εγω ιμε γραμμματιζουμενος μη με μπροσβαλης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο μόνος αγράμματος γάυρος εδώ μέσα είναι ο βοθρούλης...
Εσύ είσαι απλά αστοιχείωτος.......
και ωρθογραφια μαθαι αστειχοιοτως!!!!!!!!!
εγω ιμε γραμμματιζουμενος μη με μπροσβαλης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο μόνος αγράμματος γάυρος εδώ μέσα είναι ο βοθρούλης...
Εσύ είσαι απλά αστοιχείωτος.......
γιτι ιπαρχει κανα μπανεπιστιμιο που να μαθενεις μπαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!άμα είσαι αγράμματος ξέρεις πολλά καντάρια μπάλλα.........
παλι μπηκες στον βοθρο χωρις μασκα ρε συ?ζαλιστηκες απο τις αναθυμιασεις μου φαινεταιΡουμπινιας, θες να πεις
Τζολε ηρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαλιτσιος πολυ λιγος αμυντικα και επιθετικα ανυπαρκτος,Πατσα σταθερος ΓΤΠ μεγαλη αβαντα πρεπει να κερναει πολυ κοσμο,ο Αβρααμ καθε αγωνα θα παιρνει απο κιτρινη μεχρι κοκκινη..στην Ελλαδα βεβαια χαριζει η ομαδα επειδη τους Ελληνες τους παει ο τσατσοτυπος και κανει και ζεμπεκιες στις τριπλες γιατι χυμαει χωρις μυαλο αλλα η τσατσοι τον αβανταρουν,ο Σισιτσ πολυ καλοσ για 5χ5.
Ο Ραουλ Μπραβο ηταν καλος και αυτος θα πρεπει να παιζει αριστερο μπακ αλλα δεν υπαρχει αβαντα,ο Στολτιδης αιωνες μπροστα απο Πατσα αλλα και μακαρι να ειναι η καλυτερη αλλαγη!!!!,Μπελου καλος αλλα με τον Πατσα διπλα τι να περιμενεις,ο Γκαλε σταθερη αξια,
και θελουμε τερματοφυλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης ξεχασε τον μαγευτικο οσκαρ & 5-6 ακομη που ηταν για τον πουτσο..παλι μπηκες στον βοθρο χωρις μασκα ρε συ?ζαλιστηκες απο τις αναθυμιασεις μου φαινεται
αφου χαζευες τα μουνακια που να δεις μπαλα?επισης ξεχασε τον μαγευτικο οσκαρ & 5-6 ακομη που ηταν για τον πουτσο..
δοξα τον θεο που δεν ξερω μπαλλα..
ασεμε ρε..την κανω..αρκετες παπαριες διαβασα σημερα..ακου εκει ο μπελου καλος..ΗΜΑΡΤΟΝ..ενας γκαλετι υπηρχε παλι στο γηπεδο,10 λεπτα ο λετο & 5 ο λεοναρντο..ο βουλης στο 40% & οι υπολοιποι ηταν στο αλλου φαν παρκ..ο πλεον τρομπας ηταν ο βαλβερδε με τις επιλογες που κανει..νυχτα θα φυγει & μαλιστα πολυ γρηγορα..αφου χαζευες τα μουνακια που να δεις μπαλα?
πώς το είπατε αυτό κύριε;;Λεντεγιοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti ειπες καλος ο μπραβο?Ρουμπινιας, θες να πεις
Τζολε ηρθε η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαλιτσιος πολυ λιγος αμυντικα και επιθετικα ανυπαρκτος,Πατσα σταθερος ΓΤΠ μεγαλη αβαντα πρεπει να κερναει πολυ κοσμο,ο Αβρααμ καθε αγωνα θα παιρνει απο κιτρινη μεχρι κοκκινη..στην Ελλαδα βεβαια χαριζει η ομαδα επειδη τους Ελληνες τους παει ο τσατσοτυπος και κανει και ζεμπεκιες στις τριπλες γιατι χυμαει χωρις μυαλο αλλα η τσατσοι τον αβανταρουν,ο Σισιτσ πολυ καλοσ για 5χ5.
Ο Ραουλ Μπραβο ηταν καλος και αυτος θα πρεπει να παιζει αριστερο μπακ αλλα δεν υπαρχει αβαντα,ο Στολτιδης αιωνες μπροστα απο Πατσα αλλα και μακαρι να ειναι η καλυτερη αλλαγη!!!!,Μπελου καλος αλλα με τον Πατσα διπλα τι να περιμενεις,ο Γκαλε σταθερη αξια,
και θελουμε τερματοφυλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eγω εχω αι κιου 82 οι αποψεις δεκτες αλλα οι αβαντα των τσατσοδημοσιογραφων οχι,αμα παιζεις εληνικομπαλοσφαιρο δεν κανει αν παιξει ισπανικο ποδοσφαιρο η ομαδα ολα μια χαρα,οπως και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ θα προσαρμοστουν οι ξενοι ή εμεις πρεπει να προσαρμαστουμε με τους ξενους,η ΕΛΛΑΔΑ μονο μπασκετ εχει απο ποδοσφαιρο ειμαστε ΓΤΠ.ti ειπες καλος ο μπραβο?
εσύ δλδ ήθελες ντάλλα καλοκαίρι στη μέση της προετοιμασίας να παίζεις μπάλλα για τελικό τσου λου.....ασεμε ρε..την κανω..αρκετες παπαριες διαβασα σημερα..ακου εκει ο μπελου καλος..ΗΜΑΡΤΟΝ..ενας γκαλετι υπηρχε παλι στο γηπεδο,10 λεπτα ο λετο & 5 ο λεοναρντο..ο βουλης στο 40% & οι υπολοιποι ηταν στο αλλου φαν παρκ..ο πλεον τρομπας ηταν ο βαλβερδε με τις επιλογες που κανει..νυχτα θα φυγει & μαλιστα πολυ γρηγορα..
με αυτή την αμφάνιση αναπτερώθηκε το ηθικό μας νομίζω.