Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως από τη μεριά του Βαλβέρδε δεν είναι κακή η τακτική της υπομονής. Αν πει στο Θείο :
"Θειέ, πάρε 3 παίκτες και δώσε 20 μύρια " και μετά βγάλει όλη τη χρονιά με τους ήδη υπάρχοντες θα φύγει του χρόνου μαζί με τις μεταγραφές που έκανε. Φυλάει τον κώλο του. Αν πάλι δει πως δεν του κάνουνε, ο Θείος θα πρέπει να σπρώξει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως από τη μεριά του Βαλβέρδε δεν είναι κακή η τακτική της υπομονής. Αν πει στο Θείο :
"Θειέ, πάρε 3 παίκτες και δώσε 20 μύρια " και μετά βγάλει όλη τη χρονιά με τους ήδη υπάρχοντες θα φύγει του χρόνου μαζί με τις μεταγραφές που έκανε. Φυλάει τον κώλο του. Αν πάλι δει πως δεν του κάνουνε, ο Θείος θα πρέπει να σπρώξει.
αρχισες ρε συ τη μουρμουρα ?καλησπερες.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βλεπω ολα τα μελη και οι υπαλληλοι εδω ειναι ε?????
που εισαι χαμενος εσυ ρε πρακτορα?ειπαμε μυστικος αλλα οχι εξαφανισμενος
ποτε ειναι το πρωτο φιλικο στο ναο?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
που εισαι χαμενος εσυ ρε πρακτορα?ειπαμε μυστικος αλλα οχι εξαφανισμενος
ποτε ειναι το πρωτο φιλικο στο ναο?
κοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)
...οποτε λιγο δυσκολο να παω γηπεδο μεχρι τον Σεπτεμβριο....
καταλαβαινεις ......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καταλαβαινεις ......
με το καλο αν και νομιζω οτι αυτα ειναι δουλειες των γυναικων ο αντρας δεν πρεπει να χαλαει τις συνηθειες του :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβαινεις ......
με ένα πόνο (αν μπορεί και χωρίς πόνο ακόμα καλύτερα).
Join the club των κοριτσοπατεράδων...αν δεν είσαι ήδη να σου πω δύο θέσφατα:
1. Θα τρελαίνεσαι να είσαι μαζί τους και να σου κάνουνε γλύκες.
2. Θα σου τη σπάει που δεν θα θέλουνε να δεις ματς (πάτα πόδι)
3. όταν μεγαλώσουνε πρώτα ο θεός θα κοιτάμε τις φιλενάδες τους και θα μιζεριάζουμε που δεν μπορούμε να τις χουφτώσουμε...
4. Α, και θα κυνηγάμε τους μαλάκες σαν κι εμάς που θα τις περιτριγυρίζουνε

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συν γαυροι , μολις ανακοινωθηκε οτι ο Λουα Λουα , υπεγραψε μονοετες συμβολαιο με την Αλ Αραμπι και αναχωριε τελος του μηνα για Τουρκια, οπου ξεκινα η προετοιμασια της νεας του ομαδος.
Ενα μεγαλο κριμα για ενα τοσο σπουδαιο και προικισμενο ποδοσφαιριστη( αν και περιεργος σαν χαρακτηρας) ,που ομως αγαπησε τον κοσμο του ΘΡΥΛΟΥ και ο κοσμος του ανατπεδωσε την αγαπη του.
Κριμα που οι ιθυνοντες της ομαδας μας τον αφησαν να φυγει( τον εδιωξαν ειναι η καλυτερη εκφραση).
Ελπιζω ο αντικαταστατης του να ειναι καλυτερος( αν και χλωμο το βλεπω μετα τις τοσες μεταγραφικες ....χυλοπιτες που εχουμε φαει) , παντως ο Κροκους , προφανως ηξερε καλυτερα!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μην λες τετοια θα στην πεσουν οι υπαλληλοι της θυρας 7 και της INTRACOM.καλυτερα να διαγραψεις το μυνημα σου πριν στην πεσουν! :knuppel:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καταλαβαινεις ......
me το καλο κρις....καλησπερα ρουφιανοπρακτοραιοι......

Καθησυχαστικός προς τον φίλαθλο κόσμο, που αγωνιά για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Με δηλώσεις του στο «Sport TV», ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως οι απαραίτητες και απαιτούμενες κινήσεις για την ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ θα γίνουν, ασχέτως αν μερικοί θεωρούν ότι έχουν καθυστερήσει…

«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Βαλβέρδε. Μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα ποτέ με προπονητή από τότε που ανέλαβα πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι άριστος επαγγελματίας και νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα χρονιά. Άλλωστε, οι μεταγραφές διαρκούν έως το τέλος Αυγούστου», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άντρας του συλλόγου και συνέχισε αναφερόμενος στην πολυμετοχικότητα του «αιωνίου» αντιπάλου: «Είναι πολύ θετικό που μπαίνουν λεφτά στον Παναθηναϊκό και ο αντίπαλος μας μεγαλώνει».

ταδε εφη ο αφεντικος....πηγη σπορ φμ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέραααα...γαυράκια......δεν μου λέτε ρε παλουκάρια, έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα....αν πέρνατε εσείς τον σίλβα τα 'ιδια θα γράφατε?......ή θα τον λέγατε θεό.....και αν,λεω αν πάρετε κανένα ισάξιο τι θα λέτε?...τα 'ιδια?....έλεος βρεεεεεεεε..........σας έχει κάνει ο πλέζουρας το μυαλό κοτόπουλο με τις τσόντες του.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και...πλέζουρα..το βρήκα ρε το τηλ της μαρίνας [λέμε τώρα] και δεν στο δίνω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
καλησπέραααα...γαυράκια......δεν μου λέτε ρε παλουκάρια, έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα....αν πέρνατε εσείς τον σίλβα τα 'ιδια θα γράφατε?
Dεν ειμαι Ολυμπιακος αλλα να σου κανω μια αναλογη ερωτηση ;
Αν τον Σιλβα τον ειχε παρει ο Τζιγγερ εσεις τα ιδια θα γραφατε ;  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι...αν τον είχε πάρει [που αποκλείεται] τα ίδια θα γράφαμε αλλά...θα του ρίχναμε και τα μπινελίκια του,για να μην ξεχνιώμαστε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καμμια μεταγραφη αεροδρομιου δεν πηρε τιτλο απο μονη της μαγκες.μονο ο θειος ξερει απο μονος του.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σωστός.....τα πρωταθλήματα δεν τα πήρε η ομάδα ή ο προπονητής...ο θείος τα πήρε.....μπράβο που το παραδ΄'εχεστε...... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom