Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οση προσπαθεια και αν κανεις Fethry ......το ξερεις και ο Ιδιος οτι η Ομαδα της Χουντας ειναι η Ποα.....
ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι η Ομαδα του ΝΙΚΟΥ ΓΟΔΑ που ζητησε να εκτελεστει με ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ.....
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
μονο βρωμια και μποχα στην ποα.....
το ξερουν και τα μικρα παιδια αυτο

Εφόσον είσαι της άποψης του άσπρου- μαύρου (δηλαδή "μόνο δόξα και τιμή στον Ολυμπιακό- μόνο βρωμιά και μπόχα στον ΠΑΟ") θα σε αφήσω στη νιρβάνα σου.
Δεν έχει νόημα να συζητάω σε τέτοιο επίπεδο, Χριστόφορε.

Σου υπενθυμίζω όμως οτι το δημοσίευμα για τη χορηγία του ενός εκατομμυρίου (που τότε ήταν γερά λεφτά) απο τη χούντα στον Ολυμπιακό είναι αυθεντικό και είναι της εποχής.
Και δεν σε άκουσα να το σχολιάζεις.
Πως γίνεται δηλαδή η χούντα, που πολέμησε την "ομάδα του λαού", να την ...επιχορηγεί κιόλας.
Ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα που λέτε για το Γουέμπλεϋ είναι της λογικής άκουσα, μου είπανε κλπ. ΔΕΝ συνιστούν αποδείξεις, παρά μόνο φθόνο.
Όταν βρεθούν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ (απο αυτές που στέκονται και στα δικαστήρια ως αποδεικτικά μέσα) τότε το ξανασυζητάμε.
Θα παρακαλούσα, απο σένα ειδικά, για μια πολιτισμένη απάντηση.
Όχι δηλαδή να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια που έχεις ποστάρει εκατοντάδες φορές.
Και -κυρίως- όχι κραυγές.
Αν μπορείς να το κάνεις, έχει καλώς.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι λέγατε για ομάδα της χούντας.
Είπα να συμβάλω στην έρευνά σας.

Είσαι και αριστερός, τρομάρα σου, και μιλάς για εύνοια από την Χούντα.

Τα γεγονότα της... εύνοιας, λένε :

1. Η μοναδική ομάδα απ'την οποία εκδιώχθηκαν παίκτες κατά τη διάρκεια της χούντας ως "κομμουνισταί" είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στερήθηκε τους Ρομαίν Αργυρούδη και Γιώργο Σιδέρη (ο πρώτος ήταν... ξενόφερτος και έφυγε χωρίς πολλά πολλά, ο δεύτερος - μόνιμος "εραστής" του ΠΑΟ - πιο δύσκολη περίπτωση, "παραχωρήθηκε" με μεταγραφή στη Βελγική Αντβέρπ).

2. Η μοναδική ομάδα απ'την οποία εκδιώχθηκε προπονητής ως "κομμουνιστής" ήταν ο Μάρτον Μπούκοβι και ο βοηθός του, Μιχάϊ Λάντος, με τον οποίον όλως τυχαίως ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει ήδη 2 πρωταθλήματα. Ο Ούγγρος Φέρεντς Πούσκας δεν είχε την ίδια τύχη, γιατί λέει είχε... "αποκυρήξει τον κομμουνισμόν".

3. Το 1969 ο Παναθηναϊκός κερδίζει το πρώτο ντάμπλ της ιστορίας του, 61 χρόνια μετά την ίδρυση του (με το δικό τους, μοναδικό μέτρημα), μόλις στο 2ο χρόνο της χούντας στην εξουσία. Το κύπελλο το κερδίζει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο... στρίψιμο του νομίσματος, ένα στρίψιμο που έκανε ο ΓΓΑ Κώστας Ασλανίδης και μόνο αυτός είδε τι... βγήκε (είχε προλάβει να ακυρώσει τη μεταγραφή του Κούδα με νόμο που απαγόρευε τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών προς ομάδες της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, κάνοντας όμως "εξαίρεση" στη μεταγραφή του Αντώνη Αντωνιάδη από την Ασπίδα Ξάνθης προς τον Παναθηναϊκό).

4. Η μοναδική ομάδα που της ακύρωσαν μεταγραφή δια νόμου, ήταν ο Ολυμπιακός (Κούδας).

5. Στην εξαετία της χούντας, τα πρωταθλήματα κατέληξαν σε Παναθηναϊκό (3 φορές, 1968-69, 1969-70, 1971-72), ΑΕΚ (2 φορές, 1967-1968, 1970-1971) και μόλις μία στον Ολυμπιακό, όταν η χούντα έπνεε πλέον τα λοίσθια (1972-1973).

6. Στον Ολυμπιακό έγινε δωρεά 1.000.000 δραχμών. Το ζητούμενο είναι οτι έγινε ως "ξεκάρφωμα" για το ΧΑΡΙΣΜΑ των 6,5 εκατομμυρίων δραχμών λόγω "του έπους του Γουέμπλεϊ", χώρια τις πριμοδοτήσεις. Με την Αθήνα να έχει ξεχυθεί στους δρόμους λόγω εθνικής υπερηφάνειας (22 άτομα ελαφρά τραυματίες και 15 με καρδιακές αρρυθμίες)  ο Ασλανίδης ανακοινώνει στη διοίκηση του ΠAO ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να χαρίσει στην Αθηναϊκή ομάδα όλα τα χρέη της, τα οποία ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6,5 εκατομμυρίων δραχμών.

Στις 03/12/1974, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ κάνει διαχειριστικό έλεγχο στον οργανισμό και αποκαλύπτεται πως 7.000.000 δραχμές έχουν πάει στα ταμεία του Παναθηναϊκού, χρήματα ξέχωρα απ'αυτά που ήδη είχε τάξει τότε η ΓΓΑ. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δε μπόρεσε να δικαιολογήσει που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά : Δεν υπήρχαν παραστατικά, δεν υπήρχαν δικαιολογητικά, δεν υπήρχαν καν παραλήπτες.

Ακολούθησαν τα δραματικα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Η χούντα έπεσε και ξεκινά η εποχή της μεταπολίτευσης. Μετά την πτώση της χούντας, άρχισαν να διενεργούνται ενδελεχείς έλεγχοι για να διαλευκανθούν τα όποια οικονομικά σκάνδαλα υπήρξαν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στις 25/06/1975, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών διέταξε έρευνα για το... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, αναθέτοντας την υπόθεση στον ειδικό ανακριτή του Α' Τμήματος Δ.Γκουλούση. Η υπόθεση πέρασε λίγο καιρό αργότερα στο αρχείο, χωρίς ποτέ να βγεί πόρισμα και με τις συνεχείς καταγγελίες των ξένων (Γερμανοί, Γιουγκοσλάβοι, Άγγλοι, Ιταλοί) να "μαυρίζουν" το - κατά τους "πράσινους" - "τίμιο και δοξασμένο έπος του Γουέμπλεϊ".

History, anyone?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όλα καλά, poet.
Μόνο που ...ξέχασες να προσκομίσεις τις αποδείξεις γι' αυτά που ισχυρίζεσαι.
Όταν τις φέρεις (και δεν είναι της μορφής "άκουσα, μου είπανε" κλπ), το ξανασυζητάμε.
Προς το παρόν, όλα όσα λες είναι της κατηγορίας "νά' χαμε να λέγαμε".

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Όλα καλά, poet.
Μόνο που ...ξέχασες να προσκομίσεις τις αποδείξεις γι' αυτά που ισχυρίζεσαι.
Όταν τις φέρεις (και δεν είναι της μορφής "άκουσα, μου είπανε" κλπ), το ξανασυζητάμε.
Προς το παρόν, όλα όσα λες είναι της κατηγορίας "νά' χαμε να λέγαμε".
για κατι που εγινε πριν 35+ χρονια και το παραδεχονται ακομα και οι βαζελοι της τοτε εποχης εσυ θες αποδειξεις ε?δουλευομαστε εδω μεσα μου φαινεται....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για κατι που εγινε πριν 35+ χρονια και το παραδεχονται ακομα και οι βαζελοι της τοτε εποχης εσυ θες αποδειξεις ε?δουλευομαστε εδω μεσα μου φαινεται....

Ναι, θέλω αποδείξεις ρε φίλε.
Ζητάω πολλά;
Και είμαι και εγώ βάζελος της ίδιας εποχής, ξέρεις.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, θέλω αποδείξεις ρε φίλε.
Ζητάω πολλά;
Και είμαι και εγώ βάζελος της ίδιας εποχής, ξέρεις.
και εμενα βαζελος της ιδιας εποχης και μαλιστα αθλητης του βαζελου ηταν ο πατερας μου και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκε...αυτο εμενα μου φτανει..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσένα μπορεί να σου φτάνει.
Αλλά εγώ επιμένω να ζητάω αποδείξεις.
Που ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Παρεμπιπτόντως, ξέρεις πόσους γάβρους ξέρω που μετά το ΧΑΡΤΙΝΟ φετινό πρωτάθλημα σιχάθηκαν και μου είπαν οτι δεν θα ξαναπάνε ποτέ γήπεδο;

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η συνέντευξη του Μίλε Νοβάκοβιτς
Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : "Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο", δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε :

novkovicwh6.jpg

Μ.Ν.: "Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει - περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ'τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι.
ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ'την άφιξη σας στο ξενοδοχείο "Hilton";
Μ.Ν.: "Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι - και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες - απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια "βασίλισσα ομορφιάς". Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα".
ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με "το τελικό χτύπημα";
Μ.Ν.: "Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ'το παιχνίδι.
ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;
Μ.Ν.: "Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι - τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν "ξύπνησα" μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι'αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ'τους παίκτες και το προσωπικό".

P.S. Ξεμωραμένος κωλόγερος κι αυτός όπως η Δέσποινα Παπαδοπούλου ή στέλεχος της παράγκας?

P.S. II  Δηλαδή από τα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα τι ΔΕΝ αποδεικνύεται? Η εκδίωξη παικτών, προπονητών του ΟΣΦΠ, η ακύρωση μεταγραφής Κούδα,το στρίψιμο του νομίσματος για να πάρετε άλλον έναν ένδοξο τίτλο, τα πιο πολλά πρωταθλήματα σας επί Χούντας, ο διαχειριστικός έλεγχος του ΟΠΑΠ, η δημιουργία φακέλου για το έπος του Webley από τον ειδικό ανακριτή του Α' Τμήματος Δ.Γκουλούση.
Που υστερούν σε αποδεικτικότητα σε σχέση με το δικό σου απόκομμα εφημερίδας?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Poet, θα συνεχίσεις πολύ ακόμα να με δουλεύεις;
Η "συνέντευξη" που παρέθεσες δεν έχει καν στοιχεία.
Οτι δημοσιεύτηκε στην τάδε εφημερίδα, τάδε ημερομηνία, τάδε σελίδα.

Σου είναι πολύ δύσκολο να συλλάβεις την έννοια "αποδείξεις";
Η είναι τόσο άγνωστη λέξη εκεί κάτω στον Πειραιά;

Αν είναι, κι εγώ μπορώ να εμφανίσω κάλλιστα μια "συνέντευξη" κάποιου που να ισχυρίζεται οτι σε "είδε" να εκδίδεσαι στο Μεταξουργείο η να πουλάς ναρκωτικά.
Θα έπρεπε ντε και καλά να εκληφθεί ως αξιόπιστη;

Αν έχεις απάντηση, σοβαρή όμως (και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ), θα τα πούμε το απόγευμα. Πρέπει να φύγω τώρα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε σεξπηρ μην ασχολεισαι....

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Συζητουσα προχθες για την υπόθεση Ζαχόπουλου!!
"Εεε ολο και καμια υπεξαιρεσουλα θα εχει κανει απο το ταμειο" λεω εγω ¨
"Ναι αλλα ο ελεγχος που έγινε ΔΕΝ εδειξε τίποτα αρα χωρις αποδειξεις......."
"καλα ουτε για τους Πασοκτζηδες υπάρχουν  καταδικες και στοιχεια αλλα οταν βλεπεις τον αλλον με μισθο βουλευτη να κτιζεις βίλλα πως το δικαιολογεις???????" καπου εκει τελειωσε η συζήτηση!!!

Ετσι και με τα οπαδικα οταν μια αντιπαλος της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου ειχε 3 με τροφικη δηληηριαση  ηταν τυχαιο αλλα το 1971 στημένο!!

ΥΓ ασε που η ομαδα μαλλον ειχε παει στα μπουζουκια για αυτο τραγουδαγανε. Μαλλον μπομπα ουισκι τους εδωσαν στο μαγαζί!!

"Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση". Αν αντι για την τηλεοραση τους ειχαν δωσει ενα οικοπεδακι (τα ιδια κανανε τοτε) δεν θα μιλαγε ο κος!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι οτι πεις εσυ.εχεις δικιο.εχουμε αδικο.δεν εχουμε αποδειξεις.η χουντα πληρωνε για ολυμπιακο.ο πανλαγοκοτιακος ειναι η πιο καθαρη ομαδα σε ολα τον κοσμο.η καλυτερη.αλλα παντα την αδικουν.ο κακος κοκκαλης.και πιο παλια η χουντα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, ερυθρολευκα αδερφια...

[size=15pt]ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/uploads/Gallery/4_2008_2/realcms356533229200841415392.jpg[/img[/URL]]

[b][color=red][size=15pt]Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ[/size][/color][/b]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b4/Olympiakos4.svg/565px-Olympiakos4.svg.png

[size=15pt]ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ[/size]

01un2tg8.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συγκεκριμένες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όμως, ακόμα να φέρετε.
Οπότε είναι λογικό να ΜΗΝ ασχολείστε.     :)
Mαλιστα Αποδειξεις.....Εξαρταται τι σημαινει για εσενα η λεξη "Αποδειξεις"
Δηλαδη τα λεγομενα του διεθνη Αγγλου Διαιτητη Κεβιν Λιντς δεν ειναι "αποδειξεις"?????
dailyplanet.jpg

Τα λεγομενα του ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ παναθηναικου Βουτσαρα δεν ειναι "αποδειξεις"??
voutsaras1.jpg

voutsaras2.jpg

Τα λεγομενα Καταθεσεων σε Δικαστηρια ΔΕΝ ειναι "αποδειξεις"???
louloudia0dm.jpg

etsikaitora.jpg

ο ελεγχος απο την Εφορια στα Βιβλια της Ποα δεν ειναι "αποδειξεις"?
skandalopao1.jpg

και Τελος τα Λογια και η ΠΑΡΑΔΟΧΗ της γυναικας του Δικτακτορα παπαδοπουλου δεν ειναι "αποδειξεις"????
[youtube=425,350]HpMEm1tgdLw[/youtube]

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια φερτε αποδειξεις στον ανθρωπο. Παρακαλω να προσκομιστουν οι εμπλεκομενοι (αυτοι που πληρωσαν και αυτοι που πληρωθηκαν), οι αποδειξεις εισπραξης, τα ιδια τα λεφτα που δοθηκαν να παρουσιαζονται καθε 1η και 15 του μηνα στο σπιτι του κου Φεθρυ και σε ολα τα παραπανω να γινει τεστ αληθειας για να ειμαστε σιγουροι. Βεβαιως ακομα κι αν γινουν αυτα, με το δικιο του ο συμπαθεστατος κος Φεθρυ θα ζητησει αποδειξεις οτι δεν τους εκβιασε ο Κοκκαλης.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κάτι λέγατε για ομάδα της χούντας.
Είπα να συμβάλω στην έρευνά σας.
Δωσε λεπτομερειες απο τι ειναι????Μηπως ειναι απο καμια εκδηλωση που εγινε το ιδιο και στις αντιστοιχες εκδηλωσεις των αλλων ομαδων?????Αυτο κανει κρα δεν μπορει να ειναι συναλλαγη κατω απο το τραπεζι :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:Ενω με εσας η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ομολογησε πολλα χρονια μετα αφου εσεις επι χρονια πανηγυριζατε για μια ΣΤΗΜΕΝΗ προκριση!!!!!!!!Οι ...αιωνιοι βαζελοι....Με ψευτικα επιχειρηματα και κινδυνολογιες προσπαθειται να βρωμισετε και το θρυλο επειδη εισαστε οι βασιλιαδες της βρωμας και της πλεκτανης....Δεν αλλαζετε με τιποτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:Α και για να μη ξεχασω...η ενδοξοτερη στιγμη της ιστοριασας ειναι ενα παιχνιδι στο οποιο χασατε....ενα παιχνιδι απο το οποιο φυγατε με κατεβασμενα τα ...βρακακια!!!!!!Ποσο κοροιδα μπορει να εισαστε????ποσο??????? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τελικα ο κλειτον για ποσα χρονια υπεγραψε στον οσφπ?  :2funny:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα, ερυθρολευκα αδερφια...

[size=15pt]ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/uploads/Gallery/4_2008_2/realcms356533229200841415392.jpg[/img[/URL]]

[b][color=red][size=15pt]Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ[/size][/color][/b]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b4/Olympiakos4.svg/565px-Olympiakos4.svg.png

[size=15pt]ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ[/size]

01un2tg8.jpg

Καλησπέρα ρε μάγκα,

και μόνο που βλέπω το σύμβολο του Θρύλου αρρωσταίνω...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom