Τέτοια είσαι μωρή λουμπίνα.Τράβα για την πρωκτοραφή εσύ κοπέλι...σ'εχει ξεκωλιάσει ο άλλος....
Να μην βοηθάς τον σύμμαχο την ώρα της ανάγκης.
Ουστ παλιοθύληκο
www.freesmileys.org] [/url]
Τέτοια είσαι μωρή λουμπίνα.Τράβα για την πρωκτοραφή εσύ κοπέλι...σ'εχει ξεκωλιάσει ο άλλος....
ρε βλαχο κανα καλο ματσακι να κονομησουμε εχειςΤράβα να γαμήσεις τη Leelo και το Neron τώρα και άσε τις υπογραφές και τον Πάντο μικρή μου Lucy...
που όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις γράφεις ένα κάρο μαλακίες...
Αααα και που'σαι...δεν μαμάω στρακια λέμε...
ζητησες βοηθεια και σου ειπε οτι ειναι μακρια???????????Τέτοια είσαι μωρή λουμπίνα.
Να μην βοηθάς τον σύμμαχο την ώρα της ανάγκης.
Ουστ παλιοθύληκο
www.freesmileys.org] [/url]
Δεν βοηθάω γαύρους λέμε...ζητησες βοηθεια και σου ειπε οτι ειναι μακρια???????????
γνωστη δικαιολογια
Καλά πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν να μου κλάσεις τα πελέ Lucy...ρε βλαχο κανα καλο ματσακι να κονομησουμε εχεις
εχετε γινει ολοι προπονητες και απο 2 παιχνιδια που εχετε δει ξερετε που μπορει να παιξει ο καθε παικτης και ανησυχειται ποια θα ειναι τα back-up του γκαλετι
οχι ρε ευχαριστουμε δεν θελουμε συμβουλες εχουμε προπονητη και προεδρο-προπονητη-γαμια να κανονιζει αυτα τα θεματα
ουστ κοιταχτε τα καφενεια σας και αφηστε μας εμας
υγ.το οτι παιρνουμε ανετα πρωταθλημα με παντο δεξι χαφ δεν ειναι καθολου μαλακια
για πλακα σας εχουμε ολους
αυτο να το ελεγες αν ειχες καθαρο κουτελο και οχι τωρα που εισαι ο πρωτος κλωνος του travian και μαλιστα για να γλυτωσεις τα γαμησια πηρες λογαριασμο γαυρουΔεν βοηθάω γαύρους λέμε...
www.freesmileys.org] [/url]αυτο να το ελεγες αν ειχες καθαρο κουτελο και οχι τωρα που εισαι ο πρωτος κλωνος του travian και μαλιστα για να γλυτωσεις τα γαμησια πηρες λογαριασμο γαυρου
ουστ αχαριστε κλωνε
ετσι οταν μπουκωνεσαι πετα ντοματες και βαλε το αβαταρ 1 φορα στα 100 χρονια
Δεν μαμάω στράκια σαν κι εσένα μωρή σγουρομάλλα...ετσι οταν μπουκωνεσαι πετα ντοματες και βαλε το αβαταρ 1 φορα στα 100 χρονια
η υπογραφουλα σου και σενα χαλασε ρουφα τωρα
εμένα η υπογραφή μου ακόμα σκοτώνει....ετσι οταν μπουκωνεσαι πετα ντοματες και βαλε το αβαταρ 1 φορα στα 100 χρονια
η υπογραφουλα σου και σενα χαλασε ρουφα τωρα
ναιΔεν μαμάω στράκια σαν κι εσένα μωρή σγουρομάλλα...
ναιεμένα η υπογραφή μου ακόμα σκοτώνει....
ναιμωρή δωρήτρια είσαι μια ανυπόγραφη υστέρω.....
ναι
ναι
καλές διακοπές βοθρούλη...καλά να περάσεις...κ προσοχή ρεεεεεεεεεεε....KAΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λεμε μετα τις 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ανακοινωθηκε????Δικός μας ο παιχταράς !!!