Επισκέπτης
να μην γραφετε μαλακιες μεχρι να υπογραφει ο παιχτης..
να μην γραφετε μαλακιες μεχρι να υπογραφει ο παιχτης..
δικαιο σε ολα εκτος απο..
να πω τη μαλακία μου από την εμπειρία που έχω από λατίνους......
η μεγαλύτερη μεταγραφή που κατά τη γνώμη μου έκανε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι του Τουρέ.
Νύχτα ήρθε και οι περισσότεροι γελούσαν... Αυτή τη στιγμή είναι βασικός στην Μπάρτσα.....
Οταν ήταν να έρθει ο Γκονζάλες στην Ελλάδα, ίδιες μανούρς γίνονταν, ίδια κατάσταση........
Οι λατίνοι είναι γενικά μανούρες και πολλές φορές ο ντόρος που τους ακολουθεί ποτέ δεν δικαιολογεί το κόστος κτήσης. Ο Εκι ήταν παικταράς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ, αλλά όπως και όλοι τότε έλεγαν περίεργος χαρακτήρας.
Οπως και εκ των υστέρων αποδείχτηκε.
Με όλη τη μανούρα που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο να είστε σίγουροι ότι μέχρι να παίξει μπάλλα (αν ποτέ παίξει) θα περάσει κάνας χρόνος....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ........
Θεωρώ πολύ πιο χρήσιμες μεταγραφές λατίνων που έχουν ήδη αγωνιστεί στην Ευρώπη, παρά παικταράδων στη Βραζιλία ή την Αργεντινή..........
Ανεξαρτήτως της φανέλλας θα φορέσουν.
Εξακουθώ να πιστεύω ότι και να έρθει ο συγκεκριμένος στην Ελλάδα, ο Ντάρκο πάλι θα του δίνει την πετσέτα να καθαρίζει τον πάγκο.............
ΝΑ πω επίσης για όσους έχουν δει μπάλλα βραζιλιάνικη ή αργεντίνικη ότι τα σέντερ μαπκ εκεί δεν έχουν καμμιά σχέση με τα ευρωπαικά... Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε......
ετσι συμφωνω και εγω 100%δικαιο σε ολα εκτος απο..
1..ο τουρε δεν κολλαει με τους λατινους καθοτι ιβοριανος αν δεν κανω λαθος..
2..η μεγαλυτερη μεταγραφη ηταν & παραμενει του ΘΕΟΥ τζιο..
1.δικαιο σε ολα εκτος απο..
1..ο τουρε δεν κολλαει με τους λατινους καθοτι ιβοριανος αν δεν κανω λαθος..
2..η μεγαλυτερη μεταγραφη ηταν & παραμενει του ΘΕΟΥ τζιο..
στα παπαρια μου το βαλιου..1.
μιλάμε για βάλιου φορ μάνευ.....
2.
Ο τζιό στοίχισε μια περιουσία και δεν ήρθε από λατινική αμερική.
ήρθε από την μπάρτσα.....
με απλά λόγια...
ο Τζιό έκανε όσο πληρώθηκε.
ο Τουρέ ήρθε τζάμπα και εάν δεν είχαν γίνει μαλακίες από το γαύρο στη διοίκηση ο Ζιλμπέρτο τώρα θα ήταν μεταγραφούλα μπροστά στον βασικό του γαύρου......
απλά πράγματα.
και επί της ουσίας όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.........
όχι από τα βίντεο που φέρνουν μαζί στο αεροπλάνο.........
κόκκινες, πράσινες, ή θαλασσιές;ειναι η μεταγραφη του κυριακου παπαδοπουλου που θα πουληθει ΤΑ εκατομμυρια ενω τον πηραν με χαντρες & καθρεφτακια..
Tι ωραία που τα λές!κόκκινες, πράσινες, ή θαλασσιές;
επειδή είσα πιατσοκώλης κανένας πιτσιρικάς δεν έχει βάλιου πριν την μεταγραφή και τα λεφτά στο ταμείο....
στη μπάλλα ένα λ.χ. κράκ κράκ στο γόνατο μπορεί να στοιχίσει μύρια..... και μια καριέρα........
το κακό με τη μπάλλα είναι ότι στιε μικρές ηλικίες συνήθως δεν υπάρχει 2η ευκαιρία.............
Εχουν χαθεί αστέρια και αστέρια από μια μαλακία.......
φαντασου να του ειχε κανει προταση ο αιωνιος δευτεροτριτος παο τι θα ελεγε.....«Ποιός Ολυμπιακός;»
peletieri2.jpgΔεν περνάει καν από το μυαλό του Αγκουστίν Πελετιέρι ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός άσος που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου είναι μεν γνώστης του ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Ελλάδας, πλην όμως τον ενδιαφέρει μόνο η Λανούς.
«Υπήρξε κάτι από την Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η Λανούς. Αν είναι να την αφήσω θα φύγω για μία μεγάλη ομάδα. Μία ομάδα που θα κυνηγά κάτι σπουδαίο», τόνισε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.
ορθον πεrsona να περι Βησαριονα,πρεπει να παμε 15γουστο στην ΤηνοΣιγά την πρόκληση να εμφανιστούν τα Σκόπια στο Πεκίνο σαν Μακεδονία. Εδώ στον Πειραιά εμφανίστηκε ο Λέτο σαν Τζόλε.