Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και προ τετραετιας παραλιγο επι μπαγιεβιτς να περασει στους "16"..
Μωρέ ναι, αλλά η ιστορία δεν γράφεται με τα παραλίγο.
Το όνομα του Τάκαρου θα μας έρχεται κάθε φορά που θα λέμε για αξιοπρεπή πορεία στας Ευρώπας.
Μην σου ξαναβάζω τώρα ΑΒΒΑ  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
και γιατί να υπάρχει η γενιά των 700? και γιατί να έχουμε νέφος? και πόσα άλλα γιατί?
70 ερωτήματα να καταλήξουμε που? οτι έκανε μαλακία ο κυρ τάκης? ναι έκανε αλλά έκανε και την μαγκιά να φέρει τα διπλά? που κολλάει λοιπόν το χώσιμο στον λεντέσμα? χώστα λοιπόν σε άλλον όχι σε αυτόν. τόσους μήνες το ίδιο έργο παίζεις πάλι τα ιδια συζητάμε. απο τον λεντέσμα στον τάκη απο τον τάκη καταλήγουμε στον κόκκαλη να τα χώσεις! ε χώστα κατευθείαν αφού εκεί θα το πας τι μας αλλάζεις την παναγία με αναλύσεις???

ανάγκασε τον ζιντάν να πάρει κάρτα! οχι ρε πούστη τι μαγκιά ήταν αυτό!!!

και αφού όλοι το κάνουν εδώ μη σε ακούσω απο χρόνου να παραπονεθείς για μούφα πέναλτυ! αφού το κάνει ο εγκέφαλος ο καραγκούνης που είναι παιχταράς, να μην το κάνει και ο μήτρογλου?
σκεψου δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για την σακουλα που εριξε ο ζαγορ στον λιζαραζου..κατα τον βασο τουλαχιστον 5 τσιμπουκια την ημερα..& μετα μας λεει αμπαλλους..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και γιατί να υπάρχει η γενιά των 700? και γιατί να έχουμε νέφος? και πόσα άλλα γιατί?
70 ερωτήματα να καταλήξουμε που? οτι έκανε μαλακία ο κυρ τάκης? ναι έκανε αλλά έκανε και την μαγκιά να φέρει τα διπλά? που κολλάει λοιπόν το χώσιμο στον λεντέσμα? χώστα λοιπόν σε άλλον όχι σε αυτόν. τόσους μήνες το ίδιο έργο παίζεις πάλι τα ιδια συζητάμε. απο τον λεντέσμα στον τάκη απο τον τάκη καταλήγουμε στον κόκκαλη να τα χώσεις! ε χώστα κατευθείαν αφού εκεί θα το πας τι μας αλλάζεις την παναγία με αναλύσεις???

ανάγκασε τον ζιντάν να πάρει κάρτα! οχι ρε πούστη τι μαγκιά ήταν αυτό!!!

και αφού όλοι το κάνουν εδώ μη σε ακούσω απο χρόνου να παραπονεθείς για μούφα πέναλτυ! αφού το κάνει ο εγκέφαλος ο καραγκούνης που είναι παιχταράς, να μην το κάνει και ο μήτρογλου?

εγω απλα γελαω με το αποτελεσμα της επενδυσης του προεδρου.Διοτι δεν μπορει να δινεις αρκετα λεφτα για εναν αμυντικο χαφ ο οποιος δεν μπορει να παει μπροστα την μπαλλα εστω υποτυπωδως!εδω εδωσε 7 μυρρια για να φερει το ασθενικο τον μπελουτσι ο οποιος ναι μεν κατεχει τα βασικα του ποδοσφαιρου,αλλα εγω τον ειδα οτι δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του οσο επαιξε περυσι,μακαρι να αλλαξει αυτη του η εικονα γιατι με 7 μυρια εφερνες 2 τουρκαλαδες στο κεντρο να κοβουν και να δινουν.Αυτοι οι παικτες ειναι πολυ λιγοι για ολυμπιακο κυριε σωκρατη!οπως και οι μεχρι τωρα προπονητες που ειχες φερει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σκεψου δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για την σακουλα που εριξε ο ζαγορ στον λιζαραζου..κατα τον βασο τουλαχιστον 5 τσιμπουκια την ημερα..& μετα μας λεει αμπαλλους..

καλα ασε τον ζαγορακη στην ησυχια του γιατι εσυ δεν εχεις τετοιο παικτη στην ομαδα με την προσωπικοτητα του εδω και πολλα χρονια...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
γάμισετο αδελφε! όλο λέω να μην παίρνω μέρος και όλο τσιμπάω! θα αρχίσω πάλι τον μπάφο με εσένα

Επισκέπτης
χαζοτουρκομπουγατσοπουστρακο δεν σε γαμαω οτι & να λες..

Επισκέπτης
βασο για πες μας για τα παλτα που φερνει ο θειος ρε..
πες μας για τον καρεμπε & το ζε ελιας που ηταν κατωτεροι απο τους αντιστοιχους των αιωνιων πουστηδων..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βασο για πες μας για τα παλτα που φερνει ο θειος ρε..
πες μας για τον καρεμπε & το ζε ελιας που ηταν κατωτεροι απο τους αντιστοιχους των αιωνιων πουστηδων..

μονος σου τα λες μονος σου τ'ακους πλεζουρακο μου.Α..μιας και θα βαλω να φαω κατιτις σε λιγακι,μου δινεις ενα πρωταθλητη ...οπς...συγγνωμη ενα τραπεζομαντηλο για να απλωσω στο τραπεζι...

Επισκέπτης
μονος σου τα λες μονος σου τ'ακους πλεζουρακο μου.Α..μιας και θα βαλω να φαω κατιτις σε λιγακι,μου δινεις ενα πρωταθλητη ...οπς...συγγνωμη ενα τραπεζομαντηλο για να απλωσω στο τραπεζι...
ε ναι..γιατι δεν εχεις να πεις τιποτε κακομοιρε..οσο για τον πρωταθλητη & τις λοιπες πατσαβουρες,ουτε για τις αγγελιες με τις πουτανες δεν τις αγοραζω..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ε ναι..γιατι δεν εχεις να πεις τιποτε κακομοιρε..οσο για τον πρωταθλητη & τις λοιπες πατσαβουρες,ουτε για τις αγγελιες με τις πουτανες δεν τις αγοραζω..
δωστου 30 ευρω να παει σε κανα στριπ να μας αφησει ησυχους μωρε,δεν τον βαρεθηκες? :headbang: :headbang: :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

αμφιβαλλω για αυτο,αλλα δυστυχως εισαι πολυ εγωιστης για να μπορεσεις ποτε να με καταλαβεις,δε πειραζει ομως,ολα εχουν τον σκοπο τους.

Επισκέπτης
αμφιβαλλω για αυτο,αλλα δυστυχως εισαι πολυ εγωιστης για να μπορεσεις ποτε να με καταλαβεις,δε πειραζει ομως,ολα εχουν τον σκοπο τους.
βρε μαλακοπιτουρα αφου ξερεις οτι σε καταλαβαινω..οσο ομως τα γραφεις με τετοιο τροπο,θα στα χωνω αλυπητα..αει γαμησου με την αναστασια τωρα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειδες καθολου τους σιχαμενους???
ζωγραφιζε παλι ο σαριεγκι..
καυλα η παναθα οπως παντα..
το νεκροφιλος που γραφω κατω απο το αβαταρ δεν το εννοω,σιγα μην κατσω να δω τα πτωματα  :tickedoff: :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είδες που οταν φτανουμε προς την αληθεια δεν εχουμε να πουμε και μικραινει το μηκος των ποστ με μπουρδες?διαβασε ξανα το τετραστιχο αυτο που εγραψες και ελπιζω καποτε να καταλαβεις ότι δεν πρεπει να εχεις εγωισμο,αλλα να καταλαβαινεις τί θελει ο αλλος να πει και που θελει να καταληξει.Και σε οτι αφορα τον κοκκαλη επαναλαμβανω οτι ναι μεν εσωσε τον ολυμπιακο απο το χειλος του γκρεμου,βοηθησε τα μαλλα στην ισχυροποιηση του στον ελληνικο χωρο,αλλα δεν καταφερε μεχρι σημερα να δημιουργησει μια ομαδα(πλην του 98-99) που να χαιρεται ο κοσμος να την βλεπει,γεματη νιατο,καλους τεχνιτες,γρηγορη αναπτυξη.
μια και δυο μέρες δεν μπήκα....αυτό τώρα είναι απάντηση;; Δηλαδή εσύ τις συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Δεν ήξερα πως το πόσο σεντόνι θα στρώσω καταδεικνύει το πόσα επιχειρήματα σωστά λέω. Και αν είναι έτσι στα προηγούμενα ποστ μου είχα δικιο κι εσύ μου έλεγες παπαριές όπως και τώρα.
Εσύ έχεις βγάλει όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού σκάρτους, η ομάδα θα σου άρεσε; Αφου ΔΕΝ  είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τι συζητάς εδώ μέσα; Ακόμα και οι Αεκτζήδες και οι Παναθηναϊκοί έχουνε γνώμη, αλλά δεν τα καταστρέφουν όλα. Μιζέριασε αγορίνα μου όσο θέλεις, εμείς φιλάθλους ξερόλες, μαυρίλες, πικραμένους και γκιαούρηδες δεν θέλουμε στον Ολυμπιακό. Εγώ όταν έβλεπα την ομάδα των Μινγκ (που δεν απάντησες ούτε για αυτό) χαιρόμουνα μπάλα απίστευτα. Και τη χρονιά που είχαμε προπονητή τον Μπλαχίν πάλι χαιρόμουνα μπάλα. Και τις άλλες χρονιές που οι υπόλοιπες ομάδες σκάβανε τα γήπεδα με τους παίκτες τους τους οικοδόμους για να μην μπορούμε να παίξουμε μπάλα εμείς, πάλι χαιρόμουνα.

Εσύ κλαίγε 12 χρόνια και άμα θες κλάψε άλλα 40 από δω και στο εξής. τα ψυχιατρεία να είναι καλά να σε στεγάζουνε και οι χούφτες σου μαλακές από τον πολύ φραπέ...

Επισκέπτης
βασο αφου καταφερες να εξοργισεις μεχρι & τον μοικανο,εισαι περιπτωσαρα ρε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπαπαρα..ποιος εκανε κωλοτουμπες για τον γκαλετι & τον νταρκογκολ???ποιος εγραφε για τον ξοφλημενο στολτιδη???ποιος εκανε τις κωλοτουμπες???τι να πω ρε κακομοιρε???να ριχνω τα σεντονια τα δικα σου & του μοικανου???μονο κατι προπονητες του καναπεος σαν εσας κανουν τετοιες αναλυσεις του πουτσου..τι να μου πεις ρε αποτυχημενε ποδοσφαιριστη???
καταρχάς να μη με πιάνεις στο στόμα σου. Βλέπεις δεν ασχολούμαι μαζί σου. Και επίσης δεν έχω καταλάβει το κόλημα σου με μένα. Βγάλε ΜΙΑ κωλοτούμπα που έκανα στη φόρα και θα την παραδεχτώ ΑΜΕΣΑ. Με σένα τα βάζω σε θέματα ηθικής, τώρα τι σχέση έχει αυτό σε θέματα προπονητικής (που ΔΕΝ είμαι και προπονητής και ΔΕΝ ξέρω, αλλά ΟΥΤΕ κι εσύ είσαι); Και από πού κι ως πού με συγκρίνεις με τον ψυχάκια; Το γεγονός πως είσαι βαμμένος Ολυμπιακός είναι το μοναδικό που σε διακρίνει κατεμέ από τον Αρίωνα και από το Βάσο. Αλλά τι να σου κάνω, δεν πρόλαβα να γράψω κι εγώ έστω ένα σχόλιο στο θέμα του λαλακουλάκη που κλειδώθηκε.
Αλλά στο επαναλαμβάνω. Ό,τι και να πιστεύω εγώ για σένα είναι απλά η δική μου γνώμη και μπορεί να κάνω χίλια λάθη. Δεν ασχολούμαι μαζί σου παρά μόνο όταν προκαλείς. Λυπάμαι αν σου χαλάω τη ζαχαρένια. Και λυπάμαι αν έχω μεγαλύτερο οιρμό σκέψης από εσένα ώστε να γράφω περισσότερες από δύο σειρές και ένα βίντεο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom