Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=15pt]Ο Τζός Τσίλντρες στο Λιμάνι[/size]

βλεπω την τρελλα που εχουν στο ματι τα 2 αδελφια & καυλωνω..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μπρε συ μορφωση ο Ιουλιοσ Κεσαρασ πορτογαλος δεν ηταν ειχε πει και κατι για τα ζαρια αν θυμουμε καλα....
ΘΥΡΑ 7 για παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρεμετε βοηθοι του Αχμετ,παλι ο ΠΑΝΤΟΣ θα το σηκωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μιαζει με τον Αχμετ!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτός ο Τζος ρε παιδιά...με τέτοια καλαμάκια ποδαράκια...πώς στο διάολο πηδάει τόσο ψηλά; Ελατήρια τον ταϊζουνε;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και ο Πιπεν ετσι ηταν καλαμακιας,βεβεα ο ΣΚΟΤΙ ηταν αλλο επιπεδο!!!!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μιαζει με τον Αχμετ!!!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να σε βολευει αριστα αυτος ο αχμετ!συνεχεια τον μνημονευεις τον ανδρα σου!ολα στον θυμιζουν!
μπραβο αγαπη που του εχεις κοπελια, να που υπαρχει ακομα αγαπη στον κοσμο! ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πρεπει να σε βολευει αριστα αυτος ο αχμετ!συνεχεια τον μνημονευεις τον ανδρα σου!ολα στον θυμιζουν!
μπραβο αγαπη που του εχεις κοπελια, να που υπαρχει ακομα αγαπη στον κοσμο! ;)
ο Αχμετ βολευει την γυναικα του μονο μια σαβουροελληνιδα,εσυ το μυαλο σου το χεις ολο στο πονηρο μηπως εισαι...,αλλα ο Αχμετ ειναι καλαμπουρτζης θα σε μαθει πολλα και εξπερ στις αποφραξεις κατι σαν τον Τσακωνα στη μεγιστη ταινια '´ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ''

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Προβλεπω ο Αχμετ να γινεται η μασκοτ του site.. :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο Αχμετ βολευει την γυναικα του μονο μια σαβουροελληνιδα,εσυ το μυαλο σου το χεις ολο στο πονηρο μηπως εισαι...,αλλα ο Αχμετ ειναι καλαμπουρτζης θα σε μαθει πολλα και εξπερ στις αποφραξεις κατι σαν τον Τσακωνα στη μεγιστη ταινια '´ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ''

καλως την κοπελια μην λες οτι εισαι σαβουρα μια χαρα εισαι ειδικα αν δεν εχει πολλα φωτα ο αχμετ σε φροντιζει καταλληλα!
αλλα και μια σακουλα σκουπιδιων να σου βαλει στην μαπα παλι μια χαρα θα εισαι! ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σακουλα σκουπιδιων oxi δεν σε χρειαζομαι για σκουπιδιαρη,ειδικο στισ αποφραξεισ και στις εκκκενωσεις θα σε καμει ο Αχμετ,εκτος κι αν θες να αναλαβεισ καθαρισμο και συντηρηση λινμνοδεξαμενων κολληταρι μου,ελπιζω ομως να μην χαθεισ οπως ο Αριων και οι αλλοι να μην ψαχνω για προσωπικο Σεπτεμβριατικα!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλως την κοπελια μην λες οτι εισαι σαβουρα μια χαρα εισαι ειδικα αν δεν εχει πολλα φωτα ο αχμετ σε φροντιζει καταλληλα!
αλλα και μια σακουλα σκουπιδιων να σου βαλει στην μαπα παλι μια χαρα θα εισαι! ;)
εσύ είπαμε...να μας πεις για τον Τζιγγερ τι εταιρία έφτιαξε πριν τη πολυμετοχικότητα. Άντε να σε βοηθήσω κιόλας...την ανακοίνωσε και δύο φορές, μία πως θα την κάνει και μία πως την έφτιαξε.
Και μόλις το βρεις, σου έχω ερώτηση για κριτική σκέψη...όση έχεις βέβαια...
Αυτοί δεν καπνίζουνε χόρτο μαγικό...Τζιγγερογκαζόν πολυτελείας καπνίζουνε.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εσύ είπαμε...να μας πεις για τον Τζιγγερ τι εταιρία έφτιαξε πριν τη πολυμετοχικότητα. Άντε να σε βοηθήσω κιόλας...την ανακοίνωσε και δύο φορές, μία πως θα την κάνει και μία πως την έφτιαξε.
Και μόλις το βρεις, σου έχω ερώτηση για κριτική σκέψη...όση έχεις βέβαια...
Αυτοί δεν καπνίζουνε χόρτο μαγικό...Τζιγγερογκαζόν πολυτελείας καπνίζουνε.
εσυ που δουλευεις για τον βαρδινογιαννη ξεριες καλυτερα τι ρωτας?
ασε τον τζιγγερακο ειχε πει μια μαλακια για δημιουργεια εταιρειας για αγορα ταλεντων και  :jerking:!
ο μπουλης ηθελε και ποδοσφαιρο!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όπως πολλές φορές έχω πει μοικανέ ότι...στα παπάρια μου αν η σωφεράντζα έφτιαξε 50 εταιρείες να πουλάει ταλέντα, ή αν πρόεδρος στην ΠΑΝΑΘΑ γίνει ο ..θείος...εγώ θέλω να δω μεγάλη ομάδα και σκασίλα μου ποιός διοικεί.....γαυρακια χωνέψτε κάτι....εμείς δεν είμαστε με προεδρους,αντιπροέδρους ή συμβούλους...με την ΠΑΝΑΘΑ είμαστε....γκέγκε?.....το ίδιο πρέπει να είστε και εσείς...ξαναγκέγκε?...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
όπως πολλές φορές έχω πει μοικανέ ότι...στα παπάρια μου αν η σωφεράντζα έφτιαξε 50 εταιρείες να πουλάει ταλέντα, ή αν πρόεδρος στην ΠΑΝΑΘΑ γίνει ο ..θείος...εγώ θέλω να δω μεγάλη ομάδα και σκασίλα μου ποιός διοικεί.....γαυρακια χωνέψτε κάτι....εμείς δεν είμαστε με προεδρους,αντιπροέδρους ή συμβούλους...με την ΠΑΝΑΘΑ είμαστε....γκέγκε?.....το ίδιο πρέπει να είστε και εσείς...ξαναγκέγκε?...

υπαλληλοι μια ζωη θα ειναι και γλυφτες των προεδρων! :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ που δουλευεις για τον βαρδινογιαννη ξεριες καλυτερα τι ρωτας?
ασε τον τζιγγερακο ειχε πει μια μαλακια για δημιουργεια εταιρειας για αγορα ταλεντων και  :jerking:!
ο μπουλης ηθελε και ποδοσφαιρο!
δεν το θυμάσαι καλά λοιπόν παρότι τώρα έκανες φιλότιμη προσπάθεια. Η εταιρία ήταν για ΠΩΛΗΣΗ και όχι για ΑΓΟΡΑ.
Ο Βγενό και ο Μπαμπάς δεν είναι στην εταιρία αυτή. Όοοοολοι οι παίκτες του παναθηναϊκού είναι όμως πελάτες της. Συμπεριλαμβανομένοι και αυτοί που πάνε στον ΟΦΗ .....και σε κάποιες άλλες ομάδες - ας μην ανάψω τα αίματα για αυτό.
Και πέστε μου εσείς που ΔΕΝ τρώτε κουτόχορτο .... ποιος έχει τον ΠΑΟ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τάλε αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Ότι έτσι πρέπει να έιμαστε όλοι οι φίλαθλοι. Αλλά όταν κάνεις πορείες κάπου πρέπει να καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα και όχι να λες τους άλλους πράκτορες επειδή έχουνε εμπιστοσύνη σε ενα άνθρωπο και να μη βλέπεις την καμπούρα σου που αυτός που έδιωξες είναι ακόμα εκεί και τον επευφημείς κιόλας. Και δεν μιλάω για σένα.
.....
άσχετο...ο Μπελούτσης έγιανε;; Γιατί λείπω κάποιες μέρες από Ελλάδα και απέχω από τα τεκταινόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom