλοι, δεν γουστάρουν να βλέπουν τέτοια... Άλλο η πλάκα και η καζούρα και άλλο η φτηνή πρόκληση...
Κάποιοι εδώ μέσα είναι για νευρο-ψυχίατρο...
Ηταν το πρωτο επισημο ματς, εγινε και η στραβη με τον Τορο στην αρχη πολυ θελει; Και για την ομαδα μου την ΑΕΚ αυτο φοβαμαι.ΙδομενΘα συμφωνήσω μαζί σου... Εγώ το έβλεπα όλη τη βδομάδα να έρχεται... Δεν περίμενα τρία βέβαια... :S
φιλαρακι αληθεια σου λεω εγω ειμαι μαζι σου.....μπορω απολυτως να καταλαβω ενα καταπιεσμενο ανθρωπακι πως αντιδραει οταν αυτος που τον δυναστευει παθει μια νιλα....ειναι τελειως ανθρωπινο......
θα ηθελες να εισαι στη θεση του θρυλου αλλωστε ''θεωρητικα''αυτος εναι ο στοχος σου.....
καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις τον ολυμπιακο οπως και τα συναισθηματα που εχεις απεναντι του....
ειλικρινα σου λεω εκφρασου ελευθερα και βγαλε απο μεσα σου οτι μαυρο εχεις κρυμμενο που σε καταπιεζει ολα αυτα τα χρονια.....Οταν δεν μπορεις να φτασεις κατι,απλα μισησε το......
καλως ηρθες.....ετυχε και γυρισα σημερα για αυτο το ειδες..
οσο για το αλλο εχεις ενα δικιο.. :S
δεν σου είπα εσύ να μη μιλάς ΓΛΥΦΤΗ;ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΠΑΟ ΠΑΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....φίλε το μίσος ξεκινάει από τη βρωμιά και τη σαπίλα της ομάδας σου...με πήρανε τηλέφωνο φίλοι σε διακοπές από Φολέγανδρο και Σουηδία και με ρωτούσανε τί έγινε και πανηγυρίζανε...γιατί άραγε συμβαίνει αυτό?...αν πάθαινε το ίδιο ο ΠΑΟ,κανένας δεν θα ασχολιότανε...γιατί άραγε
φίλε το μίσος ξεκινάει από τη βρωμιά και τη σαπίλα της ομάδας σου...με πήρανε τηλέφωνο φίλοι σε διακοπές από Φολέγανδρο και Σουηδία και με ρωτούσανε τί έγινε και πανηγυρίζανε...γιατί άραγε συμβαίνει αυτό?...αν πάθαινε το ίδιο ο ΠΑΟ,κανένας δεν θα ασχολιότανε...γιατί άραγε
Άστο μπρε το κοπελάκι να δεί μιαολία χαρά στα σκέλια τουδεν σου είπα εσύ να μη μιλάς ΓΛΥΦΤΗ;
Σωστος......Επίσης ρε σεις ολυμπιακοι το φωναζω χρονια τωρα, η ομαδα σας θελει επειγοντως τ ε ρ μ τ ο φ υ λ α κ α !
Επίσης ρε σεις ολυμπιακοι το φωναζω χρονια τωρα, η ομαδα σας θελει επειγοντως τ ε ρ μ τ ο φ υ λ α κ α !
καλως ηρθες.....
μας τρελλανε ο θρυλος και θα πιουμε ενα μπουκαλι βοτκα σημερα στο ΑΛΚΑΤΡΑΖ......
Η Καμελια θα πληρωσει τη νυφη....
παλι με τον μενδρινό ε?βεβαια η ανορθωση στα εκτος εδρας ματς δειχνει πολυ αδυναμη και ισως το καταφερει να το ισοφαρισει το σκορ ή και να το γυρισει,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μην φαμε γκολ.Απαραιτητη προυποθεση για να τα καταφερει η ομαδα ειναι να αγωνιστουν οι κατωθι...
1)κοβατς
2)τοροσιδης
3)λεοναρντο
4)αντζας
5)αββρααμ
6)ντουντου
7)μπελουτσι
8)μενδρινος(στολτιδης)
9)γκαλετι
10)λετο(τζολε)
11)νταρκο
και φυσικα με προπονητη τον αλεφα!