εισαι φασιστας ρε![]()
Εσύ πάντως είσαι warned. Γιατί άραγε;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εισαι φασιστας ρε![]()
παπια σου ζητω δημοσια συγνωμηΑγαπητοί γάβροι, βλέπω πήρατε μεταγραφή και τον Εθνικό Πουστάρ.
Κρατήστε τον, κατά βάθος δικός σας είναι.![]()
Που διαφωνεις σε αυτα που εγραψα????Μέτρα κάπου το IQ σου.
Και κάνε και καμμιά προσπάθεια να το βελτιώσεις.
Σοβαρά στο λέω.
Εσύ πάντως είσαι warned. Γιατί άραγε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι εβρισα μια πουτανα που ειναι υπο τη προστασια του σαιτ βλακα![]()
Ρε συ ΦΕΘΡΥ ειμαι ο μοναδικος που δε σε βριζω και κινδυνευω να χαρακτηριστω .....γραφικος γιαυτο το λογο.......![]()
![]()
![]()
Τι γινεται ρε πουστη μου!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθεια δεν καταλαβα οτι ρωταγες σοβαρα!!!!!!!Σου έκανα μια απλή ερώτηση για τον Κόκκαλη, την Καλαμαριά και τη ρουφιανιά.
Αλλά απάντηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ.![]()
μα ο φεθρυ προφανως δεν ξερει οτι και ο ολυμπιακος να μην εκανε ενσταση θα πρεπε η επο να παρεμβει αυτεπαγγελτα....αλλα προφανως πλακα μας κανει οποτε πρακτορα μην ασχολεισαι με κοτες εεε παπιεςΑληθεια δεν καταλαβα οτι ρωταγες σοβαρα!!!!!!!
Ρουφιανια που να το ξερει ολη η Ελλαδα πριν ακομα τελειωσει το παιχνιδι???????
Ειχε βουιξει η Ελλαδα!!!!!!!!!
Πλακα μου κανεις!!!!!!!!!!!
Αληθεια δεν καταλαβα οτι ρωταγες σοβαρα!!!!!!!
Ρουφιανια που να το ξερει ολη η Ελλαδα πριν ακομα τελειωσει το παιχνιδι???????
Ειχε βουιξει η Ελλαδα!!!!!!!!!
Πλακα μου κανεις!!!!!!!!!!!
καλησπερα και παρε low bapκαλησπερα αδελφια
αντε για υπνοΗ ρουφιανιά δηλαδή αλλάζει αν είναι πριν η μετά;
Πολύ ιδιαίτερα ήθη και έθιμα έχετε εκεί κάτω στον Πειραιά!
ναι,κανονισε να παμε στο Liveδωρητη ακους μιχαλη και εσυ?
Και αυτη τη μαλακια που λετε οτι ενας παικτης που δεν ειχε δικαιωμα να αγωνιστει δεν επηρεαζει την εξελιξη ενος αγωνα επειδη δεν σκοραρε....δεν την καταλαβαινω.....
Φυσικα και θα ηταν αλλος αγωνας αν επαιζε αλλος παικτης στη θεση αυτου που κακως
αγωνιστηκε!!!!!!!!
Ποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι ο αλλος δεν θα εκανε π.χ. ενα πεναλτι???,ενα αυτογκολ????μια αποβολη????Οτιδηποτε.....
Αν θυμασαι και σε μας δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης ο ΓΚΑΛΕΤΤΙ (λογω καρτων)και δεν επαιξε!!!!Μηπως επρεπε να τον βαλουμε?????Εγω πιστευω αν επαιζε ο ΓΚΑΛΕΤΙ θα κερδιζαμε!!!!!!!!
Τι θα ελεγες τοτε??????ΕΕΕΕΕΕ????
Νομιζω οτι μετα απο αυτο το ποσταρισμα καλο θα ειναι να μην απαντησεις γιατι μαλλον θα ....εκτεθεις....περισσοτερο!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα ηταν ρουφιανια οσο ειναι ρουφιανια να μπαινει ο κλεφτης σπιτι σου να σε κλεβει και εσυ να τον ρουφιανευεις στους .....τσους... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).Σωστά.
Μόνο που δεν σε ρώτησα αυτό.
Σε ρώτησα αν είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ο Κόκκαλης που "έδωσε" την Καλαμαριά για την παρανομία που λες οτι έκανε.
Εσύ ισχυρίστηκες πως ΟΤΙ και να έχει κάνει ο άλλος, δεν πρέπει να τον "δίνουμε".
Να υποθέσω οτι αυτό ισχύει για όλους εκτός απο τον Κόκκαλη;
Μακαρι να τον παρουμε τον ΣΟΛΑΡΙ .......ειναι πολυ καλος!!!!!!!ο σολαρι της ιντερ που βγηκε το ονομα του τον εχετε δει?καλος ειναι?τον βερμιουλεν απ τις ακαδημιες γιατι τον πουλεψαν ρε γμτ?καλη δουλιτσα εκανε απ οτι φαινοταν...κρατησαμε τον αμανατιδη και διωξαμε τον ανθρωπο που ειναι επιστημονας στο αντικειμενο...![]()
![]()
![]()
ρε φεθρυ καθε μερα εδω εισαι τα θελει ο κωλος ετσι?