Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μην αγχώνεστε και μπάλα θα δούμε από το θρύλο φέτος και κούπες θα πάρουμε...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προβλέπω τρελά πράγματα  :dancing:

Απλά κοιτάξτε τις υπόλοιπες ομάδες... τι να κλάσουν οι κακομοίρηδες;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο βαζελιακός μονίμως τα ίδια. Πριν αρχίσει η περίοδος μεταγραφών λένε ότι έχουν εντοπίσει ποιους θα πάρουν, αφού αρχίσει  ακούμε τρελά ονόματα αλλά δεν βλέπουμε κανέναν και όταν τελείωσει μένουν στην μετριότητα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ απλά κρίνω όχι βάσει μεταγραφών αλλά βάσει αποτελεσμάτων. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
Αυτό που βλέπω μόνο πάλι φέτος είναι πως έχουν αρχίσει από νωρίς να βρίσκουν άλλοθι για την περίπτωση που πάλι δεν τα καταφέρνουνε. Όπως και πέρυσι δηλαδή.
Και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, και ασχετο, πάντως εμένα δεν με χαλάει με αυτούς του χάλια κατα το Βασούλη-όχι- στα- βαθιά παιδί- μου να φτάσουμε φέτος και πιο ψηλά ευρώπη...κι ας παίξουμε και χάλια μπάλα. Στο Ελλάντα όμως θέλω να τους πατάμε για να μην ακούω τίποτε.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα πρακτορες...καλα ρε καθεστε και ασχολειστε με τους ανυπαρκτους?10 σελιδες απο χθες το μεσημερι με τους τιποτα.αυτους που τους εχουμε καθε χρονο να τους κερναμε 2 κιλα χυσια στο στομα,5 φορτηγα φαπες και 20 καραβια κλωτσιες....ελεος ρε αδελφια με τους αμπαλλους που συγκρινουν τον κωλοτουμπα καραγκουνη με καρεμπε ζε ελιας και λοιπους...εδω μας λενε οτι πιασαμε μαλακα το μορατι και σιγα τ γεωργατο που οταν επαιρνε απο ιντερ 1 δις 200 μυρρια το χρονο και ηθελε λιμανι και εφυγε,αυτοι ειχαν ακομα μηδενικα συμβολαια...αυτο μονο φτανει....ελεος με τον καθε τρομπα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
καταρχάς να μη με πιάνεις στο στόμα σου. Βλέπεις δεν ασχολούμαι μαζί σου. Και επίσης δεν έχω καταλάβει το κόλημα σου με μένα. Βγάλε ΜΙΑ κωλοτούμπα που έκανα στη φόρα και θα την παραδεχτώ ΑΜΕΣΑ. Με σένα τα βάζω σε θέματα ηθικής, τώρα τι σχέση έχει αυτό σε θέματα προπονητικής (που ΔΕΝ είμαι και προπονητής και ΔΕΝ ξέρω, αλλά ΟΥΤΕ κι εσύ είσαι); Και από πού κι ως πού με συγκρίνεις με τον ψυχάκια; Το γεγονός πως είσαι βαμμένος Ολυμπιακός είναι το μοναδικό που σε διακρίνει κατεμέ από τον Αρίωνα και από το Βάσο. Αλλά τι να σου κάνω, δεν πρόλαβα να γράψω κι εγώ έστω ένα σχόλιο στο θέμα του λαλακουλάκη που κλειδώθηκε.
Αλλά στο επαναλαμβάνω. Ό,τι και να πιστεύω εγώ για σένα είναι απλά η δική μου γνώμη και μπορεί να κάνω χίλια λάθη. Δεν ασχολούμαι μαζί σου παρά μόνο όταν προκαλείς. Λυπάμαι αν σου χαλάω τη ζαχαρένια. Και λυπάμαι αν έχω μεγαλύτερο οιρμό σκέψης από εσένα ώστε να γράφω περισσότερες από δύο σειρές και ένα βίντεο.
μοικανε σε εσενα αναφερομουν για τα σεντονια & την ταση σου να το παιζεις προπονητης..καμια ζαχαρενια δεν μου χαλας..γινεσαι κουραστικος & το ξερεις αφου σχεδον ολοι στο εχουν πει κατα διαστηματα..στα παπαρια μου το τι πιστευεις για εμενα & τα θεματα ηθικης,το τι θα εγραφες,θα γραψεις στο μελλον..οσο για τον ειρμο σκεψης αστο καλυτερα..ατυχης η συγκριση..ολοι μας μπορουμε να γραφουμε ανουσια σεντονια,οπως ολοι μας μπορουμε να ειμαστε περιεκτικοι γραφωντας 2 γραμμες..αυτα τα ολιγα & σε ξανασυνδεω γιατι πολυ απλα με κουραζεις..
το οτι στο λεω στα ισα κανει την διαφορα μου με τους υπολοιπους,που απλα σε αγνοουν & δεν σου απαντανε καθολου στις παπαρολογιες που γραφεις..

Επισκέπτης
καλημερα πρακτορες...καλα ρε καθεστε και ασχολειστε με τους ανυπαρκτους?10 σελιδες απο χθες το μεσημερι με τους τιποτα.αυτους που τους εχουμε καθε χρονο να τους κερναμε 2 κιλα χυσια στο στομα,5 φορτηγα φαπες και 20 καραβια κλωτσιες....ελεος ρε αδελφια με τους αμπαλλους που συγκρινουν τον κωλοτουμπα καραγκουνη με καρεμπε ζε ελιας και λοιπους...εδω μας λενε οτι πιασαμε μαλακα το μορατι και σιγα τ γεωργατο που οταν επαιρνε απο ιντερ 1 δις 200 μυρρια το χρονο και ηθελε λιμανι και εφυγε,αυτοι ειχαν ακομα μηδενικα συμβολαια...αυτο μονο φτανει....ελεος με τον καθε τρομπα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πρεζοχουλιγκανε πλακιτσα κανουμε με τον βασουλη..η φαση ειναι οτι πραγματι ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο μαλακας..κλινικη περιπτωση ομως..θα μου πεις ο πρωτος η ο τελευταιος ειναι???ποσες φορες δεν εχουμε πλακωθει στο γηπεδο στις μπουνιες με αναλογες περιπτωσεις???τι να κανουμε???αυτη ειναι η μοιρα του ΘΡΥΛΟΥ μας..μια ζωη τα οποια προβληματα ξεκινανε απο το εσωτερικο..η γνωστη γαγκραινα..συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πρεζοχουλιγκανε πλακιτσα κανουμε με τον βασουλη..η φαση ειναι οτι πραγματι ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο μαλακας..κλινικη περιπτωση ομως..θα μου πεις ο πρωτος η ο τελευταιος ειναι???ποσες δεν εχουμε πλακωθει στο γηπεδο στις μπουνιες με αναλογες περιπτωσεις???τι να κανουμε???αυτη ειναι η μοιρα του ΘΡΥΛΟΥ μας..μια ζωη τα οποια προβληματα ξεκινανε απο το εσωτερικο..η γνωστη γαγκραινα..συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια..
καλημερα
μια φορα τσακωθηκα σε καφενειο και τσακωθηκα με ολυμπιακο ο οποιος ετσι οπως εβριζε νομιζα οτι ειναι τουλαχιστον βαζελος
οταν εφυγε ο καφετζης μου ειπε οτι ειναι ολυμπιακος αρρωστος και απο την στεναχωρια του εβριζε ετσι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εχω αρχισει να πιστευω οτι τετοιο μισος για μια ομαδα μονο ενας πληγωμενος οπαδος της μπορει να βγαλει
βασο με την καινουρια σεζον θα σε παιρνουμε καθε κυριακη καραισκακη και μετα σε στριπ ετσι ωστε να επανελθεις
σε θελουμε καφρο για τον θρυλο οπως ησουν καποτε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα
μια φορα τσακωθηκα σε καφενειο και τσακωθηκα με ολυμπιακο ο οποιος ετσι οπως εβριζε νομιζα οτι ειναι τουλαχιστον βαζελος
οταν εφυγε ο καφετζης μου ειπε οτι ειναι ολυμπιακος αρρωστος και απο την στεναχωρια του εβριζε ετσι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εχω αρχισει να πιστευω οτι τετοιο μισος για μια ομαδα μονο ενας πληγωμενος οπαδος της μπορει να βγαλει
βασο με την καινουρια σεζον θα σε παιρνουμε καθε κυριακη καραισκακη και μετα σε στριπ ετσι ωστε να επανελθεις
σε θελουμε καφρο για τον θρυλο οπως ησουν καποτε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κατι μου θυμιζει κατιμου θυμιζει...α εμενα με τον τσουκαλα στο γκεττο.... :2funny: :2funny: :2funny: καλα οι καβγαδες μεταξυ ολυμπιακων ειναι επικοι...σαν την τρελλα μας....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
καλημερα
Μια φορα εβλεπα σε καφετερια αγωνα του Ολυμπιακου . Σε μια φαση κανει ο Τζορτζεβιτς μια μαλακια και πεταγεται ενας γαβρος 50αρης τσαντισμενος και λεει, ' Βγαλτον εξω το μαλακα. 10 χρονια ο καρκινος του Ολυμπιακου ειναι'  :S

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλημερα αδερφια οσοι σημερα μπορυν στις μια  στο ροζ ξενοδοχείο «CROWNE PLAZA» (Μιχαλακοπούλου 50),εχει ψηφοφορια για την αναδειξη μις ηθικη φτωχεια!!!!!!!!!!!
Παρτε μαζι σασ ξηροκαρπια και μπυριτσεσ να μοιρασετε στουσ πτωχους, τιμιους χατζηχρηστους,οτι εχετε ευχαριστηση ειναι δεκτο με πηρε τελεφωνο ο Αριων.

Επισκέπτης
Ρε μην αγχώνεστε και μπάλα θα δούμε από το θρύλο φέτος και κούπες θα πάρουμε...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προβλέπω τρελά πράγματα  :dancing:

Απλά κοιτάξτε τις υπόλοιπες ομάδες... τι να κλάσουν οι κακομοίρηδες;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο βαζελιακός μονίμως τα ίδια. Πριν αρχίσει η περίοδος μεταγραφών λένε ότι έχουν εντοπίσει ποιους θα πάρουν, αφού αρχίσει  ακούμε τρελά ονόματα αλλά δεν βλέπουμε κανέναν και όταν τελείωσει μένουν στην μετριότητα...
κανενα αγχος φιλε μου..
τι αγχος να εχω οσο υπαρχει ο θειος???
για πλακα τους εχει τους πολυμετοχικους & τα λοιπα παπαρακια..
ασε που εκανε την κινηση της χρονιας με τον κυρ σαββα..
μιλαμε οτι θα πεσει το γελιο της αρκουδας..
ο παππουλης μπορει να ειναι για κλωτσιες,ομως ειναι χειροτερο αρρωστακι & απο τον πλεον τελειωμενο χουλιγκανοπρεζακια μας..
χωρις σαλιο θα τους παει ολη την χρονια..
ειδες τι εγινε στον τελικο κυπελλου..
δεν μασαει..
αν συνεχιζαν τις παπαριες τα αρειανα το παιχνιδι δεν θα γινοταν ποτε..
τερμα τα σουλατσα & η ανοχη που εχουμε δειξει κατα το προσφατο παρελθον..
της ριζουπολης θα γινεται πλεον σε καθε αγωνα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια οσοι σημερα μπορυν στις μια  στο ροζ ξενοδοχείο «CROWNE PLAZA» (Μιχαλακοπούλου 50),εχει ψηφοφορια για την αναδειξη μις ηθικη φτωχεια!!!!!!!!!!!
Παρτε μαζι σασ ξηροκαρπια και μπυριτσεσ να μοιρασετε στουσ πτωχους, τιμιους χατζηχρηστους,οτι εχετε ευχαριστηση ειναι δεκτο με πηρε τελεφωνο ο Αριων.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ειπες τωωωωωωωωραααααααααααααααα αχαχαχαχαχαχαχαχα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μια φορα εβλεπα σε καφετερια αγωνα του Ολυμπιακου . Σε μια φαση κανει ο Τζορτζεβιτς μια μαλακια και πεταγεται ενας γαβρος 50αρης τσαντισμενος και λεει, ' Βγαλτον εξω το μαλακα. 10 χρονια ο καρκινος του Ολυμπιακου ειναι'  :S
καλα αυτο ειναι φιλοφρονηση
εδω μιλαμε για μπινελικια που δεν εχω ακουσει ουτε απο αεκτζηδες επι μπαγεβιτς

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα αδερφια οσοι σημερα μπορυν στις μια  στο ροζ ξενοδοχείο «CROWNE PLAZA» (Μιχαλακοπούλου 50),εχει ψηφοφορια για την αναδειξη μις ηθικη φτωχεια!!!!!!!!!!!
κατεβα με το βολβο,θα εχει πολυ δουλεια

Επισκέπτης
κατι μου θυμιζει κατιμου θυμιζει...α εμενα με τον τσουκαλα στο γκεττο.... :2funny: :2funny: :2funny: καλα οι καβγαδες μεταξυ ολυμπιακων ειναι επικοι...σαν την τρελλα μας....
εισαι & συ..με τον παπαρα τον τακη μωρε???με ΑΜΕΑ ρε τελειωμενε???ντροπη..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]DYi2wNKkv8A[/youtube] :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εισαι & συ..με τον παπαρα τον τακη μωρε???με ΑΜΕΑ ρε τελειωμενε???ντροπη..
τι να κανω λειπανε οι αλλοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τη θυμαμαι τη φαση κιολας...χτυπαει το τηλεφωνο του και λεει εκλεισε ο γρηγορης στην αεκ....και κατι ειπαμε γιατι αλλα ελεγε ο ενας αλλα ο αλλος και τσακωθηκαμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.το γελιο φυσικα στην ιστορια ειναι οι γκαρσονες...να βλεπουν δυο ατομα που κατα βαθος συμφωνουν να πινουν καφε και να μανουριαζουν....ελα μωρη ομαδαραααααααααααααααααααααααα τρελλανε μαςςςςςςςςς(κι αλλο  :2funny: :2funny: :2funny:).

Επισκέπτης
Καλημερα αδερφια οσοι σημερα μπορυν στις μια  στο ροζ ξενοδοχείο «CROWNE PLAZA» (Μιχαλακοπούλου 50),εχει ψηφοφορια για την αναδειξη μις ηθικη φτωχεια!!!!!!!!!!!
μπα???βγηκαν απο το δωματιακι???την εχουν δει σκορδας & αυτοι???παπαρια μαντολες..εχει να πεσει πολυ ξυλο φετος..τα παλια καλα σκηνικα επανερχονται..χατζηχριστινες εναντιον πειρατων..κοντινιακοι εναντιον τιγριακων & δεν συμαζευεται..παρακληση να μην τους δερνετε & εσεις(πολυ)..θα γελασει ο καθε πικραμενος λεμε..ο πρωτος που θα τους κανει μπουρδελο θα ειναι ο καραγκιοζακος ριμπο που θα σερνεται χειροτερα & απο τον τζολε..

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, αδερφια...

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από Δεβετζή

H Γιαργκέλις Σαβίνιε ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τον αέρα της καλύτερης εκπροσώπου του τριπλούν φέτος. Η Πηγή Δεβετζή δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να της "κόψει" τον αέρα. Η 33χρονη άλτρια σημείωσε την πρώτη επίδοση στον κόσμο με 15.22μ.

[size=20pt]ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!![/size]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μια και δυο μέρες δεν μπήκα....αυτό τώρα είναι απάντηση;; Δηλαδή εσύ τις συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Δεν ήξερα πως το πόσο σεντόνι θα στρώσω καταδεικνύει το πόσα επιχειρήματα σωστά λέω. Και αν είναι έτσι στα προηγούμενα ποστ μου είχα δικιο κι εσύ μου έλεγες παπαριές όπως και τώρα.
Εσύ έχεις βγάλει όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού σκάρτους, η ομάδα θα σου άρεσε; Αφου ΔΕΝ  είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τι συζητάς εδώ μέσα; Ακόμα και οι Αεκτζήδες και οι Παναθηναϊκοί έχουνε γνώμη, αλλά δεν τα καταστρέφουν όλα. Μιζέριασε αγορίνα μου όσο θέλεις, εμείς φιλάθλους ξερόλες, μαυρίλες, πικραμένους και γκιαούρηδες δεν θέλουμε στον Ολυμπιακό. Εγώ όταν έβλεπα την ομάδα των Μινγκ (που δεν απάντησες ούτε για αυτό) χαιρόμουνα μπάλα απίστευτα. Και τη χρονιά που είχαμε προπονητή τον Μπλαχίν πάλι χαιρόμουνα μπάλα. Και τις άλλες χρονιές που οι υπόλοιπες ομάδες σκάβανε τα γήπεδα με τους παίκτες τους τους οικοδόμους για να μην μπορούμε να παίξουμε μπάλα εμείς, πάλι χαιρόμουνα.

Εσύ κλαίγε 12 χρόνια και άμα θες κλάψε άλλα 40 από δω και στο εξής. τα ψυχιατρεία να είναι καλά να σε στεγάζουνε και οι χούφτες σου μαλακές από τον πολύ φραπέ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom