Κάτσε ρε φαίθρυ. Τι αποδείξεις να σου φέρει δηλαδή; Γιατί το δημοσίευμα σε εφημερίδα ΔΕΝ είναι απόδειξη ως γνωστόν. Δεχόμαστε τη δική σου "απόδειξη". Αλλά εδώ σου μιλάνε για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ επισημες για χρέη που χαρίστηκαν. Δεν σου κάνει για απόδειξη; Μήπως να σου φέρουμε και τιμολόγιο; Γιατί εσύ μας έφερες; Άλλωστε όπως θα ξέρεις αυτά τα πράγματα γίνονταν και θα γίνονται πάντα στο μιλητό και ποτέ στο χαρτομάνι.
Μοϊκάνε,
Απευθύνομαι σε σένα, μιας και έχεις δείξει οτι είσαι λογικός και συζητάς χωρίς εμπάθεια.
Γράψατε οτι το Γουέμπλεϋ το 1971 ήταν στημένο.
Πολύ ωραία.
Και εγώ ζήτησα το αυτονόητο.
Να υπάρχουν ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ξέρεις, αυτά που δέχονται και τα δικαστήρια) γι' αυτό που ισχυρίζεστε.
Και ο μεν Σέξπηρ μου φέρνει μια συνέντευξη ενός παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, για την οπο'ια δεν κάνει τον κόπο ούτε να μας πει σε ποιο έντυπο δημοσιεύτηκε και πότε.
Ο δε Χριστόφορος ποστάρισε τα ίδια που ποστάρει κάθε βδομάδα.
Και γίνεται γραφικός φυσικά.
Αδυνατώ δε να καταλάβω γιατί ποστάρει συνέχεια τα ίδια.
Μήπως -για κάποιο λόγο- ξεχνάει μονίμως οτι τα ποστάρισε ήδη;
Μιλήσατε επίσης για τη συνέντευξη της Δέσποινας Παπαδοπούλου.
Και σου κάνω μια απλή ερώτηση:
Αν εγώ σου έφερνα μια συνέντευξη του Παττακού π.χ, που θα μιλούσε για τους λόγους που "αναγκάστηκε" να κάνει το πραξικόπημα του 1967, οτι είχε ξέρω γω στοιχεία για "δράση κομμουνιστών" στα σύνορα, εσύ θα την δεχόσουνα αυτολεξεί;
Θέλω να πιστεύω οτι πρόσωπα του -ηθικού και πολιτικού αναστήματος- της Δέσποινας Παπαδοπούλου δεν τα θεωρείτε γενικά ως τα πλέον αξιόπιστα, ούτε οτι είναι ευαγγέλιο όσα είπαν κατά καιρούς.
Και όλα αυτά γιατί;
Για να σπιλώσετε τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού συλλογικού ποδοσφαίρου.
Αλλά και τους πρωταγωνιστές του.
Ο Αριστείδης Καμάρας, ας πούμε, η ο Κώστας Ελευθεράκης, σου φαίνονται "χουντικοί";
Εγώ, ούτε που θα διενοούμην ποτέ να σπιλώσω την τιμή του Γιώργου Σιδέρη, του Γιώργου Δεληκάρη η του Λάκη Κελεσίδη π.χ.
Εσείς γιατί είσαστε τόσο εμπαθείς;
Σου υπενθυμίζω επίσης οτι δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι ο Ολυμπιακός ήταν η χαϊδεμένη ομάδα της χούντας, του Καραμανλή η του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί ξέρεις πολύ καλά οτι αυτά τα πράγματα ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ.
Όσο για το δημοσίευμα που παρέθεσα, είναι απλώς ένα ΡΕΠΟΡΤΑΖ της εποχής, που λέει οτι ο Παττακός χάρισε ένα εκατομμύριο στον Ολυμπιακό.
Μπορείς να το αμφισβητείς, αν νομίζεις.
Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να υπαινίσσεσαι αυτά που υπαινίσσεσαι.
Φιλικά (σε σένα και σε κανα-δυο άλλους εδώ, μόνο)