Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μπρε Εθνικέ Σταρ, τράβα να κάνεις μία μήνυση που θα χρησιμοποιήσουν τον τίτλο σου στο σήριαλ με την Αλίκη σου.
¨Εχει στεναχωρηθεί κι ο Γιάννης Βουγιουκλάκης και σημαδεύει σκιές με το νεροπίστολο του κι εσύ ασχολείσαι με τα ποταπά αθλητικά???

Τι θα πει πήρε το 1ο? Το κάλπικο που ζήτησε συγγνώμη η FIBA από την Barcelona?Σε σχέση με τι είναι το 1ο? Σε σχέση με την Ελλάδα? Γιατί τότε το έχει πάρει η γραφική "βασίλισσα" ΑΕΚ το 1968. Από πότε ξεκινά η χρονολόγηση σου?

Ωραίο και το στιχάκι σου αλλά φαίνεται πως είσαι ΓΕΝΙΚΩΣ μπλεγμένο αγόρι...Το αβατάρ σου έχει ΟΣΦΠ, Γιάννινα, το παίζεις βάζελος, ποιητής, εθνικός σταρ σε ροζουλί αποχρώσεις και ψιλο-άσχετος από αθλητικά.Συγκεντρώσου καλύτερα στο τραγούδι και σε άλλα όργανα (μουσικά πάντα) που ξέρεις να χειρίζεσαι καλύτερα...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε χαλαει σε χαλαει ενα ακομη πρωταθλημα που πηραμε????
ετσι ετσι λεγε μαλακειες να γελαμε ολοι εδω... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ο γιαννακης πως και δεν εκλαψε σημερα??

τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε χαλαει σε χαλαει ενα ακομη πρωταθλημα που πηραμε????
ετσι ετσι λεγε μαλακειες να γελαμε ολοι εδω... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ο γιαννακης πως και δεν εκλαψε σημερα??
τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Το τι τσούζει και τι ζέχνει μάλλον ξέρεις καλύτερα να μας το πεις ο ίδιος...¨Αραγε έχεις χώρο εκεί πίσω στον ακάλυπτο σου για να μπει άλλο ένα πρωτάθλημα??? Η ιστορία θα δείξει...

Τρέχα στα μπουζούκια με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟ να κάνεις την cheerleader μήπως και κανας πιωμένος βάζελος σε περάσει για κοριτσάκι...

Να προσέχεις στον δρόμο γιατί μετά το συμβάν με τον Σεργουλόπουλο γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα στέκια σου...

¨Οταν πάρω και το διδακτορικό μου στην Ψυχολογία από το University of Casablanca ίσως σε βοηθήσω και με εκείνο το outing σου που δυστυχώς ακόμα εκκρεμεί...

Χαιρετίσματα στην paris hilton και καληνύχτα...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το τι τσούζει και τι ζέχνει μάλλον ξέρεις καλύτερα να μας το πεις ο ίδιος...¨Αραγε έχεις χώρο εκεί πίσω στον ακάλυπτο σου για να μπει άλλο ένα πρωτάθλημα??? Η ιστορία θα δείξει...

Τρέχα στα μπουζούκια με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟ να κάνεις την cheerleader μήπως και κανας πιωμένος βάζελος σε περάσει για κοριτσάκι...

Να προσέχεις στον δρόμο γιατί μετά το συμβάν με τον Σεργουλόπουλο γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα στέκια σου...

¨Οταν πάρω και το διδακτορικό μου στην Ψυχολογία από το University of Casablanca ίσως σε βοηθήσω και με εκείνο το outing σου που δυστυχώς ακόμα εκκρεμεί...

Χαιρετίσματα στην paris hilton και καληνύχτα...

παρε το διδακτορικο σου και πηγαινε στο κλαμπ των 700 ευρω κιεσυ με τους αλλους. :2funny:

μαλλον εσυ και οι ομοιοι σου σας βλεπω να κανετε παρεα στο γκει κοκακια μαζι με το χοντρο αραπη σας...........

προτεινω να παρετε παλι το πασπαλι μηπως και δειτε απρη μερα (απο τα χυσια μας).....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανε την ομαδα παλι πρωτη
παναγιωτη παναγιωτη

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Βγενό, από πότε έχουν την ομάδα σας ο Μπόλεκ κι ο Λόλεκ?

Το έχεις πρόχειρο???

Κι αν ναι, για πες μου πόσο καιρό περίμεναν για να δουν χαρά στα σκέλια τους από το μπάσκετ και τι ωραία που περνούσατε στο ΣΕΦ αλλά και σε κάτι Final Four στην αλλοδαπή...

Και μην μου πεις πως πέρασε καιρός γιατί ακόμα κάποιοι βάζελοι ποστάρουν το εισιτήριο του τελικού του Χουντέμπλευ με σήμα τον στρατιώτη και τον Φοίνικα...Καλές εποχές έτσι???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ κλάμα ρε Σαιξπήρο.

Τουλάχιστον εσύ είσαι εδώ κι ας κλαις.

Κάτι άλλοι (πλέζουρ και σία) που είναι;

Πάλι απόντες στα δύσκολα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εδω ειμαστε φιλαρακι....εδω.....

Ομως σε μια μεγαλη ηττα...τι μπορει να πει κανεις ????

Μοναχα συγχαρητηρια...λεω εγω....

***Το μονο που σκεπτομαι....ειναι η τραγικη ειρωνεια της ζωης....10 στα 11 πρωταθληματα εμεις στο ποδοσφαιρο....10 στα 11 εσεις στο μπασκετ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδω ειμαστε φιλαρακι....εδω...

Εσύ είσαι εδώ.
Και το περίμενα κιόλας να είσαι εδώ, είτε χάνατε είτε κερδίζατε.
Δεν είσαι δειλός.
Για την πλεζουροπαρέα μιλάω.

(Παρεμπιπτόντως, μόλις διάβαζα τα πρωινά ποσταρίσματα του πλέζουρα όπου ...στηλίτευε την καφρίλα στα σχόλια για το θάνατο του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου.
Και καλά, εγώ είναι γνωστό οτι βγάζω καντήλες με τα καφριλίκια, ούτε με νοιάζει ποιος τα κάνει.
Αλλά μιλάει και ο ... Πλέζουρας περί αυτού;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εδω ειμαστε φιλαρακι....εδω.....

Ομως σε μια μεγαλη ηττα...τι μπορει να πει κανεις ????

Μοναχα συγχαρητηρια...λεω εγω....

***Το μονο που σκεπτομαι....ειναι η τραγικη ειρωνεια της ζωης....10 στα 11 πρωταθληματα εμεις στο ποδοσφαιρο....10 στα 11 εσεις στο μπασκετ....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μικρέ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ το να σε σέβεται ο αντίπαλος και ο γηραιότερος.............
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εσύ είσαι εδώ.
Δεν είσαι δειλός.

(Παρεμπιπτόντως, μόλις διάβαζα τα πρωινά ποσταρίσματα του πλέζουρα όπου ...στηλίτευε την καφρίλα στα σχόλια για το θάνατο του αείμνηστου Νίκου Σεργουλόπουλου.
Και καλά, εγώ είναι γνωστό οτι βγάζω καντήλες με τα καφριλίκια, ούτε με νοιάζει ποιος τα κάνει.
Αλλά μιλάει και ο ... Πλέζουρας περί αυτού;)

άσχετο σχόλιο, άσχετη ώρα.
Είσαι τόσων χρόνων και δεν έχεις μάθει χαίρεσαι και να γελάς όταν πρέπει.

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μικρέ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ το να σε σέβεται ο αντίπαλος και ο γηραιότερος.............
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Κοιτα...μπορει να διαφωνω κ να εχω αντιρρησεις για την προηγουμενη νικη σας στην εδρα σας κ γενικα για αρκετα παιχνιδια μεταξυ μας...αλλα σημερα τα πραγματα ηταν φανερα...κ τελειωσαν,οπως ειδαν κ οι ασχετοι με το αθλημα,στο 3ο δεκαλεπτο....

Φυσικα κ παλι πρεπει ν'αναψετε καμια λαμπαδιτσα στον περπατητη πλην τεραστιο παιχτη κ κυριως προσωπικοτητα "Σαρουνας"....κ στον κλαψομουνη (στην εμφανιση κ εν μερει στη ζωη)...Σπανουλη...Μεγαλες προσωπικοτητες που τελικα σου κανουν τη διαφορα....στην Ελλαδα τουλαχιστον....(φυσικα κ στην Ευρωπη...αρκει να εχουν υποστηριξη,οχι οπως φετος)....

Και κατι σημαντικο για τους δικους μας....Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΕΙ...(με το μπαρδον)...αφηστε την κλαψα (οσοι την εχετε εμφυτη ή την αποκτησατε μεταγενεστερα) κ πιαστε δουλεια....εχουμε μελλον σιγουρα...μυαλο ομως ????

Εσύ είσαι εδώ.
Δεν είσαι δειλός.
Μαλακας κ αρχιδι ειμαι....αλλα κοτα δεν υπηρξα ποτε...ουτε κ θα υπαρξω...ουτε κ κλαψιαρης....σαν ορισμενα τυπακια εδω μεσα....νικνειμς δεν λεω....γιατι θα γινει παλι της πουτανας....(απ'ολες τις πλευρες)!
Για τους αλλους δεν θα μιλησω....ουτε θα τους υπερασπιστω ουτε κ φυσικα θα τους κατηγορησω....οταν μπορεσουν να γραψουν θα μιλησουν για την παρτη τους....
Αααα...κ ειναι καλυτερα να μην μιλας οταν δεν ειναι παρον....(ασχετο αν το κανουν εκεινοι εις βαρος σου...)...οι αντρες τα λενε στα ισια.!!!
Μαζι σου θα ειμαι...να τους κανεις πλακα κ καζουρα κ να τους τα χωσεις οταν θα μπορουν ν'απαντησουν...ειναι φορουμ κ οχι τσατ,το ξερω...απλα εγω εχω μεγαλωσει με αλλα ιδανικα...κ ισως ειμαι η τελευταια φουρνια που καποιοι τα εχουμε...κ επειδη το υποστηριζεις το θεμα σεβασμος,ανδρισμος κ τα ρεστα γι'αυτο στα λεω...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα το σωστο ονομα ειναι Νικος Σεργιανοπουλος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
άσχετο σχόλιο, άσχετη ώρα.
Είσαι τόσων χρόνων και δεν έχεις μάθει χαίρεσαι και να γελάς όταν πρέπει.

Είμαι τόσων χρόνων και δεν έχω μάθει να χαριεντίζομαι με κάποιον που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προκαλεί η να ποστάρει κουράδες και τσόντες.
Και μετά να το παίζει φραγκοπαναγιά και να δίνει και συμβουλές ήθους.

Εσύ -για τους λόγους σου και έχοντας ανάλογα σεβαστή ηλικία- το υποθάλπεις.
Σεβαστόν.

Το ζήτημα είναι πως ο μάγκας (και η παρέα του, οι γνωστοί) είναι ΑΠΟΝΤΕΣ σήμερα εδώ.
Εσύ τι λες, αν κερδίζανε σήμερα (πραγματικά η πέτσινα) θα ήταν απόντες;
Όλοι;

Εξαιρείται φυσικά ο Μοϊκάνος και ο Θεός, που είναι ΚΥΡΙΟΙ.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εδω και λιγα χρονια εχω παψει να ασχολουμε με τα αθλητικα.
βλεπω μονο που και που καποιο ευρωπαικο παιχνιδι ή καποιο τελικο,
καθως και εθνικες διοργανωσεις, λογω ποιοτητας.
μου αρεσε το παιχνιδι που ειδα σημερα, καθως και η σταση των οπαδων ηταν
σε σχετικα πολιτισμενα επιπεδα.
να αναφερω οτι παρακολουθησα και τον τεταρτο τελικο.
θελω να πω μπραβο στον κοσμο του παο για το χειροκροτημα σε καρφωμα παιχτη του αντιπαλου.σπανιο φαινομενο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom