Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έτσι ετσι..να προσκυνάτε τον τζίγγερ...τον αδελφούλη σας που όσο υπήρχε
Υπηρχε????χα χα χα.Γιατι τωρα ποιοs ειναι???Οιδιοs ο βγενο το ειπε καθαρα στη συνεντευξη που εδωσε.Μη με ξαναενοχλησετε για τον παο[στουs δημοσιογραφουs]Οτι θελετε για την ομαδα θα ρωτατε τον κυριο Βαρδινογιαννη απο τον οποιο θα ενημερωνομαι και ΕΓΩ.Ελεοs ρεεεεεε...Ξυπνηστε.Ειναι ωρα για υπνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Υπηρχε????χα χα χα.Γιατι τωρα ποιοs ειναι???Οιδιοs ο βγενο το ειπε καθαρα στη συνεντευξη που εδωσε.Μη με ξαναενοχλησετε για τον παο[στουs δημοσιογραφουs]Οτι θελετε για την ομαδα θα ρωτατε τον κυριο Βαρδινογιαννη απο τον οποιο θα ενημερωνομαι και ΕΓΩ.Ελεοs ρεεεεεε...Ξυπνηστε.Ειναι ωρα για υπνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Υπηρχε????χα χα χα.Γιατι τωρα ποιοs ειναι???Οιδιοs ο βγενο το ειπε καθαρα στη συνεντευξη που εδωσε.Μη με ξαναενοχλησετε για τον παο(στουs δημοσιογραφουs)Οτι θελετε για την ομαδα θα ρωτατε τον κυριο Βαρδινογιαννη απο τον οποιο θα ενημερωνομαι και ΕΓΩ.Ελεοs ρεεεεεε...Ξυπνηστε.Ειναι ωρα για υπνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά θα μου πει κανεις αν μπορώ να το δω πουθενα;

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη αλλά αν μιά ομάδα προσφέρει περισσότερα από όσα κοστολογείται ένας παίχτης πως να τον κρατήσεις ; Ο Maradona είναι; Και τι θα πεις στην Πόρτσμουθ; Τον έχω κοστολογήσει για 4 εκατομύρια ευρώ αλλά δεν στον δίνω γιατί έτσι μου κάπνισε; Αν μια ομάδα σπάσει τη ρήτρα τότε όλα τελειώνουν εκεί...

Υ.Γ. Εκτός κι αν έχει άλλη άποψη ο παίχτης. Πράγμα απίθανο...

Kαι δεν μπορεί ο πολυμετοχικος να πληρωσει για να κρατησει το καλυτερο χαφ του;Ας κουνουσε το μαρουλι μπροστα στον Ζαχαβι και τοτε θα μιλουσαμε για το αν το πως και το πόσο.
Εκτος κι αν η παραμονη του Καραγκουνη φτανει και περισσευει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαι δεν μπορεί ο πολυμετοχικος να πληρωσει για να κρατησει το καλυτερο χαφ του;Ας κουνουσε το μαρουλι μπροστα στον Ζαχαβι και τοτε θα μιλουσαμε για το αν το πως και το πόσο.
φυσικά και φτάνει. Αλλά επειδή έπεσε μεγάλο πακετάκι τώρα ... και άλλο είναι να τα λες στα λόγια και άλλο να τα δίνεις, τους κακοφάνηκε μόλις τα έδωσαν και τώρα προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές πουλώντας παίκτες. Αλλά θα δούμε...μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για όλες τισ ομάδες. Που και πάλι δεν θα λέει τίποτα γιατί είναι και το πώς θα δέσουνε σαν ομάδα.
Να σου πω κατι: εγώ όσο άκουσα το Βγενό μου φάνηκε σοβαρός και μετρημένος...και πάνω από όλα ειλικρινής, δεν μου φάνηκε να θέλει να πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές. Οπότε ασχέτως τι γίνεται τώρα, πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα αποκτήσει καλή ομάδα φέτος. και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί του χρόνου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μου φαινεται οτι ο MR ....MIG ακομα δεν ηρθε και αρχισε την αποσβεση...Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εδω ειμαι με φωναξε καμμια?περασα μια βολτα απο τα λαγοκοτοθρεντ,ημαρτον ρε πουστη μου αυτοι εχουν γινει αδερφια,παρακαλαει ο ενας τον αλλο να νικησουν τον ΘΡΥΛΟ μας,ολες οι πρασινοκιτρινες αδερφες μαζεμενες και κλαμαααααααααααα,αλλα μια ζωη στη πουτσα και στη φαπα θα τους εχουμε :)

Συνημμένα

• watermark[1].jpg
    watermark[1].jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 15

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εδω ειμαι με φωναξε καμμια?περασα μια βολτα απο τα λαγοκοτοθρεντ,ημαρτον ρε πουστη μου αυτοι εχουν γινει αδερφια,παρακαλαει ο ενας τον αλλο να νικησουν τον ΘΡΥΛΟ μας,ολες οι πρασινοκιτρινες αδερφες μαζεμενες και κλαμαααααααααααα,αλλα μια ζωη στη πουτσα και στη φαπα θα τους εχουμε :)
νάσαι εδώ αύριο το βράδυ έτσι?.....εγώ πάντως χάσουμε κερδίσουμε θα είμαι....να δούμε και εσένα....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καταρχας δεν αναφερομουν σε σενα,αλλα μια και απαντησες ασφαλως και θα ειμαι μεσα πρωτα ο Θεος ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καταρχας δεν αναφερομουν σε σενα,αλλα μια και απαντησες ασφαλως και θα ειμαι μεσα πρωτα ο Θεος ;)
χαχαχαχα....καλό...... ;) ;) ;)....τότε αύριο θα συζητήσουμε πολιτισμένα... :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: τον αγώνα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Milan Tomic, δειξε λιγο πριν την εισοδο των παικτων μας στο γηπεδο που θα ειναι μαζεμενοι πουστηδες πως γαμανε οι Πειραιωτες μαγκες τις αδερφαρες και τις πνιγουν στο αιμα...

[youtube=425,350]HURB7PzWi4g[/youtube]

Καμια πουτανα ορθια...

PSHYCO

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα συγαυροι.Πρωτο μηνυμα και πιστευω γουρικο.ΘΡΥΛΟΣ παντου και παντα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Milan Tomic, δειξε λιγο πριν την εισοδο των παικτων μας στο γηπεδο που θα ειναι μαζεμενοι πουστηδες πως γαμανε οι Πειραιωτες μαγκες τις αδερφαρες και τις πνιγουν στο αιμα...

[youtube=425,350]HURB7PzWi4g[/youtube]

Καμια πουτανα ορθια...

είναι προφανές πως αναφέρεσαι στον Τόμιτς που χτύπησε πούστικα τον Ντέγιαν...
τι να κάνουμε... αυτοί είναι οι γαύροι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μεγάλε δεν πας καλά... να το κοιτάξεις πριν σε μαζέψουνε σε κανένα τρελάδικο...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom