ναιρε τι προτασωφ???υβ τριανταφυλλος-ρομαιν αργυρουδης-χουλιο λοσαντα λεμε..ησουν αγεννητος..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ρε ο θειος ειναι μεγαλη πουτανα..οταν βαρεθει-οταν δει οτι δεν τα καταφερνει θα πουλησει & μαλιστα ακριβα(αρα πριν απο την απαξιωση της ομαδας)..καμια εμπιστοσυνη δεν του εχω..ομως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ επιχειρηματιας & οχι κανα παπαρακι τυπου ταμπυ-σαλιαρελη,ουτε βεβαια ανεπαγγελτος διαδοχος..μαλακιες εκανε & εξακολουθει να κανει γιατι ειναι αρρωστακι..αλλα ποιος δεν κανει???Επειδη τα εχω ζησει , δεν θελω ουτε κτα διανοια να τα ξαναζησω!!!!
Επισκέπτης
πολετι ρε..παιζαμε ενα φιλικο με κατι βραζιλιανους & στο 2ο ημιχρονο δερνοταν οι παιχτες κανα 20λεπτο..τα μονα χρηματα που κερδισε με την αξια του ηταν απο αυτο τον αγωνα κατς..τι ντιμπεστια & πρασινα αλογα..πολετι λεμε..απιστευτη μορφη..
μου το χει πει ο γερος μου αυτο.αν και βαζελος...και αθλητης του βαζελου μαλιστα....πολετι ρε..παιζαμε ενα φιλικο με κατι βραζιλιανους & στο 2ο ημιχρονο δερνοταν οι παιχτες κανα 20λεπτο..τα μονα χρηματα που κερδισε με την αξια του ηταν απο αυτο τον αγωνα κατς..τι ντιμπεστια & πρασινα αλογα..πολετι λεμε..απιστευτη μορφη..
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.955
- Πόντοι
- 606
εγω παντως θυμηθηκα ενα καλο παιχτακι του ολυμπιακου,το χιλιανο τον φαμπιαν εσταιρε τι προτασωφ???υβ τριανταφυλλος-ρομαιν αργυρουδης-χουλιο λοσαντα λεμε..ησουν αγεννητος..
Επισκέπτης
ο πατερας σου???μου το χει πει ο γερος μου αυτο.αν και βαζελος...και αθλητης του βαζελου μαλιστα....
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παμε να του καψουμε το μαγαζι του ορειβατη..
αν ειχα γιο & γινοταν αλλη ομαδα,θα του καρφωνα την κωλοτρυπιδα στο ταβανι..
εσται εσται αυτος που σας γαμαει...εγω παντως θυμηθηκα ενα καλο παιχτακι του ολυμπιακου,το χιλιανο τον φαμπιαν εσται
δν ειναι πορωμενος ρε συο πατερας σου???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παμε να του καψουμε το μαγαζι του ορειβατη..
αν ειχα γιο & γινοταν αλλη ομαδα,θα του καρφωνα την κωλοτρυπιδα στο ταβανι..
Επισκέπτης
& αλλοι πολλοι φιλε..εχουν περασει τοσοι..ποιον να πρωτοθυμηθουμε???εγω παντως θυμηθηκα ενα καλο παιχτακι του ολυμπιακου,το χιλιανο τον φαμπιαν εσται
Επισκέπτης
γραψε & το αλλο ρε ανθυποπρακτορα..οτι ηταν απο μικρος γαυρος..τραβα ρε να κλαψεις στο μπουρδελακι σας..Αντίστοιχο μέγεθος της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του στην «As». "Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της Ελλάδας"
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εκεί θα κλαίμε και εδώ θα γελάμε με τις παπαριές που ακούμε...γραψε & το αλλο ρε ανθυποπρακτορα..οτι ηταν απο μικρος γαυρος..τραβα ρε να κλαψεις στο μπουρδελακι σας..
καλα ρε δεν βρεθηκε ενας να του πει οτι η ομαδα της χουντας στην ελλαδα ειναι οι αλλοι?Αντίστοιχο μέγεθος της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του στην «As». "Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της Ελλάδας"
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλα ρε δεν βρεθηκε ενας να του πει οτι η ομαδα της χουντας στην ελλαδα ειναι οι αλλοι?
Σωστή η παρατήρηση σου.
Εμένα με μάγεψε εκείνο το κομμάτι των δηλώσεων του για τον Αλόνσο:
"Δίνει ρυθμό στην ομάδα και ειδικά όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας".
τι να πει για αλονσο..θελει ενα δικο του στα αποδυτηρια..λογικο ειναι...παντως ο αλονσο ειναι ο πρωτος που πιεζει ψηλα και γυρνα στη θεση του.α΄λλα ως εκει....Σωστή η παρατήρηση σου.
Εμένα με μάγεψε εκείνο το κομμάτι των δηλώσεων του για τον Αλόνσο:
"Δίνει ρυθμό στην ομάδα και ειδικά όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας".
Φτερά τα διαρκείας!
Σε κατάσταση αμόκ είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά και την άφιξη του Τζος Τσίλντρες. Ήδη έχουν «φύγει» χίλια διαρκείας σε τρεις μέρες και συνολικά πάνω από 5.000, ενώ αναμένεται να φτάσουν τις 9.000!
Ζωντανή επένδυση αποτελεί ο Τζος Τσίλντρες. Μόνο μετά την άφιξή του, έχουν πουληθεί χίλια εισιτήρια διαρκείας, και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν αν ξεπουλήσουν, φτάνοντας τα 9.000 διαρκείας! Στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν μείνει μόνο εκείνα των 200 ευρώ, αλλά και τα ακριβότερα, εκείνα των 2.500 και 3.500 ευρώ.
Με την προσθήκη του Αμερικανού σταρ, ο Ολυμπιακός γίνεται αυτομάτως η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα το μπάτζετ του αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ! Τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Πειραιά θα πάρουν: ο Παπαλουκάς 4 εκατομμύρια, ο Ερτσέγκ και ο Χαλπερίν ένα, ο Τσίλντρες 4,3 και ο Βούιτσιτς 2,1!
5 χιλιαδες χωρις τα συνδεσμιακα...
πηγη gazzeta.gr
Σε κατάσταση αμόκ είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά και την άφιξη του Τζος Τσίλντρες. Ήδη έχουν «φύγει» χίλια διαρκείας σε τρεις μέρες και συνολικά πάνω από 5.000, ενώ αναμένεται να φτάσουν τις 9.000!
Ζωντανή επένδυση αποτελεί ο Τζος Τσίλντρες. Μόνο μετά την άφιξή του, έχουν πουληθεί χίλια εισιτήρια διαρκείας, και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν αν ξεπουλήσουν, φτάνοντας τα 9.000 διαρκείας! Στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν μείνει μόνο εκείνα των 200 ευρώ, αλλά και τα ακριβότερα, εκείνα των 2.500 και 3.500 ευρώ.
Με την προσθήκη του Αμερικανού σταρ, ο Ολυμπιακός γίνεται αυτομάτως η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα το μπάτζετ του αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ! Τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Πειραιά θα πάρουν: ο Παπαλουκάς 4 εκατομμύρια, ο Ερτσέγκ και ο Χαλπερίν ένα, ο Τσίλντρες 4,3 και ο Βούιτσιτς 2,1!
πηγη gazzeta.gr
Επισκέπτης
ανοιξε ενα θρεντ..μπορεις..Φτερά τα διαρκείας!
πηγη gazzeta.gr
Θα λιπω 5 μερεσ και θα επιστρεφω,τι σημαίνει ημιδιακοπές;
Αδειάζεις το μισό βόθρο;
36 23 13 ,μονο η 7
τα ξαναλεμε την ερχομενη Πεμπτη!!!!!!!!!!!!!!
Τον Λετο θα τον αφησει οι Τζολετσατσο παρεα να παιξει,ο Τζιμπουρις ειναι καλος χαρακτηρας και πρεπει να τον παρει ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ και ειναι και καλυτεροσ απο τον Λουα μιας και οι τσατσοΝικολοΧελοφυλλαδες εχουν να φανε....ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Για να μαθαινουν οι νεοι, και να θυμουνται οι παλιοι.ρε τι προτασωφ???υβ τριανταφυλλος-ρομαιν αργυρουδης-χουλιο λοσαντα λεμε..ησουν αγεννητος..
1) Παναγιωτης Κελεσιδης
2) Γιαννης Γκαιτατζης
3) Θανασης Αγγελης
4) Βασιλης Σιωκος
5) Λακης Γκλεζος
6) Τακης Συνετοπουλος
7) Νικος Γιουτσος
8) Ρομαιν Αργυρουδης
9) Υβ Τριανταφυλλος
10) Γιωργος Δεληκαρης
11) Χουλιο Λοσαντα
Μιλτον Βιερα, Δημητρης Περσιδης, Γιαννης Κυραστας, Γιωτης Παπαδημητριου.
Απ εξω τους θυμαιμαι ολους αυτους (ονοματα και φατσες) και ασ εχουνε περασει 34 χρονια.
πουτανες της ευρωπης τα 7 τα θυμαστε?Για να μαθαινουν οι νεοι, και να θυμουνται οι παλιοι.
1) Παναγιωτης Κελεσιδης
2) Γιαννης Γκαιτατζης
3) Θανασης Αγγελης
4) Βασιλης Σιωκος
5) Λακης Γκλεζος
6) Τακης Συνετοπουλος
7) Νικος Γιουτσος
8) Ρομαιν Αργυρουδης
9) Υβ Τριανταφυλλος
10) Γιωργος Δεληκαρης
11) Χουλιο Λοσαντα
Μιλτον Βιερα, Δημητρης Περσιδης, Γιαννης Κυραστας, Γιωτης Παπαδημητριου.
Απ εξω τους θυμαιμαι ολους αυτους (ονοματα και φατσες) και ασ εχουνε περασει 34 χρονια.
ουστ απο δω κασναφερηδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83