stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
το πιασα το πιασα.... ;)Πιο πανω διαβασες τι ρωταω τον φερθυ τον ειδημονα
το πιασα το πιασα.... ;)Πιο πανω διαβασες τι ρωταω τον φερθυ τον ειδημονα
Ετσι κ φερει ο Σωκρατης τους 2 παιχταραδες....τοτε βλεπω οι βαζελοι να μετακομιζουν στον πλανητη Αρη...Ο παπιας θελει να μας γαμησει ,αφου εμεις δεν μπορουμε να μην γαμαμε τουλαχιστον το θεμα....
Στον Αρη αποκλειεται,δεν τους σηκωνει το κλιμα ,μην ξεχνας ειναι ο Κοκκινος πλανητηςΕτσι κ φερει ο Σωκρατης τους 2 παιχταραδες....τοτε βλεπω οι βαζελοι να μετακομιζουν στον πλανητη Αρη...
Το καλο ειναι οτι θα πανε με τα καραβια του κ.Πατερα....;) ;)
Aaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ρε κροκους....."μπολντοζα" εισαι......που ελεγε κι ενας αλλος!!!!
παλι εδω θα ειναι & θα κλαιγονται σαν μουνιτσες για την επο,τους διαιτητες κλπ..ερε πουστη και να γινει κατι www.sport24.gr/html/ent/888/ent.239888.asp]τετοιο[/url] να δουμε που θα κρυφτειτε
μετα ολοι..
Aς πανε στο φεγγαρι....στα παπαρια μου....αρκει ομως να γυρισουν...για να γελαμε παλι το χειμωνα κ ειδικα το καλοκαιρακι....Στον Αρη αποκλειεται,δεν τους σηκωνει το κλιμα ,μην ξεχνας ειναι ο Κοκκινος πλανητης
οι πουτανες τουλαχιστον πληρωνονται,αυτοι οχιπαλι εδω θα ειναι & θα κλαιγονται σαν μουνιτσες για την επο,τους διαιτητες κλπ..
κοβουν οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ το γαμησι???
κανονιζουν φιεστα αρχες Αυγουστου ,θα φερει και μπαλετα ο ΒγενοAς πανε στο φεγγαρι....στα παπαρια μου....αρκει ομως να γυρισουν...για να γελαμε παλι το χειμωνα κ ειδικα το καλοκαιρακι....
Φερθυ γιγαντα πες μου τη γνωμη σου ειδικε στην μπαλα,αυτοι ειναι καλοι παικτες?
1.José Antonio Reyes Calderón
2.Luis Javier García Sanz
Και επιδη εισαι ατρομητος και γιγαντοτεραστιος κλεινουμε ενα ραντεβου για ξυλο στις 29 Φλεβαρη 2009 εξω απο τα γυφτικα στο βοτανικο,ειμαι 1.68 95+ κιλα αγυμναστος,μπυροκοιλιας θα σε πατησω......
χουνοπογραφια
Eλα ρε ψευτη δεν αντεχεις την βοθριλα,την αλλη φορα δεν με παρακαλαγες να σε παρω βοηθο στον πρασινο Αχορταγο,αυτον με την φοτο του Βγενο στην κανουλα.Θα τους δω και θα σου πω.
Αλλά μήπως θυμάσαι πόσα παλτά ήρθαν μέχρι τώρα στο λιμάνι, υπό τους πανηγυρισμούς του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ;
Όσο για το ραντεβού που λες, ευχαρίστως.
Όμως, επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Φλεβάρη που λες, τι θα έλεγες να συναντιόμασταν στις 32 Ιουλίου, στο γνωστό σημείο;
Να έχεις κάνει μπάνιο όμως πιο πριν, δεν αντέχω τη βοθρίλα.![]()
ελειπα φιλε..Καλημερα, αδερφια...
Pleasure, ντροπη... Ειχες μια βδομαδα να ποσταρεις μια καλημερα... Οχι τπτ αλλο, αλλα ελειψες και στις "αμφιλεγομενες"...
και καλα κανεις,αλλα οπως βλεπεις ολο εδω κωλοτριβοντε οι πουτανεςελειπα φιλε..
δεν ασχολουμαι μετα τον Μαη με τα στρακια..
μα καλα ειστε μαλακες ψαχνετε να βρειτε αποδειξεις για αυτα που ξερει ολος ο κοσμος?όσο για την ανακοίνωση της ΦΙΜΠΑ ... μην αγχώνεσαι...άμα κάνουμε ένα τηλέφωνο στη Σπορντέυ θα την βρούμε πάραυτα.
Απλά επειδή δεν ευκαιρώ εγώ από το εξωτερικό...αν μπορεί κανάς πλέζουρας ή chris θα βοηθούσε.
Tην πρωτη ελληνικη κουπα στο Ευρωμπασκετ την πηρε ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!!!μα καλα ειστε μαλακες ψαχνετε να βρειτε αποδειξεις για αυτα που ξερει ολος ο κοσμος?
ειπαμε ο φεθρυ θελει την ανασταση του παπαδοπουλου και την ομολογια του για να πειστει οπως επισης και ενα ψυχιατρο να του βγαλει απο το μυαλο την μεγαλη και καθαρη ευρωπαικη κουπα με την μπαρτσα
οταν ειμαστε στην ιδια διοργανωση δεν με ενδιαφερει η κουπα παρα μονο αν τους εχω γαμησει πρωτα οπως κανω οπου τους πετυχαινωTην πρωτη ελληνικη κουπα στο Ευρωμπασκετ την πηρε ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tην πρωτη ελληνικη κουπα στο Ευρωμπασκετ την πηρε ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()