Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα φευγωντας,ειδα την χοντρη που μου ελεγες..πολυ μπαζολα ρε..καλυτερα να γαμησεις τον Λουμπινοτράβελλο Φεσσοφόρο παρα αυτην..

Μια χοντρη ρε που κυκλοφορουσε με κοκκινο σορτς λετε;

Επισκέπτης
μωρη λουμπινα δεν ηταν στον δρομο σου εκανες ολοκληρη παρακαμψη για την χοντρη???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα πες αληθεια τωρα καλη?ποσο?
ρε τρυπα οπως εβγαινα απο κων/λεως με επιασε φαναρι & την ειδα απο μακρυα στα δεξια μου..σιγα μην εστριβα για την μπαζολα..μην ανοιξω το στομα μου & πω τις δικες σου πομπες..αντε πουστη..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε τρυπα οπως εβγαινα απο κων/λεως με επιασε φαναρι & την ειδα απο μακρυα στα δεξια μου..σιγα μην εστριβα για την μπαζολα..μην ανοιξω το στομα μου & πω τις δικες σου πομπες..αντε πουστη..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την αλλη φορα θα παμε και στο τραβελι,κατι μου λεει οτι ειναι και μελος εδω στο σαιτ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ειδε ο πλεζουρας χθες ενα ανηλικο καλο εξω απ το γηπεδο τον κραταγα... :2funny: :2funny: :2funny: το ανηλικο χαλαρα 1 μετρο και 80 λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειδε ο πλεζουρας χθες ενα ανηλικο καλο εξω απ το γηπεδο τον κραταγα... :2funny: :2funny: :2funny: το ανηλικο χαλαρα 1 μετρο και 80 λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:
και μετα ειδε κατι ανηλικα και εκανε σαν πεινασμενος γερολυκος,παντως εχω να πω οτι τα πιτσιρικια τον κοζαρανε καλα καλα,τον ειχαν φαει τον παππου

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
και μετα ειδε κατι ανηλικα και εκανε σαν πεινασμενος γερολυκος,παντως εχω να πω οτι τα πιτσιρικια τον κοζαρανε καλα καλα,τον ειχαν φαει τον παππου
ηρθες εσυ ρε ?
βρεθηκατε μετα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα ρε διπλα ειμαι
διαρκειας στην 23 εχω
διαρκειας εχεις στην 23 αλλα δεν ειχες το τηλεφωνο μου,τες πα αλλη φορα θα βρεθουμε ουτως η αλλως αν ξαναπαρω εισητηριο εκει θα παρω

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο διαμαντιας τον ειχε φερει απο τα ορυχεια του στην ζουγκλα..
Ρουμπινιας, θες να πεις
Τζολε ηρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαλιτσιος πολυ λιγος αμυντικα και επιθετικα ανυπαρκτος,Πατσα σταθερος ΓΤΠ μεγαλη αβαντα πρεπει να κερναει πολυ κοσμο,ο Αβρααμ καθε αγωνα θα παιρνει απο κιτρινη μεχρι κοκκινη..στην Ελλαδα βεβαια χαριζει η ομαδα επειδη τους Ελληνες τους παει ο τσατσοτυπος και κανει και ζεμπεκιες στις τριπλες γιατι χυμαει χωρις μυαλο αλλα η τσατσοι τον αβανταρουν,ο Σισιτσ πολυ καλοσ για 5χ5.
Ο Ραουλ Μπραβο ηταν καλος και αυτος θα πρεπει να παιζει αριστερο μπακ αλλα δεν υπαρχει αβαντα,ο Στολτιδης αιωνες μπροστα απο Πατσα αλλα και μακαρι να ειναι η καλυτερη αλλαγη!!!!,Μπελου καλος αλλα με τον Πατσα διπλα τι να περιμενεις,ο Γκαλε σταθερη αξια,
και θελουμε τερματοφυλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρουμπινιας, θες να πεις
Τζολε ηρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαλιτσιος πολυ λιγος αμυντικα και επιθετικα ανυπαρκτος,Πατσα σταθερος ΓΤΠ μεγαλη αβαντα πρεπει να κερναει πολυ κοσμο,ο Αβρααμ καθε αγωνα θα παιρνει απο κιτρινη μεχρι κοκκινη..στην Ελλαδα βεβαια χαριζει η ομαδα επειδη τους Ελληνες τους παει ο τσατσοτυπος και κανει και ζεμπεκιες στις τριπλες γιατι χυμαει χωρις μυαλο αλλα η τσατσοι τον αβανταρουν,ο Σισιτσ πολυ καλοσ για 5χ5.
Ο Ραουλ Μπραβο ηταν καλος και αυτος θα πρεπει να παιζει αριστερο μπακ αλλα δεν υπαρχει αβαντα,ο Στολτιδης αιωνες μπροστα απο Πατσα αλλα και μακαρι να ειναι η καλυτερη αλλαγη!!!!,Μπελου καλος αλλα με τον Πατσα διπλα τι να περιμενεις,ο Γκαλε σταθερη αξια,
και θελουμε τερματοφυλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
άμα είσαι αγράμματος ξέρεις πολλά καντάρια μπάλλα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom