Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πανω απο την π.ραλλη ειναι κορυδαλλος μουνιτσα μου..

αρχιδια ειναι κοκκινομουνιτσα στο περιβολακι νικαια ειναι!
νικαια-κορυδαλλος ο συνδεσμος!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αφιερωμενο στον βοθρο που ειναι του λαικου ρεπερτοριου
κερναω μπουκαλακι στο σκυλαδικο,πλυνε το βολβο και ελα να με παρεις να παμε  :rockon:
[youtube=425,350]nbVtiWJDJNU&feature=related[/youtube]
ευχαριστω για την αφιερωση!!!!!!!!
ποτε δεν χρησιμοποιω το βολβο για μετακινιση,εχω ενα κοκκινο ντατσουν καροτσα γιατα επισημα γλεντια,θα σε αφησω να οδηγισισ συναρρωστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω για την αφιερωση!!!!!!!!
ποτε δεν χρησιμοποιω το βολβο για μετακινιση,εχω ενα κοκκινο ντατσουν καροτσα γιατα επισημα γλεντια,θα σε αφησω να οδηγισισ συναρρωστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αν εχεις κουρσα τοτε να περασουμε να παρουμε και τον πλεζουρα,θα κατσει πισω βεβαια μαζι με τα εργαλεια της δουλειας :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
α & για να μην ξεχνιομαστε..
[youtube=425,350]FfXxtyapX4k[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αν εχεις κουρσα τοτε να περασουμε να παρουμε και τον πλεζουρα,θα κατσει πισω βεβαια μαζι με τα εργαλεια της δουλειας :rockon: :rockon:
oχι δεν εχει εργαλεια στιν καροτσα ειναι το διευθυντικο(μου το αφησε ο πατερας),
εχω σκεπασει την καροτσα και απεκατου εχω ενα στρωματακι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσύ λοιπόν που σκέφτεσαι θα είχες δει πως ο Ολυμπιακός των Μινγκ είχε παίξει απίστευτη μπάλα, αλλά είχε αστάθεια. Το γεγονός πως κατάφερε η ΑΕΚ (γιατί για ΠΑΟ δεν μιλάμε, ταμπούρι και αντεπιθέσεις είχε παίξει όταν έφτανε ημιτελικά όπως ακριβώς παίξαμε φέτος εμείς) να παίξει αυτήν την πενταετία μπάλα το όφειλε σαφώς στο ότι είχε μια πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, όπως ακόμα παλιότερα είχε ο Ολυμπιακός με Ανααστό και Μητρό κοκ, απλά μας έκανε εντύπωση η ΑΕΚ γιατί όντως είχε μαζεμενο ταλέντο τότε. Αλλά από το να πεις πως όταν φτιάχνουνε ομάδα αυτοί δεν παίρνουμε πρωτάθλημα μέχρι το να εξυμνήσεις ΜΟΝΟ τα χρόνια εκείνα...απέχει παρασάγγας. Δύο χρονιές έπαιξε καλή μπάλα η ΑΕΚ, όσο ήταν Οκόνσκι και Σαββίδης μαζί στην ΑΕΚ, μετά ....σαράντα κύματα. Και για πληροφόρηση, μπαλάρα έπαιξε ο Ολυμπιακός και επί Προτάσοφ στον πάγκο, ασχέτως που μαζέψαμε 5αρα στη Ρεάλ, ας όψεται το χέρι του καραφλού και το παγκότερμά του.
Βγάλε τη φράπα από το μάτι....

καλα μιλαμε γελασα απιστευτα με αυτο το ποστ,πραγματικα με εκανες και γελασα οταν διαβασα ότι συγκρινες τον ολυμπιακο του μητροπουλου,αναστοπουλου με την ομαδαρα και τους παικταραδες της ΑΕΚ των αρχων και της μεσης της δεκαετιας 90.Απλα με εκανες και γελασες(κανεις αλλος σχολιασμος).Ο Ολυμπιακος του μπλαχιν σιγουρα επαιζε απο τη μεση και μπροστα την πιο ποιοτικη μπαλλα ίσως και μεχρι σημερα με εξαιρεση την χρονια 98-99 λογω φοβερης ταχυτητας και πιεσης της ομαδας.Η ομαδα δεν ηταν ακριβως ασταθης,απλα απο τη μεση και μπροστα ειχαμε 2,3 πολυ καλους και ποιοτικους παικτες και απο τη μεση και πισω ειχαμε κουμποτρυπες!!!τί περιμενες δηλ.απο ποδοσφαιριστες οπως ο παχατουριδης,ο ιωαννιδης,ο τσαλουχιδης,ο αμανατιδης και ο κουλης ο οποιος ηταν και ο μονος που προσπαθουσε λογω ελαφρους καλυτερης τεχνικης καταρτισης,αντιληψης και ταχυτητας να σωσει τα ασωστα..σε οτι αφορα τον φραπε εγω δεν τον βγαζω απο τα ματια καθοτι μου αρεσει να βλεπω τον αφρο,εσυ μηπως θα πρεπει να παρεις επιτελους μετα απο τοσα χρονια γυαλια ηλιου και όχι κοκκινα γυαλια?Ως γνωστον ο ηλιος δεν κανει καλο στα ματια οπως και ο σημερινος ολυμπιακος,παναθηναικος,αεκ,παοκ κλπ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
oχι δεν εχει εργαλεια στιν καροτσα ειναι το διευθυντικο(μου το αφησε ο πατερας),
να παρουμε και τον βασο να τον παμε για κανα φραπε μηπως και ηρεμησει

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δυστυχώς βλέπω ότι στου κουφου την πόρτα.....όσο ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!Βγάζεις μονος σου συμπεράσματα όπως και κάποιοι άλλοι εδώ που δεν βγάζουν πουθενά.Κατ'αρχας επειδή ανεφερα τον μπασινά και τον λεντέσμα πάει να πεί πως κάνω σύγκριση μπασινά-λεντέσμα-ζηκου?Απλα στοιχεια αναφερω των ποδοσφαιριστων τα οποια αλλα ειναι καλα και άλλα όχι καλα,ειναι τοσο απλο να το καταλαβεις.Εγω σου επαναλαβανω για ακομη μια φορα ότι αμυντικος χαφ που δεν διεισδυει καθετα και δεν σουταρει καν(όχι απλα καλα,ουτε καν) δεν υφισταται,καλυτερα να πηγαινει για ουζα με καμια γκομενα!Πραγματικά δεν θυμαμαι πολλους τετοιους παικτες σαν τον λεδεσμα απο μικρη,μεσαια ποσο μαλλον σε μεγαλο συλλογο(αν θυμασαι καποιον αντιστοιχο αναφερε το προς γνωση).Το λεγομενο τσουκου-τσουκου ο μπασινας φυσικα το επαιζε με τους γυρω του,αλλα ρε γαμωτο μου τραβουσε και κατι σουταρολες τρελλες και εκανε και καποιες καθετιες ή πλαινες προς τον επιθετικο,τον γκονζαλεζ ή τα μπακ-εξτρεμ(θυμησου παιχνιδια με αρσεναλ,φενερ,σαλκε κλπ...).Σαφως ο μπασινας εχει τελειωσει ως ποδοσφαιριστης,ειναι μοιραιο καποια στιγμη να σε εγκαταλειπει το σωμα σου και το πνευμα σου και σαφως ο μπασινας δεν ειναι καμια παικτουρα τρελλη,αλλα σιγουρα 3 κλασεις ανωτερος του λεντεσμα και του ζηκου.Α...θυμηθηκα εναν αμυντικο χαφ που δεν σουτερνε καθολου,αλλα εκοβε πολυ καλα και πασαρε γρηγορα την μπαλλα χωρις να την κουραζει,τον μυκλαντ που ειχε ο βαζελας.Θα μου πεις "γιατί ο μακελελε σουταρει?"όχι δε σουταρει ιδιατερα,αλλα δεν κανει αυτα που κανει ο λεδεσμα...εγω δε σου λεω να μαθει την μπαλλα του μακελελε ο λεδεσμα,αλλα ρε αδερφακι μου προχωρα την την γαμημενη μπροστα,κανε κανα σουτ,τί τα χουμε τα δυνατα τετρακεφαλα και δικεφαλα!Τώρα σε οτι αφορα ότι ηρθα στα περσινα σου λογια δεν το καταλαβα,αν θες επεξηγησου.Πάντως ουτε απολυμενος απο καμμια ιντρακομ ειναι ουτε εχω κατι με κανεναν σε καμμια ομαδα,απλα την αποψη μου αναφερω και μονιμως δεχομαι τον χλευασμο απο ανθρωπους που όχι μονο δεν εχουν καλη διαθεση ως συνομιλητες,αλλα δεν γνωριζουν και πώς ειναι η μπαλλα...στρογγυλή ή ορθογωνια?ή μηπως εχει αλλο σχημα?Σε οτι αφορα τα σχολια περι δωνη,αγιαξ κλπ...το πώς φτανεις σε μια επιτυχια ποτε δεν ειναι τυχαιο,απλα συμβαλλει και η τυχη για να φτασεις καπου και ως γνωστον η τυχη παει με αυτους που την κυνηγουν.Σε αυτην την πλατφορμα λογικης σου λεω ότι ο παναθηναικος οπως και καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει εντυπωσιασει με το ποδοσφαιρο που επαιξε στα ευρωπαικα κυπελλα(περαν ισως της δικης μας ομαδας του 98-99,της ΑΕΚ του 94-95,αλλα και του 90-91 και καποιων παιχνιδιων του παναθηναικου στο προσφατο και μακρυνο παρελθον όπως και του ΠΑΟΚ με αρσεναλ,μαλλιν,μπαγερν μοναχου(1983)γιατί οπως όλοι γνωρίζουμε η δυναμικότητα των ομάδων μας είναι μετρια σε ευρωπαικο επιπεδο εκτος καποιων ετων όπου υπήρχε μια προσχερη πρόοδος σε ποιοτητα μπαλλας,η οποια συνηθως εμφανιστηκε,εμφανίζεται και θα εμφανιζεται στις δικες μας ομαδες οταν αποφασιζουν να αγοραζουν ποδοσφαιριστες που ξερουν το τοπι και όχι μπαστακες σε στυλ μπισκαν,λεδεσμα προσφατα τραυματισμενους και άσχετους ή ελαχιστους με το τοπι με κατω την μπαλλα(μιχαλακης,ανατολακης,τζιολης,γκουμας,ασκαρατε,ζεραλδο κλπ...).Παρατηρησε ποτε οι ομαδες μας εκαναν και καλες εμφανισεις ειτε με ποιοτικες εμφανισεις,ειτε με πιο συμπαγεις και αμυντικογενεις και πηγαν αρκετα ψηλα στην ευρωπη?οταν εμεις ειχαμε στα χαφ καραπιαλη,μαυρογενιδη,στα εξτρεμ τζολε,γιαννακοπουλο,γεωργατο και επιθεση τον γκοκιτς,ο βαζελος οσο ειχε μπορελι,σαραβακο,βαζεχα,δωνη,βαντσικ και η αεκ με τσαρτα,οκονσκι,σαβεφσκι κλπ.Απλα πραματα ειναι,δεν χωρανε ουτε φανατισμοι,ουτε εγωισμοι σε αντικειμενικες αληθειες.Οσο για το αν σε βρηκε νεος γεωργιου,δε σημαινει οτι επειδη τυχαινει να ταυτιζονται 2 μυαλων οι αποψεις ότι κατι έγινε και χρήζει και ιδιαιτερου σχολιασμου λες και ο φαφουτης είναι κατι το τομερα μεγαλο!
Βασο επειδη δεν αντεχω θα αντιπαρατεθω(παντα κοσμια)
Αν επαιζες μπαλα τοτε εκανες πολυ ΚΑΛΑ που σταματησες....Αυτο το θεωρω προσφορα στο αθλημα!!!!!
Δευτερον αν νομιζεις οτι ο κοφτης ειναι για να μπουκαρει και να κανει μεγαλες μπαλλες....θα ξαναπω το ιδιο οτι καλα εκανες που το εκοψες!!!!!
Ο κοφτης ειναι καθαρα ενας παιχτης σκυλος που μαρκαρει και πεφτει στον αντιπαλο και κυριος σκοπος του ειναι η καταστροφη του παιχνιδιου του αντιπαλου!!!!
Ειναι χαρακτηριστικο οτι συνηθως οι προπονητες οταν απευθυνονται στους κοφτες τους λενε χαρακτηριστικα οτι :κοβετε και δινετε αμεσως στον πιο κοντινο σας με το ιδιο χρωμα φανελλας!!!!!!!
Αν περιμενεις μπουκες και μεγαλες μπαλλιες ακριβειας απο κοφτες....γτπ!!!!
Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι σημερα δεν εχουν βελτιωθει οι κοφτες σε τεχνικη αλλα ποτε δεν κρινονται απο αυτη!!!!!
Πα;ντα μιλαμε σε γενικες γραμμες...Χοντρικα!!!!!!
Αποθεωνεις δε μια ομαδα που για να φρασει στο σημειο να γραψει ιστορια με την ''μαγικη''κατα γενικη ομολογια εικονα στον Αγιαξ,ειχε αποκλεισει αν θυμασαι στηνη φαση των8 μια πολωνεζικη που και το ονομα της μου διαφευγει και αν θυμασαι ηταν τετοιο μεγαθηριο που το γηπεδο της ειχε κατι σαν ....κοπρια!!!!!οχι χορτο...
Αληθεια δεν θυμαμαι το ονομα της!!!!!
Την ιδια στιγμη που εσυ στην ιδια φαση των 8 το 99 εδινες ''μαχη''και αποκλειωσουνα στο 85΄απο την ΓΙΟΥΒΕ!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυριε Βασο θελω να μαθεις Αριων καιStranger88 να χτυπανε φραπε,γιατι ωσ βοηθοι μου απο το σεπτεμβρη θα τουσ χρειαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
οτι πρεπει θα ειμαι στην καροτσα με το στρωματακι..
εσυ θα οδηγας,ο δωρητης θα πιανει τις λαγουδινες & εγω θα τους κανω την ροδελα ταληρα στην καροτσα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οτι πρεπει θα ειμαι στην καροτσα με το στρωματακι..
εσυ θα οδηγας,ο δωρητης θα πιανει τις λαγουδινες & εγω θα τους κανω την ροδελα ταληρα στην καροτσα..
ρε σουπα δεν οδηγαρω γω σεισ θα οδηγατε,και μπροστα μας θα ναι ο μακλειν με την Πορσε!!!!!!!!!!!
Οπου παμε θα μας ανοιγουν οι πορτες διαπλατα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Επισκέπτης
ρε σουπα δεν οδηγαρω γω σεισ θα οδηγατε,και μπροστα μας θα ναι ο μακλειν με την Πορσε!!!!!!!!!!!
Οπου παμε θα μας ανοιγουν οι πορτες διαπλατα!!!!!!!!!!!!!!!!!1
καλα τοτε θα οδηγαω εγω..μου το αλλαζεις ομως..αμα ειναι & ο mc να παρω την ferrari να κανουμε καμια κοντρα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
απαντάς άσχετα. Για μένα ο Μπασινάς και ο Καραγκούνης ούτε δεκάρα μπαλιά δεν έχουνε. ειδικά ο Καραγκούνης που σου αρέσει μόνο δεκάρα βουτιά έχει, μπόλικο ταλέντο σε αυτό. Ο Μπασινάς είναι τρομερά επηρεπής σε λάθη που στοιχίζουνε και θεωρώ παρασάγγας καλύτερο το Στολτίση. Το Λεντάσμα κι εγώ το θεωρώ λίγο, αλλά είμαι επιφυλακτικός στην κρίση μου, γιατί ήρθε σαν κόφτης και όχι σαν επιτελικός, ξέραμε δηλαδή πως παίρναμε μισό παίκτη.
Για το Γεωργάτο και μόνο πως τον πήρανε 2 φορές και πως ένας κύριος ψηλός που έπαιζε επίθεση τότε στην Ίντερ τον θεωρούσε κατά δήλωσή του το μοναδικό που μπορούσε να του βγάλει σέντρα για να βάλει γκολ σου λέει κάτι; Τον θυμάσαι μήπως;
Βγάλε τη φράπα από το μάτι...

μαλιστα.Με πληροφορεις δηλ.οτι επειδη ο βιερι ειπε κατι σωστο και απολυτως φυσιολογικο λογω της γνωστης καλης σεντρας του γεωργατου ,αυτο σημαινει πως ο γεωργατος ηταν αναντικαταστατος και δεν ξερω γω,αρχηγος μηπως της εθνικης βραζιλιας?επειδη εκανε σεντρα στην κεφαλα του βιερι?Αυτο δειχνει γιατι ο γεωργατος πηγε σε μια πολυ μεγαλη ομαδα,σε εναν τεραστιο συλλογο οπως η ιντερ που διενυε ομως την χειροτερη περιοδο της ιστοριας της.Γιατι δεν τον πηρε καμμια ομαδα αναλογου βεληνεκους που πρωταγωνιστουσε εκεινη την περιοδο?Προς θεου δε λεω οτι ο γεωργατος δεν ηταν για ελλαδα κατι πολυ καλο,εξαιρετικο,αλλα απο οτι φαινεται για ευρωπη δεν εκανε.Οσο για τον καραγκουνη και μπασινα που επιμενεις ασε με να ξερω καλυτερα γιατι εχω παρακολουθησει πολυ μπαλλα σε ολες τις ομαδες και δοξα τω θεω ματακια εχουμε και βλεπουμε ποιος ξερει να μεταβιβαζει μακρυνη μπαλλα,κοντυνη μπαλλα και ποιος οχι.Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν τετοιο κωλοτουμπα που να ξερει να καλυπτει την μπαλλα με το σωμα του και να παιρνει φαουλ σταματωντας τον ρυθμο αναπτυξης του δυνατοτερου αντιπαλου απο μας και σταματωντας πολλες φορες τον αιφνιδιασμο απο αυτους.Κατα τα αλλα ειναι κωλοτουμπας καθοτι για να τα κανει ολα αυτα πραττει αναλογως.Αμα ποτε θες να μαθεις να βλεπεις μπαλλα,τηλεγραφησε μου και ευχαριστως θα σου στειλω τον γιωτη τσαλουχιδη σε βιντεο να κανει αγγελακια με την κουτουλα του!χαχα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και με το ντατσουν θα κανουμε,εχει κατι χωματοδρομους στο μενιδι!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε που ασχολεισαι ακομη με τον ορειβατη..
αυτο εχει μαζεψει τοσες κλωτσιες που ειναι για λυπηση..
τι επιχειρηματα θελεις???
Ναι αλλα εχει και αυτος την προσφορα του στο θρεντ...
Μπαινει και παιζει το ρολο της πουτανας!!!!!
Εχει κοινωνικη προσφορα!!!!!!!
Δεν πρεπει να του το αναγνωρισουμε?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom