doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τραβα στην παπια σου εσυεγώ χωρίς τον Αριώνα Πιλάτο δεν πάω πουθενά μαζί σας.....
Αλήτες.......
τραβα στην παπια σου εσυεγώ χωρίς τον Αριώνα Πιλάτο δεν πάω πουθενά μαζί σας.....
Αλήτες.......
τραβα στην παπια σου εσυ
εχω κατουρηθει απο τον φοβο μου..ψαχνω καβατζα να κρυφτω..για περάστε, για περάστε.....
Δε σας φοβόμαστε ρε...... Μπουλερς....
Εχουμε τους δικηγορους του Αρίωνα.......
Ερχεται η τζάτζμεντ ντέι ρε..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η σόφτεξ εκτός από χαρτομάντηλα παράγει και μπέιμπι λίνο.....εχω κατουρηθει απο τον φοβο μου..ψαχνω καβατζα να κρυφτω..
δεν θα στο συγχωρεσω ποτε που μας την εδιωξεςδες το αβατάρ σου.............
Αλλος έχει τη χάρη και άλλος τη φωτό......
Ακόμα και άδικο να έχωβ σε ό,τι και να λέω για οποιοδήποτε θέμα, το έχω ξαναπεί πολλάκις, δέχομαι να έχεις διαφορετική άποψη (όποιος και να είσαι), με ενδιαφέρει απλά να συζητάω και όχι να μαλλώνω.
& του θειου..Και εγώ δέχομαι την διαφορετική άποψη στα οπαδικά, αρκεί να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του ΘΡΥΛΟΥ![]()
![]()
![]()
εχω συνηθισει απο εποχης αντρεα τα παμπερς που μου εφερνε τα πακετα ο μενιος..η σόφτεξ εκτός από χαρτομάντηλα παράγει και μπέιμπι λίνο.....
ασε ρε..με πιανεις γλυψιμο για να ρουφας δωρεαν ναρκωτικα..Καλημερα αλανια.Τι βιαιοπραγιες ειδα οτι λαβανε χωρα????Θα πω την αποψη μου και ας μην με αφορα(αμεσα)...
Φιλε Last θεωρητικα μπορει να εχεις δικιο,οντως μπορει να ειναι ο πλεζουρας λιγο καυστικος με σενα ,αλλα για ονομα ειναι με καθαρα χιουμοριστικο στυλ και φαινεται οτι δεν εχει καμμια διαθεση να σε θιξει προσωπικα!!!!!!
Αυτο ειναι το στυλ του και πρεπει καποια στιγμη ολοι μας (και πρωτος εγω!!!!!)να μαθουμε να ανεχομαστε την διαφορετικοτητα του αλλου σε στυλ και σε υφος....
Εγω παρακολουθωντας απεξω την διαμαχη και χωρις διαθεση να κανω τον τσατσο σου λεω πως δεν μου φανηκε ακομψη και προσβλητικη η κριτικη του σε σενα!!!!!
Σεβομαι βεβαια την δικη σου αποψη απλα το αναφερω για να δεις πως μπορει να φαινεται απο εναν τριτο.....
Εξαλλου και εμενα μπορει να μου την δινει που καθεσαι και ανεχεσαι τους μαλακοπιτουρες του αλλου θρεντ με στωικοτητα και ψυχραιμια και υπερανω,αλλα τι να κανουμε...καταλαβαινω και κατανοω οτι αυτο ειναι το στυλ σου....αλλοιμονο!!!!!
Εξαλλου δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ιδιοι....
Ειρηνη!!!!!!!!!!!!!!
Καλα ενταξει.....Το ΜΟΝΟ που δεν θα κανω στη ζωη μου ειναι να γινω τσατσος!!!!ασε ρε..με πιανεις γλυψιμο για να ρουφας δωρεαν ναρκωτικα..
μα & εγω γι' αυτο του την πεφτω μηπως γινει επιτελους αξιοπρεπης χουλιγκανοπρεζακιας οπως ολοι εμεις..Καλα ενταξει.....Το ΜΟΝΟ που δεν θα κανω στη ζωη μου ειναι να γινω τσατσος!!!!
Οπως τα εισπραττω τα λεω....Αμα του την ελεγες με κακια και μανια θα το ελεγα.
Απλα ειναι το στυλ του(και καλα κανει!!!!)πιο low profile και εσυ τον τρελλανες τον ανθρωπο με την χουλιγκανοπρεζακικη συμπεριφορα σου....
Αλλα ειναι ωραιο ατομο!!!!!!
Τον ζηλευω παντως που αντεχει στους αποκει τους ακατανομαστους και δεν ξεφευγει!!!!!
Απορω πως τα καταφερνει......
Ειναι ταλεντο!!!!!!!!!
μα & εγω γι' αυτο του την πεφτω μηπως γινει επιτελους αξιοπρεπης χουλιγκανοπρεζακιας οπως ολοι εμεις..
δεν τον αντεχω να συζηταει με τους σιχαμενους ενω τον βριζουν ασυστολως..
πρεπει να αρχισει να τους βριζει & αυτος..
θελω να ξυπνησουν επιτελους τα ταπεινα του ενστικτα..
Δεν γινεται ρε αυτο με τιποτα .Αφου εινα στο DNA του....Δεν το βλεπεις?????μα & εγω γι' αυτο του την πεφτω μηπως γινει επιτελους αξιοπρεπης χουλιγκανοπρεζακιας οπως ολοι εμεις..
δεν τον αντεχω να συζηταει με τους σιχαμενους ενω τον βριζουν ασυστολως..
πρεπει να αρχισει να τους βριζει & αυτος..
θελω να ξυπνησουν επιτελους τα ταπεινα του ενστικτα..
γνωριζομαστε???από ταπεινά ένστικτα εσύ άλλο τίποτα!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ολα γινονται..Δεν γινεται ρε αυτο με τιποτα .Αφου εινα στο DNA του....Δεν το βλεπεις?????
Εξαλλου και να ξηγιοτανε ετσι, δεν θα ηταν οριτζιναλ!!!!!!!
γνωριζομαστε???
σας παρακαλω κυριε..
μεταβειτε αμεσα στο λαγουμι σας..
εγώ είπα προπονητής του καναπέ. Στον καναπέ μου μπορώ να λέω ό,τι γουστάρω και χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Όσο για το "καμμένος" μη λες πως είπα πράγματα που ΔΕΝ είπα εγώ. Άλλος με είπε εμένα καμμένο και τελειωμένο, χωρίς να με ξέρει. Αλλά δεν θα το συνεχίσω...βαριέμαι οικτρά να μιλάω και ο άλλος να ακούει ό,τι θέλει.λοιπον λαστ αφου πηρες διαρκειας φετος(στην εξεδρα των προπονητων της πεφο) θα βρεθουμε για μπυριτσα στο ναο και θα δεις οτι ουτε χουλιγκανοι ουτε καμμενοι ειμαστε
ειμαι σιγουρος κιολας οτι με τον πλεζουρ θα γινετε κολλητοι γιατι και αυτος κατα βαθος προπονητης της εξεδρας ειναι![]()