Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κόψε το παραμύθι γιατί θα στο κάνω μπουρδέλο εδώ μέσα..
αγριοναλητησπαρτακε ελα κανε μας μια πιπα,χοντροκωλογερεΘρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά
Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά
θα μας κλασεις τον πουτσο σκατογερεκόψε το παραμύθι γιατί θα στο κάνω μπουρδέλο εδώ μέσα..
Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα.ωραίος....μετράμε αστέρια?....αν δεν βαριέσαι βέβαια.... :o :o :o :o :o :o :o
Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα.
Μενέλαος Λουντέμης
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
εεεεε........κουφάλες...όχι και..παιδί....Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα.
Μενέλαος Λουντέμης
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
που είσαι εσύ μωρή κουφαλίτσα?εεεεε........κουφάλες...όχι και..παιδί....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναπάυομαι......θα έχω αγώνα απο σεπτέμβρη με τους...γαύροι.....κάνω και καμμιά μεταγραφή....που είσαι εσύ μωρή κουφαλίτσα?
θα τα πούμε από κοντά κουφαλίτσα πολλές απουσίες βλέπω από εδώ...αναπάυομαι......θα έχω αγώνα απο σεπτέμβρη με τους...γαύροι.....κάνω και καμμιά μεταγραφή....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυριο Αρχιζει η Προετοιμασια , Πιο νωρις απο καθε αλλη φορα.....
ξου ρε..εσυ του τα εστριβες παλιοπρεζεμπορα..ΓΟΥΝΤΣ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΨΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙ
και ελεγα και εγω γιατι αυτο το παληκαρι παιζει νωχελικα...ολα τα ζωνιανα ειχε φουμαρει...
σε περιεργη στιγμη εσκασε και σκανε τετοιες υποθεσεις«Σοκ» στον Ολυμπιακό! Ο Κίντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών της Α1 μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, η απαγορευμένη ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του ήταν χασίς. Για αυτό παράπτωμα προβλέπεται τιμωρία 2 χρόνων εκτός αγωνιστικών χώρων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη σπρώχνει στην έξοδο τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε «μυθική» πρόταση στον Άντονι Πάρκερ, σχεδόν τα έχει βρει μαζί του, αλλά η υπόθεση ίσως καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει. Άλλωστε, οι Τορόντο Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τόσο εύκολα έναν παίκτη που αποτελούσε πέρσι βασικό τους στέλεχος.
Δεδομένη θεωρούν στο Ισραήλ τη μεταγραφή του Άντονι Πάρκερ στον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί που θα έχουν την τελευταία λέξη στη συγκεκριμένη υπόθεση θα είναι οι Τορόντο Ράπτορς. Οι «δεινόσαυροι» μπορεί αυτό το διάστημα να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του Ζερμέιν Ο’ Νιλ από τους Πέισερς, όμως εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσουν για τον πρώην άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε περίπτωση που τον παραχωρήσουν, ο παίκτης θα κατηφορίσει στον Πειραιά.
ΠΗΓΗ ΣΠΟΡ ΦΜ
ΓΟΥΝΤΣ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΨΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙ
και ελεγα και εγω γιατι αυτο το παληκαρι παιζει νωχελικα...ολα τα ζωνιανα ειχε φουμαρει...