Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχουν ένα αντρίκιο ρε οι CASμάδες......
Είναι άντρες ρε με την ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ............
Ρε γελάνε και οι πέτρε μαζί σας και μιλάτε για ανδρισμό;
Ρε κοίτα κάτι άντρες.................
Eνταξει ρε Αντρες....
gay13.jpg

ξεχασα οτι εσεις Στην Ιστορια σας οτι κανετε το κανετε ...."τιμια"
[youtube=425,350]M4sJGrJNKGM[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο γνωστός Χριστόφορος, με τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ "ντοκουμέντα".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε κολλημένε....
Κάποτε οι γαύροι δεν είχαν πρωτάθλημα αλλά είχαν αρχίδια.....
Τώρα που τους τα κόψανε και τους τα βάλανε σε κουπάκια, κρέμονται απ τα αρχίδια του κρόκους...........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Φάε ένα μελάτο αρχίδι από Σεπτέμβρη........
Είχαμε πει κατ ιδίαν....

Το έχω πει πολλές φορές το ξαναματαλέω για να μην ξεχνιόμαστε....
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ...........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δεν στεκουν στο δικαστηριο ρε κρις  :2funny: εχω αρχισει και πιστευω οτι ο φεθρυ μας αγααπαει εδω ολους τους ολυμπιακους δεν μπορει χωρις εμας μερα....του χρονου στα 101 ουτε βολλευ γυναικων...και εκει αγγελοπουλος ...με καμμια τσιμπουκοδρομια σας κοβω βαζελια

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για τα νερά της ΤΣΣΚΑ λοιπόν:
Αν θες να το πάω με τον τρόπο που μου απαντήσατε για το Γουέμπλεϋ, έχω ΟΛΕΣ τις ελληνικές ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ εφημερίδες που σχολιάζουν το γεγονός.
Όπως και τα ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ για την Ελλάδα σχόλιά τους.

Αλλά επειδή μιλάς και ξαναμιλάς για την περιβόητη "συγγνώμη" της ΦΙΜΠΑ, δεν κάνεις και τον κόπο να μας ποστάρεις την ανακοίνωση που επικαλείσαι;
Γιατί ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και το ξέρεις.
Άλλο αν το επίπεδο εδώ είναι τέτοιο και όποιος πει μια μαλακία αμέσως γίνεται πιστευτή.

Λοιπόν, απάντησέ μου σ' αυτά που ρώτησα, αν δεν είσαι κοτούλα, γιατί έχω και άλλα, πιο δύσκολα ερωτήματα.
Όπως για τον ούγγρο διαιτητή Παλοτάϊ το 1976, στον αγώνα με την Άντερλεχτ στην Πάτρα. Τότε που ναι μεν παίξατε μπάλα και αξίζατε να περάσετε (ίσως η μόνη φορά στην ιστορία σας που αδικηθήκατε), αλλά που υπάρχουν και κάποιες ...γαργαλιστικές λεπτομέρειες, που αφορούν σε  ..ένα ρολόι και μια απόπειρα δωροδοκίας.
Θες να στα θυμίσω;

Θα με υποχρεώσεις αν απαντήσεις Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ και όχι για άσχετα πράγματα.
Ευχαριστώ.
1.Οσο αφορα την Συγνωμη της Φιμπα ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ Λεω ΔΕΝ την εχω αυτη τη Στιγμη ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...(ξερεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ)
2.Τους Χαρακτηρισμους Ψευτη και Κοτουλα στους Επιστρεφω....ΔΕΝ σε εχω ΘΙΞΕΙ ΠΟΤΕ θα επρεπε να ντρεπεσαι.....
3.για τα νερα της Τσσκα ΤΡΑΓΟΥΔΑ ....
4. για την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ θα απαντησεις???
για ολα Αυτα θα απαντησεις??????
v12.jpg

voutsaras1.jpg

voutsaras2.jpg

skandalopao1.jpg

etsikaitora.jpg

louloudia0dm.jpg

dailyplanet.jpg

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gayosfpjc9.jpg
    gayosfpjc9.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 17
  • h.jpg
    h.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 27

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αξισέβαστοι γαύροι, αποφασίστε επιτέλους για το Γουέμπλεϋ: Τους δωροδοκήσαμε ή τους ναρκώσαμε;
Διότι και τα δύο αποκλείεται να έγιναν...

Για την ακρίβεια, μάλλον δεν έγινε τίποτα από τα δύο και εσείς το μόνο που έχετε να θυμάστε από διεθνείς επιτυχίες είναι ότι νικήσατε τη Σάντος του Πελέ... :2funny:  :2funny:
Και στην τελική, έχουμε και 2 αρχιδάτες προκρίσεις σε ημιτελικούς πρωταθλητριών και ευρωπαϊκές πορείες ακόμη και όταν (υποτίθεται ότι) δεν είμασταν οι καλύτεροι στην ελλάδα, κατά την επο πάντοτε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν στεκουν στο δικαστηριο ρε κρις  :2funny: εχω αρχισει και πιστευω οτι ο φεθρυ μας αγααπαει εδω ολους τους ολυμπιακους δεν μπορει χωρις εμας μερα....του χρονου στα 101 ουτε βολλευ γυναικων...και εκει αγγελοπουλος ...με καμμια τσιμπουκοδρομια σας κοβω βαζελια

Κρίμα.
Γιατί απο σένα τουλάχιστον δεν περίμενα να κρέμεσαι τόσο απο τα @@ του Κόκκαλη ή του Αγγελόπουλου.
Όπως σωστά είπε ο περσόνα, κάποτε οι γάβροι έδειχναν να έχουν αρχίδια τουλάχιστον, είτε έπαιρναν είτε δεν έπαιρναν πρωταθλήματα.
Εκτός αν μπορείς να φανταστείς τον Ανδρέα Μουράτη π.χ. να γλύφει τον εκάστοτε πρόεδρο του δαφνοστεφανωμένου.

Εγώ πάλι, μπορώ κάλλιστα να είμαι και Παναθηναϊκός (και περήφανος γι' αυτό), αλλά και να ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ το Βγενόπουλο π.χ.
Και να το λέω δημόσια.
Εσύ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να το κάνεις.
Έχει κάποια διαφορά, νομίζω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χριστόφορος;;;;;;;;;
ποιός είναι χειρότερος;
Το ΠΑΣΟΚ, ή η ΝΔ;;;;;;;;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνέχισε να κρύβεις τα χάλια σου κάτω απ το πράσινο χαλάκι.........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1.Οσο αφορα την Συγνωμη της Φιμπα ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ Λεω ΔΕΝ την εχω αυτη τη Στιγμη ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...(ξερεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ)
2.Τους Χαρακτηρισμους Ψευτη και Κοτουλα στους Επιστρεφω....ΔΕΝ σε εχω ΘΙΞΕΙ ΠΟΤΕ θα επρεπε να ντρεπεσαι.....
3.για τα νερα της Τσσκα ΤΡΑΓΟΥΔΑ ....
4. για την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ θα απαντησεις???
για ολα Αυτα θα απαντησεις??????

1. Εδώ και ΜΗΝΕΣ μιλάς γι' αυτή την περιβόητη συγγνώμη της ΦΙΜΠΑ, και όλο "δεσμεύεσαι" την φέρεις, και όλο δεν το κάνεις. Άσε τα σάπια. Αν υπήρχε, θα την είχες ποστάρει 47528675427 φορές μέχρι τώρα, όπως κάνεις πάντα.
2. Ψεύτης είναι όποιος ισχυρίζεται κάτι και δεν το αποδεικνύει, παρά τις οχλήσεις. Κάνω κάπου λάθος;
3. Το κακό είναι οτι για τα νερά της ΤΣΣΚΑ δεν τραγουδάω μόνο εγώ, αλλά όλη η πολιτισμένη Ευρώπη. Διαφωνείς;
4. Έχω απαντήσει πολλάκις για τη Δέσποινα. Άλλο αν εσύ και οι όμοιοί σου θεωρείτε αξιόπιστη τη μαρτυρία μιας ραμολί γριάς. Υποθέτω δε οτι θεωρείτε και τον Παττακό αξιόπιστο, με όλα όσα ισχυρίζεται στα βιβλία του, έτσι;

Σε κάλυψα;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1. Εδώ και ΜΗΝΕΣ μιλάς γι' αυτή την περιβόητη συγγνώμη της ΦΙΜΠΑ, και όλο "δεσμεύεσαι" την φέρεις, και όλο δεν το κάνεις. Άσε τα σάπια. Αν υπήρχε, θα την είχες ποστάρει 47528675427 φορές μέχρι τώρα, όπως κάνεις πάντα.
2. Ψεύτης είναι όποιος ισχυρίζεται κάτι και δεν το αποδεικνύει, παρά τις οχλήσεις. Κάνω κάπου λάθος;
3. Το κακό είναι οτι για τα νερά της ΤΣΣΚΑ δεν τραγουδάω μόνο εγώ, αλλά όλη η πολιτισμένη Ευρώπη. Διαφωνείς;
4. Έχω απαντήσει πολλάκις για τη Δέσποινα. Άλλο αν εσύ και οι όμοιοί σου θεωρείτε αξιόπιστη τη μαρτυρία μιας ραμολί γριάς. Υποθέτω δε οτι θεωρείτε και τον Παττακό αξιόπιστο, με όλα όσα ισχυρίζεται στα βιβλία του, έτσι;

Σε κάλυψα;
Εχω υποσχεθει να μην ξαναβρισω και να μην ξαναβριστω εδω μεσα...
ειναι προφανες οτι αυτο θελεις.....
Οταν αποφασισεις να απαντησεις ΣΕ ΟΛΑ τα Φωτοποστ μου με Κοσμιο Τροπο τα ξαναλεμε....
ΔΕΝ σου απανταω ΟΤΙ και να λες......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έπρεπε να το φανταστώ οτι ΔΕΝ θα απαντήσεις, Χριστόφορε.
Ωραία λοιπόν, διαγράφουμε τη λέξη "ψεύτης", και την κάνουμε "ισχυριζόμενος πράγματα που δεν αποδεικνύει".
Θα απαντήσεις τώρα;
Γιατί αν δεν απαντήσεις, θα σε πω ΚΟΤΑ και μετά θα μου λες πάλι οτι σε βρίζω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και βέβαια, η σιωπή των αμνών απο τον θαρραλέο Χριστόφορο........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φερθυ γιγαντα πες μου τη γνωμη σου ειδικε στην μπαλα,αυτοι ειναι καλοι παικτες?
1.José Antonio Reyes Calderón
2.Luis Javier García Sanz

Και επιδη εισαι ατρομητος και γιγαντοτεραστιος κλεινουμε ενα ραντεβου για ξυλο στις 29 Φλεβαρη 2009 εξω απο τα γυφτικα στο βοτανικο,ειμαι 1.68 95+ κιλα αγυμναστος,μπυροκοιλιας θα σε πατησω......
χου  :rockon: νοπογραφια

Επισκέπτης
Και επιδη εισαι ατρομητος και γιγαντοτεραστιος κλεινουμε ενα ραντεβου για ξυλο στις 29 Φλεβαρη 2009 εξω απο τα γυφτικα στο βοτανικο,ειμαι 1.68 95+ κιλα αγυμναστος,μπυροκοιλιας θα σε πατησω......
χου  :rockon: νοπογραφια
Γινεται να κανονησουμε το ραντεβου κατα τις 30-31 Φλεβαρη ???? Πιο πριν δεν εχω χρονο ρε παληκαρια....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γινεται να κανονησουμε το ραντεβου κατα τις 30-31 Φλεβαρη ???? Πιο πριν δεν εχω χρονο ρε παληκαρια....
Τι λε ρε Θεε παρε παραδειγμα μενα τον ηρωα,τον μεγιστο,τον ταλανιστηρα....ποτε δεν κολωνω ολους τους παταω....παντα στην ωρα μου,τζεντλεμανος :boobies:

Επισκέπτης
Τι λε ρε Θεε παρε παραδειγμα μενα τον ηρωα,τον μεγιστο,τον ταλανιστηρα....ποτε δεν κολωνω ολους τους παταω....παντα στην ωρα μου,τζεντλεμανος :boobies:
Σκατόλουσέ τους ολους...μην αφησεις κανεναν παραπονεμενο....;) ;) ;)
Αααααααααα κ μην το ξεχασω...μην γραφεις ονοματα στον φιλο μου τον παπιο....ειπαμε να λεμε μαλακιες...αντε κ να τις διαβαζουμε...αλλα μην το γαμαμε το θεμα...:P :P

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σκατόλουσέ τους ολους...μην αφησεις κανεναν παραπονεμενο....;) ;) ;)
Αααααααααα κ μην το ξεχασω...μην γραφεις ονοματα στον φιλο μου τον παπιο....ειπαμε να λεμε μαλακιες...αντε κ να τις διαβαζουμε...αλλα μην το γαμαμε το θεμα...:P :P
Ο παπιας θελει να μας γαμησει ,αφου εμεις δεν μπορουμε να μην γαμαμε τουλαχιστον το θεμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom