You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
λοιπον σε αφηνω να βρασεις στο ζουμί σου τωρα....έχω να πάω σε ραντεβού...
αν θέλεις ντε και καλά να με βρίσεις ή ό,τι άλλο, προτίμησε σε πμ, είναι κουραστικό για τους άλλους νομίζω ...
αν θέλεις ντε και καλά να με βρίσεις ή ό,τι άλλο, προτίμησε σε πμ, είναι κουραστικό για τους άλλους νομίζω ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε αρι...ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ προσωπικά. Διαβασε το ποστ μου. Για μένα μίλησα μόνο και για κανέναν άλλο!! Για οικογένειες και τετοια ΕΜΕΝΑ αφορούν! Τόσο δυσνόητο είναι;ρε λαστ αν δεν ξερεις μην μιλας....δεν ειμαι δικηγορος κανενος αλλα λες για προσωπικα λες και ξερεις κιολας....
Επισκέπτης
βρε κωλοτρυπιδουλη σε ποιον απευθυνεσαι στο ΧΟΥ μωρη ρομπα ξεκουμπωτη..πού διάβασες εσύ στο ποστ μου να μιλάω για σένα; ...διάβασε καλύτερα...όποιος έχει τη μύγα....
κωλοτουμπα..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
λοιπόν, στο ποστ που κάνω παράθεση με είχες αποκαλέσει καμμένο!by the way...(αγγλόφωνε μου εσύ)...καμμένος είναι αυτός που περνάει την ώρα του στο γήπεδο και στο pc μόνο. Καμμένος δεν είναι αυτός που έχει οικογένεια, κοινωνική ζωή, δουλειά, έχει σπουδάσει παρότι ορφανός και υποστηρίζει μια ομάδα χωρίς να είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ, αλλά βάζοντας την κάτω από την οικογένεια του και τις υποχρεώσεις του.
Με γεια σου με χαρά σου να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δεν κρίνω ποτέ κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να ακούω και παπαριές.
Εξηγώ το τι σημαίνει για ΜΕΝΑ καμμένος χωρίς να αναφέρομαι πουθενά! Να διαβάζετε και να κρίνετε σωστά! Και να μη λέτε παπαριές.
το μοναδικό που γράφω για τον πλέζουρ είναι πως δεν με νοιάζει τι κάνει! για πολλοστή φορά. Εκείνος ασχολείται μαζί μου και φυσικά αν με τσιγκλίσει εγώ θα βγάλω ποστ του εδώ μέσα. Κωλοτούμπας δεν είμαι ποτέ. Αλλά δεν προσβάλλω και κανέναν ακριβώς επειδή δεν ξέρω το τι έχει ο καθένας στη ζωή του και τι έχει κάνει.
ΤΕΛΟΣ
Επισκέπτης
θα βγαλεις ποστ μου???λοιπόν, στο ποστ που κάνω παράθεση με είχες αποκαλέσει καμμένο!
Εξηγώ το τι σημαίνει για ΜΕΝΑ καμμένος χωρίς να αναφέρομαι πουθενά! Να διαβάζετε και να κρίνετε σωστά! Και να μη λέτε παπαριές.
το μοναδικό που γράφω για τον πλέζουρ είναι πως δεν με νοιάζει τι κάνει! για πολλοστή φορά. Εκείνος ασχολείται μαζί μου και φυσικά αν με τσιγκλίσει εγώ θα βγάλω ποστ του εδώ μέσα. Κωλοτούμπας δεν είμαι ποτέ. Αλλά δεν προσβάλλω και κανέναν ακριβώς επειδή δεν ξέρω το τι έχει ο καθένας στη ζωή του και τι έχει κάνει.
ΤΕΛΟΣ
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι λες ρε τελειωμενε???
λες να μην ξερω τι εχω γραψει απο την πρωτη ημερα εδω εως & σημερα???
ΧΟΥ ρε..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Η ζωή μας δεν είναι ούτε σε ένα σάιτ ούτε σε ένα οπαδικό θρεντ. Ξεκολλήστε και μιλήστε σαν άνθρωποι, σνα να είχαμε βγει έξω για καφέ και ανταλλάσαμε απόψεις.
Ακόμα και άδικο να έχωβ σε ό,τι και να λέω για οποιοδήποτε θέμα, το έχω ξαναπεί πολλάκις, δέχομαι να έχεις διαφορετική άποψη (όποιος και να είσαι), με ενδιαφέρει απλά να συζητάω και όχι να μαλλώνω.
Ακόμα και άδικο να έχωβ σε ό,τι και να λέω για οποιοδήποτε θέμα, το έχω ξαναπεί πολλάκις, δέχομαι να έχεις διαφορετική άποψη (όποιος και να είσαι), με ενδιαφέρει απλά να συζητάω και όχι να μαλλώνω.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχι προς θεου διασκεδαζουμε,ετσι ειναι ο κοσμος του ολυμπιακουλοιπον σε αφηνω να βρασεις στο ζουμί σου τωρα....έχω να πάω σε ραντεβού...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
ε αυτο λεμε & εμεις..Η ζωή μας δεν είναι ούτε σε ένα σάιτ ούτε σε ένα οπαδικό θρεντ. Ξεκολλήστε και μιλήστε σαν άνθρωποι, σνα να είχαμε βγει έξω για καφέ και ανταλλάσαμε απόψεις.
ελα να κανουμε ερωτα..
τραβα τωρα στο ραντεβου σου & οταν γυρισεις σε ξαναμπινελικωνω..
σε βαρεθηκα τωρα..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όπως βλέπεις μόνο εσύ χρησιμοποιείς επίθετα...καμμένος, τελειωμένος κλπ.θα βγαλεις ποστ μου???
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι λες ρε τελειωμενε???
λες να μην ξερω τι εχω γραψει απο την πρωτη ημερα εδω εως & σημερα???
ΧΟΥ ρε..
Και φυσικά ....άρι...μάλλον το δικηγόρο θες να κάνεις. Εκείνος πως μιλάει για μένα έτσι; Με ξέρει και με κρίνει;...είπαμε, δεν μου αρέσει να βρίζω...αλλά ...ώρεςώρες...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μον αμί....τέλειωσες πάλι τόσο γρήγορα;;...να κάνεις θρεντ για τη στύση σου...έχει πρόβλημα...ε αυτο λεμε & εμεις..
ελα να κανουμε ερωτα..
τραβα τωρα στο ραντεβου σου & οταν γυρισεις σε ξαναμπινελικωνω..
σε βαρεθηκα τωρα..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
λοιπον λαστ αφου πηρες διαρκειας φετος(στην εξεδρα των προπονητων της πεφο) θα βρεθουμε για μπυριτσα στο ναο και θα δεις οτι ουτε χουλιγκανοι ουτε καμμενοι ειμαστεΗ ζωή μας δεν είναι ούτε σε ένα σάιτ ούτε σε ένα οπαδικό θρεντ. Ξεκολλήστε και μιλήστε σαν άνθρωποι, σνα να είχαμε βγει έξω για καφέ και ανταλλάσαμε απόψεις.
ειμαι σιγουρος κιολας οτι με τον πλεζουρ θα γινετε κολλητοι γιατι και αυτος κατα βαθος προπονητης της εξεδρας ειναι
Επισκέπτης
πεστα ρε με τον καμμενο που εχω μπλεξει..δεν μπορει να διαχωρισει την απροσωπη κατασταση του ιντερνετ οπου δεν βλεπεις τις εκφρασεις του συνομιλητη & νομιζει οτι τον κραζω..οχι προς θεου διασκεδαζουμε,ετσι ειναι ο κοσμος του ολυμπιακου![]()
![]()
παντελης ελλειψη χιουμορ..
χειροτερος & απο τον παπαριωνα εχει καταντησει..
μηπως να τον στειλουμε στους διπλανοι???
Επισκέπτης
πες μας για τον σεζαρ & μην προσπαθεις να ριξεις σταχτη στα ματια των αθωων χουλιγκανοπρεζακια..λοιπον λαστ αφου πηρες διαρκειας φετος(στην εξεδρα των προπονητων της πεφο) θα βρεθουμε για μπυριτσα στο ναο και θα δεις οτι ουτε χουλιγκανοι ουτε καμμενοι ειμαστε
ειμαι σιγουρος κιολας οτι με τον πλεζουρ θα γινετε κολλητοι γιατι και αυτος κατα βαθος προπονητης της εξεδρας ειναι![]()
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αι στα διαλα ρεπες μας για τον σεζαρ & μην προσπαθεις να ριξεις σταχτη στα ματια των αθωων χουλιγκανοπρεζακια..
παντως επρεπε να παρουμε μια σειρα διαρκειας εγω,εσυ,ο αρης,ο χριστοφορος(που παντα αργει),ο κοκος με την σοφια,ο μοικανος,ο βασος και ο περσονας
θα επεφτε πολυ γελιο
τον αδη τον αφηνω στο πεταλο γιατι ειναι χουλιγκαν
Επισκέπτης
που πας χωρις βρασιδα & βραγιδα ρε???που πας χωρις βοθρο???αι στα διαλα ρε
παντως επρεπε να παρουμε μια σειρα διαρκειας εγω,εσυ,ο αρης,ο χριστοφορος(που παντα αργει),ο κοκος με την σοφια,ο μοικανος,ο βασος και ο περσονας
θα επεφτε πολυ γελιο![]()
![]()
![]()
![]()
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο βοθρος τις κυριακες ειναι στη σαλαμινα και ξεφορτωνει τον αχορταγοπου πας χωρις βρασιδα & βραγιδα ρε???που πας χωρις βοθρο???
ο βρασιδας παει στο πεταλο και αυτος,μεγαλος χουλιγκαν
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
για περάστε, για περάστε.....πεστα ρε με τον καμμενο που εχω μπλεξει..δεν μπορει να διαχωρισει την απροσωπη κατασταση του ιντερνετ οπου δεν βλεπεις τις εκφρασεις του συνομιλητη & νομιζει οτι τον κραζω..
παντελης ελλειψη χιουμορ..
χειροτερος & απο τον παπαριωνα εχει καταντησει..
μηπως να τον στειλουμε στους διπλανοι???
Δε σας φοβόμαστε ρε...... Μπουλερς....
Εχουμε τους δικηγορους του Αρίωνα.......
Ερχεται η τζάτζμεντ ντέι ρε..........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αι στα διαλα ρε
θα επεφτε πολυ γελιο![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ χωρίς τον Αριώνα Πιλάτο δεν πάω πουθενά μαζί σας.....
Αλήτες.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83