kai το αστειο ειναι οτι ο πιο αντιολυμπιακος μπασκετικος ειναι ο κοτζιας...νικαιωτης και βαζελος...αλλα οσο εχω ακουσει και εχω διαβασει ειναι κυριος...τι να πεις....μα δεν είπε ο Liomass στο Αεκτζήδικο θρεντ; Αυτό το σάιτ είναι κόκκινο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
και να μην πιστεύουνε οι Αεκτζήδες ό,τι γράφει ...χαχαχαχχααχαχα
πόσες φορές θα το πω. ΜΗΝ διαβάζετε τις μαλακίες που γράφει ο καθένας. Ακόμα και αυτοί που γράφουνε διθυράμβους κάθε φορά για την ομάδα μας δεν γράφουνε την αλήθεια. Οι παπαρογράφοι έχουνε σπουδάσει μόνο πώς να κατεβάζει μαλακίες η κούτρα τους.
Ο μοναδικός που σέβομαι παρότι Παναθηναϊκός γιατί η κούτρα του είναι αρχείο κινούμενο είναι ο Σωτηρακόπουλος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χαχαχα να υποθεσω σε συνεπηρε η χαρα του πρωταθληματος που πηρατε παλι χθες ε?αυτα του καλοκαιριου που παιρνετε τρια τρια.... πλεζουρα ναι το ακουσα το λεγανε χθες στο ραδιοαυτά πουστράκι μόνο εδώ τα λες...
Αλλά οι μάγκες είναι άλλοι παπαράκο με 20 χιλιάρικα ποστς...
Που δεν έχουν ανάγκη να το παίξουν μάγκες απ το πληκτρολόγιο......
Πάνε να βαρέσεις μια μαλακία τώρα Νάιτ ράιντερ.......
και η πλακα ειναι οτι ο παιχτης εχει παρει υποτροφια απο βαθμους οχι απο μπασκετ σε καλο κολλεγιο,αποφοιτησε με σχεδον αριστα,ειναι απο καλη και ευπορη οικογενεια και το πιο κουλο...βρειτε μου ενα μαυρο παιχτη που δεν εχει ουτε ενα τατου πανω του...και σου πα πλεζουρα παρε εισιτηριο διπλα στα δημοσιογραφικα θα περασουμε καλα φετος......μα δεν είπε ο Liomass στο Αεκτζήδικο θρεντ; Αυτό το σάιτ είναι κόκκινο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
και να μην πιστεύουνε οι Αεκτζήδες ό,τι γράφει ...χαχαχαχχααχαχα
πόσες φορές θα το πω. ΜΗΝ διαβάζετε τις μαλακίες που γράφει ο καθένας. Ακόμα και αυτοί που γράφουνε διθυράμβους κάθε φορά για την ομάδα μας δεν γράφουνε την αλήθεια. Οι παπαρογράφοι έχουνε σπουδάσει μόνο πώς να κατεβάζει μαλακίες η κούτρα τους.
Ο μοναδικός που σέβομαι παρότι Παναθηναϊκός γιατί η κούτρα του είναι αρχείο κινούμενο είναι ο Σωτηρακόπουλος.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε φιλε Αρη , ειναι να μην αγχωνομαι;;,Εφετος που τα χωσαμε και πηραμε προπονηταρα , ξαφνικα κανουμε πισω στις μεταγραφες, πραγμα που το θεωρω και παραλογο και ακατανοητο.ρε μην αγχωνεστε για προκριματικα.με περσινη ομαδα θα παμε.αν κατσει ευκολη περναμε.αν κατσει καμμια ατλετικο οτι και να παρει....το θεμα ειναι να κανει καλη επιλογη...αν παρει κανα με τραυματισμους και καινα μπορχα τοτε κραξτε...εμεις δεν ειμαστε ολυμπιακοι λογω παιχτων και δεν παμε γηπεδο μονο οταν παιρνουμε παιχτες σαν τους αλλους...αλλωστε το οτι εχουν φυγει σχεδον ολα τα διαρκειας που τα χουμε και ακριβα και χωρις μεταγραφες...κατι λεει αυτο...οτι ειναι να γινει θα γινει.μακαρι να πανε ολα καλα γιατι τη μουρμουρα στο γηπεδο απο το καθε μαλακα δεν την αντεχω.ποσο μαλλον φετος που ολοι οι προπονητες της εξεδρας περιμενουν να ξεκινησουν τη μουρμουρα απ τον αυγουστο αν στραβωσει με προκριματικα.και σας ρωταω εγω..τι ειναι χειροτερο...αυτη η μουρμουρα μας η να μη κανει μεταγραφες?οχι οτι δεν πρεπει να κανει ετσι...αλλα καντε κρατει εδω που φτασαμε....ποιον προτεινες ρε λαστ?
Πως διαολο θα παιξεις εφετος , με Τζολε 36αρη και Κοβασεβιτς ,μια απο τα ιδια, ηλικιακα.Μετα στο κεντρο, ποσο θ αντεξει ο φουκαρας ο Ακης, που εχει δωσει και την ψυχη του για την ομαδα μας!!Αμα δε περιμενουμε προκοπη απο Μπελουτσι και Λεντεσμα , την κατσαμε την βαρκα.Αυτοι ειναι ικανοι να παιζουν 1 και να μενουν τραυματιες 10 .Αρα , με τι προσοντα εφετος θα χτυπησουμε CL , ακομα και πρωταθλημα;;;
Και λεω εγω ( σκατα στο στομα μου), εαν στραβωσει κατι στα προκριματικα , ποιος θα φταιει;;; Ο Βαλβερδε , ο Τζολε, η η διοικηση που φετος εχει χασει και τ αυγα και τα πασχαλια!!!!
Μακαρι να διαψευστω ρε παιδια , αλλα εαν γινει κατι στραβα , βλεπω τον κσσμο να φωναζει το '' Αγγελοπυλε Θεε , παρε την ΠΑΕ'' και δεν νομιζω οτι θα εχουν αδικο.
Εγω , που αγαπω αυτη την ομαδα, αυτα εχω να γραχω, διχως να παριστανω τον κινδυνολογο.
αν θελετε να γινουμε μπουρδελο σαν τους αλλους και αρχισουμε να πλακωνομαστε μεταξυ μας....εγω ειπα χθες να μην γκρινιαζουμε και ολοι εδω ξερουν ποσο γκρινιαζω για θρυλο.αλλα αν γινει τωρα θα ναι λαθος.διαρκειας πηρες?τα διαρκειας μας και χωρις μεταγραφες ειναι περισσοτερα φετος...Ρε φιλε Αρη , ειναι να μην αγχωνομαι;;,Εφετος που τα χωσαμε και πηραμε προπονηταρα , ξαφνικα κανουμε πισω στις μεταγραφες, πραγμα που το θεωρω και παραλογο και ακατανοητο.
Πως διαολο θα παιξεις εφετος , με Τζολε 36αρη και Κοβασεβιτς ,μια απο τα ιδια, ηλικιακα.Μετα στο κεντρο, ποσο θ αντεξει ο φουκαρας ο Ακης, που εχει δωσει και την ψυχη του για την ομαδα μας!!Αμα δε περιμενουμε προκοπη απο Μπελουτσι και Λεντεσμα , την κατσαμε την βαρκα.Αυτοι ειναι ικανοι να παιζουν 1 και να μενουν τραυματιες 10 .Αρα , με τι προσοντα εφετος θα χτυπησουμε CL , ακομα και πρωταθλημα;;;
Και λεω εγω ( σκατα στο στομα μου), εαν στραβωσει κατι στα προκριματικα , ποιος θα φταιει;;; Ο Βαλβερδε , ο Τζολε, η η διοικηση που φετος εχει χασει και τ αυγα και τα πασχαλια!!!!
Μακαρι να διαψευστω ρε παιδια , αλλα εαν γινει κατι στραβα , βλεπω τον κσσμο να φωναζει το '' Αγγελοπυλε Θεε , παρε την ΠΑΕ'' και δεν νομιζω οτι θα εχουν αδικο.
Εγω , που αγαπω αυτη την ομαδα, αυτα εχω να γραχω, διχως να παριστανω τον κινδυνολογο.
Επισκέπτης
αν γεννησουμε ενα παιδι & κατεβει στο υπογειο που εχουμε κρεμασμενο το τσεκουρι & σκοτωθει???
απαπα δεν κανουμε παιδια..
ρεεεεεεεεεεεεεεεε ΘΡΥΛΟΣ & τα μυαλα στα καγκελα λεμε..
& στις χαρες & στις λυπες ΠΑΝΤΑ κοντα στην αρρωστεια..
ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο..
τι σκατα θα γραφατε αν ειχαμε τα χαλια των υπολοιπων???
36 στα 72 λεμε..
11 στα 12 λεμε..
36 23 13 λεμε..
ο θειος ξερει λεμε..
& περισυ τα ιδια γραφατε λεμε..
ΗΜΑΡΤΟΝ λεμε..
36 στα 72 λεμε..
11 στα 12 λεμε..
36 23 13 λεμε..
ο θειος ξερει λεμε..
ΗΜΑΡΤΟΝ λεμε..
με βλεπει παλι σε κανα τμημα μετα απο ξυλο.αλλα αυτη τη φορα θα ναι με δικους μας...εκοψα εγω τη γκρινια και θα γκρινιαζει ολη η 23αν γεννησουμε ενα παιδι & κατεβει στο υπογειο που εχουμε κρεμασμενο το τσεκουρι & σκοτωθει???
36 στα 72 λεμε..
11 στα 12 λεμε..
36 23 13 λεμε..
ο θειος ξερει λεμε..
ΗΜΑΡΤΟΝ λεμε..
Επισκέπτης
μπαααααααααααα..δεν λεει να βγαλω φυλακη για την μονιμη γαγκραινα του ΘΡΥΛΟΥ μας..αμα αρχισουν τις παπαριες δεν θα ξαναερθω γηπεδο μεχρι να ηρεμησουν οι μαλακες..με βλεπει παλι σε κανα τμημα μετα απο ξυλο.αλλα αυτη τη φορα θα ναι με δικους μας...εκοψα εγω τη γκρινια και θα γκρινιαζει ολη η 23
δε θυμασαι που το κανα εγω περισυ και το χα κοψει...δεν αντεχεται ουτε αυτομπαααααααααααα..δεν λεει να βγαλω φυλακη για την μονιμη γαγκραινα του ΘΡΥΛΟΥ μας..αμα αρχισουν τις παπαριες δεν θα ξαναερθω γηπεδο μεχρι να ηρεμησουν οι μαλακες..
Επισκέπτης
ε θα πλακωθουμε στα prozac να τα βλεπουμε ολα ροδινα..δε θυμασαι που το κανα εγω περισυ και το χα κοψει...δεν αντεχεται ουτε αυτο
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φιλε Αρη, δεν γκρινιαζω, προβληματιζομαι ομως εντονα και ΦΩΝΑΧΤΑ μπας και ξυπνησουν καποιοι εκει στην Αλεξανδρας!!!
Φιλε pleasure ,μαζι σου , ΘΡΥΛΟΣ και στα καλα και στα ασχημα..
Ελα ομως που αυτη η ομαδα μ εχει κακομαθει να ειμαι παντα πρωτος σε ολα και ουαν συμβει καμια στραβη , τρελλαινομαι!!!!!
Ελα ομως που αυτη η ομαδα μ εχει κακομαθει να ειμαι παντα πρωτος σε ολα και ουαν συμβει καμια στραβη , τρελλαινομαι!!!!!
Επισκέπτης
εμεις τι κανουμε δηλαδη ρε φιλε???Φιλε Αρη, δεν γκρινιαζω, προβληματιζομαι ομως εντονα και ΦΩΝΑΧΤΑ μπας και ξυπνησουν καποιοι εκει στην Αλεξανδρας!!!
ομως οταν εχεις ζησει τα "πετρινα χρονια" & τα τσιμεντα του καραισκακη απο την εποχη που επαιζαν οι ρομεν-υβ-λοσαντα,τρελλαινεσαι ακομη ποιο πολυ με την σημερινη γκρινια-αχαριστια..
αν δεν εχουμε εμπιστοσυνη στο θειο τοτε να παμε να φουνταρουμε ρε συΦιλε Αρη, δεν γκρινιαζω, προβληματιζομαι ομως εντονα και ΦΩΝΑΧΤΑ μπας και ξυπνησουν καποιοι εκει στην Αλεξανδρας!!!
πωπω στα τσιμεντα ναι ρε τοτε πηγαιναμε ωρες πριν θυμαμαι το πρωτο ματς των ρωσων προτασοφ κλπ ηταν τιγκα 4,5 ωρες πριν.παιζαμε με λεβαδειακο.οι πιο μεγαλοι ειχαν μαζι ταβλι για να περασει η ωρα.δεν ειχε ελεγχους τοτε...τελικο σκορ.3-0,και τα τρια ο αναστο αν θυμαμαι καλα..στην 10 ειχε τοτε το εισιτηριο τοτε 5 χιλιαρικα.α ρε σαλιαρελη μεγαλε...εμεις τι κανουμε δηλαδη ρε φιλε???
ομως οταν εχεις ζησει τα "πετρινα χρονια" & τα τσιμεντα του καραισκακη απο την εποχη που επαιζαν οι ρομεν-υβ-λοσαντα,τρελλαινεσαι ακομη ποιο πολυ με την σημερινη γκρινια-αχαριστια..
....πρίν μας φουντάρει αυτός σε καμιά βραχονησίδα να μας τρώνε οι σαρδέλεςαν δεν εχουμε εμπιστοσυνη στο θειο τοτε να παμε να φουνταρουμε ρε συ
Καλημέρα αρχιπράκτορες.
Οχι γκρίνια, κάνει κακό
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επειδη τα εχω ζησει , δεν θελω ουτε κτα διανοια να τα ξαναζησω!!!!εμεις τι κανουμε δηλαδη ρε φιλε???
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω μεγαλε..εξακολουθω να του εχω εμπιστοσυνη..αλλα.....αν δεν εχουμε εμπιστοσυνη στο θειο τοτε να παμε να φουνταρουμε ρε συ
ρε συ απο το τιποτα μας εφτιαξε ολα τα τμηματα και γηπεδο κααι ολα σε 15 χρονια...δεν ξερω μεγαλε..εξακολουθω να του εχω εμπιστοσυνη..αλλα.....
Επισκέπτης
ρε τι προτασωφ???υβ τριανταφυλλος-ρομαιν αργυρουδης-χουλιο λοσαντα λεμε..ησουν αγεννητος..πωπω στα τσιμεντα ναι ρε τοτε πηγαιναμε ωρες πριν θυμαμαι το πρωτο ματς των ρωσων προτασοφ κλπ ηταν τιγκα 4,5 ωρες πριν.παιζαμε με λεβαδειακο.οι πιο μεγαλοι ειχαν μαζι ταβλι για να περασει η ωρα.δεν ειχε ελεγχους τοτε...τελικο σκορ.3-0,και τα τρια ο αναστο αν θυμαμαι καλα..στην 10 ειχε τοτε το εισιτηριο τοτε 5 χιλιαρικα.α ρε σαλιαρελη μεγαλε...
Επισκέπτης
καλημερα συντεκνε......πρίν μας φουντάρει αυτός σε καμιά βραχονησίδα να μας τρώνε οι σαρδέλες
Καλημέρα αρχιπράκτορες.
Οχι γκρίνια, κάνει κακό
ειμαστε λιμανισιοι ρε..μια χαψια θα τις κανουμε τις σαρδελες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις