Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσε την κριτική ρε σκουπίδι....
ομάδα,οπαδοί,πρόεδροι όλοι βουτηγμένοι στη βρωμιά μια ζωή...ΒΟΘΡΕ φέρε το εργαλείο σου...έχει πολύ σκατό...
τράβα φλύψε εκεί που κατουράς...και μετά ξανακατούρα εκεί που γλύφεις...
εσύαγορίνα μου είσαι ανύπαρκτος. τις κατουρημένες ποδιές που φιλάτε και που σας έχουνε δώσει τόσα και τόσα τσάμπα τα ξεχνάτε διαρκώς.
Σε έχω ξαναρωτήσει μικρούλη...εσύ τι πρόβλημα έχεις με τον Ολυμπιακό; Δεν σου άρεσε που σε έσωσε ήδη 2 φορές από τον υποβιβασμό για χρέη;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σχόλιο :
Να μάθουν οι παίκτες μας να μην "πουλάνε" τζάμπα παιχνίδια στην κανονική περίοδο ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα Play off.
Είδαμε και τον "πολιτισμό" του πράσινου λαού απόψε  :grin:
Τελοσπάντων , χαρείτε την νίκη σας, η πλακίτσα δεκτή  - όσο για μερικά κωλάρχιδα εδώ μέσα και κλώνους (ξέρετε ποιοι είστε) που χύνουν δηλητήριο και κακία , σας έχω γραμμένους στην ψωλάρα μου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έρχομαι φέτος στο θρήνο για ψεύτικα πρωταθλήματα...πολλά πρωταθλήματα...

[youtube=425,350]m3WuPNddB3c[/youtube]

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι

κανει η στερηση στο ποδοσφαιρο,τους εχει βαρεσει στο κεφαλι :jerking: :jerking: :jerking:
τι ομαδα εισαι ειπαμε παλερμο?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στην κοιλιά μου κόλλησες ? Το κανόνι αποκάτω δεν το βλέπεις , αφού ξερογλύφεσαι ...

δεν κολλάω μόνο στην κοιλιά. θαυμάζω και τις βυζάρες σου και γενικά τη σωματάρα σου που θυμίζει λίγο τον πιγκουίνο, αντίπαλο του μπάτμαν

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
δεν κολλάω μόνο στην κοιλιά. θαυμάζω και τις βυζάρες σου και γενικά τη σωματάρα σου που θυμίζει λίγο τον πιγκουίνο, αντίπαλο του μπάτμαν

OK ρε φίλε , οτι πεις, μην σε απασχολεί η ψωλάρα μου... κλείσατε επιτυχημένα τα 100 χρόνια σας , τράβα να γιορτάσετε παρέα με την Ρούξι και τον Σπανούλη τώρα .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έρχομαι φέτος στο θρήνο για ψεύτικα πρωταθλήματα...πολλά πρωταθλήματα...
ακόμα εδώ εισαι ανύπαρκτε;;
Ουστ είπαμε.
τράβα κρύψου
τράβα γλυφτρονι του βορρά, μικρομεσαίε μπαγλαμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
OK ρε φίλε , οτι πεις, μην σε απασχολεί η ψωλάρα μου... κλείσατε επιτυχημένα τα 100 χρόνια σας , τράβα να γιορτάσετε παρέα με την Ρούξι και τον Σπανούλη τώρα .

τη Ρούξι την έχω γραμμένη στον πούτσο μου. στο μπάσκετ όμως έχω κάνει αυτοκρατορία. ποιος Άρης και μαλακίες; ΟΚ, respect και στον Άρη, αλλά τον έχω ξεπεράσει πλέον. στο ποδόσφαιρο, το βράδυ του αγώνα ΟΣΦΠ - Τσέλσι, λίγο πριν αρχίσει, ένας φίλος γαύρος είπε: ''απόψε πολλοί βάζελοι θα μείνουν άυπνοι''. πόσα βράδια αυπνίας έχει περάσει ο καημένος τα προηγούμενα χρόνια, ε;

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
τη Ρούξι την έχω γραμμένη στον πούτσο μου. στο μπάσκετ όμως έχω κάνει αυτοκρατορία. ποιος Άρης και μαλακίες; ΟΚ, respect και στον Άρη, αλλά τον έχω ξεπεράσει πλέον. στο ποδόσφαιρο, το βράδυ του αγώνα ΟΣΦΠ - Τσέλσι, λίγο πριν αρχίσει, ένας φίλος γαύρος είπε: ''απόψε πολλοί βάζελοι θα μείνουν άυπνοι''. πόσα βράδια αυπνίας έχει περάσει ο καημένος τα προηγούμενα χρόνια, ε;

Βρε κακομοίρη σήμερα που γιορτάζεις στο basket θυμήθηκες το ποδόσφαιρο???Που στην ψεύτικη επέτειο σου σε έβαζαν να παίζεις μεσημεριάτικα στα play-offs και μαύρισαν ανοιξιάτικα ο καραγκούνης κι ο σαλπιγγίτιδας?

Εσείς που τόσα χρόνια λέγατε πως επειδή υπάρχει παράγκα μετράει μόνο η Ευρώπη, για πες μου τι συμβαίνει κάθε μα ΚΑΘΕ φορά που σε πετυχαίνω στην Ευρώπη? (Στο Μπάσκετ μιλάω γιατί στο ποδόσφαιρο είστε σε άλλη διοργάνωση κιόλας...)
Πόσες μονοήμερες έχεις κάνει? Ισραήλ, Σαραγόσα και μια 20αρα στο ΟΑΚΑ από τον Ρισασέ για να μην ξοδεύεσαι στις μετακινήσεις...

Συγχαρητήρια για το σημερινό ματς. Μακάρι να μας έπαιζαν έτσι και στο 3ο οι διαιτητές, οι οποίοι σήμερα ήταν πολύ καλοί...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το πρωτο ευρωπαικο ο ΠΑΟ τοχει παρει οι γαυροι ηταν αχρηστοι και πηραν το παπαρι :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

αυτο για τους μαλακες που λενε για σαραγοσα κτλπ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom