Επισκέπτης
βλεπω την τρελλα που εχουν στο ματι τα 2 αδελφια & καυλωνω..[size=15pt]Ο Τζός Τσίλντρες στο Λιμάνι[/size]
βλεπω την τρελλα που εχουν στο ματι τα 2 αδελφια & καυλωνω..[size=15pt]Ο Τζός Τσίλντρες στο Λιμάνι[/size]
βλεπω την τρελλα που εχουν στο ματι τα 2 αδελφια & καυλωνω..
μπρε συ μορφωση ο Ιουλιοσ Κεσαρασ πορτογαλος δεν ηταν ειχε πει και κατι για τα ζαρια αν θυμουμε καλα....
μιαζει με τον Αχμετ!!!!!!!!!!!!!!!
μιαζει με τον Αχμετ!!!!!!!!!!!!!!!
ο Αχμετ βολευει την γυναικα του μονο μια σαβουροελληνιδα,εσυ το μυαλο σου το χεις ολο στο πονηρο μηπως εισαι...,αλλα ο Αχμετ ειναι καλαμπουρτζης θα σε μαθει πολλα και εξπερ στις αποφραξεις κατι σαν τον Τσακωνα στη μεγιστη ταινια '´ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ''πρεπει να σε βολευει αριστα αυτος ο αχμετ!συνεχεια τον μνημονευεις τον ανδρα σου!ολα στον θυμιζουν!
μπραβο αγαπη που του εχεις κοπελια, να που υπαρχει ακομα αγαπη στον κοσμο! ;)
ο Αχμετ βολευει την γυναικα του μονο μια σαβουροελληνιδα,εσυ το μυαλο σου το χεις ολο στο πονηρο μηπως εισαι...,αλλα ο Αχμετ ειναι καλαμπουρτζης θα σε μαθει πολλα και εξπερ στις αποφραξεις κατι σαν τον Τσακωνα στη μεγιστη ταινια '´ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ''
εσύ είπαμε...να μας πεις για τον Τζιγγερ τι εταιρία έφτιαξε πριν τη πολυμετοχικότητα. Άντε να σε βοηθήσω κιόλας...την ανακοίνωσε και δύο φορές, μία πως θα την κάνει και μία πως την έφτιαξε.καλως την κοπελια μην λες οτι εισαι σαβουρα μια χαρα εισαι ειδικα αν δεν εχει πολλα φωτα ο αχμετ σε φροντιζει καταλληλα!
αλλα και μια σακουλα σκουπιδιων να σου βαλει στην μαπα παλι μια χαρα θα εισαι! ;)
εσυ που δουλευεις για τον βαρδινογιαννη ξεριες καλυτερα τι ρωτας?εσύ είπαμε...να μας πεις για τον Τζιγγερ τι εταιρία έφτιαξε πριν τη πολυμετοχικότητα. Άντε να σε βοηθήσω κιόλας...την ανακοίνωσε και δύο φορές, μία πως θα την κάνει και μία πως την έφτιαξε.
Και μόλις το βρεις, σου έχω ερώτηση για κριτική σκέψη...όση έχεις βέβαια...
Αυτοί δεν καπνίζουνε χόρτο μαγικό...Τζιγγερογκαζόν πολυτελείας καπνίζουνε.
όπως πολλές φορές έχω πει μοικανέ ότι...στα παπάρια μου αν η σωφεράντζα έφτιαξε 50 εταιρείες να πουλάει ταλέντα, ή αν πρόεδρος στην ΠΑΝΑΘΑ γίνει ο ..θείος...εγώ θέλω να δω μεγάλη ομάδα και σκασίλα μου ποιός διοικεί.....γαυρακια χωνέψτε κάτι....εμείς δεν είμαστε με προεδρους,αντιπροέδρους ή συμβούλους...με την ΠΑΝΑΘΑ είμαστε....γκέγκε?.....το ίδιο πρέπει να είστε και εσείς...ξαναγκέγκε?...
δεν το θυμάσαι καλά λοιπόν παρότι τώρα έκανες φιλότιμη προσπάθεια. Η εταιρία ήταν για ΠΩΛΗΣΗ και όχι για ΑΓΟΡΑ.εσυ που δουλευεις για τον βαρδινογιαννη ξεριες καλυτερα τι ρωτας?
ασε τον τζιγγερακο ειχε πει μια μαλακια για δημιουργεια εταιρειας για αγορα ταλεντων και !
ο μπουλης ηθελε και ποδοσφαιρο!
τάλε αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Ότι έτσι πρέπει να έιμαστε όλοι οι φίλαθλοι. Αλλά όταν κάνεις πορείες κάπου πρέπει να καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα και όχι να λες τους άλλους πράκτορες επειδή έχουνε εμπιστοσύνη σε ενα άνθρωπο και να μη βλέπεις την καμπούρα σου που αυτός που έδιωξες είναι ακόμα εκεί και τον επευφημείς κιόλας. Και δεν μιλάω για σένα.όπως πολλές φορές έχω πει μοικανέ ότι...στα παπάρια μου αν η σωφεράντζα έφτιαξε 50 εταιρείες να πουλάει ταλέντα, ή αν πρόεδρος στην ΠΑΝΑΘΑ γίνει ο ..θείος...εγώ θέλω να δω μεγάλη ομάδα και σκασίλα μου ποιός διοικεί.....γαυρακια χωνέψτε κάτι....εμείς δεν είμαστε με προεδρους,αντιπροέδρους ή συμβούλους...με την ΠΑΝΑΘΑ είμαστε....γκέγκε?.....το ίδιο πρέπει να είστε και εσείς...ξαναγκέγκε?...
αυτοί που μας φέρνουν πρωταθλήματα θα έχουνε το σεβασμό μας και την εμπιστοσύνη μας.υπαλληλοι μια ζωη θα ειναι και γλυφτες των προεδρων!