Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
τη Ρούξι την έχω γραμμένη στον πούτσο μου.
Μην μιλάς έτσι ρε για την Ρούξι - είναι αρχόντισα και γυναικάρα . Για μεγάλη αθλήτρια δεν το συζητάμε...
τη Ρούξι την έχω γραμμένη στον πούτσο μου.
![]()
![]()
![]()
σε χαλαει σε χαλαει ενα ακομη πρωταθλημα που πηραμε????
ετσι ετσι λεγε μαλακειες να γελαμε ολοι εδω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο γιαννακης πως και δεν εκλαψε σημερα??
τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Το τι τσούζει και τι ζέχνει μάλλον ξέρεις καλύτερα να μας το πεις ο ίδιος...¨Αραγε έχεις χώρο εκεί πίσω στον ακάλυπτο σου για να μπει άλλο ένα πρωτάθλημα??? Η ιστορία θα δείξει...
Τρέχα στα μπουζούκια με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟ να κάνεις την cheerleader μήπως και κανας πιωμένος βάζελος σε περάσει για κοριτσάκι...
Να προσέχεις στον δρόμο γιατί μετά το συμβάν με τον Σεργουλόπουλο γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα στέκια σου...
¨Οταν πάρω και το διδακτορικό μου στην Ψυχολογία από το University of Casablanca ίσως σε βοηθήσω και με εκείνο το outing σου που δυστυχώς ακόμα εκκρεμεί...
Χαιρετίσματα στην paris hilton και καληνύχτα...
Πολύ κλάμα ρε Σαιξπήρο.
Τουλάχιστον εσύ είσαι εδώ κι ας κλαις.
Κάτι άλλοι (πλέζουρ και σία) που είναι;
Πάλι απόντες στα δύσκολα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω ειμαστε φιλαρακι....εδω...
Εδω ειμαστε φιλαρακι....εδω.....
Ομως σε μια μεγαλη ηττα...τι μπορει να πει κανεις ????
Μοναχα συγχαρητηρια...λεω εγω....
***Το μονο που σκεπτομαι....ειναι η τραγικη ειρωνεια της ζωης....10 στα 11 πρωταθληματα εμεις στο ποδοσφαιρο....10 στα 11 εσεις στο μπασκετ....
Εσύ είσαι εδώ.
Και το περίμενα κιόλας να είσαι εδώ, είτε χάνατε είτε κερδίζατε.
Δεν είσαι δειλός.
Για την πλεζουροπαρέα μιλάω.
(Παρεμπιπτόντως, μόλις διάβαζα τα πρωινά ποσταρίσματα του πλέζουρα όπου ...στηλίτευε την καφρίλα στα σχόλια για το θάνατο του αείμνηστου Νίκου Σεργουλόπουλου.
Και καλά, εγώ είναι γνωστό οτι βγάζω καντήλες με τα καφριλίκια, ούτε με νοιάζει ποιος τα κάνει.
Αλλά μιλάει και ο ... Πλέζουρας περί αυτού;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μικρέ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ το να σε σέβεται ο αντίπαλος και ο γηραιότερος.............
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μαλακας κ αρχιδι ειμαι....αλλα κοτα δεν υπηρξα ποτε...ουτε κ θα υπαρξω...ουτε κ κλαψιαρης....σαν ορισμενα τυπακια εδω μεσα....νικνειμς δεν λεω....γιατι θα γινει παλι της πουτανας....(απ'ολες τις πλευρες)!Εσύ είσαι εδώ.
Και το περίμενα κιόλας να είσαι εδώ, είτε χάνατε είτε κερδίζατε.
Δεν είσαι δειλός.
Για την πλεζουροπαρέα μιλάω.
άσχετο σχόλιο, άσχετη ώρα.
Είσαι τόσων χρόνων και δεν έχεις μάθει χαίρεσαι και να γελάς όταν πρέπει.
συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα το σωστο ονομα ειναι Νικος Σεργιανοπουλος.
Μονο με τους κυριους παρακαλω....;)Εξαιρείται φυσικά ο Μοϊκάνος και ο Θεός, που είναι ΚΥΡΙΟΙ.