Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οταν ειμαστε στην ιδια διοργανωση δεν με ενδιαφερει η κουπα παρα μονο αν τους εχω γαμησει πρωτα οπως κανω οπου τους πετυχαινω
εξαλλου με την ηλιθια λογικη που εχουν για πορειες φετος ημασταν καλυτεροι στο μπασκετ γιατι καναμε καλυτερη πορεια απο αυτους,αλλα ξεχασα δεν τους βρισκεις πουθενα  :jerking: :jerking:
Πως να τους βρεις ....αφου δεν ...υπαρχουν ;) ;) ;) ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την ΜΠΑΡΤΣΑ βεβαια το ΄97!!!!!!!!

Έπαιξε μήπως η Μπάρτσα με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας το 1997;
Ρε τι πίνεις και δεν μας δίνεις κι εμάς;
Σε λίγο θα μας πεις οτι ο θρύλος έπαιξε και στον τελικό του Γουέμπλεϋ.

(Διότι θα έχεις δει φαντάζομαι τη φωτογραφία του προέδρου του Ολυμπιακού Νίκου Γουλανδρή να ειναι ΕΚΕΙ, και να υποστηρίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα που έφτασε στον τελικό.
Ποια ήταν άραγε;) 

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Έπαιξε μήπως η Μπάρτσα με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας το 1997;
Ρε τι πίνεις και δεν μας δίνεις κι εμάς;
Σε λίγο θα μας πεις οτι ο θρύλος έπαιξε και στον τελικό του Γουέμπλεϋ. 

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:jerking: :jerking: :jerking:
αφου εισαι ασχετος τι μιλας?πηγαινε να διαβασεις ποιηση μωρη αδερφη :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking:
αφου εισαι ασχετος τι μιλας?πηγαινε να διαβασεις ποιηση μωρη αδερφη :birdman:

Ούτε απο ποίηση ξέρεις (και δεν με παραξενεύει φυσικά), ούτε απο αθλητική ιστορία.
Να κρύβεσαι, γιατί θα σε μαζέψουν με το ζουρλομανδύα αν δουν τους αφρούς που βγαίνουν απο το στόμα σου.                                    :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ούτε απο ποίηση ξέρεις (και δεν με παραξενεύει φυσικά), ούτε απο αθλητική ιστορία.
Να κρύβεσαι, γιατί θα σε μαζέψουν με το ζουρλομανδύα αν δουν τους αφρούς που βγαίνουν απο το στόμα σου.                                    :dancing:
ειπες μαλακια βλακοπαπια διαβασε καλα την wikipedia εκανες λαθος
το 97 το σηκωσαμε γαμωντας την μπαρτσα με την μεγαλυτερη διαφορα που εχει υπαρξει σε τελικο ευρωλιγκας
γυρνα στα ποιηματα σου τωρα και στο ξαναλεω,εμεις δεν ειμαστε βαζελοι που τους κανεις οτι θελεις και πουλας τρελλιτσα
ειμαστε γαυροι απο τον πειραια και ξεπουπουλιαζουμε αγρια

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το 97 το σηκωσαμε γαμωντας την μπαρτσα με την μεγαλυτερη διαφορα που εχει υπαρξει σε τελικο ευρωλιγκας
γυρνα στα ποιηματα σου τωρα και στο ξαναλεω,εμεις δεν ειμαστε βαζελοι που τους κανεις οτι θελεις και πουλας τρελλιτσα

Μιλήσατε για την ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ που σήκωσε ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα.
Και σε ρώτησα ποια ήταν αυτή.

Όσο για τα ξεπουπουλιάσματα που λες, είσαι ελεύθερος να τα κάνεις στις κωλότριχές σου, μάγκα του πληκτρολογίου.
Και μη μου ξαναστείλεις πάλι pm κουνώντας την ουρά σου, έτσι;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[move] :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:[/move]

Πούστη Θείο, πάλι στην πρέζα θα τους ρίξεις και έχουν ξοδευτεί φέτος

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
ελα ρε με τον κροκους που μας κοροιδευει σιγα τους παικτες
ο ενας ειναι συνταξιουχος 30αρης(της δεη προφανως) και ο αλλος αν ηταν καλος δεν θα ερχοταν στον ολυμπιακο και το ελληνικο πρωταθλημα,θα πηγαινε στην ευρωπαικη ομαδα της ποα(εγραψε ιστορια με τις 5αρες σε βρεμη και βαρκελωνη προσφατα) που την προπονει ο καταξιωμενος-μια ζωη βοηθος- προπονηταρας τεν κατι????????
ασε που μολις μαθαινουν οτι θα εχουν αντιπαλους τον γκουμα και τον βυντρα τους κοβει ο κρυος ιδρωτας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μιλήσατε για την ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ που σήκωσε ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα.
Και σε ρώτησα ποια ήταν αυτή.

Όσο για τα ξεπουπουλιάσματα που λες, είσαι ελεύθερος να τα κάνεις στις κωλότριχές σου, μάγκα του πληκτρολογίου.
Και μη μου ξαναστείλεις πάλι pm κουνώντας την ουρά σου, έτσι;
ποτε σου εστειλα πμ ρε ψευτη?η μαλακια ασχετοσυνης που εκανες δεν καλυπτεται με τιποτα
δυστυχως επεσες σε τυπογραφικο λαθος φωτεινε παντογνωστη,μην εκτιθεσαι αλλο
παρε μια πιπα γυρο τα φιλαρακια μου και σκασε τωρα κοινως κανε την παπια

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ποτε σου εστειλα πμ ρε ψευτη?η μαλακια ασχετοσυνης που εκανες δεν καλυπτεται με τιποτα
δυστυχως επεσες σε τυπογραφικο λαθος φωτεινε παντογνωστη,μην εκτιθεσαι αλλο
παρε μια πιπα γυρο τα φιλαρακια μου και σκασε τωρα κοινως κανε την παπια

Pm μου έστειλες στις 13-6-2008, ώρα 19.07.
Άλλη ερώτηση;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Pm μου έστειλες στις 13-6-2008, ώρα 19.07.
Άλλη ερώτηση;
ναι,βγαλτο στη φορα τι σου ελεγα και μην λες επι 2 βδομαδες ψεμματα και αφηνεις υπονοουμενα
αλλα ξεχασα αυτες οι μεθοδοι ειναι το σημα κατατεθεν σας δοσιλογοι φιλοχουντικοι.η πουστια ειναι στο dna σας και δεν βγαινει ουτε με εγχειρηση
πηγαινε να μαλωσεις τωρα με τον νωπο φασιστα και εγω οπου σε βρισκω θα σε γαμαω
τελος για σημερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν,
πονάνε υποφέρουνε ματώνουν
κι αρχίζουν πάλι απ την αρχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Σ. κΡόκκος 

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτοι ρε....Θυμουνται τις ''καλπικες'' ημερομηνιες και μπερδευουν τις πραγματικες,τις καθαρες....
Θυμουντε μονο οποιες εχουν σχεση με καποια πουστια!!!!!!!
ΝΑΙ...το ΄97!!!!!!!ΓΙΑΤΙ?????????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι,βγαλτο στη φορα τι σου ελεγα και μην λες επι 2 βδομαδες ψεμματα και αφηνεις υπονοουμενα
αλλα ξεχασα αυτες οι μεθοδοι ειναι το σημα κατατεθεν σας δοσιλογοι φιλοχουντικοι.η πουστια ειναι στο dna σας και δεν βγαινει ουτε με εγχειρηση
πηγαινε να μαλωσεις τωρα με τον νωπο φασιστα και εγω οπου σε βρισκω θα σε γαμαω
τελος για σημερα

Δηλαδή, ΔΕΝ μου έστειλες pm?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν,
πονάνε υποφέρουνε ματώνουν
κι αρχίζουν πάλι απ την αρχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Σ. κΡόκκος 

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οσο και να πηγαινω σε αυτη την βρωμοπαπια εσυ εισαι η μεγαλη μου αγαπη περσονα και σε σενα θα γυρναω παντα :grin:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή, ΔΕΝ μου έστειλες pm?
ρε μαλακα σου εστειλα και σου ελεγα να αφησεις τους κλωνοβαζελους και να ερθεις απο το θρεντ μας να βριστουμε οπως παλια
βεβαια εσυ αφησες να εννοηθουν αλλα και οταν σου ειπα να το βγαλεις στην φορα εκανες την παπια,δηλαδη οχι εκανες γιατι εισαι
βγαλτο ακομη και τωρα στη φορα αν εχεις αρχιδια μαλακα να δουν και οι υπολοιποι αν σου εκανα επιθεση φιλιας οπως λες
ψευτη και σπιουνε :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτοι ρε....Θυμουνται τις ''καλπικες'' ημερομηνιες και μπερδευουν τις πραγματικες,τις καθαρες....
Θυμουντε μονο οποιες εχουν σχεση με καποια πουστια!!!!!!!
ΝΑΙ...το ΄97!!!!!!!ΓΙΑΤΙ?????????
το εκανε γαργαρα τωρα,καταλαβε την γκαφα του  :jerking: :jerking: :jerking:
ειναι ασχετος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom