το πουλι σας ομως θα μεινει μικρο
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
που θα παει θα μεγαλωσουμε και εμεις![]()
που θα παει θα μεγαλωσουμε και εμεις![]()
αν θεωρεις,το οτι σου ειπα να μην ασχολεισαι με τους βαζελους τους κλωνους και να ερθεις σε εμας που σε αγαπαμε να βριστουμε οπως παλια,σαν επιθεση φιλιας τοτε εχεις σοβαρο προβλημαΕσύ πάντως ήσουνα αυτός που μου έστελνες pm και ζητούσες φιλία.
Πολύ πρόσφατα μάλιστα, μη με αναγκάσεις να τα βγάλω στη φόρα.
Και όταν είδες οτι δε μασάω (επειδή δεν ξεχνώ πόσο χυδαία μου φέρθηκες πριν λίγο καιρό), τώρα κάνεις σαν απατημένη γκόμενα.
αν θεωρεις,το οτι σου ειπα να μην ασχολεισαι με τους βαζελους τους κλωνους και να ερθεις σε εμας που σε αγαπαμε να βριστουμε οπως παλια,σαν επιθεση φιλιας τοτε εχεις σοβαρο προβλημα
παντως αν σου λειπουν τοσο πολυ οι φιλοι στην πραγματικη ζωη μπορω να προσποιηθω τον φιλο σου εδω περα και να σου ριχνω σφαλιαρες ιντερνετικες
οσο για την και καλα απειλη σου,δεν την παιρνω στα σοβαρα για να μην σε αρχισω σε καντηλια απο τοσο νωρις
αν ηταν οντως ετσι θα τα ειχες βγαλει ηδη στη φορα![]()
τελικα την παπια την επελεξες γιατι καταφευγεις πολυ συχνα στην τακτικη της παπιαςΜόλις επιβεβαίωσες αυτό που ισχυρίστηκα.
Σε ευχαριστώ.![]()
ειναι φιλη μου απο τα παλια η παπια,απλα οταν την επιασα με υπουργο και ντικι την εδιωξαΚαλησπερα, αδερφια... doriti αν συνεχισεις να ασχολησε με "αμφιλεγομενες" θα αρχισουν να διεκδικουν ανθρωπινα δικαιωματα...
Κατα τα αλλα Βουισιτς στο Λιμανι και επεται συνεχεια...
Ειναι αργο, βασανιστικο, αναποφευκτο, βαζελικο...
τελικα την παπια την επελεξες γιατι καταφευγεις πολυ συχνα στην τακτικη της παπιας
κραζεις και μολις φας την ταπα σου κανεις την παπια
πολυ ασχοληθηκα μαζι σου το τελευταιο 24ωρο,σε γραφω στα αρχιδια μου λοιπον γιατι θα νομιζεις οτι θελω να σε παντρευτω κιολας![]()
Κατα τα αλλα Βουισιτς στο Λιμανι και επεται συνεχεια...
Ειναι αργο, βασανιστικο, αναποφευκτο, βαζελικο...
Εσύ ασχολήθηκες μαζί μου, όχι εγώ μαζί σου, βλακάκο.
Και ξέρεις καλά που σε έχω γραμμένο.
Adieu mon joujou.
Συγχαρητηρια...Ωραιο επιπεδο!!!!!!Όντως έπεται συνέχεια.
Της φετινής ψωλής, που είναι συνέχεια όλων των άλλων ψωλών της τελευταίας 11ετίας.
Έχει πλάκα τελικά να μιλάνε και οι γάβροι για μπάσκετ.
Φέρε την ομάδα πάλι πρώτη / Παναγιώτη, Παναγιώτη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%Θα πω κατι και ειναι ετσι και δεν δεχομαι....αμφισβητηση....
ΟΠΟΙΟΣ βγαζει η ακομα και απειλει οτι θα βγαλει πμ στο φορουμ ειναι....ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ....
Το πμ ειναι εντελως προσωπικο και οποιος ξηγιεται ετσι ειναι μεγας ΡΟΥΦ!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doritis έγραψε:προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%
Και αληθεια να ηταν παλι ΠΟΥΣΤΙΑ ειναι να ξηγιεσαι ετσι....προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%
Δηλαδη...υπαινισεσαι για τους βαζελους οτι ειναι Ρ Ο Υ Φ??????προσθεσε κιολας οτι αυτο περι πμ ηταν απλα μια κραυγη απογνωσης και τεραστιο ψεμα τοτε εχεις εναν ψευτη απεγνωσμενο ρουφιανο δηλαδη εναν ΒΑΖΕΛΟ 100%
Δηλαδή για να καταλάβω , οι μαρτυρίες μήπως δεν αποτελούν απόδειξη κατά την έννοια του νόμου ?Αποδείξεις δε, είναι μόνον αυτές που μπορούν να σταθούν και σε δικαστήρια, μη μου κάνεις το μαλάκα.
Δηλαδή για να καταλάβω , οι μαρτυρίες μήπως δεν αποτελούν απόδειξη κατά την έννοια του νόμου ?
Τι θες δηλαδή , να σου φέρουμε τη δεκάρα του ΣΤΗΜΕΝΟΥ τελικού ?
Το ωραίο είναι ότι αν και αποκαλείσαι αριστερός με τις τοποθετήσεις σου ασπάζεσαι τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ των κομμουνιστών Μπούκοβι και Αργυρούδη.