doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλημερα πρακτορες
τελικα το νοβα το δειχνει σημερα?τι ωρα?
καλημερα πρακτορες
οκ ευχαριστω,παλι θα τρεχουμε στα καφενεια για να το δουμε το κωλοπαιχνιδο21.00 NOVA
να σαι καλα ψωλαρα παρε λιγο μαγεια να καυλωσειςΤελευταια στιγμη μπορει να γινει καποια προσθηκη στο προγραμμα και να μεταδοθει και απο εδω.
Μουνακι Κετσπαγια και αντι-ολυμπιακοι ετοιμαστειτε
δωρητη το εχω το dvd του μαγου.να σαι καλα ψωλαρα παρε λιγο μαγεια να καυλωσεις
[youtube=425,350]vGz7_gBt988&feature=related[/youtube]
γιατι το βραδυ γαμαμε το teeny ξεκωλο απο την κυπρο
μακαριδωρητη το εχω το dvd του μαγου.
Το συγκεκριμενο site μεχρι και τελευταια στιγμη αλλαζει το προγραμμα του οποτε πιστευω να το δουμε κανονικα το ματσακι με καλη ταχυτητα.
Ανορθωση και ΠΑΡΤΥ στα ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ σας βρωμοπουστες αντι-ολυμπιακοι γαμιοληδες που περιμενετε τη σημερινη μερα...Αλλα θα σας αφησουμε με τη βιλα(ψωλη)που λενε και οι Τσυπραιοι στο χερι..
καλά θα κάνεις....μακαρι
το dvd του μαγου το εχω και εγω,θα ειναι το δωρο στον γιο μου
ωραιος γιατι δεν μπορω το καφενειο,νιωθω εμβρυο εκει μεσαΓια όποιον δεν έχει (το τρισκατάρατο) NOVA στο: www.footballonsat.com/]http://www.footballonsat.com/[/url]
πατήστε την επιλογή UEFA Champion's League Qualifying και βγάζει λίστα με τους αγώνες, διαλέγετε και παίρνετε.
Αν βρω και άλλο link θα ενημερώσω.
ο μικρος θα μαθει ενα μερος του τι γινοτανε γιατι και τοτε στην πιπα θα ειστε και θα μαθαινει τα καινουρια κλαρινα σαςκαλά θα κάνεις....
Περασμένα μεγαλεία θα λες για να μαθαίνει ο μικρός τι γινόταν κάποτε στον Ολυμπιακό.....
Αλλη μια εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν μεταδωσουν τον αγωνα απο το αλλο site.
Anorthosis Kolou-Olympiacos
Thanx pico
κανονικα θα ανοιξει το streaming οταν θα ειναι η ωρα.Sorry, γράψτε άκυρο γι αυτό το link, χαζομάρα μου.
Άμα βρω κάτι θα ενημερώσω.
κανονικα θα ανοιξει το streaming οταν θα ειναι η ωρα.
Παιζει και η αλλη εναλλακτικη που προειπα.
κλαρίνο θα στέκεσαι λούγκρα από του χρόνου.....ο μικρος θα μαθει ενα μερος του τι γινοτανε γιατι και τοτε στην πιπα θα ειστε και θα μαθαινει τα καινουρια κλαρινα σας
βάλε NovaCinema Adult Zone......Κι εγώ αυτό νόμιζα, αλλά μου σφυρίξανε ότι δεν και γι αυτό έσβησα το post.
Τέσπα έχετέ το υπόψη και αν βρω κάτι άλλο θα κάνω update.
Πάλι εδω τρίβεσαι του λόγου σου????κλαρίνο θα στέκεσαι λούγκρα από του χρόνου.....
φερε τη βαζελινα εσυ να βοηθησει στην διεισδυση στον πρωκτο των ξεκωλων...βάλε NovaCinema Adult Zone......
Τίτλος ταινίας Τζιμπριακόν πισωγλέντιον.........
Σταρινγκ Λέτο-Γκαλέττι ντε λα Βαλβέρδε