Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα πω κατι και ειναι ετσι και δεν δεχομαι....αμφισβητηση....
ΟΠΟΙΟΣ  βγαζει η ακομα και απειλει οτι θα βγαλει πμ στο φορουμ ειναι....ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ....
Το πμ ειναι εντελως προσωπικο και οποιος ξηγιεται ετσι ειναι μεγας ΡΟΥΦ!!!!!!!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δηλαδή μπορεί κάποιος να ΓΛΥΦΕΙ σε pm και να ΒΡΙΖΕΙ στο φόρουμ και είναι ελάχιστος αυτός που αποδεικνύει την υποκρισία του;
Ωραία, γνήσια πειραιώτικη λογική!      :dancing:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όχι, οι μαρτυρίες, ειδικά αναξιόπιστων προσώπων, ΔΕΝ είναι αποδείξεις.
Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αυτό όμως ΔΕΝ συνιστά απόδειξη, ρώτα κανένα νομικό.
Θέλεις να σου φέρω "μαρτυρίες" του Παττακού που να μιλάει για "κομμουνιστικά όπλα" που τον ανάγκασαν να κάνει τη χούντα το 1967;
Εσύ τον πιστεύεις;
¨
α) Νομικός είμαι και ξέρω καλά την επιστήμη μου.
β) Οι μαρτυρικές καταθέσεις αξιολογούνται από τα Δικαστήρια. Ειδικά οι αναφορές της Δέσποινας Παπα και της Μοσχολιού θα κρινόντουσαν ως ιδιαίτερα αξιόπιστες αφού καταθέτουν ex contrario με τα συμφέροντά τους.
γ) Τι σχέση έχει ο Παττακός δεν την κατάλαβα. Ο άνθρωπος (λέμε τώρα) κατηγορούμενος ήταν. Μπορεί να λέει ότι θέλει, άσε που είναι άσχετο με το θέμα.
δ) Για τον Μπούκοβι και τον Ρομαίν δεν απάντησες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
¨
β) Οι μαρτυρικές καταθέσεις αξιολογούνται από τα Δικαστήρια. Ειδικά οι αναφορές της Δέσποινας Παπα και της Μοσχολιού θα κρινόντουσαν ως ιδιαίτερα αξιόπιστες αφού καταθέτουν ex contrario με τα συμφέροντά τους.
γ) Τι σχέση έχει ο Παττακός δεν την κατάλαβα. Ο άνθρωπος (λέμε τώρα) κατηγορούμενος ήταν. Μπορεί να λέει ότι θέλει, άσε που είναι άσχετο με το θέμα.
και ουτε θα το κανει,για αυτο ειναι παπια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή μπορεί κάποιος να ΓΛΥΦΕΙ σε pm και να ΒΡΙΖΕΙ στο φόρουμ και είναι ελάχιστος αυτός που αποδεικνύει την υποκρισία του;
βγαλε ρε αρχιδι το πμ που σε γλυφω η αλλιως σκασε
δεν θα με κανεις να νευριασω και να σε παω γαμιωντας μεχρι την λιμνουπολη

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
¨

α,β και γ.  Άρα, οι μαρτυρίες άλλοτε είναι αξιόπιστες, άλλοτε όχι. Κρατάω λοιπόν το γεγονός οτι θεωρείς αξιόπιστο πρόσωπο τη Δέσποινα Παπαδοπούλου, και μου κάνει εντύπωση.
δ. Δεν θα διαφωνήσω, όσο κι αν πας να βγάλεις το Μπούκοβι και τον Αργυρούδη περίπου σαν τον Άρη Βελουχιώτη. Μήπως όμως και ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Νίκος Γουλανδρής, πρόεδρος του ΟΣΦΠ εκείνα τα χρόνια, ήτανε κι αυτός κομμουνιστής; Δεν θα παραξενευτώ αν το ισχυριστείς κι αυτό.

Σου θυμίζω όμως πως ο αείμνηστος Γουλανδρής συνεχάρη ΔΗΜΟΣΙΑ τον Παναθηναϊκό για το Γουέμπλεϋ και ήταν παρών εκεί για να τον υποστηρίξει. Άρα, τουλάχιστον εκείνος -και έχει σημασία φυσικά αν το αναγνωρίζει ο πρόεδρος του αντιπάλου σου- ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ το Γουέμπλεϋ (όπως ωρύεστε εσείς οι κατοπινοί μικρόψυχοι), αντίθετα -ως φυσιολογικός άνθρωπος- ΧΑΡΗΚΕ για την επιτυχία μιας ελληνικής ομάδας.
Έχω κάπου λάθος;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
βγαλε ρε αρχιδι το πμ που σε γλυφω η αλλιως σκασε
δεν θα με κανεις να νευριασω και να σε παω γαμιωντας μεχρι την λιμνουπολη

Τσου ρε Λάκη του πληκτρολογίου!
Για νευρίασε λοιπόν!
(Τι να νευριάσεις δηλαδή, ήδη σου έχουν πεταχτεί τα μηνίγγια έξω)      :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το τι κανει ο αλλος ειναι αλλο θεμα....
Ρουφιανος ειναι αυτος που δινει τον αλλο οτι και αν εχει κανει..... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τσου ρε Λάκη του πληκτρολογίου!
Για νευρίασε λοιπόν!
(Τι να νευριάσεις δηλαδή, ήδη σου έχουν πεταχτεί τα μηνίγγια έξω)      :dancing:
λακης εισαι εσυ παντελακη

α,β και γ.  Άρα, οι μαρτυρίες άλλοτε είναι αξιόπιστες, άλλοτε όχι. Κρατάω λοιπόν το γεγονός οτι θεωρείς αξιόπιστο πρόσωπο τη Δέσποινα Παπαδοπούλου, και μου κάνει εντύπωση.
δ. Δεν θα διαφωνήσω, όσο κι αν πας να βγάλεις το Μπούκοβι και τον Αργυρούδη περίπου σαν τον Άρη Βελουχιώτη. Μήπως όμως και ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Νίκος Γουλανδρής, πρόεδρος του ΟΣΦΠ εκείνα τα χρόνια, ήτανε κι αυτός κομμουνιστής; Δεν θα παραξενευτώ αν το ισχυριστείς κι αυτό.

Σου θυμίζω όμως πως ο αείμνηστος Γουλανδρής συνεχάρη ΔΗΜΟΣΙΑ τον Παναθηναϊκό για το Γουέμπλεϋ και ήταν παρών εκεί για να τον υποστηρίξει. Άρα, τουλάχιστον εκείνος -και έχει σημασία φυσικά αν το αναγνωρίζει ο πρόεδρος του αντιπάλου σου- ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ το Γουέμπλεϋ (όπως ωρύεστε εσείς οι κατοπινοί μικρόψυχοι), αντίθετα -ως φυσιολογικός άνθρωπος- ΧΑΡΗΚΕ για την επιτυχία μιας ελληνικής ομάδας.
Έχω κάπου λάθος;
αλλα λογια να αγαπιομαστε
επι της ουσιας θα απαντησεις μια φορα η θα μας πρηζεις τα αρχιδια?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το τι κανει ο αλλος ειναι αλλο θεμα....
Ρουφιανος ειναι αυτος που δινει τον αλλο οτι και αν εχει κανει..... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ε ρε υποκρισία.

Δηλαδή ο Κόκκαλης ήταν ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ που έδωσε την "παρανομία" της Καλαμαριάς στη δικαιοσύνη και χάρη στην ένσταση αυτή πήρατε το χάρτινο πρωτάθλημα φέτος;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
επι της ουσιας θα απαντησεις μια φορα η θα μας πρηζεις τα αρχιδια?

Απαντώ μόνο σε όσους έχουν επιχειρήματα η σε αυτούς που σέβομαι.
Όσο και να χτυπιέσαι, δεν ανήκεις σε καμμία απο τις δύο κατηγορίες, μικρέ μου.

Όσο για τ' αρχίδια σου, βάλε πάγο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Έχω κάπου λάθος;
ΡΕ συ..θα μας τρελλανεις ολους?????Ειναι δυνατον????Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις??????
Σου εξηγησε ο ανθρωπος που ειναι νομικος οτι το δικαστηριο θα την λαμβανε υποψη γιατι χωρις να ειναι κατηγορουμενη και χωρις να απολογειται ειπε κατι που ειναι κοντρα στα συμφεροντα της!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Τι δεν καταλαβες???????ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  να πει οτι ο ανδρας της ειχε εμπλοκη σε ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ??????????
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

RED_STAR

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΓΝΗΣΙΟΥ".
ΕΝΑΣ ..... ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ,ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ 1908 ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ  Ε Σ Υ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....

REDSTAR

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ε ρε υποκρισία.

Δηλαδή ο Κόκκαλης ήταν ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ που έδωσε την "παρανομία" της Καλαμαριάς στη δικαιοσύνη και χάρη στην ένσταση αυτή πήρατε το χάρτινο πρωτάθλημα φέτος;
Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
Σηκωνω τα χερια ψηλα...........

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Απαντώ μόνο σε όσους έχουν επιχειρήματα η σε αυτούς που σέβομαι.
Όσο και να χτυπιέσαι, δεν ανήκεις σε καμμία απο τις δύο κατηγορίες, μικρέ μου.

Όσο για τ' αρχίδια σου, βάλε πάγο.

ετσι κανουν οι φασιστες σαν του λογου σου :tickedoff:
οταν δε μπορεις να επιχειρηματολογησεις αερολογεις με ανακριβειες και φασιστικες μεθοδους του ναζιστικου σου μπλοκ
αισχος :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΡΕ συ..θα μας τρελλανεις ολους?????Ειναι δυνατον????Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις??????
Σου εξηγησε ο ανθρωπος που ειναι νομικος οτι το δικαστηριο θα την λαμβανε υποψη γιατι χωρις να ειναι κατηγορουμενη και χωρις να απολογειται ειπε κατι που ειναι κοντρα στα συμφεροντα της!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Τι δεν καταλαβες???????ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  να πει οτι ο ανδρας της ειχε εμπλοκη σε ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ??????????
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μέτρα κάπου το IQ σου.
Και κάνε και καμμιά προσπάθεια να το βελτιώσεις.
Σοβαρά στο λέω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
Σηκωνω τα χερια ψηλα...........

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εσύ δεν είπες πως ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ δεν πρέπει να τον δίνουμε;
Ο Κόκκαλης δεν έδωσε στεγνά την Καλαμαριά;
Δεν είναι ρουφιάνος λοιπόν σύμφωνα με τη λογική σου;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ετσι κανουν οι φασιστες σαν του λογου σου :tickedoff:
οταν δε μπορεις να επιχειρηματολογησεις αερολογεις με ανακριβειες και φασιστικες μεθοδους του ναζιστικου σου μπλοκ
αισχος :birdman:

Αγαπητοί γάβροι, βλέπω πήρατε μεταγραφή και τον Εθνικό Πουστάρ.
Κρατήστε τον, κατά βάθος δικός σας είναι.            :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom