Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
36 23 13 νουμερα που δε θα δειτε ποτε σας βοηθοι του Αχμετ!!!!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ 8-2-81!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο σημερα ειμε σε ημιδιακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι σημαίνει ημιδιακοπές;
Αδειάζεις το μισό βόθρο;

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα στα αδερφια...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ!!!!ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ!ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ!!

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΡΚΟ!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΡΑΨΤΕ!!ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!ΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ...

ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΜΟΝΗ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΣΑΒΒΑ ΓΡΑΦΙΚΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΒΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ 8ΡΥΝΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!

[URL unfurl="true"]http://renamaniou.blogspot.com/---[/URL]> ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΡΗ

Τα παραπανω λογια της ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ (της γνωστης θειας του Τοροσιδη) αποδεικνυουν, γιατι ως ΘΥΡΑ 7 οφειλουμε να απαλλαξουμε τη χωρα απο ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλησπερα στα αδερφια...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ!!!!ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ!ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ!!

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΡΚΟ!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΡΑΨΤΕ!!ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!ΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ...

ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΜΟΝΗ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΣΑΒΒΑ ΓΡΑΦΙΚΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΒΕ,ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ 8ΡΥΝΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΣΑΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!

[URL unfurl="true"]http://renamaniou.blogspot.com/[/url]

Τα παραπανω λογια της ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ (της γνωστης θειας του Τοροσιδη) αποδεικνυουν, γιατι ως ΘΥΡΑ 7 οφειλουμε να απαλλαξουμε τη χωρα απο ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!
θα παρακαλούσα την επόμενη φορά να βάλεις αυτά που λένε άλλοι, κάτω από το σχόλιό σου. Γιατί πραγματικά μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι όσο το διάβαζα.
Αλλά αυτά δεν είναι παλιά σχόλια;;;

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα παρακαλούσα την επόμενη φορά να βάλεις αυτά που λένε άλλοι, κάτω από το σχόλιό σου. Γιατί πραγματικά μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι όσο το διάβαζα.
Αλλά αυτά δεν είναι παλιά σχόλια;;;

Το συγκεκριμενο λοιπον blog της ΠΟΥΤΑΝΑΣ το βρηκα απο ενα forum δικων μας αδερφων πριν απο λιγο τυχαια... Και βεβαια απ' οτι εμαθα η συγκεκριμενη ΚΑΡΙΟΛΑ αναρτα που και που τετοια post και μετα απο λιγες ωρες τα κατεβαζει...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ... ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (200)7...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κανείς μας στη φυλακή πού κολλάει;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Το συγκεκριμενο λοιπον blog της ΠΟΥΤΑΝΑΣ το βρηκα απο ενα forum δικων μας αδερφων πριν απο λιγο τυχαια... Και βεβαια απ' οτι εμαθα η συγκεκριμενη ΚΑΡΙΟΛΑ αναρτα που και που τετοια post και μετα απο λιγες ωρες τα κατεβαζει...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ... ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (200)7...
αυτη παλια δουλευε στο μεγκα ρεσεις.η τυπισσα ειναι σαλεμενη ειναι στα μαχαιρια με ανηψιο της.το κανεις μας στη φυλακη ειναι για τα αδελφια που μπλεκουν.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ε....άμα δεν πάς και 5 χρόνια φυλακή για χατήρι του θρύλου...τι σόι οπαδός του είσαι?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αμα δεν εχεις σπασει και 5 κεφαλια βαζελων θα συμπληρωνα.κατα προτιμηση με κρυπτοναιτ στις αδελφες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η αμα δεν εχεις σπασει και 5 κεφαλια βαζελων θα συμπληρωνα.κατα προτιμηση με κρυπτοναιτ στις αδελφες
α..ωραία...γιατι εχω 2 κρυπτονάιτ...ένα μεγάλο και ένα μικρό....ελπίζω τα κράνη να έχουν προδιαγραφές καλές για να αντέχουν....δεν έχει γούστο να σπάνε με την πρώτη...δεν το ευχαριστιέσαι βρε παιδί μου.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
α..ωραία...γιατι εχω 2 κρυπτονάιτ...ένα μεγάλο και ένα μικρό....ελπίζω τα κράνη να έχουν προδιαγραφές καλές για να αντέχουν....δεν έχει γούστο να σπάνε με την πρώτη...δεν το ευχαριστιέσαι βρε παιδί μου.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
ξερετε εσεις..εξαλλου αν δεν παιρνετε μηχανακια τι να τα κανετε?τ μηχανακι συνεργειο εξω εχει κρυο....τα ξερετε ...εξαλλου δεν σας παει κιολας ...θυμοσαστε την τελευταια φορα τι εγινε ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ξερετε εσεις..εξαλλου αν δεν παιρνετε μηχανακια τι να τα κανετε?τ μηχανακι συνεργειο εξω εχει κρυο....τα ξερετε ...εξαλλου δεν σας παει κιολας ...θυμοσαστε την τελευταια φορα τι εγινε ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά πουστράκι μόνο εδώ τα λες...
Αλλά οι μάγκες είναι άλλοι παπαράκο με 20 χιλιάρικα ποστς...
Που δεν έχουν ανάγκη να το παίξουν μάγκες απ το πληκτρολόγιο......
Πάνε να βαρέσεις μια μαλακία τώρα Νάιτ ράιντερ.......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ωραια,παλι για μπαλα μιλαμε.. :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Κοκτέιλ μολότωφ στο λιμάνι

Προσπαθείτε να με πείσετε ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης γνωρίζει τι εστί Τζος Τσίλντρες και έδωσε την έγκριση για την απόκτησή του, με όρους μάλιστα που θα αναστατώσουν εκ βάθρων τις υπόλοιπες ισορροπίες της ομάδας;

Να το δω και να μη το πιστέψω. Ή μάλλον, ακόμα κι αν το δω δεν πρόκειται να το πιστέψω…

Ο Τσίλντρες φεύγει από το ΝΒΑ (αν φεύγει…) με μια σειρά από προειδοποιητικά αυτοκόλλητα κολλημένα στο κούτελό του. Οι προπονητές του στους Ατλάντα Χοκς τον παραγκώνισαν κατά καιρούς ως φυγόπονο, αναξιόπιστο, ανεύθυνο, ανεπίδεκτο μαθήσεως, παρτάκια (και με τις δύο έννοιες της λέξης), αδιόρθωτο, εν πολλοίς διασπαστικό στοιχείο μέσα σε μια ομάδα. Για να μη παρεξηγηθώ: όλα τα παραπάνω αναφέρονται στην αγωνιστική του φυσιογνωμία και όχι στην εκτός γηπέδων προσωπικότητά του. Ο Τσίλντρες είναι δυναμίτης στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά όχι ανάλογα ικανός στο “5 εναντίον 5″. Δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα ταιριάξει στο παιχνίδι της Ευρώπης.

Παίκτης με τα εξωγήινα αθλητικά προσόντα του Τσίλντρες και με το πηγαίο ταλέντο του δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί στο παζάρι στην τρυφερή ηλικία των 25 ετών, αν δεν κουβαλούσε αγιάτρευτα κουσούρια. Να διαβάσουμε την εξίσωση και αντίστροφα; Παίκτης με τα εξωγήινα αθλητικά προσόντα και με το πηγαίο ταλέντο του Τσίλντρες δεν θα λοξοκοιτούσε την Ευρώπη στα 25 του αν δεν ένιωθε ότι το σύστημα ήταν έτοιμο να τον ξεβράσει. Βλέπε και περίπτωση Κουιντέλ Γουντς…

Με το Γιαννάκη, τον Παπαλουκά, το Βασιλόπουλο, το Βούιτσιτς και τον Μπουρούση, ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει έναν πυρήνα ικανό να παίξει μπάσκετ αξιώσεων και να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή κορυφή.  Εάν προσθέσει τον Τσίλντρες στο κράμα, μπορεί να το μετατρέψει σε κοκτέιλ μολότωφ και να τινάξει τα θεμέλια (αρχής γενομένης από τα αποδυτήρια) στον αέρα. Δεν είναι μεγάλο το ρίσκο για 20 εκατομμύρια δολάρια;

Ειδικά αν ο Αμερικανός παρασύρει τον -ευάλωτο στις κακές επιρροές- Σοφοκλή Σχορτσανίτη σε νέες παρεκτροπές…

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΕΤΑ

και φυσικα το μαιλ που εστειλα δεν αναρτηθηκε...εχουν ολα πουσταρια να βγαζουν τον πραγματικο εαυτο τους....

καλημερα αδελφια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΕΤΑ

και φυσικα το μαιλ που εστειλα δεν αναρτηθηκε...εχουν ολα πουσταρια να βγαζουν τον πραγματικο εαυτο τους....

καλημερα αδελφια.

μα δεν είπε ο Liomass στο Αεκτζήδικο θρεντ; Αυτό το σάιτ είναι κόκκινο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
και να μην πιστεύουνε οι Αεκτζήδες ό,τι γράφει ...χαχαχαχχααχαχα
πόσες φορές θα το πω. ΜΗΝ διαβάζετε τις μαλακίες που γράφει ο καθένας. Ακόμα και αυτοί που γράφουνε διθυράμβους κάθε φορά για την ομάδα μας δεν γράφουνε την αλήθεια. Οι παπαρογράφοι έχουνε σπουδάσει μόνο πώς να κατεβάζει μαλακίες η κούτρα τους.
Ο μοναδικός που σέβομαι παρότι Παναθηναϊκός γιατί η κούτρα του είναι αρχείο κινούμενο είναι ο Σωτηρακόπουλος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έφυγα και καλημέρα σε όλους.

Επισκέπτης
καλημερα χουλιγκανοπρεζακια..
τι ασχολεισαι με τα παπαγαλακια ρε???
για σημειωνε..

Κατά τη συνεδρίαση της Super League αποφασίστηκε επίσης ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 19:00.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom