Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (6 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αγαπητοί γάβροι, βλέπω πήρατε μεταγραφή και τον Εθνικό Πουστάρ.
Κρατήστε τον, κατά βάθος δικός σας είναι.            :dancing:
παπια σου ζητω δημοσια συγνωμη
τωρα καταλαβα οτι ακολουθησες την προτροπη μου να αφησεις τους βαζελους που σε εβριζαν προχθες και να ερθεις στον παλιο γαμια σου απο τον πειραια
απο αυριο που θα εχω πιο πολυ ορεξη σου υποσχομαι οτι θα βριστουμε οπως παλια σημερα ειμαι ντεφορμε  :birdman:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μέτρα κάπου το IQ σου.
Και κάνε και καμμιά προσπάθεια να το βελτιώσεις.
Σοβαρά στο λέω.
Που διαφωνεις σε αυτα που εγραψα????
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πες.....
Εξαλλου δεν τα ειπα εγω ....Το παλληκαρι που ειναι νομικος(και φαινεται οτι λεει αληθεια)τα ειπε.....
Παντως εγω πιστευω οτι κανεις πλακα καιο νομιζεις οτι μας δουλευεις.....
Δεν νομιζω να πιστευεις αυτα που λες!!!!!!!!!!!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ ΦΕΘΡΥ ειμαι ο μοναδικος που δε σε βριζω και κινδυνευω να χαρακτηριστω .....γραφικος γιαυτο το λογο....... :think: :think: :think: :think:
Τι γινεται ρε πουστη μου!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε συ ΦΕΘΡΥ ειμαι ο μοναδικος που δε σε βριζω και κινδυνευω να χαρακτηριστω .....γραφικος γιαυτο το λογο....... :think: :think: :think: :think:
Τι γινεται ρε πουστη μου!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Σου έκανα μια απλή ερώτηση για τον Κόκκαλη, την Καλαμαριά και τη ρουφιανιά.
Αλλά απάντηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ.          :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σου έκανα μια απλή ερώτηση για τον Κόκκαλη, την Καλαμαριά και τη ρουφιανιά.
Αλλά απάντηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ.          :dancing:
Αληθεια δεν καταλαβα οτι ρωταγες σοβαρα!!!!!!!
Ρουφιανια που να το ξερει ολη η Ελλαδα πριν ακομα τελειωσει το παιχνιδι???????
Ειχε βουιξει η Ελλαδα!!!!!!!!!
Πλακα μου κανεις!!!!!!!!!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μα ο φεθρυ προφανως δεν ξερει οτι και ο ολυμπιακος να μην εκανε ενσταση θα πρεπε η επο να παρεμβει αυτεπαγγελτα....αλλα προφανως πλακα μας κανει οποτε πρακτορα μην ασχολεισαι με κοτες εεε παπιες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Η ρουφιανιά δηλαδή αλλάζει αν είναι πριν η μετά;
Πολύ ιδιαίτερα ήθη και έθιμα έχετε εκεί κάτω στον Πειραιά!   

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η ρουφιανιά δηλαδή αλλάζει αν είναι πριν η μετά;
Πολύ ιδιαίτερα ήθη και έθιμα έχετε εκεί κάτω στον Πειραιά!   
αντε για υπνο  :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]tXz0E_EvUVo&feature=related[/youtube]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δωρητη ακους μιχαλη και εσυ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και αυτη τη μαλακια που λετε οτι ενας παικτης που δεν ειχε δικαιωμα να αγωνιστει δεν επηρεαζει την εξελιξη ενος αγωνα επειδη δεν σκοραρε....δεν την καταλαβαινω.....
Φυσικα και θα ηταν αλλος αγωνας αν επαιζε αλλος παικτης στη θεση αυτου που κακως
αγωνιστηκε!!!!!!!!
Ποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι ο αλλος δεν θα εκανε π.χ. ενα πεναλτι???,ενα αυτογκολ????μια αποβολη????Οτιδηποτε.....
Αν θυμασαι και σε μας δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης ο ΓΚΑΛΕΤΤΙ  (λογω καρτων)και δεν επαιξε!!!!Μηπως επρεπε να τον βαλουμε?????Εγω πιστευω αν επαιζε ο ΓΚΑΛΕΤΙ θα κερδιζαμε!!!!!!!!
Τι θα ελεγες τοτε??????ΕΕΕΕΕΕ????
Νομιζω οτι μετα απο αυτο το ποσταρισμα καλο θα ειναι να μην απαντησεις γιατι μαλλον θα ....εκτεθεις....περισσοτερο!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και αυτη τη μαλακια που λετε οτι ενας παικτης που δεν ειχε δικαιωμα να αγωνιστει δεν επηρεαζει την εξελιξη ενος αγωνα επειδη δεν σκοραρε....δεν την καταλαβαινω.....
Φυσικα και θα ηταν αλλος αγωνας αν επαιζε αλλος παικτης στη θεση αυτου που κακως
αγωνιστηκε!!!!!!!!
Ποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι ο αλλος δεν θα εκανε π.χ. ενα πεναλτι???,ενα αυτογκολ????μια αποβολη????Οτιδηποτε.....
Αν θυμασαι και σε μας δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης ο ΓΚΑΛΕΤΤΙ  (λογω καρτων)και δεν επαιξε!!!!Μηπως επρεπε να τον βαλουμε?????Εγω πιστευω αν επαιζε ο ΓΚΑΛΕΤΙ θα κερδιζαμε!!!!!!!!
Τι θα ελεγες τοτε??????ΕΕΕΕΕΕ????
Νομιζω οτι μετα απο αυτο το ποσταρισμα καλο θα ειναι να μην απαντησεις γιατι μαλλον θα ....εκτεθεις....περισσοτερο!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σωστά.
Μόνο που δεν σε ρώτησα αυτό.
Σε ρώτησα αν είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ο Κόκκαλης που "έδωσε" την Καλαμαριά για την παρανομία που λες οτι έκανε.
Εσύ ισχυρίστηκες πως ΟΤΙ και να έχει κάνει ο άλλος, δεν πρέπει να τον "δίνουμε".
Να υποθέσω οτι αυτό ισχύει για όλους εκτός απο τον Κόκκαλη;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σωστά.
Μόνο που δεν σε ρώτησα αυτό.
Σε ρώτησα αν είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ο Κόκκαλης που "έδωσε" την Καλαμαριά για την παρανομία που λες οτι έκανε.
Εσύ ισχυρίστηκες πως ΟΤΙ και να έχει κάνει ο άλλος, δεν πρέπει να τον "δίνουμε".
Να υποθέσω οτι αυτό ισχύει για όλους εκτός απο τον Κόκκαλη;
Σιγουρα ηταν ρουφιανια οσο ειναι ρουφιανια να μπαινει ο κλεφτης σπιτι σου να σε κλεβει και εσυ να τον ρουφιανευεις στους .....τσους... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ο σολαρι της ιντερ που βγηκε το ονομα του τον εχετε δει?καλος ειναι?τον βερμιουλεν απ τις ακαδημιες γιατι τον πουλεψαν ρε γμτ?καλη δουλιτσα εκανε απ οτι φαινοταν...κρατησαμε τον αμανατιδη και διωξαμε τον ανθρωπο που ειναι επιστημονας στο αντικειμενο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ρε φεθρυ καθε μερα εδω εισαι τα θελει ο κωλος ετσι?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο σολαρι της ιντερ που βγηκε το ονομα του τον εχετε δει?καλος ειναι?τον βερμιουλεν απ τις ακαδημιες γιατι τον πουλεψαν ρε γμτ?καλη δουλιτσα εκανε απ οτι φαινοταν...κρατησαμε τον αμανατιδη και διωξαμε τον ανθρωπο που ειναι επιστημονας στο αντικειμενο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ρε φεθρυ καθε μερα εδω εισαι τα θελει ο κωλος ετσι?
Μακαρι να τον παρουμε τον ΣΟΛΑΡΙ .......ειναι πολυ καλος!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom