Η ερωτηση θα επρεπε για αυτον γιατι τον πηραμε για .....ποδοσφαιριστη!!!!!!!ηταν πολυ βασικος......για πολλα ματς....και ηταν παντα η πρωτη αλλγη του εκαστοτε προπονητη!Βεβαια θα μου πεις ότι και η τοτε ιντερ ταλανιζοταν απο πολλα προβληματα και ειχαν περασει παικταραδες και παικταραδες απο εκει που ουτε βασικοι δεν επαιξαν,θα επαιζε ο γεωργατος συνεχεια?αν ειναι ετσι χρηστιδη και μεινουμε στους τυπους των φρασεων τότε τον μιχαλακη γιατι αντι για σεντερ μπακ τον πηραμε επιθετικο?την απορια αυτη μπορεις να μου την λυσεις?![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αυτη ειναι η διαφορα μας ρε κακομοιρε..οτι εμεις γεννηθηκαμε ΓΑΥΡΟΙ ενω εσυ εγινες & επειδη σου εριξαν σουτ απο τις ακαδημιες μας πρηζεις τον πουτσο με την χολη που βγαζεις..καμμια διαστροφη.Εγω γεννηθηκα στον πειραια,εκει μεγαλωσα,ολυμπιακος εγινα,ειμαι και θα ειμαι μεχρι να πεθανω,αλλα αυτη την καταντια του ολυμπιακου δεν θα την ανεχτω με τιποτα και θα την κρινω καθε φορα που θελω!
αντε πες μας για τον υπερπαιχταρα καραγκουνη τωρα..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αστον ρε φιλε..εχεις χασει πολλα επεισοδια..ο μεγιστος μετρ της κωλοτουμπας λεμε,σε συνδιασμο με τρικυμια εν κρανιω & απυθμενο μισος για τον ΘΡΥΛΟ..
ελα αγορινα μου,πες μας και εσυ κατι για ποδοσφαιρο,θα ηθελε το φορουμ να ακουσει και τη δικη σου αποψη για ποδοσφαιρο.Το φορουμ πιστευει οτι θα ανοιξεις το στοματακι σου επιτελους και θα μιλησεις για μπαλλιτσα παροτι την αντιπαθεις.Ειμαι σιγουρος οτι οποτε βλεπεις τοπι στο δρομο να σου ερχεται κατα πανω προσπαθεις να την αποφυγεις επειδη δεν την γουσταρεις μια,παρα μονο την αρρωστεια σου..ξερεις ποια ε? ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η ερωτηση θα επρεπε για αυτον γιατι τον πηραμε για .....ποδοσφαιριστη!!!!!!!
ακομη σωστοτερη τοποθετηση θα ελεγα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αυτη ειναι η διαφορα μας ρε κακομοιρε..οτι εμεις γεννηθηκαμε ΓΑΥΡΟΙ ενω εσυ εγινες & επειδη σου εριξαν σουτ απο τις ακαδημιες μας πρηζεις τον πουτσο με την χολη που βγαζεις..
αντε πες μας για τον υπερπαιχταρα καραγκουνη τωρα..
ολο μονοι σας συμπερασματα βγαζετε....το εχουν οι πειραιωτες αυτο το προνομιο....ποιες ακαδημιες?αιντε αιντε..........
Αφου ειναι φανερο οτι δεν την αγαπας την ομαδα....καμμια διαστροφη.Εγω γεννηθηκα στον πειραια,εκει μεγαλωσα,ολυμπιακος εγινα,ειμαι και θα ειμαι μεχρι να πεθανω,αλλα αυτη την καταντια του ολυμπιακου δεν θα την ανεχτω με τιποτα και θα την κρινω καθε φορα που θελω!
Ενταξει ολοι κανουμε την κριτικη μας ολοι γουσταρουμε να παιζουμε την καλυτερη μπαλα στον κοσμο ,αλλα καποια στιγμη ....απλα υποστηριζουμε την ομαδα!!!!!!!!
Ειναι διαστροφικο η ομαδα να μην παιζει καλα σε ενα αγωνα που κρινει το πρωταθλημα ,να βαζει ενα τυχερο γκολ στο 90 ,να παιρνει τελικα το πρωταθλημα και καποιος να μην πανηγυριζει αλλα να γκρινιαζει γιατι στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειδε μπαλα!!!!!!!
Αυτο ειναι διαστροφη!!!!!!
Κατι τετοιο μου θυμιζεις!!!!!!!!
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπαπαρα..ποιος εκανε κωλοτουμπες για τον γκαλετι & τον νταρκογκολ???ποιος εγραφε για τον ξοφλημενο στολτιδη???ποιος εκανε τις κωλοτουμπες???τι να πω ρε κακομοιρε???να ριχνω τα σεντονια τα δικα σου & του μοικανου???μονο κατι προπονητες του καναπεος σαν εσας κανουν τετοιες αναλυσεις του πουτσου..τι να μου πεις ρε αποτυχημενε ποδοσφαιριστη???ελα αγορινα μου,πες μας και εσυ κατι για ποδοσφαιρο,θα ηθελε το φορουμ να ακουσει και τη δικη σου αποψη για ποδοσφαιρο.Το φορουμ πιστευει οτι θα ανοιξεις το στοματακι σου επιτελους και θα μιλησεις για μπαλλιτσα παροτι την αντιπαθεις.Ειμαι σιγουρος οτι οποτε βλεπεις τοπι στο δρομο να σου ερχεται κατα πανω προσπαθεις να την αποφυγεις επειδη δεν την γουσταρεις μια,παρα μονο την αρρωστεια σου..ξερεις ποια ε? ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
η αληθεια ποτε δεν ειναι χολη,χολη ειναι όταν απευθυνεσαι σε συνομιλητη σου ασχημα για κατι το οποιο δεν το ξερεις και παρολα αυτα επιμενεις ότι το ξερεις..Αλλα τί να περιμενεις απο ΓΑΥΡΟΥΣ στα μυαλα?ο θρυλος μου και ο θρυλος,θρησκεια,παιδεια,ελευθερια
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι μολις δεις μπαλα την παιρνεις γρηγορα και τρεχεις στο κοντινοτερο αστυνομικο τμημα φωναζοντας :::::.Ειμαι σιγουρος οτι οποτε βλεπεις τοπι στο δρομο να σου ερχεται κατα πανω προσπαθεις να την αποφυγεις επειδη δεν την γουσταρεις
Βρηκα μια ΒΟΜΒΑ!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
ελα-ελα..πες μας τις αληθειες σου..πες μας ποσο παλτο ειναι ο νταρκο,ο γκαλετι,ο στολτιδης,ο γρηγορης & ποσο παιχταραδες ειναι οι γκουμοκαραγκουνομπασιναδες..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπαπαρα..ποιος εκανε κωλοτουμπες για τον γκαλετι & τον νταρκογκολ???ποιος εγραφε για τον ξοφλημενο στολτιδη???ποιος εκανε τις κωλοτουμπες???τι να πω ρε κακομοιρε???να ριχνω τα σεντονια τα δικα σου & του μοικανου???μονο κατι προπονητες του καναπεος σαν εσας κανουν τετοιες αναλυσεις του πουτσου..τι να μου πεις ρε αποτυχημενε ποδοσφαιριστη???
γιατι ο στολτιδης τί ειναι δηλ?ανεξοφλητος?ασε ρε πλεζουρα γιατι εχουμε απο τετοια παικτακια στην ελλαδα στο στυλ του στολτιδη και του τζιολη και ολων αυτων βαρυκορμων ποδοσφαιριστων που δεν μπορουν να στριψουν γυροβολια....Μολις παιξαμε με σοβαρο αντιπαλο ειδες τα χαιρια μας(δεν αλλαξαμε τριτη μπαλια),κατα τα αλλα τραγουδα παλι φετος με τον νταρκο κορυφη,οσο για τον γκαλετι ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,ο μονος που υπαρχει στο ροστερ αυτη τη στιγμη και μπορει καποια καλη ομαδα να ενδιαφεροταν...τραγουδα λεμεε
Επισκέπτης
ετσι-ετσι..ξεφτιλισου & αλλο.γιατι ο στολτιδης τί ειναι δηλ?ανεξοφλητος?ασε ρε πλεζουρα γιατι εχουμε απο τετοια παικτακια στην ελλαδα στο στυλ του στολτιδη και του τζιολη και ολων αυτων βαρυκορμων ποδοσφαιριστων που δεν μπορουν να στριψουν γυροβολια....Μολις παιξαμε με σοβαρο αντιπαλο ειδες τα χαιρια μας(δεν αλλαξαμε τριτη μπαλια),κατα τα αλλα τραγουδα παλι φετος με τον νταρκο κορυφη,οσο για τον γκαλετι ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,ο μονος που υπαρχει στο ροστερ αυτη τη στιγμη και μπορει καποια καλη ομαδα να ενδιαφεροταν...τραγουδα λεμεε
περισυ αλλα ελεγες..μετα τα γυρισες..τωρα παλι τα ξαναγυρνας..
ΧΟΥ ρε αστειε..
ΤΕΛΟΣ απο εμενα..
απλα με διασκεδαζεις..
καλυτερα & απο τους λαγους..
η φαιδροτης σε ολο της το μεγαλειο..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ελα-ελα..πες μας τις αληθειες σου..πες μας ποσο παλτο ειναι ο νταρκο,ο γκαλετι,ο στολτιδης,ο γρηγορης & ποσο παιχταραδες ειναι οι γκουμοκαραγκουνομπασιναδες..
αμα θες να λες ψεμματα στον εαυτο σου μπορεις να το κανεις αιωνιως,οπως δηλ και ο ολυμπιακος που εχει καταντησει ισοβιος πρωταθλητης και καταστροφεας του ελληνικου πρωταθληματος...ελα ρε νταρκο..τρεχα λιγο παραπανω,ελα ρε νταρκο!σωπαινε...ηρεμησε νταρκουλη,εισαι γερος πια,μη μου παθεις καμμια προσβολη...
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ετσι-ετσι..ξεφτιλισου & αλλο.
ΧΟΥ ρε αστειε..
ΤΕΛΟΣ απο εμενα..
απλα με διασκεδαζεις..
οτι και να λες σου τα επιστρεφω,εγω ξερεις πολυ καλα τί εχω πει και τί θελω να σας πώ γενικα.Εσεις κωφευετε και δεν θελετε να καταδεχτειτε να διεισδυσετε λιγο πιο βαθια,μονο surface πιανετε!
Πρεπει να κανεις πλακα τωρα ....ετσι δεν ειναι??????ο ολυμπιακος που εχει καταντησει ισοβιος πρωταθλητης και καταστροφεας του ελληνικου πρωταθληματος...![]()
![]()
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ετσι-ετσι..ξεφτιλισου & αλλο.
ΧΟΥ ρε αστειε..
ΤΕΛΟΣ απο εμενα..
απλα με διασκεδαζεις..
αληθεια ο νταρκο ποσο κανει τα 100?απαντηση?δεν τα φτανει καν!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πρεπει να κανεις πλακα τωρα ....ετσι δεν ειναι??????
ναι ναι πλακα.
Επισκέπτης
κυριοι σας αφηνω με τον master της μαλακιας να σας διασκεδαζει..
σας παρακαλω να μου τον προσεχετε μεχρι να τον ξανασυναντησω online..
ξεφτιλα μεχρι & τον νταρκο αμφισβητεις..
ΧΟΥ ρε..
ΧΟΥ ρε..
Αποχωρω και εγω σε ενδειξη διαμαρτυριας!!!!!!κυριοι σας αφηνω με τον master της μαλακιας να σας διασκεδαζει..
ΧΟΥ ρε..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ζητω ο θρυλος!με τα δικαια πρωταθληματα και τα κυπελλα
ζητω η θρυλαρα που εχει παικταραδες τυπου στολτιδη,νταρκοπαπουα,γιαγιοτζολε,ντομι,λεδεσμα,μητρογλου,ραουλ μπραβο και οτι αλλο πετανε στα σκουπιδια οι καλες ομαδες του εξωτερικου.Ζητω ο θρυλος που αγοραζει οτι πετουν οι αλλοι στα σκουπιδια!Ζητω ο θρυλος που παιρνει 10-15 τζουφιους βαθμους τον χρονο εχοντας κανει συμβολαιο με τον γκαγκατση ωσαν τον διαβολο!Ζητω ο θρυλος που επενδυει τα χρηματα που κερδιζει μετα απο σωστη
και προσεχτικη προσεγγιση προπονητων-ποδοσφαιριστων-τεχνικων συμβουλων-οικονομολογων και καθε χρονο παιζει και χειροτερη μπαλλα!
αυτο μπορει καποιος να το εξηγησει στον εαυτο του?πώς γινεται καθε χρονο να ειμαι περισσοτερο κερδοφορος απο περσυ και να ειμαι γενικα χειροτερος αντι για καλυτερος απο περσυ....πώς γινεται αυτο?απαντηση...μονο ο θρυλος μπορει να τα κανει πραξη αυτα τα πραγματα γιατι μονο στον θρυλος κυκλοφορει η νοοτροπια της ασχετοσυνης,αρπαχτης και του ευκολου και γρηγορου!Μακαρι να αλλαξουν τα πραματα αλλα δυστυχως το βλεπω χλωμο...ζητω ο βαλβερδε! ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις