Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, αυτά τα παχιά λόγια τα έχουμε ακούσει πολλάκις. Εδώ στα μέσα του περασμένου πρωταθλήματος ο πράσινος γιατροσόφης βγήκε και είπε: " θα το πάρουμε ό,τι και να γίνει το πρωτάθλημα". Προφανώς και εκείνος κάτι άλλο εννοούσε. Δεν τον είδα όμως να τα μαζεύει όταν βγήκε τρίτος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο, αλλά μια και το θυμήθηκα...
Υπάρχει ακόμα ΠΟΑ σαν σωματείο. σαν αξία δε...το ένα και το αυτό με τον ΠΟΑ-ΠΑΟ

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε καμια μεταγραφη θα κανει ο θειος και αφηστε τις υπολοιπες παπαρολογιες στο thread ...αυτο ειναι το ζητουμενο αυτες τις ημερες μεταξυ των φιλων του Θρυλου μας...εβλεπα χθες τον φιλικο και απο κεντρο ...σκιζαμε!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ, 19 ημερες μας μεινανε ακομα για τους προκριματικους...ποτε στο διαολο θα ανακοινωσει μεταγραφες..τα Χριστουγεννα :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άτακτε, δεν ξέρω. Εγώ τον παίκτη που του πρότεινα, δεν τον πήρε...οπότε...άσε να περιμένει τον Ντούσερ.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ρε καμια μεταγραφη θα κανει ο θειος και αφηστε τις υπολοιπες παπαρολογιες στο thread ...αυτο ειναι το ζητουμενο αυτες τις ημερες μεταξυ των φιλων του Θρυλου μας...εβλεπα χθες τον φιλικο και απο κεντρο ...σκιζαμε!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ, 19 ημερες μας μεινανε ακομα για τους προκριματικους...ποτε στο διαολο θα ανακοινωσει μεταγραφες..τα Χριστουγεννα :headbang: :headbang: :headbang:
ρε μην αγχωνεστε για προκριματικα.με περσινη ομαδα θα παμε.αν κατσει ευκολη περναμε.αν κατσει καμμια ατλετικο οτι και να παρει....το θεμα ειναι να κανει καλη επιλογη...αν παρει κανα με τραυματισμους και καινα μπορχα τοτε κραξτε...εμεις δεν ειμαστε ολυμπιακοι λογω παιχτων και δεν παμε γηπεδο μονο οταν παιρνουμε παιχτες σαν τους αλλους...αλλωστε το οτι εχουν φυγει σχεδον ολα τα διαρκειας που τα χουμε και ακριβα και χωρις μεταγραφες...κατι λεει αυτο...οτι ειναι να γινει θα γινει.μακαρι να πανε ολα καλα γιατι τη μουρμουρα στο γηπεδο απο το καθε μαλακα δεν την αντεχω.ποσο μαλλον φετος που ολοι οι προπονητες της εξεδρας περιμενουν να ξεκινησουν τη μουρμουρα απ τον αυγουστο αν στραβωσει με προκριματικα.και σας ρωταω εγω..τι ειναι χειροτερο...αυτη η μουρμουρα μας η να μη κανει μεταγραφες?οχι οτι δεν πρεπει να κανει  ετσι...αλλα καντε κρατει εδω που φτασαμε....ποιον προτεινες ρε λαστ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλλον δεν τον ξέρεις άρι. Είναι ανατολικού μπλοκ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλα το ξαναλέω. Ο σχεδιασμός της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει από τον προπονητή. Τόσο καιρό ζητούσαμε να πάρει καλό προπονητή. Οκ, τον πήρε. Τώρα πρέπει να ακολουθήσει αυτά που του ζητάει. Στο τέλος κρίνονται όλοι. Αν και για μένα ασχέτως αποτελέσματος πρέπει να τον κρατήσει μίνιμουμ 2 χρόνια για να κάνει ομάδα όπως τη θέλει εκείνος.

Επισκέπτης
εξαρτάται πώς το εννοείς το "κάνει κουμάντο"
όσο για το "με οποιονδήποτε τρόπο που λες παρακάτω", το ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε ξαναπει αυτά δεν είναι χώρος αγγελικά πλασμένος. Αυτό δεν σημαίνει πως τα πρωταθλήματα των άλλων χωρών είναι, μπορεί απλά να μην ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Και φυσικά όλοι προτιμούμε τις ομάδες μας να παίζουνε μπαλάρα, να κεντάνε στο γήπεδο κτλ. Η διαφορά στις απόψεις μας έγκειται πως όλοι αυτοί που το χάνουνε το πρωτάθλημα βλέπουνε μόνο τα φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν βλέπουνε όμως τα δικά τους τα φάλτσα που είναι τα ίδια ακριβώς ούτε πως είναι χάλια η ομάδα τους.
το κανει κουμαντο εννοω στη παε και σε λιγο στην επο. εσυ που ξερεις οταν εκανε τη πρωτη συνεντευξη σαν προεδρος η πρωτη ερωτηση απο τρουσ δικους του δημοσιογραφους ηταν τι θα κανει με το γκαγκατση και αυτος απαντησε αν ειναι εξυπνος θα παραιτηθει. ανεμενε τον οκτωβριο στις εκλογες τι θα γινει.οσο για τα αλλα περι μπαλας και σφυριγματων τα εχω ξαναπει οι τρεις μεγαλοι μονιμα ευνουνται απλα ευνοειται περισσοτερο αυτς που εχει την επο δικια του. βλεπε τριβελας με καπετανιο παλαιοτερα. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κανει κουμαντο εννοω στη παε και σε λιγο στην επο. εσυ που ξερεις οταν εκανε τη πρωτη συνεντευξη σαν προεδρος η πρωτη ερωτηση απο τρουσ δικους του δημοσιογραφους ηταν τι θα κανει με το γκαγκατση και αυτος απαντησε αν ειναι εξυπνος θα παραιτηθει. ανεμενε τον οκτωβριο στις εκλογες τι θα γινει.οσο για τα αλλα περι μπαλας και σφυριγματων τα εχω ξαναπει οι τρεις μεγαλοι μονιμα ευνουνται απλα ευνοειται περισσοτερο αυτς που εχει την επο δικια του. βλεπε τριβελας με καπετανιο παλαιοτερα. ;)
όπως έγραφα και παλιότερα, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που πέρασε, ειδικά φέτος, το πρωτάθλημα είχε εντελώς αλλοπρόσαλη διαιτησία, με αποτέλεσμα καμία ομάδα (αλλά απολύτως καμία) να μην έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, γιατί όλες ευνοήθηκαν εξόφθαλμα σε κάποια ματς. Ακόμα και ο Εργοτέλης που σώθηκε στο τσακ, ακόμα και η Καλαμαριά που έπεσε όπως έπεσε.
Και κάτι τελευταίο. Αν λοιπόν κάποιοι θεωρούν πως ΔΕΝ μπορούν να κερδίζουν το πρωτάθλημα λόγω σχέσεων του Κόκκαλη με την ΕΠΟ, τότε να μην κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις. Γιατί η κωλοτούμπα ζαλίζει.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
[/quote και τον τρομαξε τον γκαγκατση ο αδιστακτος ε?αν παντως στις εκλογες κατεβουν απο νεα δημοκρατια δυο διαφορετικοι υποψηφιοι θα πεσει γελιο...ο ενας που θα κατεβει εστω και σολο ειναι ο αδελφος του ψωμιαδη και ο αλλος που ακουγεται μεσα απο νδ ειναι ο παρης γεωργακοπουλος....τι θα γινει θα το δειξει ο χρονος...παντως πλακα πλακα το να χωθεις στην επο και να κανεις τα κονε σου ασχετα τι λεει ο πατερας δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη...ο τζιγγερ δηλαδη εσεις τι λετε δεν ηθελε να χωθει?ηθελε...μπορουσε?

Επισκέπτης
όπως έγραφα και παλιότερα, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που πέρασε, ειδικά φέτος, το πρωτάθλημα είχε εντελώς αλλοπρόσαλη διαιτησία, με αποτέλεσμα καμία ομάδα (αλλά απολύτως καμία) να μην έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, γιατί όλες ευνοήθηκαν εξόφθαλμα σε κάποια ματς. Ακόμα και ο Εργοτέλης που σώθηκε στο τσακ, ακόμα και η Καλαμαριά που έπεσε όπως έπεσε.
Και κάτι τελευταίο. Αν λοιπόν κάποιοι θεωρούν πως ΔΕΝ μπορούν να κερδίζουν το πρωτάθλημα λόγω σχέσεων του Κόκκαλη με την ΕΠΟ, τότε να μην κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις. Γιατί η κωλοτούμπα ζαλίζει.
βλεπω αναφερεσαι στον εργοτελη και οχι στο λεβαδειακο που στο κρισιμο παιχνιδι με καλαμαρια του δωθηκε παναλτυ που ουτε ο κομποτης δεν θα το εδινε. απο την αρχη ξεραν ποιος θα πεσει!! οσο για τις δηλωσεις πιστευεις οτι ο τζιγκερ μπορει να κοντραρει το κοκαλη με το σταυρο στο χερι; αυτο το ανελαβε ο πατερας αν καταλαβαινεις τι εννοω το αν θα το πετυχει η πορεα θα το δειξει. ;)

Επισκέπτης
[/quote και τον τρομαξε τον γκαγκατση ο αδιστακτος ε?αν παντως στις εκλογες κατεβουν απο νεα δημοκρατια δυο διαφορετικοι υποψηφιοι θα πεσει γελιο...ο ενας που θα κατεβει εστω και σολο ειναι ο αδελφος του ψωμιαδη και ο αλλος που ακουγεται μεσα απο νδ ειναι ο παρης γεωργακοπουλος....τι θα γινει θα το δειξει ο χρονος...παντως πλακα πλακα το να χωθεις στην επο και να κανεις τα κονε σου ασχετα τι λεει ο πατερας δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη...ο τζιγγερ δηλαδη εσεις τι λετε δεν ηθελε να χωθει?ηθελε...μπορουσε?
συμφωνο απολυτα!!! οσο για το τζιγκερ δε κανει γιαυτες τις δουλειες δεν ειναι γιωργος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βλεπω αναφερεσαι στον εργοτελη και οχι στο λεβαδειακο που στο κρισιμο παιχνιδι με καλαμαρια του δωθηκε παναλτυ που ουτε ο κομποτης δεν θα το εδινε. απο την αρχη ξεραν ποιος θα πεσει!! οσο για τις δηλωσεις πιστευεις οτι ο τζιγκερ μπορει να κοντραρει το κοκαλη με το σταυρο στο χερι; αυτο το ανελαβε ο πατερας αν καταλαβαινεις τι εννοω το αν θα το πετυχει η πορεα θα το δειξει. ;)
ανέφερα τυχαία. Είπα σαφέστατα πως ΟΛΕΣ οι ομάδες είχαν φαλτσοσφυρίγματα και τους τα δίνανε ανάποδα σε άλλα ματς. Το ποιος θα έπεφτε και αν ήταν προδιαγεγραμμένο δεν το ξέρω. Είπαμε, ξέρω αρκετά, αλλά όχι τόσα. Και κυρίως, όταν λέω κάτι, είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Δεν υποθέτω.

Επισκέπτης
ανέφερα τυχαία. Είπα σαφέστατα πως ΟΛΕΣ οι ομάδες είχαν φαλτσοσφυρίγματα και τους τα δίνανε ανάποδα σε άλλα ματς. Το ποιος θα έπεφτε και αν ήταν προδιαγεγραμμένο δεν το ξέρω. Είπαμε, ξέρω αρκετά, αλλά όχι τόσα. Και κυρίως, όταν λέω κάτι, είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Δεν υποθέτω.
ειναι τυχαιο οτι σωθηκε η λιβαδεια ολη η πιατσα ηξερε τι θα γινει και ιδιαιτερα το παιχνιδι με τη καλαμαρια στο εξωτερικο ηταν φραγμενο. συμπτωση και αυτο ισως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σου είπα, με υποθέσεις δεν μιλάω. όταν ξέρω κάτι, το λέω. Υποθέσεις ο καθένας μπορεί να σου πει 1000. Και όλες να είναι και αρκετά πιστευτές. Το πόσες από αυτές είναι αλήθεια...αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Αλλά και έτσι να είναι, θες να πεις πως το πρωτάθλημα αυτό είχε κάτι διαφορετικό από τα τελευταία 25 χρόνια;

Επισκέπτης
Σου είπα, με υποθέσεις δεν μιλάω. όταν ξέρω κάτι, το λέω. Υποθέσεις ο καθένας μπορεί να σου πει 1000. Και όλες να είναι και αρκετά πιστευτές. Το πόσες από αυτές είναι αλήθεια...αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Αλλά και έτσι να είναι, θες να πεις πως το πρωτάθλημα αυτό είχε κάτι διαφορετικό από τα τελευταία 25 χρόνια;
τιποτα απολυτως αυτα τα ειπα και πριν αυτος που ελεγχει τα πραματα ειναι σε θεση ισχυος δεν διαφωνουμε εοι της ουσιας πουθενα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36 23 13 νουμερα που δε θα δειτε ποτε σας βοηθοι του Αχμετ!!!!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ 8-2-81!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο σημερα ειμε σε ημιδιακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom