να το εμπεδωσουμε...
χαχαχαχα εισαι θεος παλερμο βαλε ρε φιλε να γελασουμε με τους αμπαλους που μου θελουν και τσαμπιονς λιγκ
να το εμπεδωσουμε...
4,25 επι 450=1912,5 ευρω.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θρυλε.....
έγινε οτι είπε ο Βαλβέρδες, "νίκη χωρίς γκολ"Στα δικά μας τώρα...νομίζω πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως τους σκίσαμε, έτσι;;![]()
εσένα ούτε να σε φτύσω δεν αξίζει...θα νομίσεις οτι βρέχει..."Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όνειρό μου είναι να πετύχω στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό θα γίνει πραγματικότητα", δήλωσε αρχικά ο Ντιόγο στο Goal.
εισαι μεσα στην τρελλα αλλα ακου τι θα σου πω:καλα κανεις και ασχολεισαι με τις βαζελες και λιγα τους λες.....εσένα ούτε να σε φτύσω δεν αξίζει...θα νομίσεις οτι βρέχει...
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ....
εισαι μεσα στην τρελλα αλλα ακου τι θα σου πω:καλα κανεις και ασχολεισαι με τις βαζελες και λιγα τους λες.....
μαζι σου......αλλα με αυτον τον κακομοιρη απο πανω τον μακεδονα που βλεπεις οτι εχει κατουρηθει απο τη χαρα του και κανει σαν μωρο μην ασχολεισαι......
δεν βλεπεις τι χαρα εχει παρει??????δεν βλεπεις οτι εχει παραμυθιαστει οτι ειναι αντιπαλος του θρυλου και πανηγυριζει?????γιατι να του χαλασουμε το ονειρο?????
ενταξει το γ......ανε το θεμα....(οχι ολοι....)δεν ανεχονται ολοι τα πικροχολα σχολια.....τοσος τσακωμός για τα μάτια του Μήτρογλου ήμαρτον!
Αρε και πηρα τιμη 3,75 απο bwin ..δεν την εψαξα καλα...α! και μεγια τον αβρααμ καλοριζικος και καλοταξιδοςκαι εγω!![]()
![]()
![]()
![]()