Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο ντομι θα κοπει για να μπει ο ντιογκο μοικανε και δεν ειπε κανεις πως δεν εχουμε αργησει υπερβολικα
υγ 1.οχι και σεντονι αυτο?9 σειρουλες μονο
υγ 2.μην ασχολεισαι με λαγους τον μαη ο περσονας θα κανει κωλοτουμπες και θα λεει για την ανωτεροτητα του θρυλου συν το οτι θα τσακωνεται με τους αλλους λαγους που θα τον λενε κρυφογαυρο.το εχουμε ξαναδει το επεισοδιο
σόρρυ δωρητή αλλά τότε να έπαιρνε μαζί το Γιαννάκη που υποτίθεται τον υπολογίζει. Ποιοσ ο λόγος να πάρει τον Ντομί; Αν ήτανε για την αλλαγή με τον Ντιόγο ας έπαιρνε μαζί το Γιαννάκη και ας τον άλλαζε. Και πώς είσαι σίγουρος πως θα τον πάρουμε τον μαντραχαλά αυτόν; Αφού μία έρχεται και 10 φεύγει.
έλα μωρέ με τον παπάρα τον Ντομί...ούτε η γιαγιά του δεν τον θέλει πίσω στο σπίτι της να μείνει....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σόρρυ δωρητή αλλά τότε να έπαιρνε μαζί το Γιαννάκη που υποτίθεται τον υπολογίζει. Ποιοσ ο λόγος να πάρει τον Ντομί; Αν ήτανε για την αλλαγή με τον Ντιόγο ας έπαιρνε μαζί το Γιαννάκη και ας τον άλλαζε. Και πώς είσαι σίγουρος πως θα τον πάρουμε τον μαντραχαλά αυτόν; Αφού μία έρχεται και 10 φεύγει.
έλα μωρέ με τον παπάρα τον Ντομί...ούτε η γιαγιά του δεν τον θέλει πίσω στο σπίτι της να μείνει....
ρε συ μην κολλας σε λεπτομερεις δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει στο μυαλο του και εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε να παρει τον γ. παπαδοπουλο και να τον κοψει μετα.σε αυτα αποφασιζει ο ερνεστο και θα κριθει για τις οποιες αποφασεις του
ο ντιογκο ειπαμε ειναι κοκκινος λειπει ο 2 κοινοτικος επιθετικος και για μενα ενα χαφ ακομη και ενα στοπερ
μεχρι του χρονου θα ειμαστε κομπλε :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και έχω μια ερω΄τηση...την ξανακάνω γιατί απάντηση δεν πήρα ...
μπακ απ του γκαλέτι ποιος είναι; ο Οσκαρ; Και του χρόνου που μας χαιρετάει ο Κόβα, πόσους επιθετικούς πρέπει να πάρουμε;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και έχω μια ερω΄τηση...την ξανακάνω γιατί απάντηση δεν πήρα ...
μπακ απ του γκαλέτι ποιος είναι; ο Οσκαρ; Και του χρόνου που μας χαιρετάει ο Κόβα, πόσους επιθετικούς πρέπει να πάρουμε;
μπακ απ του γκαλετι μπορει να παιξει και ο μπελουτσι,ο οποιος εκει επαιζε στην αργεντινη
μπορει να παιξει ο οσκαρ,ο σισιτς και ο μενδρινος επισης μπορουν να παιξουν και ο πατσα με τον τοροσιδη
εχουμε πολλα μπακ απ δεν μπορεις να πεις
βεβαια εσυ θες,οπως και εγω μπακ απ σαν τον γκαλετι αλλα λιγο δυσκολο
και που εχουμε τον γκαλετι πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπακ απ του γκαλετι μπορει να παιξει και ο μπελουτσι,ο οποιος εκει επαιζε στην αργεντινη
μπορει να παιξει ο οσκαρ,ο σισιτς και ο μενδρινος επισης μπορουν να παιξουν και ο πατσα με τον τοροσιδη
όχι, θέλω να έχουμε μπακ απ, όχι μπακ του δε παστ.
ελπίζω να μην χρησιμοποιήσει ποτέ τους Τοροσίδη, Πάτσα, και λοιπούς σαν wingers, γιατί απλά δεν είναι. Ο Μπελούτσι δεν παίζει winger ούτε με κωλονέφτι, αφού είναι αργός. Καλός μπαλαδόρος, αλλά αργός. Και τέλος πάντων....τόσο δύσκολο ήτανε να πάρει ένα αριστερό χαφ σαν αυτό της Σαντατέρ εχθές; Κοντό και γρήγορο; να σε αφήνει να τρως σκόνη; Τέλος πάντων, θα δούμε τι θα γίνει...προπονητής δεν είμαι και ούτε θέλω ή μπορώ να γίνω.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
όχι, θέλω να έχουμε μπακ απ, όχι μπακ του δε παστ.
ελπίζω να μην χρησιμοποιήσει ποτέ τους Τοροσίδη, Πάτσα, και λοιπούς σαν wingers, γιατί απλά δεν είναι. Ο Μπελούτσι δεν παίζει winger ούτε με κωλονέφτι, αφού είναι αργός. Καλός μπαλαδόρος, αλλά αργός. Και τέλος πάντων....τόσο δύσκολο ήτανε να πάρει ένα αριστερό χαφ σαν αυτό της Σαντατέρ εχθές; Κοντό και γρήγορο; να σε αφήνει να τρως σκόνη; Τέλος πάντων, θα δούμε τι θα γίνει...προπονητής δεν είμαι και ούτε θέλω ή μπορώ να γίνω.
ο λετο δεν σου κανει δηλαδη και ζηλεψες τον χαφ της σανταντερ απο ενα παιχνιδι που ειδες  :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έτσι, έτσι φαγωθείτε λυσσάρεεεεεςςςςςς.
το Μάη θα κάνω μωρή δωρήτρια κωλοτούμπες από χαρά.....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
έτσι, έτσι φαγωθείτε λυσσάρεεεεεςςςςςς.
το Μάη θα κάνω μωρή δωρήτρια κωλοτούμπες από χαρά.....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
πηγαινε γραψε για το ποσο καλος ειναι ο τσιπρας μηπως και καλοπιασεις την βρωμοπαπια

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
υπομονη ρεεεε 31/8 θα κανουμε κριτικη......... :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36 23 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή Lucy πότε έπαιξε ο Beluchi δεξί χαφ στην Ρίβερ??? :uglystupid:
Εχεις παρακολουθήσει ποτέ αγώνα της Ρίβερ ή έστω ένα Ρίβερ-Μπόκα και τα γράφεις αυτά ή το διάβασες σε καμμιά φυλλάδα??? :jerking:
Μόνο στο 4-3-3 θα μπορούσε να παίξει μέσα δεξιά,δεξί χαφ δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει... :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο λετο δεν σου κανει δηλαδη και ζηλεψες τον χαφ της σανταντερ απο ενα παιχνιδι που ειδες  :headbang: :headbang: :headbang:
δεν ξέρω..θα τον δω στα κανονικά παιχνίδια.
Δεν τον κρίνω από τώρα. Μακάρι να βγει αδερφέ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή Lucy πότε έπαιξε ο Beluchi δεξί χαφ στην Ρίβερ??? :uglystupid:
Εχεις παρακολουθήσει ποτέ αγώνα της Ρίβερ ή έστω ένα Ρίβερ-Μπόκα και τα γράφεις αυτά ή το διάβασες σε καμμιά φυλλάδα??? :jerking:
Μόνο στο 4-3-3 θα μπορούσε να παίξει μέσα δεξιά,δεξί χαφ δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει... :P
το κακο με εσας τους κουβανους του στοιχηματος ειναι οτι τα ξερετε ολα
δηλαδη εσυ εχεις παρακολουθησει ολους τους αγωνες και δεν τον εχεις δει ποτε να αγωνιζεται δεξια?δεν ειπα οτι ειναι δεξι χαφ,ειπα οτι μπορει να παιξει και δεξια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη εσυ εχεις παρακολουθησει ολους τους αγωνες και δεν τον εχεις δει ποτε να αγωνιζεται δεξια?δεν ειπα οτι ειναι δεξι χαφ,ειπα οτι μπορει να παιξει και δεξια
τσίπρας μπορεί να παίξει;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν σου μίλησα στοιχηματικά ρε ταγάρα...απλά μου αρέσει το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο και ειδικάτα Ρίβερ-Μπόκα τα παρακολουθούσα σχεδόν πάντα...και σου ξαναλέω ότι δεν μπορεί να παίξει δεξί χαφ... :uglystupid:
Αν βέβαια τον βάλει(όπως έβαλε ο Όττο τον Τοροσίδη αριστερό μπάκ)ο Βάλα βάλα που λέει και ο Αλέφας να παίξει δεξί χαφ..ε θα παίξει τι θα κάνει..??
Δεξί χαφ πίσω από το Γκαλέττι έχετε...???@@ έχετε!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν σου μίλησα στοιχηματικά ρε ταγάρα...απλά μου αρέσει το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο και ειδικάτα Ρίβερ-Μπόκα τα παρακολουθούσα σχεδόν πάντα...και σου ξαναλέω ότι δεν μπορεί να παίξει δεξί χαφ... :uglystupid:
Αν βέβαια τον βάλει(όπως έβαλε ο Όττο τον Τοροσίδη αριστερό μπάκ)ο Βάλα βάλα που λέει και ο Αλέφας να παίξει δεξί χαφ..ε θα παίξει τι θα κάνει..??
Δεξί χαφ πίσω από το Γκαλέττι έχετε...???@@ έχετε!!!
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι εγραψα,ουσιαστικα συμφωνησα με μοικανο στην παρατηρηση που εκανε
δεξι χαφ εχουμε τον γκαλετι ο οποιος θα βγαλει ολη τη χρονια υγιης,βεβαια σε περιπτωση που παθει κατι δεν χαλασε ο κοσμος σας γαμαμε ολους και παιρνουμε πρωταθλημα και με τον παντο δεξι χαφ
ουστ
η υπογραφη μου γιατι σβηστηκε ρε πουστη μου και μου ζηταει μεχρι 30 χαρακτηρες υπογραφη?
αυτο με καιει πιο πολυ τωρα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι εγραψα,ουσιαστικα συμφωνησα με μοικανο στην παρατηρηση που εκανε
δεξι χαφ εχουμε τον γκαλετι ο οποιος θα βγαλει ολη τη χρονια υγιης,βεβαια σε περιπτωση που παθει κατι δεν χαλασε ο κοσμος σας γαμαμε ολους και παιρνουμε πρωταθλημα και με τον παντο δεξι χαφ
ουστ
η υπογραφη μου γιατι σβηστηκε ρε πουστη μου και μου ζηταει μεχρι 30 χαρακτηρες υπογραφη?
αυτο με καιει πιο πολυ τωρα
Τράβα να γαμήσεις τη Leelo και το Neron τώρα και άσε τις υπογραφές και τον Πάντο μικρή μου Lucy...
που όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις γράφεις ένα κάρο μαλακίες...
Αααα και που'σαι...δεν μαμάω στρακια λέμε... :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παρακαλώ μην αποπαίρνετε την κοπελιά μας.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Κουκλάρα μου εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom