Επισκέπτης
ρε..καλησπερα λεει τετοια ωρα ο κοσμος..τι μας περασες???ρεμαλι σαν εσενα που ξυπνας τωρα γιατι ολο το βραδυ πουλας πρεζα???καλημερα
ο βοθρος που ειναι?
ρε..καλησπερα λεει τετοια ωρα ο κοσμος..τι μας περασες???ρεμαλι σαν εσενα που ξυπνας τωρα γιατι ολο το βραδυ πουλας πρεζα???καλημερα
ο βοθρος που ειναι?
ξεχασες και τις γυναικες που προστατευωρε..καλησπερα λεει τετοια ωρα ο κοσμος..τι μας περασες???ρεμαλι σαν εσενα που ξυπνας τωρα γιατι ολο το βραδυ πουλας πρεζα???
αρχισες ρε συ τη μουρμουρα ?καλησπερες.....Πάντως από τη μεριά του Βαλβέρδε δεν είναι κακή η τακτική της υπομονής. Αν πει στο Θείο :
"Θειέ, πάρε 3 παίκτες και δώσε 20 μύρια " και μετά βγάλει όλη τη χρονιά με τους ήδη υπάρχοντες θα φύγει του χρόνου μαζί με τις μεταγραφές που έκανε. Φυλάει τον κώλο του. Αν πάλι δει πως δεν του κάνουνε, ο Θείος θα πρέπει να σπρώξει.
που εισαι χαμενος εσυ ρε πρακτορα?ειπαμε μυστικος αλλα οχι εξαφανισμενοςβλεπω ολα τα μελη και οι υπαλληλοι εδω ειναι ε?????
κοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)που εισαι χαμενος εσυ ρε πρακτορα?ειπαμε μυστικος αλλα οχι εξαφανισμενος
ποτε ειναι το πρωτο φιλικο στο ναο?
με το καλο & μια ανασα αρχιπρακτορα..κοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)
...οποτε λιγο δυσκολο να παω γηπεδο μεχρι τον Σεπτεμβριο....
καταλαβαινεις ......
με το καλο αν και νομιζω οτι αυτα ειναι δουλειες των γυναικων ο αντρας δεν πρεπει να χαλαει τις συνηθειες τουκοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)
καταλαβαινεις ......
Ευχαριστω πολυ ερυθροpleasura!!!!!!με το καλο & μια ανασα αρχιπρακτορα..
χιχιχιμε το καλο αν και νομιζω οτι αυτα ειναι δουλειες των γυναικων ο αντρας δεν πρεπει να χαλαει τις συνηθειες του![]()
![]()
καλησπέρα!!ποιά μουρμούρα;; Πού την είδες;αρχισες ρε συ τη μουρμουρα ?καλησπερες.....
με ένα πόνο (αν μπορεί και χωρίς πόνο ακόμα καλύτερα).κοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)
καταλαβαινεις ......
me το καλο κρις....καλησπερα ρουφιανοπρακτοραιοι......κοιτα να δεις 30 του μηνα θα εχω την καινουργια μου Κορη(Πρωτα ο Θεος)
καταλαβαινεις ......
Dεν ειμαι Ολυμπιακος αλλα να σου κανω μια αναλογη ερωτηση ;καλησπέραααα...γαυράκια......δεν μου λέτε ρε παλουκάρια, έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα....αν πέρνατε εσείς τον σίλβα τα 'ιδια θα γράφατε?