δυστυχώς βλέπω ότι στου κουφου την πόρτα.....όσο ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!Βγάζεις μονος σου συμπεράσματα όπως και κάποιοι άλλοι εδώ που δεν βγάζουν πουθενά.Κατ'αρχας επειδή ανεφερα τον μπασινά και τον λεντέσμα πάει να πεί πως κάνω σύγκριση μπασινά-λεντέσμα-ζηκου?Απλα στοιχεια αναφερω των ποδοσφαιριστων τα οποια αλλα ειναι καλα και άλλα όχι καλα,ειναι τοσο απλο να το καταλαβεις.Εγω σου επαναλαβανω για ακομη μια φορα ότι αμυντικος χαφ που δεν διεισδυει καθετα και δεν σουταρει καν(όχι απλα καλα,ουτε καν) δεν υφισταται,καλυτερα να πηγαινει για ουζα με καμια γκομενα!Πραγματικά δεν θυμαμαι πολλους τετοιους παικτες σαν τον λεδεσμα απο μικρη,μεσαια ποσο μαλλον σε μεγαλο συλλογο(αν θυμασαι καποιον αντιστοιχο αναφερε το προς γνωση).Το λεγομενο τσουκου-τσουκου ο μπασινας φυσικα το επαιζε με τους γυρω του,αλλα ρε γαμωτο μου τραβουσε και κατι σουταρολες τρελλες και εκανε και καποιες καθετιες ή πλαινες προς τον επιθετικο,τον γκονζαλεζ ή τα μπακ-εξτρεμ(θυμησου παιχνιδια με αρσεναλ,φενερ,σαλκε κλπ...).Σαφως ο μπασινας εχει τελειωσει ως ποδοσφαιριστης,ειναι μοιραιο καποια στιγμη να σε εγκαταλειπει το σωμα σου και το πνευμα σου και σαφως ο μπασινας δεν ειναι καμια παικτουρα τρελλη,αλλα σιγουρα 3 κλασεις ανωτερος του λεντεσμα και του ζηκου.Α...θυμηθηκα εναν αμυντικο χαφ που δεν σουτερνε καθολου,αλλα εκοβε πολυ καλα και πασαρε γρηγορα την μπαλλα χωρις να την κουραζει,τον μυκλαντ που ειχε ο βαζελας.Θα μου πεις "γιατί ο μακελελε σουταρει?"όχι δε σουταρει ιδιατερα,αλλα δεν κανει αυτα που κανει ο λεδεσμα...εγω δε σου λεω να μαθει την μπαλλα του μακελελε ο λεδεσμα,αλλα ρε αδερφακι μου προχωρα την την γαμημενη μπροστα,κανε κανα σουτ,τί τα χουμε τα δυνατα τετρακεφαλα και δικεφαλα!Τώρα σε οτι αφορα ότι ηρθα στα περσινα σου λογια δεν το καταλαβα,αν θες επεξηγησου.Πάντως ουτε απολυμενος απο καμμια ιντρακομ ειναι ουτε εχω κατι με κανεναν σε καμμια ομαδα,απλα την αποψη μου αναφερω και μονιμως δεχομαι τον χλευασμο απο ανθρωπους που όχι μονο δεν εχουν καλη διαθεση ως συνομιλητες,αλλα δεν γνωριζουν και πώς ειναι η μπαλλα...στρογγυλή ή ορθογωνια?ή μηπως εχει αλλο σχημα?Σε οτι αφορα τα σχολια περι δωνη,αγιαξ κλπ...το πώς φτανεις σε μια επιτυχια ποτε δεν ειναι τυχαιο,απλα συμβαλλει και η τυχη για να φτασεις καπου και ως γνωστον η τυχη παει με αυτους που την κυνηγουν.Σε αυτην την πλατφορμα λογικης σου λεω ότι ο παναθηναικος οπως και καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει εντυπωσιασει με το ποδοσφαιρο που επαιξε στα ευρωπαικα κυπελλα(περαν ισως της δικης μας ομαδας του 98-99,της ΑΕΚ του 94-95,αλλα και του 90-91 και καποιων παιχνιδιων του παναθηναικου στο προσφατο και μακρυνο παρελθον όπως και του ΠΑΟΚ με αρσεναλ,μαλλιν,μπαγερν μοναχου(1983)γιατί οπως όλοι γνωρίζουμε η δυναμικότητα των ομάδων μας είναι μετρια σε ευρωπαικο επιπεδο εκτος καποιων ετων όπου υπήρχε μια προσχερη πρόοδος σε ποιοτητα μπαλλας,η οποια συνηθως εμφανιστηκε,εμφανίζεται και θα εμφανιζεται στις δικες μας ομαδες οταν αποφασιζουν να αγοραζουν ποδοσφαιριστες που ξερουν το τοπι και όχι μπαστακες σε στυλ μπισκαν,λεδεσμα προσφατα τραυματισμενους και άσχετους ή ελαχιστους με το τοπι με κατω την μπαλλα(μιχαλακης,ανατολακης,τζιολης,γκουμας,ασκαρατε,ζεραλδο κλπ...).Παρατηρησε ποτε οι ομαδες μας εκαναν και καλες εμφανισεις ειτε με ποιοτικες εμφανισεις,ειτε με πιο συμπαγεις και αμυντικογενεις και πηγαν αρκετα ψηλα στην ευρωπη?οταν εμεις ειχαμε στα χαφ καραπιαλη,μαυρογενιδη,στα εξτρεμ τζολε,γιαννακοπουλο,γεωργατο και επιθεση τον γκοκιτς,ο βαζελος οσο ειχε μπορελι,σαραβακο,βαζεχα,δωνη,βαντσικ και η αεκ με τσαρτα,οκονσκι,σαβεφσκι κλπ.Απλα πραματα ειναι,δεν χωρανε ουτε φανατισμοι,ουτε εγωισμοι σε αντικειμενικες αληθειες.Οσο για το αν σε βρηκε νεος γεωργιου,δε σημαινει οτι επειδη τυχαινει να ταυτιζονται 2 μυαλων οι αποψεις ότι κατι έγινε και χρήζει και ιδιαιτερου σχολιασμου λες και ο φαφουτης είναι κατι το τομερα μεγαλο!