![]()
![]()
![]()
καλα μην χεζεσαι πανω σου ειμαι ειρηνοφιλος και ζωοφιλος,το βιντεακι σε συγχησε βλεπω
Ούτε καν το είδα.
Δεν θα με παραξένευε πάντως να έχεις βίτσια ανάλογα με της Λίλας.
![]()
![]()
![]()
καλα μην χεζεσαι πανω σου ειμαι ειρηνοφιλος και ζωοφιλος,το βιντεακι σε συγχησε βλεπω
πες τα ρε μοικανεφαιθρυ...ξεκόλλα. Το μοναδικό που κάνεις είναι να πλακώνεσαι εδώ μέσα.
Άμα θες να μιλήσεις και να πεις καμιά κουβέντα χωρίς να βρίζεις σε κάποιο θέμα και χωρίς να προκαλέις κάτσε και μίλα. Αλλιώς τράβα στο πράσινο θρεντ και βγάλε τα σωθικά σου απο την κακία σου για τον Ολυμπιακό.
Εδώ θέλουμε λιγάκλι να μιλήσουμε για τον πρωταθλητή.
Τον ηθικό ή τον χάρτινο?φαιθρυ...ξεκόλλα. Το μοναδικό που κάνεις είναι να πλακώνεσαι εδώ μέσα.
Άμα θες να μιλήσεις και να πεις καμιά κουβέντα χωρίς να βρίζεις σε κάποιο θέμα και χωρίς να προκαλέις κάτσε και μίλα. Αλλιώς τράβα στο πράσινο θρεντ και βγάλε τα σωθικά σου απο την κακία σου για τον Ολυμπιακό.
φαιθρυ...ξεκόλλα. Το μοναδικό που κάνεις είναι να πλακώνεσαι εδώ μέσα.
συγνωμη >Ο doritis φταιει που καθεται καθε τοσο στο θρεντ μας και ασχολειτε με ζωα που η ζωη τους ειναι επικηρυγμενη... Ρε doriti ξεκολλα...
φαιθρυ...ξεκόλλα. Το μοναδικό που κάνεις είναι να πλακώνεσαι εδώ μέσα.
πες τα ρε μοικανε![]()
![]()
![]()
![]()
ουστ μην αμολυσω τα σκυλια και σε φανεΜοϊκάνε, εσύ ειδικά που μπαίνεις στο πράσινο θρεντ πιο συχνά κι απο τον Λαπλάς, δεν θα έπρεπε να το λες αυτό.
Μου κάνει δε εντύπωση που λες πως εγώ το μόνο που κάνω είναι να τσακώνομαι.
Και μαζί έχουμε διαφωνήσει, αλλά δεν βριστήκαμε ποτέ.
Τώρα, αν ο δωρητής δεν έχει τι άλλο να κάνει και με παίρνει στο κατόπι ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΟΣΤΑΡΩ, και να με προκαλεί (με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει, τις βρισιές και την εμετική συμπεριφορά), αυτό πως διέφυγε της προσοχής σου, εσένα του "αντικειμενικού";
Με δυο λόγια, βλέπω πως "πολεμάς" τη χυδαιότητα -ανεξαρτήτου οπαδικού χρώματος- στο σάιτ, δυστυχώς.
Γιατί μετά θα είσαι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε", όταν στο θυμίσω......
Παλι μετωπο πας να ανοιξεις!!!!!σου χτυπαω καμπανακι!!!!!Μοϊκάνε, εσύ ειδικά που μπαίνεις στο πράσινο θρεντ πιο συχνά κι απο τον Λαπλάς, δεν θα έπρεπε να το λες αυτό.
Μου κάνει δε εντύπωση που λες πως εγώ το μόνο που κάνω είναι να τσακώνομαι.
Και μαζί έχουμε διαφωνήσει, αλλά δεν βριστήκαμε ποτέ.
Τώρα, αν ο δωρητής δεν έχει τι άλλο να κάνει και με παίρνει στο κατόπι ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΟΣΤΑΡΩ, και να με προκαλεί (με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει, τις βρισιές και την εμετική συμπεριφορά), αυτό πως διέφυγε της προσοχής σου, εσένα του "αντικειμενικού";
Με δυο λόγια, βλέπω πως "πολεμάς" τη χυδαιότητα -ανεξαρτήτου οπαδικού χρώματος- στο σάιτ, δυστυχώς.
Γιατί μετά θα είσαι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε", όταν στο θυμίσω......
ακομα εδω εισαι ρε χεστη?θες να φερω τιποτα "τιγρεις απο την σερβια"?Γλύψε τώρα.
ακομα εδω εισαι ρε χεστη?θες να φερω τιποτα "τιγρεις απο την σερβια"?
Δεν αμφιβάλλω οτι έχεις σχέσεις με παρακρατικούς.
Συνέχισε να μου αραδιάζεις τα των "γνωριμιών" σου.
ωραίος....μετράμε αστέρια?....αν δεν βαριέσαι βέβαια.... :o :o :o :o :o :o :oΗ τριφυλαρα η ξεκολιαρα στη Σαραγοσα δεν πηγε στο τελικο
και στο Παρισι ξανα γαμησι απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
αυτα που σου εχω κανει εγω στα μεταξυ μας,ουτε στον υπνο σου αγαπητεωραίος....μετράμε αστέρια?....αν δεν βαριέσαι βέβαια.... :o :o :o :o :o :o :o