doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χθες γιατι απουσιαζες?φοβηθηκες τους λαγοκομμαντος της ριζουπολης?Ξυλο δειχνει ρε... Οχι νοκ-νταουν...
χθες γιατι απουσιαζες?φοβηθηκες τους λαγοκομμαντος της ριζουπολης?Ξυλο δειχνει ρε... Οχι νοκ-νταουν...
τελικα φευγωντας,ειδα την χοντρη που μου ελεγες..πολυ μπαζολα ρε..καλυτερα να γαμησεις τον Λουμπινοτράβελλο Φεσσοφόρο παρα αυτην..
ο πλεζουρας ξερει αυτος την εψαχνεΜια χοντρη ρε που κυκλοφορουσε με κοκκινο σορτς λετε;
χθες γιατι απουσιαζες?φοβηθηκες τους λαγοκομμαντος της ριζουπολης?
ρε τρυπα οπως εβγαινα απο κων/λεως με επιασε φαναρι & την ειδα απο μακρυα στα δεξια μου..σιγα μην εστριβα για την μπαζολα..μην ανοιξω το στομα μου & πω τις δικες σου πομπες..αντε πουστη..μωρη λουμπινα δεν ηταν στον δρομο σου εκανες ολοκληρη παρακαμψη για την χοντρη????
ελα πες αληθεια τωρα καλη?ποσο?
την αλλη φορα θα παμε και στο τραβελι,κατι μου λεει οτι ειναι και μελος εδω στο σαιτρε τρυπα οπως εβγαινα απο κων/λεως με επιασε φαναρι & την ειδα απο μακρυα στα δεξια μου..σιγα μην εστριβα για την μπαζολα..μην ανοιξω το στομα μου & πω τις δικες σου πομπες..αντε πουστη..
σιγα μην βρεθω εγω με τον χουλιγκαν,δεν ξανακανω φυλακηΑσε ρε... Δεν ειναι να κυκλοφορεις εξω με αυτους...
Ειχαμε απαρτια χθες; Βρεθηκατε;
και μετα ειδε κατι ανηλικα και εκανε σαν πεινασμενος γερολυκος,παντως εχω να πω οτι τα πιτσιρικια τον κοζαρανε καλα καλα,τον ειχαν φαει τον παππουειδε ο πλεζουρας χθες ενα ανηλικο καλο εξω απ το γηπεδο τον κραταγα... το ανηλικο χαλαρα 1 μετρο και 80 λεμε
ηρθες εσυ ρε ?και μετα ειδε κατι ανηλικα και εκανε σαν πεινασμενος γερολυκος,παντως εχω να πω οτι τα πιτσιρικια τον κοζαρανε καλα καλα,τον ειχαν φαει τον παππου
αει στα διαλα ρε..ειδε ο πλεζουρας χθες ενα ανηλικο καλο εξω απ το γηπεδο τον κραταγα... το ανηλικο χαλαρα 1 μετρο και 80 λεμε
ηρθα 10 παρα και ημουν και στην 24ηρθες εσυ ρε ?
βρεθηκατε μετα?
καλα ρε διπλα ειμαιηρθα 10 παρα και ημουν και στην 24
διαρκειας εχεις στην 23 αλλα δεν ειχες το τηλεφωνο μου,τες πα αλλη φορα θα βρεθουμε ουτως η αλλως αν ξαναπαρω εισητηριο εκει θα παρωκαλα ρε διπλα ειμαι
διαρκειας στην 23 εχω
οκδιαρκειας εχεις στην 23 αλλα δεν ειχες το τηλεφωνο μου,τες πα αλλη φορα θα βρεθουμε ουτως η αλλως αν ξαναπαρω εισητηριο εκει θα παρω
ούτε να το γράψει σωστά απ την γκάβλα του δεν μπορεί....αει στα διαλα ρε..
scaouting εκανα για το γυναικειο βολλευ..
δεν μας γαμας ρε σεσημασμενε φλωρε???ειπαμε..αγραμματος ειμαι..ούτε να το γράψει σωστά απ την γκάβλα του δεν μπορεί....
ο μόνος αγράμματος γάυρος εδώ μέσα είναι ο βοθρούλης...δεν μας γαμας ρε σεσημασμενε φλωρε???ειπαμε..αγραμματος ειμαι..
Ρουμπινιας, θες να πειςο διαμαντιας τον ειχε φερει απο τα ορυχεια του στην ζουγκλα..
άμα είσαι αγράμματος ξέρεις πολλά καντάρια μπάλλα.........Ρουμπινιας, θες να πεις
Τζολε ηρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαλιτσιος πολυ λιγος αμυντικα και επιθετικα ανυπαρκτος,Πατσα σταθερος ΓΤΠ μεγαλη αβαντα πρεπει να κερναει πολυ κοσμο,ο Αβρααμ καθε αγωνα θα παιρνει απο κιτρινη μεχρι κοκκινη..στην Ελλαδα βεβαια χαριζει η ομαδα επειδη τους Ελληνες τους παει ο τσατσοτυπος και κανει και ζεμπεκιες στις τριπλες γιατι χυμαει χωρις μυαλο αλλα η τσατσοι τον αβανταρουν,ο Σισιτσ πολυ καλοσ για 5χ5.
Ο Ραουλ Μπραβο ηταν καλος και αυτος θα πρεπει να παιζει αριστερο μπακ αλλα δεν υπαρχει αβαντα,ο Στολτιδης αιωνες μπροστα απο Πατσα αλλα και μακαρι να ειναι η καλυτερη αλλαγη!!!!,Μπελου καλος αλλα με τον Πατσα διπλα τι να περιμενεις,ο Γκαλε σταθερη αξια,
και θελουμε τερματοφυλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!