Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ πάντως ήσουνα αυτός που μου έστελνες pm και ζητούσες φιλία.
Πολύ πρόσφατα μάλιστα, μη με αναγκάσεις να τα βγάλω στη φόρα.
Και όταν είδες οτι δε μασάω (επειδή δεν ξεχνώ πόσο χυδαία μου φέρθηκες πριν λίγο καιρό), τώρα κάνεις σαν απατημένη γκόμενα.
αν θεωρεις,το οτι σου ειπα να μην ασχολεισαι με τους βαζελους τους κλωνους και να ερθεις σε εμας που σε αγαπαμε να βριστουμε οπως παλια,σαν επιθεση φιλιας τοτε εχεις σοβαρο προβλημα  :jerking:
παντως αν σου λειπουν τοσο πολυ οι φιλοι στην πραγματικη ζωη μπορω να προσποιηθω τον φιλο σου εδω περα και να σου ριχνω σφαλιαρες ιντερνετικες :2funny:

οσο για την και καλα απειλη σου,δεν την παιρνω στα σοβαρα για να μην σε αρχισω σε καντηλια απο τοσο νωρις
αν ηταν οντως ετσι θα τα ειχες βγαλει ηδη στη φορα  :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αν θεωρεις,το οτι σου ειπα να μην ασχολεισαι με τους βαζελους τους κλωνους και να ερθεις σε εμας που σε αγαπαμε να βριστουμε οπως παλια,σαν επιθεση φιλιας τοτε εχεις σοβαρο προβλημα  :jerking:
παντως αν σου λειπουν τοσο πολυ οι φιλοι στην πραγματικη ζωη μπορω να προσποιηθω τον φιλο σου εδω περα και να σου ριχνω σφαλιαρες ιντερνετικες :2funny:

οσο για την και καλα απειλη σου,δεν την παιρνω στα σοβαρα για να μην σε αρχισω σε καντηλια απο τοσο νωρις
αν ηταν οντως ετσι θα τα ειχες βγαλει ηδη στη φορα  :birdman:

Μόλις επιβεβαίωσες αυτό που ισχυρίστηκα.
Σε ευχαριστώ.        :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μόλις επιβεβαίωσες αυτό που ισχυρίστηκα.
Σε ευχαριστώ.        :)
τελικα την παπια την επελεξες γιατι καταφευγεις πολυ συχνα στην τακτικη της παπιας
κραζεις και μολις φας την ταπα σου κανεις την παπια
πολυ ασχοληθηκα μαζι σου το τελευταιο 24ωρο,σε γραφω στα αρχιδια μου λοιπον γιατι θα νομιζεις οτι θελω να σε παντρευτω κιολας :birdman:

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, αδερφια... doriti αν συνεχισεις να ασχολησε με "αμφιλεγομενες" θα αρχισουν να διεκδικουν ανθρωπινα δικαιωματα...
Κατα τα αλλα Βουισιτς στο Λιμανι και επεται συνεχεια...
Ειναι αργο, βασανιστικο, αναποφευκτο, βαζελικο...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπερα, αδερφια... doriti αν συνεχισεις να ασχολησε με "αμφιλεγομενες" θα αρχισουν να διεκδικουν ανθρωπινα δικαιωματα...
ειναι φιλη μου απο τα παλια η παπια,απλα οταν την επιασα με υπουργο και ντικι την εδιωξα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τελικα την παπια την επελεξες γιατι καταφευγεις πολυ συχνα στην τακτικη της παπιας
κραζεις και μολις φας την ταπα σου κανεις την παπια
πολυ ασχοληθηκα μαζι σου το τελευταιο 24ωρο,σε γραφω στα αρχιδια μου λοιπον γιατι θα νομιζεις οτι θελω να σε παντρευτω κιολας :birdman:

Εσύ ασχολήθηκες μαζί μου, όχι εγώ μαζί σου, βλακάκο.
Και ξέρεις καλά που σε έχω γραμμένο.
Adieu mon joujou.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Όντως έπεται συνέχεια.
Της φετινής ψωλής, που είναι συνέχεια όλων των άλλων ψωλών της τελευταίας 11ετίας.
Έχει πλάκα τελικά να μιλάνε και οι γάβροι για μπάσκετ.

Φέρε την ομάδα πάλι πρώτη / Παναγιώτη, Παναγιώτη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όντως έπεται συνέχεια.
Της φετινής ψωλής, που είναι συνέχεια όλων των άλλων ψωλών της τελευταίας 11ετίας.
Έχει πλάκα τελικά να μιλάνε και οι γάβροι για μπάσκετ.

Φέρε την ομάδα πάλι πρώτη / Παναγιώτη, Παναγιώτη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συγχαρητηρια...Ωραιο επιπεδο!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Θα πω κατι και ειναι ετσι και δεν δεχομαι....αμφισβητηση....
ΟΠΟΙΟΣ  βγαζει η ακομα και απειλει οτι θα βγαλει πμ στο φορουμ ειναι....ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ....
Το πμ ειναι εντελως προσωπικο και οποιος ξηγιεται ετσι ειναι μεγας ΡΟΥΦ!!!!!!!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα πω κατι και ειναι ετσι και δεν δεχομαι....αμφισβητηση....
ΟΠΟΙΟΣ  βγαζει η ακομα και απειλει οτι θα βγαλει πμ στο φορουμ ειναι....ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ....
Το πμ ειναι εντελως προσωπικο και οποιος ξηγιεται ετσι ειναι μεγας ΡΟΥΦ!!!!!!!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
doritis έγραψε:
προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%

Μη μου χαλας τη συνταγη...

27616263ru5.jpg

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και αληθεια να ηταν παλι ΠΟΥΣΤΙΑ ειναι να ξηγιεσαι ετσι....
Αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ΟΛΟΙ......
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη...υπαινισεσαι για τους βαζελους οτι ειναι Ρ Ο Υ Φ??????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αποδείξεις δε, είναι μόνον αυτές που μπορούν να σταθούν και σε δικαστήρια, μη μου κάνεις το μαλάκα.
Δηλαδή για να καταλάβω , οι μαρτυρίες μήπως δεν αποτελούν απόδειξη κατά την έννοια του νόμου ?
Τι θες δηλαδή , να σου φέρουμε τη δεκάρα του ΣΤΗΜΕΝΟΥ τελικού ?
Το ωραίο είναι ότι αν και αποκαλείσαι αριστερός με τις τοποθετήσεις σου ασπάζεσαι τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ των κομμουνιστών Μπούκοβι και Αργυρούδη.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους χουλιγκανοπρεζέμπορους...  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• xoris_salio.jpg
    xoris_salio.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 21

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή για να καταλάβω , οι μαρτυρίες μήπως δεν αποτελούν απόδειξη κατά την έννοια του νόμου ?
Τι θες δηλαδή , να σου φέρουμε τη δεκάρα του ΣΤΗΜΕΝΟΥ τελικού ?
Το ωραίο είναι ότι αν και αποκαλείσαι αριστερός με τις τοποθετήσεις σου ασπάζεσαι τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ των κομμουνιστών Μπούκοβι και Αργυρούδη.

Όχι, οι μαρτυρίες, ειδικά αναξιόπιστων προσώπων, ΔΕΝ είναι αποδείξεις.
Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αυτό όμως ΔΕΝ συνιστά απόδειξη, ρώτα κανένα νομικό.
Θέλεις να σου φέρω "μαρτυρίες" του Παττακού που να μιλάει για "κομμουνιστικά όπλα" που τον ανάγκασαν να κάνει τη χούντα το 1967;
Εσύ τον πιστεύεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom