Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ετσι κιαλλοιως και εμεις που τους βριζουμε και τους ταπεινωνουμε κερδιζουμε τιποτα?????
Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν?????
Βαζελοι γεννηθηκαν ,βαζελοι θα πεθανουν!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1. ενδεχομένως και να έχεις δίκιο, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι πάρα πολλά είδη χιούμορ, το συγκεκριμένο δια πολλοστήν φοράν δεν το έπιασα. Δεν είμαι και καμιά διάννοια βέβαια...αλλά νόμιζα πως τα βασικά τα έπιανα.
2. Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες δεν αλλάζουνε. Η μίρλα είναι δεύτερη φύση τους. Εδώ τους λέγαμε πως μας σκίσανε στο πρωτάθλημα στο 4-0 και αυτοί πάλι κλαίγανε πως τους λέγαμε για διαιτησίες...
3. Το να τους βρίζω είναι εύκολο. Όπως και εκείνοι εμένα. Αλλά έτσι δεν ευχαριστιέμαι κουβέντα για ποδόσφαιρο.

4. Συγγνώμη για τα σεντόνια...αλλά είναι καλύτερα από το να χρησιμοποιούσα τεντόπανα ΤΕΝΚΑΤΕ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα καμμενοι....ρε ουστ που θελετε και μπυρες .δηλαδη στην 23 που πηρα ειμαι προπονητης με πτυχιο πεφο?γαμω το φελεκυ μου.....αυριο ρε παλιομελη εχει εκλογες ο ερασιτεχνης ε?ψηφιζουμε οπως παλια ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αρι, φυσικά, δαγκωτό λευκό  :2funny: :2funny: :2funny: :blahblah1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αύριο ειδικά...εγω θα έχω αγκαλίτσα μου μια Ρουμάνα με τριάρι στήθος ονόματι Στεφανία.
και θα την ψηφίζω διεξοδικά....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αυτη που λενε διπλα?απο σινγκλς?

Επισκέπτης
Αποστολή: Ολλανδία..

Αύριο Παρακευή αναχωρεί για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας, στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός για να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Στην αποστολή συμμετέχουν τελικά 26 ποδοσφαιριστές, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι:
Αντζας, Μπελούτσι, Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Κοβάσεβιτς, Λεντέσμα, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, Πάντος, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ και Μίκελ Αλόνσο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί και θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες με τις Εμεν (19/7), Γκρόνινγκεν (23/7) και Τβέντε (26/7).

Γυμνάζεται κι ας φεύγει..

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα μπορεί να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στο Κατάρ, ωστόσο ο ίδιος πήγε και χθες κανονικά στου Ρέντη συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.
Ο Κονγκολέζος επιθετικός έκανε μερικούς γύρους στο αθλητικό κέντρο, την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν προπόνηση.
Ο Λούα Λούα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπήκε στην αποστολή για την Ολλανδία.

Επισκέπτης
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
102749.jpg

Νέα σύσκεψη για τις μεταγραφές είχαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιάννης Χρυσικόπουλος, την τρίτη μέσα σε 4 ημέρες.
Όμως, αυτή τη φορά, παρόντας ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Η συμμετοχή του προέδρου «μύριζε» μεταγραφή χθες όλη την μέρα αλλά τα καλά νέα δεν ήρθαν για ακόμα μία φορά….

Βάσει των ρεπορτάζ, ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε στον Βαλβέρδε ότι θα ακολουθηθούν κατά γράμμα οι εισηγήσεις του, δείχνοντας έτσι την απαραίτητη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή.
Ειπώθηκε δε, ότι το μπάτζετ δεν θα έχει συγκεκριμένα όρια κι αυτό λόγω των όσων έχουν ακουστεί για συνολική δαπάνη γύρω στα 10 εκατομμύρια για όλες τις αγορές.

Όμως, αυτό που απάντησε ο Βαλβέρδε είναι ότι θέλει να δει την ομάδα και στην Ολλανδία, με την παρουσία των διεθνών.
Κάτι που σημαίνει ότι αυτά τα τρία φιλικά δεν θα παίξουν ρόλο μόνο στο ποιοι θα «κοπούν» στη συνέχεια (υπάρχει και η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και στο ότι μπορεί να διαφοροποιηθεί κάτι και στις μεταγραφές.

Η καθυστέρηση αυτή που παρουσιάζεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχει φυσικά σχέση και με την αναποφασιστικότητα του Ισπανού προπονητή… παρότι στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει και δίκιο.
Ο Βαλβέρδε έχει δει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές μόνο στην τηλεόραση και είναι λογικό να μην γνωρίζει πχ τι μπορεί να προσφέρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Το όνομα δεν είναι τυχαίο καθώς ο Βαλβέρδε δήλωνε χθες εντυπωσιασμένος από τον νεαρό.

Από την άλλη όμως, έχουν περάσει σχεδόν δύο (!) μήνες από την ημέρα της πρόσληψης του Ισπανού και η μόνη μεταγραφή (από δική του εισήγηση) είναι ο Οσκαρ.

Η ανησυχία του κόσμου του Ολυμπιακού (που μας μεταφέρεται συνέχεια…) είναι τεράστια.
Τι κι αν από την ΠΑΕ συνεχίζουν να βεβαιώνουν ότι «όλα θα γίνουν όπως πρέπει» και συστήνουν υπομονη.

Ο κόσμος κοντεύει να τρελαθεί από τα πολλά ονόματα που ακούει και από αυτά που …δεν βλέπει. Ας δούμε σε πράξη λοιπόν αυτά που αποφασίζονται στις απανωτές συσκέψεις. Τέλος Ιουλίου είναι …

Επισκέπτης
Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή...
Eξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Δεν θέλω να ξανασχολιάσω το παραμικρό για τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω μέχρι να δω κάτι συγκεκριμένο.

Ο,τι είδαμε στο Ζέεφελντ πάει πέρασε. Μισή δουλειά έγινε. Να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και τα ξαναλέμε.

Ξέρω. Θα πείτε πως ο χρόνος είναι κόντρα. Τα προκριματικά πλησιάζουν, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι και όπως φαίνεται με αυτή ο Ολυμπιακός θα παίξει την είσοδό του στους ομίλους. Τέλος πάντων.

Aς δοθεί πίστωση χρόνου. Με άγχος δεν βγαίνει τίποτα. Η καθυστέρηση είναι δεδομένη. Αυτό το ξέρουν όλοι. Θα ήταν ιδεατό να έχει ο Βαλβέρδε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, για να κάνει σωστή προετοιμασία και να στήσει την ομάδα δίχως χρονική πίεση. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Καλό θα ήταν να είχαν προχωρήσει όλα εντός χρονοδιαγραμμάτων.

Τώρα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δεν αγχώνομαι από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον ΠΑΟ. Ολα μέσα στο γήπεδο κρίνονται.
Αυτό που θέλω να δω είναι μια ομάδα η οποία θα παίζει καλή μπάλα, θα τρέχει και δεν θα μου βγάζει τον καρκίνο όπως πέρυσι.

Τι μπορεί να αλλάξει από τη στιγμή που τώρα όλα φαίνονται ίδια; Δεν ξέρω. Περιμένω τις κινήσεις του προέδρου και τη δουλειά του Ισπανού. Περιμένω να δω αποτελέσματα. Υπομονή ζητήσατε, υπομονή κάνουμε...

:piss: :piss: :piss: :piss:Μπάμπης Χριστόγλου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΛΑΝΙΑ
pleasure ολα καλα ρε Φιλε????
Αρχισε παλι τις Μαλακιες του ο χριστογλου? το γραφειο τυπου της αεκ????
Δεν τους γαμας καλυτερα!!!!
Ας τους να Τραγουδανε "ολυμπιακαρες" βαζελες και χανουμοι.....εμεις ξερουμε οτι.....
το ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ.....
36 τοσα ......Οσα ΟΛΟΙ οι αλλοι μαζι.......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ας τους να Τραγουδανε "ολυμπιακαρες" βαζελες και χανουμοι.....εμεις ξερουμε οτι.....
φετος κοπηκαν τα κονε και δεν βγαινουν ειδησεις και ειναι ολα τα μουνια να σκασουν.... :2funny: :2funny: :2funny: καλημερες....

Επισκέπτης
καλησπερα αρχιπρακτορα..
ο μπαμπης & ο καθε μπαμπης ειναι για πολλες κλωτσιες..
γραμμενο τον εχω..
οπως ξερεις,δεν ανυσηχω καθολου..
ξερει ο θειος..
οπως εγραψα,το μονο που με προβληματιζει ειναι πως θα σηκωσω την κουπα στον θρασυβουλα μετα απο 5 κιλα παιδακια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα αρχιπρακτορα..
ο μπαμπης & ο καθε μπαμπης ειναι για πολλες κλωτσιες..
γραμμενο τον εχω..
οπως ξερεις,δεν ανυσηχω καθολου..
ξερει ο θειος..
οπως εγραψα,το μονο που με προβληματιζει ειναι πως θα σηκωσω την κουπα στον θρασυβουλα μετα απο 5 κιλα παιδακια..
Πολυ σωστα τα λες !!!!
οσο για το "πως θα σηκωσεις την κουπα"....μην σε προβληματιζει και πολυ !!!
θα μας δωσει αναβολικα ο "Θειος".....

Επισκέπτης
φετος κοπηκαν τα κονε και δεν βγαινουν ειδησεις και ειναι ολα τα μουνια να σκασουν.... :2funny: :2funny: :2funny: καλημερες....
καλημερα αμορφωτε χουλιγκανοπρεζακια..
ο βησαριωνας δηλαδη δεν κελαιδαει???
& πως θα περνει 8αρια σε ολους τους αγωνες απο δω & περα???

Επισκέπτης
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Συνημμένα

• Clip_2.jpg
    Clip_2.jpg
    258,3 KB · Εμφανίσεις: 15

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αμορφωτε χουλιγκανοπρεζακια..
ο βησαριωνας δηλαδη δεν κελαιδαει???
& πως θα περνει 8αρια σε ολους τους αγωνες απο δω & περα???
ελα ντε.το ζοριζει οσο μπορει να μην παρουμε αλλον στη θεση του και χανει και τα πριμ....αλλα ρε γαμωτο περιμενα να δω ρεπορταζ στο φως για τη δευτερη νιοτη του αλλα αυτο το παλιοπαιδο που γραφει εκει  :2funny: :2funny: :2funny: δεν σεβεται τιποτα...τοσα χρονια προσφορας...σε ειδησεις... :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ελα ντε.το ζοριζει οσο μπορει να μην παρουμε αλλον στη θεση του και χανει και τα πριμ....αλλα ρε γαμωτο περιμενα να δω ρεπορταζ στο φως για τη δευτερη νιοτη του αλλα αυτο το παλιοπαιδο που γραφει εκει  :2funny: :2funny: :2funny: δεν σεβεται τιποτα...τοσα χρονια προσφορας...σε ειδησεις... :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny:
ειναι νωρις ακομη..ξερουν αυτοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom