Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• _____25.jpg
    _____25.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 28

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ευτυχώς απάντησε ο άλλος κολλημένος άμπαλος και έφαγε αυτός την φρίκη.
δεν θα το άντεχα να ξαναβγλω από τα ρούχα για 752η φορά!
τον λεντέσμα ΔΕΝ τον πήραμε για τον λόγο που λες! πόσες φορές πρέπει να στο πουν να το καταλάβεις?
ολόκληρο θέμα έγινε το καλοκαίρι αλλά ο λεμονής επέμενε οτι ΔΕΝ θέλει δημιουργικό στο κέντρο.
κρίνεις έναν παίκτη που δεν κάνει κάτι αλλά δεν το κάνει γιατί στα αρχίδια τους ΔΕΝ τον αγόρασαν γιαυτό!!!
τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό πες μου τι???????

τα υπόλοιπα το τι σου έλεγα πέρυσι με κάλυψαν οι υπόλοιποι! δεν γίνετε να εκθειάζεις τον βάζελο που μπράβο του μαγκιά του και οτι θες αλλά στον γαύρο να βρίσκεις δικαιολογίες να το μειώσεις!
έπαιρναν το διπλό με την αντεπίθεση του νασιόπουλου αλλά για εσένα ήταν μαγκιά γιατί "ο προπονητής αξιοποίησε έστω και αυτόν τον παίχτη".
στα δικά μας διπλά με τον άμπαλο τον πάντο τον στολτίδη που δεν στρίβει και τον γερο κοβάσεβιτς δεν ισχύει το ίδιο. όχι είναι κάτι άλλο!
και όταν σε λένε κομπλεξικό παρεξηγιέσαι.

τώρα όσον αφορά τον γεωργίου οτι τον θεωρείς τρανό οκ εγώ στην θέση σου θα το κοίταγα.
και όχι δεν αναφερόμουν οτι οι απόψεις σας μοιάζουν (πάλι θα το κοίταγα), αναφέρθηκα οτι έχετε την ίδια μαλακία.
κόντρα σε όλα και σε όλους απλά για να πηγαίνει, μιζέρια και μηδενισμός.
και όταν κάποιος τον στριμώξει απο το τηλέφωνο δήθεν απαξιεί να απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον "αρρωστάκι" και το γυρνάει στην τρελή.

και για να έχουμε καλό ρώτημα! προτιμάς τον καραγκούνη να πέφτει να παίρνει φάουλ να "κόβει τον ρυθμό" όταν παίζει με δυνατότερο αντίπαλο.
και έλεγα γιατί βουτάει με τον ιωνικό, γιατί βουτάει...
λογικά στην ίντερ τον είχαν καβάτζα πάγκο για όταν παίξουν με την ρεαλ
αλλά σε ενοχλεί ο λεντέσμα που δεν πασάρει. προτιμάς τον μπαμπουίνο παρά αυτόν που κόβει (στα καλά του)...
ναι στου κουφου την πόρτα όσο θες βρόντα, αν λατρεύεις τέτοιο ποδόσφαιρο και τέτοιους παίχτες 1000 φορές να μείνω κουφός

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οχι ακριβως γιατι παιρνουν και οι αλλοι καποιους τζουφιους,αλλα το θεμα ειναι οτι πάλι νομισες οτι θιχθηκε το πρωταθλημα του ευρωθρυλου.....
ΡΕ η εσυ εισαι διχασμενη προσωπικοτητα η ο γκαγκατσης!!!!!!
Ειναι κολλητος και εχει συμβαση με τον κοκκαλη για να του δινει τζουφιους,αλλα δινει και στους αντιπαλους του κοκκαλη???? :think: :think: :think: :think:
Βοηθα γιατι εχω αρχισει και σεχανω!!!!!!!
Πως γινονται και τα δυο αυτα συγχρονως????? :think: :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ειναι κολλητος και εχει συμβαση με τον κοκκαλη για να του δινει τζουφιους,αλλα δινει και στους αντιπαλους του κοκκαλη???? :think: :think: :think: :think:
Πως γινονται και τα δυο αυτα συγχρονως????? :think: :think: :think: :think: :think:
Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ειδικοι στο να βοηθανε οταν καταλαβουμε οτι κατι δεν παει καλα με την σκεψη μας......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ευτυχώς απάντησε ο άλλος κολλημένος άμπαλος και έφαγε αυτός την φρίκη.
δεν θα το άντεχα να ξαναβγλω από τα ρούχα για 752η φορά!
τον λεντέσμα ΔΕΝ τον πήραμε για τον λόγο που λες! πόσες φορές πρέπει να στο πουν να το καταλάβεις?
ολόκληρο θέμα έγινε το καλοκαίρι αλλά ο λεμονής επέμενε οτι ΔΕΝ θέλει δημιουργικό στο κέντρο.
κρίνεις έναν παίκτη που δεν κάνει κάτι αλλά δεν το κάνει γιατί στα αρχίδια τους ΔΕΝ τον αγόρασαν γιαυτό!!!
τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό πες μου τι???????

τα υπόλοιπα το τι σου έλεγα πέρυσι με κάλυψαν οι υπόλοιποι! δεν γίνετε να εκθειάζεις τον βάζελο που μπράβο του μαγκιά του και οτι θες αλλά στον γαύρο να βρίσκεις δικαιολογίες να το μειώσεις!
έπαιρναν το διπλό με την αντεπίθεση του νασιόπουλου αλλά για εσένα ήταν μαγκιά γιατί "ο προπονητής αξιοποίησε έστω και αυτόν τον παίχτη".
στα δικά μας διπλά με τον άμπαλο τον πάντο τον στολτίδη που δεν στρίβει και τον γερο κοβάσεβιτς δεν ισχύει το ίδιο. όχι είναι κάτι άλλο!
και όταν σε λένε κομπλεξικό παρεξηγιέσαι.

τώρα όσον αφορά τον γεωργίου οτι τον θεωρείς τρανό οκ εγώ στην θέση σου θα το κοίταγα.
και όχι δεν αναφερόμουν οτι οι απόψεις σας μοιάζουν (πάλι θα το κοίταγα), αναφέρθηκα οτι έχετε την ίδια μαλακία.
κόντρα σε όλα και σε όλους απλά για να πηγαίνει, μιζέρια και μηδενισμός.
και όταν κάποιος τον στριμώξει απο το τηλέφωνο δήθεν απαξιεί να απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον "αρρωστάκι" και το γυρνάει στην τρελή.

και για να έχουμε καλό ρώτημα! προτιμάς τον καραγκούνη να πέφτει να παίρνει φάουλ να "κόβει τον ρυθμό" όταν παίζει με δυνατότερο αντίπαλο.
και έλεγα γιατί βουτάει με τον ιωνικό, γιατί βουτάει...
λογικά στην ίντερ τον είχαν καβάτζα πάγκο για όταν παίξουν με την ρεαλ
αλλά σε ενοχλεί ο λεντέσμα που δεν πασάρει. προτιμάς τον μπαμπουίνο παρά αυτόν που κόβει (στα καλά του)...
ναι στου κουφου την πόρτα όσο θες βρόντα, αν λατρεύεις τέτοιο ποδόσφαιρο και τέτοιους παίχτες 1000 φορές να μείνω κουφός

θυμαμαι τα λογια του κυριου σερ-τακ.Ειναι δυστυχές να ακούμε τετοια πραγματα και να μην αντιδρα κανεις σχεδον απο τους ομογυρους τους στην ομαδα.Σε ρωταω φιλε κηφινα και πώς θα παει η μπαλλα μπροστα?πώς θα υπαρξει δημιουργία,απο τα άκρα μονο?παει παλιο το κολπο.....τωρα πρεπει να εχεις ποικιλους τροπους να επιτιθεσαι και να αιφνιδιαζεις τον καλο αντιπαλο που θα αντιμετωπισεις στο τσαμπιονς ληγκ απο τη στιγμη που ολοι θελουμε την ομαδα να διακριθει.Αν δεν δημιουργεις στη ζωη,στο ποδοσφαιρο εισαι ενα μηδεν!Αν δεν κανεις παιδια,ειναι η χειροτερη αμαρτια(αποτυχια) στη ζωη γιατι δεν διαιωνιζεις το ειδος,αν δεν δημιουργεις παιχνιδι στο ποδοσφαιρο και περιμενεις να φας κανα κοκκαλακι απο τον αντιπαλο τοτε,μην εχοντας και σοβαρη αμυνα επι δεκαετιες τοτε επισης εισαι ενα μηδενικο γιατι δεν δινεις τη δυνατοτητα σε ενα συλλογο να αναπτυχθει,ενω εχει την δυνατοτητα να το κανει.Πως μπορει να διαφωνισει καποιος με αυτο?Πώς ενας προπονητης ισχυριζεται κατι τετοιο και δεν υπαρχει καποια αντιδραση απο το υπολοιπο τεχνικο τημ?Αν δεν μπορω να κανω μια καθετη πασα στον κεντρωο μου παικτη για να ξεκινησει μια επιθεση με κατω τη μπαλλα δεν υφιστασαι ως ομαδα,κλειστο το μαγαζι καλυτερα...ακομη και οταν παιζεις αμυντικα ειναι βασικο να εχεις εναν τουλαχιστο τετοιο χαφ να μπορει να κρατησει μπαλλα,να σπρωξει την μπαλλα μπροστα,να πασαρει γρηγορα και κοφτα προς τον ελευθερο παικτη.Αυτη ειναι η διαφορα μας απο τον παναθηναικο,οτι οι βαζελοι ειναι πολυ ξυπνιοι και επιστημονες στο να δημιουργουν αργα και σταθερα ομαδες με προοπτικη να πανε ψηλα στην ευρωπη χτιζοντας την αμυνα πρωτα και μετα τα χαφ και με χαμηλο σχετικα μπατζετ(κατ'εξαιρεση τα τελευταια 5 χρονια δεν δουλευουν καλα με συνεπεια να αποτυγχανουν),ενω εμεις μια ζωη καθε χρονο ξεκιναμε απο το μηδεν με λαθος παικτες και λαθος κινησεις κατα το πλειστον.Που ειναι το τραγικο που δεν αντεχεις να παραδεχτεις ρε φιλε?Τωρα για την προσωπικη γνωμη του καθενος μας για την αξια καποιων ποδοσφαιριστων δεν θελω να αναφερθω ξανα σε χιλιοειπωμενα πραγματα,για αυτο και δεν θα σχολιασω τα περι νασιοπουλου,στολτιδη,καραγκουνη.Ο καραγκουνης ειναι μεγαλος κλαψομουνης και ναι πεφτει με τον ιωνικο για να παρει πεναλτυ ή φαουλ πολλακις,αλλα εδω ολοι το κανουν!Στην ευρωπη φαινεται ο παικτης και τους μεγαλους ποδοσφαιριστες τους στιγματιζουν πολλες φορες καποια σημαντικα στιγμιαια γεγονοτα...μην ξεχνας οτι ο καρα ασναγκασε ολοκληρο ζινταν να τον ριξει κατω και να παρει κιτρινη καρτα το καλοκαιρι του 2004 και πανω απ'ολα μην ξεχνας οτι και η βαση εκεινης της ομαδας που εκανε αυτο που εκανε ηταν ο βαζελος.Για τον γεωργιου ειπα το αντιθετο,αλλα δεν το προσεξες προφανως.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

δεν πειραζει που δεν καταλαβαινεις,να σαι καλα!

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
που πανε & τους βρισκουν ρε πουστη??
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images//pao-filiko_Photo-2.jpg[/img[/URL]]
μιλαμε για την αποθεωση της γυφτιας..
τι τους φωναζει ρε πουστη μου???
χαλια-κιλιμια???
Υ.Γ παπαρα βασο μην ξαναπιασεις στο στομα σου τον ΤΑΚΑΡΟ..
ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν μας εχει χαρισει τοσες στιγμες δοξας & χαρας..
ΤΑΚΑΡΕ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ευχαριστουμε για ολα οσα μας προσεφερες σαν προπονητης αλλα & σαν παικτης..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν πειραζει που δεν καταλαβαινεις,να σαι καλα!
ενταξει ,πες μου εσυ .Τι συμβαινει????
Εχει κανει συμφωνια ο κοκκαλης(εσυ το ειπες!!!!)με τον γκαγκατση και παιρνει τζουφιους.
Οι αλλοι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ??? :think: :think: :think:(παλι εσυ το ειπες οτι παιρνουν και αυτοι!!!!!)
Πως να μη χαθω.....Εγω φταιω???????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δικαιωμα μου ειναι να πιανω οποιον θελω και να τον κρινω,επι σερ τακη μπορει να εχουν γινει τα σπουδαιοτερα αποτελεσματα για τον συλλογο επι του βαζελα και στας ευρωπας,αλλα τί αφησε ως ομαδα?ενα χαμετυπειο που λεγεται θρηνος!αυτη ειναι η αληθεια...με παικτες που ο ιδιος δεχτηκε και επελεξε απο την αρχη,κατι παικτες δηλ.που καινε καρβουνο...τωρα το πως σταυρωσε ο θρηνος του λεμονη προκριση στους 16 τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες,αντε νανακια τωρα! :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενταξει ,πες μου εσυ .Τι συμβαινει????
Εχει κανει συμφωνια ο κοκκαλης(εσυ το ειπες!!!!)με τον γκαγκατση και παιρνει τζουφιους.
Οι αλλοι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ??? :think: :think: :think:(παλι εσυ το ειπες οτι παιρνουν και αυτοι!!!!!)
Πως να μη χαθω.....Εγω φταιω???????

δε ποσταρεις καμμια μουσικουλα λεω γω?αστο μωρε...

Επισκέπτης
δικαιωμα μου ειναι να πιανω οποιον θελω και να τον κρινω,επι σερ τακη μπορει να εχουν γινει τα σπουδαιοτερα αποτελεσματα για τον συλλογο επι του βαζελα και στας ευρωπας,αλλα τί αφησε ως ομαδα?ενα χαμετυπειο που λεγεται θρηνος!αυτη ειναι η αληθεια...με παικτες που ο ιδιος δεχτηκε και επελεξε απο την αρχη,κατι παικτες δηλ.που καινε καρβουνο...τωρα το πως σταυρωσε ο θρηνος του λεμονη προκριση στους 16 τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες,αντε νανακια τωρα! :dancing:
ενα χαμετυπειο που πηρε στο χαλαρο με 3 παστελια τον αρη του σκατοπουστα βατραχα που τοσο θαυμαζεις & εξυμνεις(εμμεσως)καθε 3 & λιγο..
κανει πολυ ζεστη..
Υ.Γ θα μεινω εδω να σε ξεφωνιζω..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενα χαμετυπειο που πηρε στο χαλαρο με 3 παστελια τον αρη του σκατοπουστα βατραχα που τοσο θαυμαζεις & εξυμνεις(εμμεσως)καθε 3 & λιγο..
κανει πολυ ζεστη..
Υ.Γ θα μεινω εδω να σε ξεφωνιζω..

ναι,τον εξυμνω τον βατραχο γιατι μπορει να ειναι κωλοχαρακτηρας συμφωνα με οσα λενε ολοι(και δεν μπορει,οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φραπες),αλλα εγω την μπαλλα που ειδα στο ΟΑΚΑ τον οκτωβριο του 98 με τον αγιαξ στο 1-0 δεν την εχω ματαδει ουτε επι μπλαχιν,ουτε επι κομορα,ουτε επι λεμονη,ουτε επι ματζουρακη,επι αλεφαντου,μπιγκον και δε συμμαζευεται.Οποιες ομαδες εχει πιασει στα χερια του τις εχει ανεβασει επιπεδο.Αυτο ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο!Και προ τετραετιας παραλιγο επι μπαγιεβιτς να περασει στους "16"..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και γιατί να υπάρχει η γενιά των 700? και γιατί να έχουμε νέφος? και πόσα άλλα γιατί?
70 ερωτήματα να καταλήξουμε που? οτι έκανε μαλακία ο κυρ τάκης? ναι έκανε αλλά έκανε και την μαγκιά να φέρει τα διπλά? που κολλάει λοιπόν το χώσιμο στον λεντέσμα? χώστα λοιπόν σε άλλον όχι σε αυτόν. τόσους μήνες το ίδιο έργο παίζεις πάλι τα ιδια συζητάμε. απο τον λεντέσμα στον τάκη απο τον τάκη καταλήγουμε στον κόκκαλη να τα χώσεις! ε χώστα κατευθείαν αφού εκεί θα το πας τι μας αλλάζεις την παναγία με αναλύσεις???

ανάγκασε τον ζιντάν να πάρει κάρτα! οχι ρε πούστη τι μαγκιά ήταν αυτό!!!

και αφού όλοι το κάνουν εδώ μη σε ακούσω απο χρόνου να παραπονεθείς για μούφα πέναλτυ! αφού το κάνει ο εγκέφαλος ο καραγκούνης που είναι παιχταράς, να μην το κάνει και ο μήτρογλου?

Επισκέπτης
ναι,τον εξυμνω τον βατραχο γιατι μπορει να ειναι κωλοχαρακτηρας συμφωνα με οσα λενε ολοι(και δεν μπορει,οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φραπες),αλλα εγω την μπαλλα που ειδα στο ΟΑΚΑ τον οκτωβριο του 98 με τον αγιαξ στο 1-0 δεν την εχω ματαδει ουτε επι μπλαχιν,ουτε επι κομορα,ουτε επι λεμονη,ουτε επι ματζουρακη,επι αλεφαντου,μπιγκον και δε συμμαζευεται.Οποιες ομαδες εχει πιασει στα χερια του τις εχει ανεβασει επιπεδο.Αυτο ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο!Και προ τετραετιας παραλιγο επι μπαγιεβιτς να περασει στους "16"..
ΞΟΥ ρε..
μονο & μονο που εκοψε την μπαλλα στον μεγαλυτερο ποδοσφαιριστη που εχει ερθει ποτε στην ελλαδα(ΤΖΙΟ),θα επρεπε να τον σιχαινεσαι..
τελικα εχεις  ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα..
στο 1-4 δεν παιξαμε μπαλλα???
στο 3-0???
στο 4-0???
στο 6-2???
με τους γαμωτουρκους στην ριζουπολη???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πας τώρα να μιλήσεις με επιχειρήματα στο...σκουπίδι?....μάταιος κόπος....αυτός αναπολεί τον Κόλια!!!....
μόνο τσόντες ξέρει να ανεβάζει και να...σοβατίζει τους τοίχους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom