Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Είμαι τόσων χρόνων και δεν έχω μάθει να χαριεντίζομαι με κάποιον που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προκαλεί η να ποστάρει κουράδες και τσόντες.

Περί ορέξεως κολοκυθόσπορος.

Και μετά να το παίζει φραγκοπαναγιά και να δίνει και συμβουλές ήθους.

Το ότι κάποιος ρίχνει Χριστοπαναγίες δεν τον καθιστά ανήθικο. Εχω γνωρίσει καλά το σαβουάρ βιβρ των μουνόπανων....... Χίλιες φορές έτσι.......

Εσύ -για τους λόγους σου και έχοντας ανάλογα σεβαστή ηλικία- το υποθάλπεις.
Σεβαστόν.
Απάντησα ανωτέρω

Το ζήτημα είναι πως ο μάγκας (και η παρέα του, οι γνωστοί) είναι ΑΠΟΝΤΕΣ σήμερα εδώ.
Εσύ τι λες, αν κερδίζανε σήμερα (πραγματικά η πέτσινα) θα ήταν απόντες;
Όλοι;

Αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο... Δεν κέρδισαν οπότε δεν ξέρεις....
Επίσης να πούμε ότι ο πλε όσο έχω παρατηρήσει μπαίνει κυρίως από πρωί έως απόγευμα...
Αρνούμαι να δεχθώ ότι ο πλέ είναι φραγκόκοτα... Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και μάλιστα αυθαίρετα.....

Εξαιρείται φυσικά ο Μοϊκάνος και ο Θεός, που είναι ΚΥΡΙΟΙ.
Εχει ρίξει κάτι Χριστούς και κάτι Παναγιές ο Θεός...... Απλά ή δεν ξέρεις, ή κάνεις πως δεν ξέρεις για να πεις τη μαλακία σου για τον πλέ και τους λοιπούς.......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Α ρε θρυλαρα μου μονο εσυ εχειs τετοια μαγκια να πεταξειs ενα πρωταθλημα που σου κανανε δωρο οι ανεγκεφαλοι και να μπειs μεσα να τελειωσειs ενα ματs που επρεπε να διακοπει.Και το λεω γιατι πριν απο 3 μερεs ο ''μαγκασ'' ο Αλβερτηs παρακαλαγε στα αποδυτηρια τουσ διαιτητεs να διακοψουν οριστικα το παιχνιδι εισ βαροs του ολυμπιακου.Αλλα ακομα και αυτο ενα μελοs τηs ΑΡΣΕΝΙΚΗΣομαδαs που λεγεται θρυλοs ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ προσπαθησε να το καλυψει .Οταν ρωτηθηκε στον αερα απο δημοσιογραφο τι θεση πηρε ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ στα αποδυτηρια των διαιτητων δεν τον καρφωσε και απαντησε οτι δεν εχει ......ΣΗΜΑΣΙΑ.Αλλοι φορανε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και αλλοι ΣΤΡΙΝΓΚ.κΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  για το ποδοσφαιρο γιατι αυτο ειναι τελειωs διαφορετικο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χρηστίδη, και τώρα προλαβαίνετε.
Κάντε ένσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
να απαντησω στο χριστιδη , πως αυτα που εγιναν σημερα ηταν πταισματα μπροστα σε αυτα που εγιναν στο 4ο παιχνιδι.

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μασάμε.

Ο βάζελος έχει περισσότερα δαχτυλίδια στο μπάσκετ. Και λοιπόν;

Ποδόσφαιρο, βόλλευ (ανδρικό, έτσι, όχι γυναικείο), πόλο, κολύμβηση... ο Θρύλος www.greeksoccer.com/forums/index.php?showtopic=235047896]έχει συνολικά τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλη ομάδα.[/url]Η κουρελοφυλλάδα Πράσινη είχε βγάλει πρόσφατα τους τίτλους του βάζελου παραπάνω (βάζοντας μέσα γυναικείο βόλλευ, σκάκι κλπ) και φυσικά μετά η έρευνα του αρχείου έδειξε πόσο ρόμπες είναι αυτοί που την αγοράζουν (αντικειμενικά τώρα, ο Πρωταθλητής, αν και οπαδική/κάφρικη εφημερίδα, μοιάζει με πανεπιστημιακό σύγγραμα μπροστά στην Πράσινη και στο Derby. Διότι δεν ασχολείται με τον αντίπαλο κάθε μέρα, σε αντίθεση με αυτές τις κομπλεξικές κουρελαρίες). 

Επίσης ο Θρύλος έχει κατά γενική ομολογία τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα.Οπότε είναι ευνόητο: ο γαύρος είναι περήφανος για την ομάδα του και δεν χρειάζεται να παραμυθιάζει τον εαυτό του και να τον υποβάλλει σε πλύση εγκεφάλου για να τον πείσει ότι υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ομάδα. Κάτι στο οποίο επιδίδονται ανεξαιρέτως όλοι οι αντίπαλοί του.

Χαρείτε λοιπόν και εκτονωθείτε γιατί τέτοια βάλσαμα δεν θα έχετε συχνά. :sunglasses:

ΥΓ: Εθνικέ σταρ, χτες στην Τήλο τον παντρεύτηκες τελικά εκείνον τον αράπη; :-*

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο τον φετινο μπασκετικο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κραταμε αυτες τις καλες στιγμες...

Quintel vs Mrs tomasevic
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/pa/paosfp290508s12_b.jpg[/img[/URL]]

[b]Τσαφ!Τσουφ!
Τσαφ!Τσουφ!
Το τρενο περνα...[/b]
[img]http://moschato.ultras.gr/images/stories/news/basket/4osteliksef.jpg

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προς περσόνα:

Είπα τα δικά μου, είπες τα δικά σου. Δεν θα το συνεχίσω.
Άλλωστε εσύ ήσουνα που ασχολήθηκες με κάτι που έγραψα, αλλιώς δεν θα σου απαντούσα, ειδικά σ' αυτό το θρεντ.

Αλλά στ' αλήθεια, εγώ σε ενοχλώ μ' αυτά που ποστάρω και όχι ο ακατανόμαστος απών;

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παιδια δεν εχει νοημα να συζηταμε ποιος βριζει και ποιος οχι.
ολοι κατα καιρους εχουμε βρισει.
θα επρεπε ομως να συζηταμε καθε θεμα αναλογα,
και οχι π.χ να λεμε για τον αυνανισμο της πολικης αρκουδας,
και να πεταγεται ενας να βριζει λογω αθλητικων.
πρεπει να ειμαστε συνετοι και στο υψος των περιστασεων.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παιδια δεν εχει νοημα να συζηταμε ποιος βριζει και ποιος οχι.
ολοι κατα καιρους εχουμε βρισει.

Ναι, αλλά δεν είμαστε όλοι χυδαίοι κατά συρροήν.
Ούτε την κοπανάμε όταν χάνουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Χαρείτε λοιπόν και εκτονωθείτε γιατί τέτοια βάλσαμα δεν θα έχετε συχνά. :sunglasses:

Σωστά..... τα 10 προηγούμενα χρόνια ο γαύρος έχει σαρώσει τους τίτλους στο μπάσκετ.........

Ρε πηρατε χάπια για να σας πάρει ο ύπνος...
Πιείτε κι άλλα γιατί έχετε ζαλιστεί αλλά δε σας πιάνει ο πούστης ο ύπνος και δεν ξέρετε τι λέτε........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι δεν έχει δει ένα εντεκάχρονο αγοράκι είπαμε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Την πραγματικοτητα την κανουν τα γεγονοτα  και οχι τα ποσταρισματα.Εγω εγραψα πραγματα που γινανε και δειχνουν την διαφορα στα δυο  στρατοπεδα.Τωρα αν εσαs σαs ενοχλει και θα θελατε να ειναι διαφορετικα εγω δε μπορω να κανω τιποτα,Ειδατε ολοι οτο ουτε στιγμη δεν σκεφτηκε κανειs απο τον ολυμπιακο να μην επιστρεψει.Αν αμφισβητειται την  ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορα του ΑΛΒΕΡΤΗ παλι εγω δεν φταιω..... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ασχετο
ο γκει κοκακιας ποιος ειναι απ ολους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Προς περσόνα:

Είπα τα δικά μου, είπες τα δικά σου. Δεν θα το συνεχίσω.
Άλλωστε εσύ ήσουνα που ασχολήθηκες με κάτι που έγραψα, αλλιώς δεν θα σου απαντούσα, ειδικά σ' αυτό το θρεντ.

Αλλά στ' αλήθεια, εγώ σε ενοχλώ μ' αυτά που ποστάρω και όχι ο ακατανόμαστος απών;

τα έχω βρει και με τους δυό. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί διαρκως προσπαθείς να συντηρείς αντιπαλότητες...
Ο καθένας επιλέγει το δρόμο του... αστον στην ησυχία του. θα σε αφήσει και αυτός.....

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τωρα παντως που μπηκε και ο ορκα,
μονο τσοντες θα βλεπουμε πρωι -βραδυ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την πραγματικοτητα την κανουν τα γεγονοτα  και οχι τα ποσταρισματα.Εγω εγραψα πραγματα που γινανε και δειχνουν την διαφορα στα δυο  στρατοπεδα.Τωρα αν εσαs σαs ενοχλει και θα θελατε να ειναι διαφορετικα εγω δε μπορω να κανω τιποτα,Ειδατε ολοι οτο ουτε στιγμη δεν σκεφτηκε κανειs απο τον ολυμπιακο να μην επιστρεψει.Αν αμφισβητειται την  ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορα του ΑΛΒΕΡΤΗ παλι εγω δεν φταιω..... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Σωστά τα λες.
Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι.
Και να πάρετε ΚΑΙ αυτή την κούπα στα χαρτιά.

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις, μεγάλε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μα δεν υπηρχε περιπτωση να διακοπει αυτο το παιχνιδι,
αφου τελειωσε κανονικα το προηγουμενο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ειδατε ολοι οτο ουτε στιγμη δεν σκεφτηκε κανειs απο τον ολυμπιακο να μην επιστρεψει.

ρε πάρε και άλλο ένα υπνοστεντόν.... ΜΕ 14 πόντους διαφορά και 6 δεύτερα θα σκεφτότανε κανείς σ αυτόν τον πλανήτη να μην επιστρέψει....
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε σ αυτή τη ζωή..........
Είναι σαν να έριχνε κροτίδες γαύρος στο 85 στο 4-0 και οι βάζελοι να έφευγαν και να μη γύριζαν απ τ αποδυτήρια......
Τι λέει ρε πούστη μου ο ποιητής 3 η ώρα τη νύχτα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom